Naziler

Naziler

Son dakika Naziler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Naziler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Naziler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Naziler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan naziler gelişmeleri de dahil olmak üzere 332 naziler haberi bulunmuştur. Tüm naziler haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs’ta ne var?
10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs’ta ne var? 10 Mayıs’ın tarihte önemi merak ediliyor. Vatandaşlar 10 Mayıs’ın özel bir anlamı olup olmadığını araştırıyor. Peki, 10 Mayıs ne günü, 10 Mayıs özel gün mü, 10 Mayıs’ta ne var?
9.05.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Gazze tepkisi: Batı Netanyahu karşısında köle gibi!
AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Gazze tepkisi: Batı Netanyahu karşısında köle gibi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Çelik, 'İkinci dünya savaşındaki gibi Nazilerin yaptığının benzeri Netanyahu tarafından Gazellilere karşı gerçekleştiriliyor." dedi.
27.11.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Temel hedefimiz Balkanlarda istikrarın sağlanması
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Temel hedefimiz Balkanlarda istikrarın sağlanması TBMM Başkanı Kurtulmuş, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi (IUS) 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, içinde bulunan üniversitenin kuruluş günlerini, hatta kuruluşundan önceki günlerini hatırlayan birisi olarak 20 yılda ne kadar büyük mesafe alındığını ne kadar verimli sonuç elde edildiğini görmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.
2.11.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Ayağa kalkarak alkışlarla okuyacağız
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Ayağa kalkarak alkışlarla okuyacağız Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye Cumhuriyet'inin ilan edildiği Meclis'te CNN TÜRK canlı yayınında soruları yanıtladı. Kurtulmuş, "Yarın burada tarihi bir törene şahitlik edeceğiz. O ilk gün alınan karar metnini de beraber ayağa kalkarak, alkışlarla okuyacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
Rusya'dan İHA saldırısı açıklaması: ABD ve NATO'nun yardımı olmasaydı mümkün olmazdı
Rusya'dan İHA saldırısı açıklaması: ABD ve NATO'nun yardımı olmasaydı mümkün olmazdı Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, başkent Moskova'ya düzenlenen İHA saldırılarının ABD ve NATO'nun yardımı olmasaydı mümkün olmayacağı öne sürülerek, “ABD ve uyduları, Kiev tarafından yürütülen terör eylemlerinin hazırlanmasında ve uygulanmasında suç ortağı” ifadelerine yer verildi.
4.07.2023 Dünya
Putin'den Wagner komutanlarına teşekkür: Ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler
Putin'den Wagner komutanlarına teşekkür: Ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler Wagner krizinden günler sonra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ulusa sesleniş konuşması yaptı Putin, "Wagner güçlerinin çoğu vatansever kişiler, silahlı isyan her ne şekilde olursa olsun bastırılacaktı. Belarus'a gitmek isteyen Wagner üyelerine söz veriyorum, sözümü tutacağım" açıklamasını yaptı.
26.06.2023 Dünya
Sinan Oğan 2. tur kararını açıkladı: Erdoğan'ı destekleyeceğiz
Sinan Oğan 2. tur kararını açıkladı: Erdoğan'ı destekleyeceğiz Sinan Oğan Cumhurbaşkanlığı seçimi 2'nci turu için hangi ittifakı destekleyeceğini açıkladı. Oğan, 28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.
22.05.2023 Gündem
Gelecek Partisi'nde 11 istifa: Naziler gibi mültecileri sınır dışına atma vaadinde bulunanların karşısında olacağız
Gelecek Partisi'nde 11 istifa: Naziler gibi mültecileri sınır dışına atma vaadinde bulunanların karşısında olacağız Gelecek Partisi Kurucular Kurulu ve Yönetim Kurulu üyelerinden 11 kişi partisinden istifa etti. İstifa eden partililer adına konuşan Bayram Zilan, parti içinde duydukları rahatsızlığı “Parti programı ile pratiği arasında çelişkiler ortaya çıkmaya başladı. Liyakatın yok sayıldığı, emeğin hiç edildiği bir parti haline dönüştü” sözleri ile dile getirdi. Zilan, “Birinci turda baharı vadeden ikinci turu sert bir kışa dönüştürenlerin tarafında olmayacağız” diyerek ikinci turda Cumhur İttifakı’nı destekleyeceklerini açıkladı.
22.05.2023 Gündem
Tarihin en büyük mücevher satışı! İşte Nazi gelinin kanlı servetinin ardındaki hikaye
Tarihin en büyük mücevher satışı! İşte Nazi gelinin kanlı servetinin ardındaki hikaye Dünya adım adım 2. Dünya Savaşı'na giderken 19 yaşındaki Heidi Horten, Nazi yanlısı Helmut ile evlenmişti ve hatrı sayılı bir servet sahibi olmuşlardı. 2022 yılında ölen Nazi gelini Heidi Horten'in mücevher koleksiyonunun bazılarını ünlü müzayede evi Christie's, satışa çıkarıyor. Ancak mücevherlerin kanlı geçmişi, müzayede evinin tepki çekmesine neden oldu. İşte Nazi gelininin mücevherlerinin ardındaki kanlı servetin detayları...
