Mustafa Özdemir

Mustafa Özdemir

Son dakika Mustafa Özdemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Özdemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Özdemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Özdemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa özdemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.427 mustafa özdemir haberi bulunmuştur. Tüm mustafa özdemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı MHP, 2 büyükşehir ilçesi ve 53 belde olmak üzere 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.
26.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisine 7 il başkanı atadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisine 7 il başkanı atadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisine 7 yeni il başkanı atadı. Açıklama AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapıldı.
5.07.2023 Gündem
Baba ile kızı evde çıkan yangında öldü
Baba ile kızı evde çıkan yangında öldü Balıkesir'in Havran ilçesinde, evlerinde çıkan yangında Mustafa Özdemir (61) ile kızı Sude Nur Özdemir (16) öldü, dumandan etkilenen eşi Nurten Özdemir (57) ise hastaneye kaldırıldı.
10.05.2023 Yaşam
Kuryelerden trafikte 'bonus' savaşı: Başına bir şey gelirse...
Kuryelerden trafikte 'bonus' savaşı: Başına bir şey gelirse... İstanbul'da sipariş yetiştirmeye çalışırken trafik kurallarını hiçe sayan motokuryeler her gün onlarca kazaya da davetiye çıkarıyorlar. Nedeni “esnaf kurye” sistemi. Kurye ne kadar çok paket taşırsa, o kadar çok kazanıyor. Çok paket ise daha çok kural ihlali anlamına geliyor. Başına bir şey gelirse de sorumluluk kendisinde
26.09.2021 Gündem
Selde elektriksiz kalan köylere mobil jeneratörle elektrik taşındı
Selde elektriksiz kalan köylere mobil jeneratörle elektrik taşındı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Kastamonu'da sel felaketi nedeniyle elektrik kesintisinin yaşandığı bölgelere mobil jeneratörlerle elektrik taşındığını bildirdi.
15.08.2021 Gündem
İlçeyi yasa boğan ölüm! O sanatçı hayatını kaybetti
İlçeyi yasa boğan ölüm! O sanatçı hayatını kaybetti Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde, kontrolden çıkan otomobilin elektrik direğine çarptığı kazada ağır yaralanan sürücü, kemençe sanatçısı Mustafa Özdemir (77), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
3.07.2021 Yaşam
Gözlükçüler tam kapanmada açık mı?
Gözlükçüler tam kapanmada açık mı? Tam kapanmada gözlükçülerin faaliyetlerine geçici olarak ara verildi. İstanbul Gözlükçüler Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İlker Ayaz, " Süre çok uzun, görmek insanın en temel ihtiyaçlarından bir tanesi. Vatandaşlar, görmekle ilgili bir sıkıntı yaşadığında, 17 gün beklenebilecek bir süre değil" dedi.
4.05.2021 Gündem
Karabük'te kum ocağında 2 işçi feci şekilde can verdi
Karabük'te kum ocağında 2 işçi feci şekilde can verdi Karabük'te kum ocağında tamir etmeye çalıştıkları taş kırma makinesine sıkışan 2 işçi hayatını kaybetti.
10.03.2021 Yaşam
Almanya'dan gelen cenazeler karıştı! Koronadan ölen kişiyi gören diğer aile...
Almanya'dan gelen cenazeler karıştı! Koronadan ölen kişiyi gören diğer aile... Almanya’da hayatını kaybeden Mustafa Özdemir (70) ile Mehmet Zeki Yıldırım’ın cenazeleri karıştı. Türkiye’ye getirilip Trabzon’da toprağa verilen Mehmet Zeki Yıldırım’ın cenazesi, mezar yeniden kazılıp çıkarılarak memleketi Elazığ’a gönderildi. Elazığ’da teşhis için morga giden Yıldırım’ın yakınları ise Özdemir koronavirüsten öldüğü için karantinaya alındı.
4.02.2021 Gündem
Galata Kulesi'nde ilginç anlar! Selfie çekerken...
