Narsist

Narsist

Son dakika Narsist haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Narsist ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Narsist haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Narsist

haberleri sayfasında son dakika yaşanan narsist gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 narsist haberi bulunmuştur. Tüm narsist haberleri aşağıda listelenmiştir.
Narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya bağımlılığı daha fazla
Narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya bağımlılığı daha fazla Psikolog Ecem Özcan Tatlıdil, “Yapılan araştırmalarda narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya platformlarına karşı daha faza bir bağımlılık eğilimi görülmüştür. Çünkü narsist kişiler, hayatlarına ilişkin her ayrıntıyı dünya üzerindeki her şeyden daha önemli bulduklarından, bu platformlarda kendileriyle ilgili her anı paylaşmaktadırlar” dedi.
18.03.2024 Sağlık
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
Yeşim Ceren Bozoğlu: Aşkta tutku çok kıymetli
Yeşim Ceren Bozoğlu: Aşkta tutku çok kıymetli Yeşim Ceren Bozoğlu, 19 yıl sonra tek kişilik oyunu “Bir Kurbağanın Anatomisi” ile tiyatro sahnesine döndü. Oyunda Adem ve Havva’dan başlayan kadın erkek ilişkisini mitolojik ve esprili bir dille anlatan Bozoğlu, sahnede 25 farklı karakteri canlandırıyor. Çeşitli erkek tiplerini; kurbağalar üzerinden betimleyerek seyirciye aktaran ünlü oyuncuyla hem oyunun hikâyesini hem aşka bakışını konuştuk.
18.06.2023 Magazin
Dünyaca ünlü oyuncuya 13 yaşındaki kızından şok! "Babamdan korkuyorum"
Dünyaca ünlü oyuncuya 13 yaşındaki kızından şok! "Babamdan korkuyorum" Geçtiğimiz hafta sonu magazin gündemine bomba gibi bir haber düştü. Ama bu haber ne bir aşk ve evlilik ya da boşanma ne de ihanet haberiydi. Artık gösteri dünyası için sıradan bir hale gelen bu türden haberlerden biri değildi bu. Örneğine çok fazla rastlanmayan bir gelişmeyle ilgiliydi.
9.06.2023 Magazin
Uzman isim uyardı! Erkeklerde daha çok görülüyor
Uzman isim uyardı! Erkeklerde daha çok görülüyor Sosyal davranış bozukluğunun erkeklerde daha sık görüldüğüne vurgulayan Nörolog Dr. Mehmet Yavuz, ''Temel dayanakları fikir ve düşünce özgürlüğüdür. Onlar, ortalama toplum normlarını tehdit eden davranışlarını bir özgürlük felsefesi olarak benimseyip, kendi varoluşcu çizgilerini fanatik ideallerine taşırlar'' dedi.
26.08.2022 Sağlık
03.30 Saat Anlamı Nedir? 03.30 ters saatlerin yorumu ve anlamı
03.30 Saat Anlamı Nedir? 03.30 ters saatlerin yorumu ve anlamı Saate baktığınızda karşılaştığınız ters saatler hayatınıza dair işaretler taşıyor olabilir. Saatlerin arkasında olan bu gizli anlamlar size mesaj veriyor olabilir. Peki, Saat 03 30 ne demek? 03.30 Saat Anlamı Nedir? 03.30 ters saat yorumu ve anlamı!
22.08.2022 Yaşam
Çalışma hayatında mobbinge maruz kalan kişi ne yapmalı?
Çalışma hayatında mobbinge maruz kalan kişi ne yapmalı? Farkında bile değiliz ya da farkında olanlar bir elin parmaklarını geçmez. Ne var ki, Türkiye’nin en yaygın sorunlarından biri. Sosyal salgın denebilecek seviyede. Üstelik milyonlarca şikâyetçisi var ve hukukumuzda da cezası belirlenmiş bir suç. Ne olduğunu tam olarak bilemediğimiz bir kavram. Başımıza gelince ne yapmamız, nasıl yapmamız gerektiğini çıkartamadığımız bir fiili durum. Kısaca tanımı: İş yerinde, genellikle ‘üst’ün ‘ast’a uyguladığı “psikolojik şiddet.” Türk Dil Kurumu’nun bulduğu karşılık: “Bezdiri.”
17.03.2022 Çalışan Hakları
Miçotakis canlı yayında Türkiye'yi suçladı! O soruyu duyunca çıldırdı
Miçotakis canlı yayında Türkiye'yi suçladı! O soruyu duyunca çıldırdı Hollandalı gazeteci Ingeborg Beugel, canlı yayımlanan bir basın toplantısında, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’e, "Sığınmacıların geri itilmesi konusunda neden yalan söylüyorsunuz?" diye sordu.