3.05.2023 Dünya
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi İngiliz yönetmen Guy Richie'nin Antalya'da çekimleri süren 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare' adlı filminin setinden ilk fotoğraflar paylaşıldı.
1.04.2023 Magazin
'Bilge Ana' Mevlüde Genç, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı
'Bilge Ana' Mevlüde Genç, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı Almanya'nın Solingen kentinde Neo-Nazilerce kundaklanan evinde kızları dahil 5 yakınını kaybedip, her şeye rağmen hoşgörü mesajları veren, bu nedenle 'Bilge Ana' olarak kabul edilen Mevlüde Genç'in (80) cenazesi, memleketi Amasya'nın Taşova ilçesinde toprağa verildi.
2.11.2022 Gündem
İdam cezası o isteği yüzünden yıllar boyunca ertelendi! 14 senenin ardından son sözleri ortaya çıktı
İdam cezası o isteği yüzünden yıllar boyunca ertelendi! 14 senenin ardından son sözleri ortaya çıktı ABD'de 1,25 dolar için bir kişiyi 29 yerinden bıçaklayan, yakalanma korkusu ile Meksika'da 3.5 yıl kaçak hayatı yaşayıp sonrasında yakalanan adamın hapiste yaşadıkları ve idam cezasının yıllarca ertelenme sebebi, son anda alınan kararla yeniden dünya gündemine oturdu... Kritik gün gelip çattığında yaşananlar ise "bu kadar da olmaz" dedirtti. TSİ gece 02.41 sularında hayata gözlerini yuman Ramirez'in, öldürdüğü Castro'nun yakınlarına bıraktığı not ortaya çıktı.
6.10.2022 Dünya
Lavrov: Referandum kararları, Zelenskiy'in kendini Rus hissedenlere yaptığı 'Ukrayna'dan gidebilirsiniz' çağrısına yanıt
Lavrov: Referandum kararları, Zelenskiy'in kendini Rus hissedenlere yaptığı 'Ukrayna'dan gidebilirsiniz' çağrısına yanıt Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'nde konuşma yapan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Referandum kararları, Zelenskiy'in kendini Rus hissedenlere yaptığı 'Ukrayna'dan gidebilirsiniz' çağrısına yanıt" dedi.
22.09.2022 Dünya
Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko: Savaş uçakları nükleer silah taşıyacak şekilde değiştirildi
Belarus Devlet Başkanı Lukaşenko: Savaş uçakları nükleer silah taşıyacak şekilde değiştirildi Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko ellerindeki bazı savaş uçaklarının nükleer silah taşıyabilme özelliklerine göre dizayn edildiğini söyleyerek batılı ülkelere gözdağı verdi.
26.08.2022 Dünya
Van Çaldıran'da bilim insanlarından gizemli keşif! Kalıntılarda svastika deseni...
Van Çaldıran'da bilim insanlarından gizemli keşif! Kalıntılarda svastika deseni... Van'ın Çaldıran ilçesinde bilim insanları gizemli bir kalıntı keşfetti. Dünyanın dört bir yanından araştırmacıların, arkeologların ve tarihçilerin gözleri, Van'da bulunan bir bölgeye çevirdi. Yapılan keşifle ilgili birden çok varsayım var ancak içlerinden biri öne çıkıyor.
25.07.2022 Gündem
Anne Frank kimdir? Holokost nedir? İşte Yahudi soykırımının simge isimlerinden Anne Frank'ın hayatı!
Anne Frank kimdir? Holokost nedir? İşte Yahudi soykırımının simge isimlerinden Anne Frank'ın hayatı! Yahudi soykırımının sembol isimlerinden biri olan Anne Frank Google’a Doodle oldu. Google, günlük yazarı Anne Frank’ın hayatından kesitlerin olduğu slayta yer verdi. Arama motoruna giren milyonlarca kişi Anne Frank’ın hayatını araştırıyor. Peki, Anne Frank kimdir? Holokost nedir? İşte Yahudi soykırımının simge isimlerinden Anne Frank'ın hayatı!
25.06.2022 Kültür Sanat
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile Çavuşoğlu arasında kritik görüşme
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile Çavuşoğlu arasında kritik görüşme Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile düzenlediği ortak basın toplantısında çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu "Karadeniz’de tahıl koridoru açılacak mı? sorusuna "Bu planı uygulanabilir olarak görüyoruz" cevabını verdi. Sergey Lavrov ise "Biz bu limanların açık olması konusunda söz verdik. Ukraynalılar mayınları temizlerse biz de askeri gücümüzü bu anlamda kullanmayacağız." açıklamasında bulundu. Lavrov ayrıca 'Türk dostlarımızın, dış güçler tarafından Suriye sınırlarında oluşturulan tehditlerle ilgili hassasiyetlerini dikkate alıyoruz' dedi.
