Müzikal

Müzikal

Son dakika müzikal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan müzikal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını müzikal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müzikal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müzikal gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.228 müzikal haberi bulunmuştur. Tüm müzikal haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnsanların neden farklı müzik zevkleri var? Şarkılar kişiliğinizi ele veriyor!
İnsanların neden farklı müzik zevkleri var? Şarkılar kişiliğinizi ele veriyor! Radyonuzu açtınız ve en sevdiğiniz şarkı çalıyor. Bazen de bu kadar şanslı olmayıp hiç umursamadığınız bir sanatçının sesini de duyabilirsiniz. Ancak sevmediğiniz şarkıcının bile hayranları olduğunu unutmamak gerek. İnsanların müzik tercihleri üzerine araştırmalar yapan Aubum Üniversitesi'nden Doç. Dr. Jane Kuehne, "İnsanların neden farklı müzik zevkleri var?" sorusunun yanıtını açıkladı.
28.04.2024 Yaşam
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu ÇEV Sanat’ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, dünyanın en önemli müzik okullarından Amerika’daki Curtis Institute of Music’in, yüzlerce başvuru arasından yapılan elemeleri başarıyla geçen 3 sanatçı arasından birinci olarak okula tam burslu kabul edildi.
25.03.2024 Gündem
"Şahları da Vururlar" izleyiciden tam not aldı
"Şahları da Vururlar" izleyiciden tam not aldı Tiyatronun usta ismi Ferhan Şensoy'un kaleme aldığı "Şahları da Vururlar", Ortaoyuncular Tiyatrosu'nda izleyicisi ile buluştu. Bir tarih parodisi olan oyun, üst düzey oyunculuk performansları ile seyircinin beğenisini kazandı.
17.03.2024 Magazin
Müzisyen Özgül Akgül’den İstanbul’a “Hediye”
Müzisyen Özgül Akgül’den İstanbul’a “Hediye” Geleneksel ezgileri modern elektronik tınılarıyla buluşturan müzisyen Özgür Akgül’ün ilk albümü "Hediye" müzikseverlerle buluştu.
3.03.2024 Magazin
İklim Tamkan kimdi, kaç yaşında, Fırat Tanış’la ne zaman ayrıldı? Fırat Tanış açıklama yaptı mı?
İklim Tamkan kimdi, kaç yaşında, Fırat Tanış’la ne zaman ayrıldı? Fırat Tanış açıklama yaptı mı? Piyanist İklim Tamkan, beraberliğini sonlandırdığı oyuncu Fırat Tanış hakkında 'psikolojik şiddet, tehdit, ısrarlı takip'ten dolayı uzaklaştırma kararı aldırdığını duyurdu. “Bu şiddet zincirini kırmayı bir sorumluluk olarak görüyorum ve bu zincirin sessiz bir halkası olmayı reddediyorum” ifadesini kullanan Tamkan, “Hiç korkmuyorum” dedi. Peki, İklim Tamkan kimdi, Fırat Tanış açıklama yaptı mı?
28.02.2024 Gündem
Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi başladı
Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi başladı İKSV Alt Kat'ın WOW Dünya Kadınlar Festivali İstanbul kapsamında geliştirdiği “Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi" bugün başladı. 6-29 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek yedi atölye çalışmasının ardından, katılımcılar 3 Mart'ta Beykoz Kundura'da sahne alarak festivale dahil olacak.
6.02.2024 Yaşam
Ahmet Hamdi Tanpınar Kimdir? Ahmet Hamdi Tanpınar Eserleri Ve Özellikleri Nelerdir?
Ahmet Hamdi Tanpınar Kimdir? Ahmet Hamdi Tanpınar Eserleri Ve Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet dönemi edebiyatçıları arasında en öne çıkan isimlerden biri, kuşkusuz Ahmet Hamdi Tanpınar’dır. Gerek edebi yönü gerek eserleri gerekse kişiliğiyle bir döneme ışık tutmuştur. Cumhuriyet dönemi Türkiye’sinde dünyaya gelen Ahmet Hamdi Tanpınar, yazar, şair ve akademisyen kimliklerinin yanı sıra siyasi kimliği ile de bilinmektedir. Günümüze değin ulaşan birçok eser bırakmış, ürünleri Türk edebiyatında hala ders konusu olarak işlevini devam ettirmektedir. 
21.01.2024 Eğitim
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Ayça Varlıer Broadway’de başrol!
Ayça Varlıer Broadway’de başrol! Ayça Varlıer, Broadway müzikali “Swan Lake Rock Opera”da rol alıyor. Oyuncu, Triad Theater’da sahnelenen müzikalde Kraliçe Sherdanell rolünü canlandırıyor.
20.11.2023 Magazin
“Moğollar’a Saygı” albümünün yeni konuğu
“Moğollar’a Saygı” albümünün yeni konuğu  “Moğollar’a Saygı” albümünün yeni konuğu Rashit oluyor. 90’lar İstanbul punk sahnesinin önemli gruplarından Rashit geçen sene yayınlanan Kalbim Soldan Atıyor isimli Ep’si ile uzun süren sessizliğini bozmuştu. Bu kez Moğollar’a Saygı albümü için tekrar stüdyoya giren grup Moğollar külliyatından sözleri Oğuzhan Akay’a, bestesi Taner Öngür’e ait olan Ben Anlamaz’ı seçip yorumladı.
15.11.2023 Magazin
Meteoroloji editörü Gökhan Abur hayatını kaybetti
Meteoroloji editörü Gökhan Abur hayatını kaybetti NTV ekranlarında hava durumu sunan Gökhan Abur hayatını kaybetti.
15.09.2023 Yaşam
Aysun Aslan Uğur kimdir? Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan kaç yaşında, nereli, Özkan Uğur ile kaç yıldır evli, ne iş yapıyor?