9.11.2021 Dünya
Mükemmeliyetçilikte sınır ne olmalı?
Mükemmeliyetçilikte sınır ne olmalı? İnsanın hayat ve akademik başarısında önemli bir yeri ve katkısı olan mükemmelliyetçilik, kişiye ne zaman zarar veriyor? Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, sağlıksız olan ve denge gözetilmeyen mükemmelliyetçiliğin kişide başta sağlık problemleri olmak üzere hayatının diğer alanlarında da pek çok olumsuzluğa davetiye çıkardığına dikkat çekti. Prof. Dr. Tarhan’a göre, sağlıklı mükemmelliyetçilikte kişi olumluya odaklanırken; sağlıksız olanda kendisini suçlar, utanç duyar ve kendini değersiz görür. Tarhan, sağlıksız mükemmelliyetçiliğin modern yaşamın yan etkilerinden biri olduğunu da sözlerine ekledi.
24.10.2021 Sağlık
Mikrofonu kapalı sanıp cinayeti itiraf etmişti! Emlak kralı Robert Durst’a ağır ceza
Mikrofonu kapalı sanıp cinayeti itiraf etmişti! Emlak kralı Robert Durst’a ağır ceza ABD'li emlak milyoneri Robert Durst, suç belgeseli The Jinx'e konuk olmuş, çekime ara verildiği sırada mikrofonun açık olduğunu fark etmeden yakın arkadaşı Susan Berman'ı öldürdüğünü itiraf etmişti. Cinayetten yargılanan ABD'li emlak milyoneri hakkında karar verildi.
15.10.2021 Dünya
Kral Kaybederse konusu ne, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse kitabının özeti?
Kral Kaybederse konusu ne, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Kral Kaybederse kitabının özeti? OGM Pictures, yeni sezona hazırlanıyor. Gülseren Budaycıoğlu’nun Kral Kaybederse kitabında uyarlanacak “Kral Kaybederse” dizinin başrolün oyuncusunun Kıvanç Tatlıtuğ olduğu bir süredir konuşuluyordu. Şirketin resmi sosyal medya hesaplarından destekleyici bir paylaşım yapması dedikoduları güçlendirdi. Paylaşıma göre Kıvanç Tatlıtuğ da OGM Pictures saflarına katıldı. Dizi olarak uyarlanacağı iddia edilen Kral Kaybederse kitabının konusu ne, Gülseren Budayıcıoğlu Kral Kaybederse kitabının özeti?
14.06.2021 Gündem
Narsistik kişilik bozukluğu yaygınlaşıyor
Narsistik kişilik bozukluğu yaygınlaşıyor Narsistik kişilik bozukluğunun nedenleri, ortaya çıkış şekli ve ‘yapıcı narsisizm’ hakkında açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Mehmet Kerem Doksat, "Narsistik kişilik bozukluğu yaygınlaşıyor" dedi.
1.06.2021 Sağlık
İngiltere dehşeti yaşıyor! Koronavirüsten ölü sayısı 100 bini geçti
İngiltere dehşeti yaşıyor! Koronavirüsten ölü sayısı 100 bini geçti İngiltere koronavirüs kabusunu yaşıyor. Ülke İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra en çok ölümü bu salgında gördü. Ülke koronavirüs salgınında alınan bütün önlemlere rağmen vaka ve ölümlerde yaşanan artışın önüne geçemiyor. Boris Johnson'ın yaptığı konuşmadaki üzgün hali gazete manşetlerini süslerken can kayıplarında ulaşılan 100 bin sayısı 'korkutan' bir dönüm noktası olarak görülüyor.
27.01.2021 Corona Virüsü
'Maskeyi yere atmak, kişilik bozukluğu'
'Maskeyi yere atmak, kişilik bozukluğu' Kayseri'de Dr. Klinik Psikolog Mehmet Karakaya, "Kullandıkları maskeyi yere atmak gibi bu tür davranışlar biz psikologlara, biz hekimlere bu kişilerdeki narsist ya da anti sosyal kişilik bozukluğu dediğimiz patolojileri hatırlatıyor" dedi.
16.09.2020 Sağlık
Trump hakkında bomba iddia: Üniversite sınavına para karşılığı...
Trump hakkında bomba iddia: Üniversite sınavına para karşılığı... ABD Başkanı Donald Trump'ın yeğeni Mary Trump, gelecek hafta yayınlanacak kitabında, Trump'ın, üniversite sınavına para karşılığı başkasını soktuğunu iddia etti.
