Nakavt

Nakavt

Son dakika nakavt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nakavt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nakavt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nakavt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nakavt gelişmeleri de dahil olmak üzere 242 nakavt haberi bulunmuştur. Tüm nakavt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Mike Tyson Jake Paul Maçı hangi kanalda yayınlanacak?
Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Mike Tyson Jake Paul Maçı hangi kanalda yayınlanacak? Eski Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Mike Tyson ve ünlü Youtuber Jake Paul ringde karşı karşıya gelecek. Maç için geri sayım başlarken, heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Boks severlerin yakından takip ettiği maçın detaylarını sizler için derledik. Peki, Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Mike Tyson Jake Paul Maçı hangi kanalda yayınlanacak?
15.05.2024 Gündem
Jake Paul-Mike Tyson boks maçı ne zaman, fight date saat kaçta? Jake Paul ve Mike Tyson’un dövüşeceği maçın kuralları
Jake Paul-Mike Tyson boks maçı ne zaman, fight date saat kaçta? Jake Paul ve Mike Tyson’un dövüşeceği maçın kuralları Mike Tyson ve Jake Paul arasındaki dövüş, boks severler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Eski ağır siklet dünya şampiyonu Mike Tyson, YouTuber Jake Paul ile Temmuz ayında maç yapacak. Peki, Jake Paul-Mike Tyson maçı ne zaman, dövüş maçı saat kaçta yapılacak? Jake Paul ve Mike Tyson’un maçının kuralları neler?
1.05.2024 Şampiy10
3-0'ın ardından geceye damga vuran sözler: Kötü Zaniolo, 15 milyon euro'luk kazık Zaniolo...
3-0'ın ardından geceye damga vuran sözler: Kötü Zaniolo, 15 milyon euro'luk kazık Zaniolo... NEF Stadı'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Zaniolo ve İcardi'nin golleriyle 3-0 yenen Galatasaray'da şampiyonluk kutlamaları devam ederken, derbinin ardından 'Nakavt' programında yaptığı açıklamalarla geceye damga vuran Serdar Ali Çelikler, İtalyan yıldız hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
4.06.2023 Galatasaray
4-2'nin ardından ateş püskürdü: Bu adamın eşyalarını Divan Oteli'nden çıkarın
4-2'nin ardından ateş püskürdü: Bu adamın eşyalarını Divan Oteli'nden çıkarın Süper Lig'in 27.haftasında ezeli rakibi Beşiktaş'a 4-2 kaybederek şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor... Galatasaray'la puan farkının (1 maç eksik) 9'a çıkmasına engel olamayan Sarı Lacivertlilerde hayal kırıklığı yaşanırken, ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler'in Nakavt programında yaptığı açıklamalar camiada bomba etkisi yarattı.
3.04.2023 Fenerbahçe
Khabib Nurmagomedov kimdir? Khabib Nurmagomedov nereli, kaç yaşında? Khabib Nurmagomedov biyografisi!
Khabib Nurmagomedov kimdir? Khabib Nurmagomedov nereli, kaç yaşında? Khabib Nurmagomedov biyografisi! Khabib Nurmagomedov’un halefi olarak gösterilen Islam Makhachev’ın UFC’nin kemeri almasıyla birlikte gündem oldu. Islam Makhachev ile birlikte çalışan eski hafif sıklet şampiyonu Khabib Nurmagomedov'un maçları, biyografisi ve galibiyetleri merak konusu oldu. Peki, Khabib Nurmagomedov kimdir? Khabib Nurmagomedov nereli, kaç yaşında? Khabib Nurmagomedov biyografisi!
23.10.2022 Diğer Sporlar
Ukrayna dünyaya duyurdu: Herson eylül ayında özgürleştirilmiş olacak!
Ukrayna dünyaya duyurdu: Herson eylül ayında özgürleştirilmiş olacak! Ukrayna'nın doğusunda savaş tüm şiddetiyle devam ederken Ukraynalı üst düzey bir yetkili cesur bir tahminde bulunarak Eylül ayına kadar Rus işgali altında olan Herson kentinin geri alınacağını duyurdu. Uzmanların 'savaşın yeni kilit noktası' olarak tanımladığı Herson'un geri alınması Rusya için ağır bir darbe anlamına gelirken Ukrayna Ordusu'na da büyük bir destek sağlayacak.
25.07.2022 Dünya
Filenin Sultanları çeyrek finale çıktı Ebrar Karakurt hemen özür diledi!