Aysun Aslan Uğur kimdir? Özkan Uğur’un eşi Aysun Aslan kaç yaşında, nereli, Özkan Uğur ile kaç yıldır evli, ne iş yapıyor? MFÖ grubunun üyesi ve oyuncu Özkan Uğur’dan hayranlarını üzen haber geldi. 3 aydır yoğun bakımda olan Özkan Uğur hayatını kaybetti. Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan ve oğlu Alişan Uğur, sosyal medyadan açıklama yayımladı. Açıklamanın ardından Özkan Uğur’un eşi kimdir? Aysun Aslan kaç yaşında, nereli, Özkan Uğur ile kaç yıldır evli? Sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
23.10.2023 Magazin
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli? MFÖ grubu, Türk müzik tarihinde eşsiz bir yere sahip olan ve milyonlarca hayranı bulunan bir müzik topluluğudur. Grubun üyelerinden Fuat Güner’in hayatı merak ediliyor. Peki, MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.07.2023 Magazin
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Madonna'nın önceden planlanmış dünya turu ise ertelendi. Peki, Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
29.06.2023 Dünya
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti!
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti! Rock'n Roll Kraliçesi lakaplı ABD’li sanatçı Tina Turner, 83 yaşında İsviçre’de hayatını kaybetti.
25.05.2023 Magazin
Kuruçeşme'de Ajda Pekkan izdihamı! Bir gecede iki ayrı kutlama
Kuruçeşme'de Ajda Pekkan izdihamı! Bir gecede iki ayrı kutlama Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam konser maratonuna anlamlı ve görkemli bir konserle start verdi. Sezon açılışında Ajda Pekkan’ı ağırlayan Kuruçeşme sahnesi, Süperstar'ın ışığıyla parlarken; hem 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu hem de ilk konser heyecanı bir arada yaşandı.
20.05.2023 Magazin
12 yaşındaki şef, CSO’yu yönetecek
12 yaşındaki şef, CSO’yu yönetecek Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gerçekleştireceği konserinde 6’ncı sınıf öğrencisi Atahan Dinç (12), şef ve solist olarak yer alacak.
19.04.2023 Kültür Sanat
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu!
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu! Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, listeler de belli oldu. Partilerden milletvekili aday listeleri içerisinde sürpriz isimler de yer aldı. Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti’den aday listesine girdi. Peki, Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
10.04.2023 Gündem
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden'
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden' 'Aşkın Olayım' şarkısıyla müzik dünyasını sallayan Simge Sağın, Galatasaraylı Icardi'nin şarkıyı paylaşmasıyla magazin gündeminden düşmedi. Yeni şarkı çıkaran Simge,başarısını,özel hayatını, Icardi olayının perde arkasını ve eski sevgilisiyle nasıl dost kalıp tekrar iş yaptıklarını anlattı. İşte Simge'den samimi açıklamalar...
9.04.2023 Magazin
Broadway İstanbul’da! Bol yıldızlı kadro
Broadway İstanbul’da! Bol yıldızlı kadro Ünlü isimlerin rol aldığı “Broadway in İstanbul”, 13 Mayıs’ta perde açacak. Müzikal, İstanbul’da Broadway rüzgârları estirecek.
9.04.2023 Televizyon
Hayko Cepkin: Hayalim yurt dışına açılabilmek
Hayko Cepkin: Hayalim yurt dışına açılabilmek "Jekyll & Hyde" müzikali, bir süredir Antre Production tarafından sahneleniyor. Babası için tedavi ararken içindeki karanlık kişilik ‘Mr. Hyde’ı uyandıran Dr. Jekyll’i müzikalde Hayko Cepkin canlandırıyor. “Tiyatro benim ilk hayalimdi” diyen ünlü rock’çı, Elçin Sangu’yla birlikte rol aldığı proje için hayli iddialı konuşuyor: “Hayalim yurtdışına açılabilmek. Gerçekten gelmiş geçmiş en iyi versiyon olduğumuzu düşünüyorum. Bizi de bir seyretsinler bakalım.”
2.04.2023 Magazin
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok!
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok! Hazım Körmükçü, Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programında konuk oldu. Dedesi Türk Tiyatrosu’nun usta isimlerinden Hazım Körmükçü ile aynı ismi taşıyan ünlü oyuncu, Körmükçü soyadının taşımanın hem onurunu hem de zorluğunu yaşadığını söyledi.
11.03.2023 Magazin
Bedia Akartürk yüzünü gerdirdi! Son hali gündem oldu
Bedia Akartürk yüzünü gerdirdi! Son hali gündem oldu Usta sanatçı Bedia Akartürk de estetik kervanına katıldı. Türk sanat müziğinin sevilen isimlerinden Bedia Akartürk son haliyle magazin gündemine oturdu. Akartürk, 81 yaşında, "Daha genç, daha güzel görünmek istiyorum" diyerek estetik yaptırdığı iddia edildi.
22.01.2023 Magazin
80. Altın Küre'de kazananların tam listesi
80. Altın Küre'de kazananların tam listesi 80. Altın Küre Ödülleri (Golden Globes Awards) sahiplerini buldu. Beverly Hilton Oteli'nden yapılan ve üç saati aşan yayın maratonunda törenin sunuculuğunu Jerrod Carmichael üstlendi.
11.01.2023 Kültür Sanat
Elçin Sangu'dan ev pozu!
Elçin Sangu'dan ev pozu! Bu sezon biri tiyatro biri müzikal olmak üzere iki eserde sahne alan Elçin Sangu, yoğun tempoyla çalışıyor. Sangu, sosyal medya hesabından evden bir pozunu paylaştı. Hayranları dağınık saçlarına bayıldı.
7.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Müzikal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müzikal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.