7.07.2020 Dünya
Sayılar her geçen gün artıyor! Yeni nesil sapıklık
Sayılar her geçen gün artıyor! Yeni nesil sapıklık Kadına yönelik taciz sosyal medyanın etkisiyle farklı bir boyut kazandı. Birçok kadın üniversite sınav kâğıdından, kafedeki kredi kartından, uçaktaki biletten, hastanedeki hasta kaydından hedef seçilmelerine isyan etti.
3.02.2020 Gündem
Narsist insanlara karşı ne yapılabilir ?
Narsist insanlara karşı ne yapılabilir ? Uzman Klinik Psikolog Merve İlikçi İygün, Narsisistik kişilik bozukluğu olan kişilerin başkasının isteklerine ve düşüncelerine ilgisiz kalan kişiler olduğunu belirterek, “Başkalarının yaşattıklarına ve yaşadıklarına duyarsız kalan, kendini beğenen ve sürekli olarak kendini ön plana çıkarmak isteyen, hep takdir ve ilgi bekleyen kişiler narsistik olarak adlandırılır” dedi.
26.01.2020 Sağlık
Narsist insanlara karşı ne yapılabilir ?
Narsist insanlara karşı ne yapılabilir ? Uzman Klinik Psikolog Merve İlikçi İygün, Narsisistik kişilik bozukluğu olan kişilerin başkasının isteklerine ve düşüncelerine ilgisiz kalan kişiler olduğunu belirterek. “Başkalarının yaşattıklarına ve yaşadıklarına duyarsız kalan, kendini beğenen ve sürekli olarak kendini ön plana çıkarmak isteyen, hep takdir ve ilgi bekleyen kişiler narsistik olarak adlandırılır” dedi.
9.12.2019 Sağlık
“Çocuklardaki ‘maskeli depresyon’ fark edilmiyor”
“Çocuklardaki ‘maskeli depresyon’ fark edilmiyor” Sevcan Karakoç Demirkaya, mutlu görünen, gülümseyen fakat içten içe acı çeken kişiler için kullanılan ‘maskeli depresyon’u anlamanın zor olduğunu söyleyerek, “Gençler eğleniyor görünürler ve genelde yüzlerinde gülümseme ile dolaşırlar. Bu nedenle aileler çocuklarındaki ‘maskeli depresyonu’ fark edemez” dedi.
23.11.2019 Sağlık
Narsistler neden daha mutlu?
Narsistler neden daha mutlu? Kendilerine "olağanüstü" önem veren ve genelde "utanç" duygusundan yoksun olan narsistler, psikologlara göre çok daha mutlu.
29.10.2019 Sağlık
"Narsistik kişilik bozukluğu çoğunlukla..."
"Narsistik kişilik bozukluğu çoğunlukla..." Psikolog Gülcem Yıldırım, narsistik kişilik bozukluğunun çoğunlukla erkeklerde görüldüğünü söyledi.
8.07.2019 Sağlık
Emojiler ilişkileri zayıflatıyor
Emojiler ilişkileri zayıflatıyor Sanal dünya insanları yalnızlığa mı sürüklüyor? Psikolog Berra Baş, özellikle sosyal medyanın insanların hayatına girmesi ile ‘sosyal izolasyon’un başladığını bunun da yalnızlık psikolojisini ortaya çıkardığını söyledi.
21.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Dijital oyunlarda siber terör tehlikesi
Dijital oyunlarda siber terör tehlikesi Telkin ve bilinçaltı yöntemleri kullanarak, oynayanları intihara sevk ettiği bilinen Mavi Balina ile benzeri oyunların çocukları adeta kobay olarak kullandığını belirten uzmanlar, bu tür oyunların insanın acıları üzerinden tatmine dönük bir siber terör biçimi olduğunu ifade etti.
8.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Çocuğunuza “Aşkım-Hayatım” demeyin!
Çocuğunuza “Aşkım-Hayatım” demeyin! Acıbadem Eskişehir Hastanesinden Psikolog Yelda Uçtu Öge, özellikle son dönemlerde anne ve babaların çocuklarına hitap ederken sıklıkla kullandıkları “aşkım, sevgilim, hayatım” gibi kelimelerin, onların benlik algısını ve cinsel gelişimini olumsuz yönde etkileyebildiğine dikkat çekiyor.
15.05.2017 Sağlık
Skandal sözlerinden sonra görevden ayrıldı!
Skandal sözlerinden sonra görevden ayrıldı! Konuk olduğu programda "11 yaşındaki kızlar çıtır olur" ifadesini kullanan Dr. Cihan Aksoy, sklanda sözleri hakkında açıklama yaptı.
9.02.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Narsist ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki narsist haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.