Filenin Sultanları çeyrek finale çıktı Ebrar Karakurt hemen özür diledi! Dün akşam çeyrek final maçında Tayland'la karşılaşan ve güçlü rakibini 3-1'lik skorla deviren Filenin Sultanları'nda Ebrar Karakurt'un maç sonunda özür paylaşımı büyük dikkat çekti.
15.07.2022 Voleybol
Irak Asıllı boksör İbrahim Kawi Khalil bir zafer daha kazandı Suudi Arabistan ve İspanya'da ben de varım dedi
Irak Asıllı boksör İbrahim Kawi Khalil bir zafer daha kazandı Suudi Arabistan ve İspanya'da ben de varım dedi Irak Asıllı boksör İbrahim Kawi Khalil'in üst üste aldığı galibiyetler Şampiyon boksöre Suudi Arabistan ve İspanya'da yapılacak müsabakaların kapılarını açtı.
9.06.2022 Diğer Sporlar
Kadro dışı kalmışlardı! Morutan ve BAY gerçekleri ortaya çıktı! 'Yüksek bonservis fiyatına...'
Kadro dışı kalmışlardı! Morutan ve BAY gerçekleri ortaya çıktı! 'Yüksek bonservis fiyatına...' Altay - Galatasaray maçından sonra 'Nakavt' programında 90 dakikanın kritiğini yapan Yağız Sabuncuoğlu, Ilgaz Çınar ve Uğur Karakullukçu çok özel açıklamalarda bulundu. Özellikle Morutan ve Barış Alper Yılmaz'ın kadro dışı kalmalarına değinen Sabuncuoğlu ve Çınar iki futbolcu hakkında çarpıcı ifadeler kullandılar.
25.04.2022 Galatasaray
Serdar Ali Çelikler 8 futbolcunun ismini verdi Vitor Pereira'nın tazminatı için 'Helali hoş olsun' dedi
Serdar Ali Çelikler 8 futbolcunun ismini verdi Vitor Pereira'nın tazminatı için 'Helali hoş olsun' dedi Fenerbahçe cephesine yakınlığıyla bilinen ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler'in 'Nakavt' programında söylediği sözler büyük dikkat çekti. Vitor Pereira'nın tazminatına dikkat çeken Çelikler 8 yıldızın ismini vererek 'Portekizli hocaya helali hoş olsun' ifadelerini kullandı.
21.03.2022 Fenerbahçe
Muay Thai nedir? Muay Thai nasıl yapılır, kuralları nelerdir, Tay Boksu ne kadar sürede öğrenilir?
Muay Thai nedir? Muay Thai nasıl yapılır, kuralları nelerdir, Tay Boksu ne kadar sürede öğrenilir? Muay Thai Tayland olmak üzere Myanmar, Kamboçya, Laos gibi Güneydoğu Asya ülkelerinde uygulanır. Peki, Muay Thai nedir? Muay Thai nasıl yapılır, kuralları nelerdir, ne kadar sürede öğrenilir?
26.01.2022 Gündem
Ünsal Arık kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Boks Şampiyonu Ünsal Arık hakkında merak edilenler…
Ünsal Arık kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Boks Şampiyonu Ünsal Arık hakkında merak edilenler… Avrupa Boks Şampiyonu Ünsal Arık, SMA hastası bir çocuk için Demet Evgar'a verdiği kemerin çalındığını iddia etti. Arık, kendisine geri verileceği söylenen kemere ulaşamadığını, hırsızlık yapıldığını öne sürdü. Peki, Ünsal Arık kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Boks Şampiyonu Ünsal Arık hakkında merak edilenler…
26.10.2021 Gündem
İtalyanlar cezayı kesti! 'Kabus gibi'
İtalyanlar cezayı kesti! 'Kabus gibi' Dün akşam Galatasaray maçında yediği hatalı golle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Strakosha İtalyan basını tarafından da yerden yere vuruldu.
17.09.2021 Galatasaray
Sabriye Şengül tarihe geçti! MMA’da kazanan ilk Türk kadın oldu...
Sabriye Şengül tarihe geçti! MMA’da kazanan ilk Türk kadın oldu... Sabriye Şengül, MMA'deki ilk galibiyetini Fransız dövüşçü Mona Ftouhi'ye karşı aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
'F.Bahçe gürledi, Messina’nın öğrencileri nakavt oldu'
'F.Bahçe gürledi, Messina’nın öğrencileri nakavt oldu' Olimpia Milano maçından sonra Fenerbahçe Beko'lu oyuncuları manşetlerine taşıyan İtalyanlar "Olimpia’ya kritik bir darbe vurdular' ifadelerine yer verdiler.