8.06.2022 Siyaset
Muharrem İnce: 'Türkler, Ermenilere soykırım yapmamıştır, nokta'
Muharrem İnce: 'Türkler, Ermenilere soykırım yapmamıştır, nokta' Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 6 muhalefet partisinin hazırladığı mutabakat metnindeki 'tarihi gerçekler' cümlesine takıldığını belirterek, "Ben Türk'üm, ırkçı değilim, kafatasçı da değilim. Bilimle savunurum her şeyi. Türkler, Ermenilere soykırım yapmamıştır, nokta" dedi.
12.05.2022 Siyaset
İsrail'den Rusya'ya 'Adolf Hitler' notası!
İsrail'den Rusya'ya 'Adolf Hitler' notası! İsrail Dışişleri Bakanlığı, Nazi lideri Adolf Hitler’in Yahudi kökenli olduğunu iddia eden Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov'u kınayarak, Rusya’nın İsrail Büyükelçisini Dışişleri Bakanlığına çağırdı.
2.05.2022 Dünya
Mimi Reinhardt, 107 yaşında hayatını kaybetti
Mimi Reinhardt, 107 yaşında hayatını kaybetti Oskar Schindler, yüzlerce Yahudiyi Naziler'den kurtarırken listeyi hazırlayan kişi olan Schindler'in sekreteri Mimi Reinhardt 107 yaşında hayata veda etti.
9.04.2022 Dünya
Rus ordusu Mariupol’u cehenneme çevirdi! 300 bin kişinin rehin kaldığı şehir 'Stalingrad’a benzedi'
Rus ordusu Mariupol’u cehenneme çevirdi! 300 bin kişinin rehin kaldığı şehir 'Stalingrad’a benzedi' Ukrayna - Rusya savaşı 28. gününde de tüm şiddetiyle devam ediyor. Taraflar bir yandan müzakereler yürütüp barış fırsatı ararken bir yandan da cephede çatışmaya devam ediyor. Rusya’nın en çok ele geçirmek istediği yerlerin başında gelen Mariupol’de ise yıkım çok büyük. Peki Mariupol neden bu kadar önemli? İşte detaylı bir analiz…
23.03.2022 Dünya
Zelenskiy’den İsrail’e: “Neden Rusya’ya karşı yaptırım uygulamadınız?”
Zelenskiy’den İsrail’e: “Neden Rusya’ya karşı yaptırım uygulamadınız?” Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy İsrail parlamentosuna yaptığı hitabında, İsrailli milletvekillerine seslenerek, “Neden Rusya’ya karşı yaptırım uygulamadınız?” dedi.
20.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna arasında siber savaş! Zelenski'nin ‘teslim olun’ çağrısı ortalığı karıştırdı
Rusya-Ukrayna arasında siber savaş! Zelenski'nin ‘teslim olun’ çağrısı ortalığı karıştırdı Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinde iki ülke arasındaki savaş giderek şiddetleniyor, can kayıpları katlanarak artıyor. Gerilim sahalara olduğu gibi internet ortamına da yansıdı. Zelenski'nin Ukrayna'da devlet televizyonunda ülkeye teslim olma çağrısı yapması şok etkisi yarattı. Ülkede kısa süreli paniğe neden olan video mesajın, bir siber saldırı olduğu ortaya çıktı.
17.03.2022 Dünya
Putin resmen açıkladı: Operasyonlarımız devam ediyor
Putin resmen açıkladı: Operasyonlarımız devam ediyor Ukrayna lideri Zelenski'nin ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de kameralar karşısına geçti. Operasyonların devam ettiğini belirten Putin, sivil kayıpları önlemek için Rus güçlerinin elinden gelen her şeyi yaptığını belirtti. Putin, "Bu büyük, çok uluslu bir halkın parçası olmaktan gurur duyuyorum. Aynı zamanda Rusların ve Ukraynalıların tek halk olduğu kararından vazgeçmeyeceğim." ifadelerini kullandı. Ayrıca Putin, ölenlerin yakınlarına 7 milyon ruble verileceğini ve yakınlarının maaşa bağlanacağını söyledi.
3.03.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Nükleer savaş, Rusya’dakilerin değil, Batı’dakilerin bahsettiği bir şey
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Nükleer savaş, Rusya’dakilerin değil, Batı’dakilerin bahsettiği bir şey Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Nükleer savaş, Rusya’dakilerin değil, Batı’dakilerin bahsettiği bir şey. Biz provokasyonlara karşıyız” dedi.  
3.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Naziler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki naziler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.