5.03.2021 Fenerbahçe
Ümitcan Uygun'dan şoke eden savunma!
Ümitcan Uygun'dan şoke eden savunma! Ankara'da Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'i (21) ölümünden önce darbetmesiyle ilgili sevgilisi Ümitcan Uygun hakkında, 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'tehdit' suçlarından açılan davanın görülmesine başlandı. Suçlamaları kabul etmeyen sanık Uygun, "Bir kez tokat attım, astım hastası olduğu için bayıldı" dedi.
25.02.2021 Yaşam
Mike Tyson Roy Jones Jr. maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Mike Tyson Roy Jones Jr. maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Eski ağır sıklet boks şampiyonu Mike Tyson, 15 yıl sonra ilk kez ringe çıkacak. Mike Tyson'ın, Roy Jones ile yapacağı gösteri maçına hazırlandığı videoları ise sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Son karşılaşmasına 2005'te çıkan 54 yaşındaki Tyson ile 2 yıldır dövüşmeyen 51 yaşındaki Roy Jones arasındaki müsabakayakısa bir süre kaldı. Sporseverler, Mike Tyson maçı ne zaman? sorusunu araştırıyor. Peki, Mike Tyson Roy Jones Jr. maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Mike Tyson Roy Jones Jr. maçı detayları...
24.11.2020 Gündem
Mike Tyson maçı ne zaman? Mike Tyson Roy Jones maçı ile ilgili tüm detaylar
Mike Tyson maçı ne zaman? Mike Tyson Roy Jones maçı ile ilgili tüm detaylar Ringe en son 2005'te çıkan, kariyerinde 50 galibiyet bulunan 54 yaşındaki Mike Tyson ile 2 yıldır dövüşmeyen 51 yaşındaki Roy Jones arasındaki 8 rauntluk müsabaka, ABD'nin Los Angeles kentindeki Dignity Health Sports Park'ta düzenlenecek. Boks tutkunları Mike Tyson Roy Jones karşılaşmasının detaylarını merak ediyor. Peki, Mike Tyson maçı ne zaman? Mike Tyson Roy Jones maçı ne zaman? İşte Mike Tyson Roy Jones maçı ile ilgili detaylar...
10.09.2020 Gündem
Muhammed Ali kimdir, neden öldü? Muhammed Ali ne zaman Müslüman oldu?
Muhammed Ali kimdir, neden öldü? Muhammed Ali ne zaman Müslüman oldu? Irkçılıkla geçen bir ömür. 1942 yılında dünyaya gelen Muhammed Ali, 3 Haziran 2016 yılında hayatını kaybetti. Muhammed Ali ölümünün 4. Yılında anılıyor. Ömrü boyunca ırkçılıkla mücadele eden Muhammed Ali’nin ölümünün 4. Yılı Amerika’daki ırkçılık karşıtı gösterilere denk deldi. Peki, Muhammed Ali kimdir? Muhammed Ali ne zaman, neden öldü? Muhammed Ali neden en iyi seçildi, ne zaman Müslüman oldu?
3.06.2020 Gündem
Anthony Joshua Andy Ruiz'i yendi!
Anthony Joshua Andy Ruiz'i yendi! Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki mücadelede Anthony Joshua, 12 raunt sonunda rakibine puanla üstün geldi ve kemerlerini geri aldı.
8.12.2019 Şampiy10
Anthony Joshua Andy Ruiz maçı hangi kanalda, saat kaçta? Joshua ilk kez Ruiz’e yenilmişti!
Anthony Joshua Andy Ruiz maçı hangi kanalda, saat kaçta? Joshua ilk kez Ruiz’e yenilmişti! Anthony Joshua Andy Ruiz maçı heyecanla bekleniyor. 22 maçın 21’ini nakavtla kazanan 29 kaşındaki Anthony Joshua Andy Ruiz’e yenilmişti. Kaybettiği ağır sıklet kemerlerini geri alamaya hazırlanan Anthony Joshua ile Andy Ruiz Sudi Arabistan’da karşı karşıya gelecek.
7.12.2019 Gündem
32. saniyede nakavt olmuştu! Sabriye Şengül’ün gözyaşları!
32. saniyede nakavt olmuştu! Sabriye Şengül’ün gözyaşları! Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına Milli sporcu Sabriye Şengül konuk oldu.
25.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nakavt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nakavt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.