Galata Kulesi'nde ilginç anlar! Selfie çekerken... Tarihi Galata Kulesi’ne doğru selfie çekmek için basamaklı merdivenlerin üzerine çıkan 2 genç dengesini kaybedip düştü. Gençlerin düşme anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
27.11.2019 Yaşam
FETÖ'nün Çubuk yapılanması davasında karar!
FETÖ'nün Çubuk yapılanması davasında karar! FETÖ'nün Çubuk yapılanması davasında yargılanan 81 sanıktan 51'i, 1 yıl 6 ay 22 gün ile 10 yıl 6 ay arasında değişen sürelerde hapse mahkum edildi.
21.06.2019 Gündem
Memurları ilgilendiriyor! Ortada dava açarak elde edilecek bir hak bulunmuyor
Memurları ilgilendiriyor! Ortada dava açarak elde edilecek bir hak bulunmuyor SSK'lı olarak işe başlayıp daha sonra memuriyete geçen herkesi ilgilendiriyor. SSK'da geçen sürenin derece ve kademe ilerlemesinin memuriyetle ilgisi yok.
9.05.2019 Emekli
Mahkemeden Mahmut Tuncer kararı
Mahkemeden Mahmut Tuncer kararı İzmir'de yaşayan bir müzisyenin, eserinin melodisini rızası dışında kendi eserinde kullandığı ve eserin dağıtımını yaptığı iddiasıyla haklarında dava açtığı şarkıcı Mahmut Tuncer ve plak yetkilisi Mustafa Özdemir'in beraatine karar verildi.
6.02.2019 Magazin
Avrupa ülkelerinden Adana şalvarına ilgi
Avrupa ülkelerinden Adana şalvarına ilgi Adana'da 48 yıldır şalvar diken terzi 59 yaşındaki Mustafa Özdemir, son yıllarda Çukurova'da çekilen dizilerin de etkisiyle geleneksel Adana şalvarına ilginin arttığını belirterek, özellikle Almanya, Hollanda, Belçika, İngiltere gibi Avrupa ülkelerine şalvar satışı yaptığını söyledi.
18.12.2018 Ekonomi
MHP 12 ilde belediye başkan adayını açıkladı!
MHP 12 ilde belediye başkan adayını açıkladı! Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 12'si il olmak üzere 152 belediye başkan adayını daha açıkladı.
9.12.2018 Siyaset
Bu köyde herkesin soyadı aynı!
Bu köyde herkesin soyadı aynı! Eskişehir'in Soğulcak Köyü'nde yaşayan yaklaşık 100 kişi, aynı soyadı taşıyor.
16.10.2018 Yaşam
Kontrollü güneşlenme sedef hastalığını tedavi ediyor
Kontrollü güneşlenme sedef hastalığını tedavi ediyor YAZ mevsiminin gelmesiyle ciltte görülen rahatsızlıklar da artış göstermeye başladı. Ancak insanlar tarafından birbirinden ayırt edilmesi güç olan sedef ve egzama rahatsızlıklarına güneş ışınlarının iyi geldiği belirtildi.
25.07.2018 Sağlık
Mahmut Tuncer ifade verdi: O eserden haberdar değilim
Mahmut Tuncer ifade verdi: O eserden haberdar değilim İzmir'de yaşayan bir müzisyenin, eserinin melodisini rızası dışında kendi eserinde kullandığı ve dağıtımını yaptığı iddiasıyla şikayetçi olduğu şarkıcı Mahmut Tuncer, hakkında 'manevi veya mali haklara tecavüz' suçundan 5 yıla kadar hapis istemiyle İzmir'de açılan dava kapsamında ifade verdi
29.06.2018 Magazin
Mahmut Tuncer'e 5 yıl hapis istemi
Mahmut Tuncer'e 5 yıl hapis istemi İzmir'de yaşayan bir müzisyenin, eserinin melodisini rızası olmaksızın kendi eserinde kullandığı ve dağıtımını yaptığı iddiasıyla şikayetçi olduğu şarkıcı Mahmut Tuncer ve çalıştığı plak yetkilisi hakkında "Manevi veya mali haklara tecavüz" suçundan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
20.06.2018 Magazin
Tecavüzcüyü öldürdü cezası yarıya indirildi
Tecavüzcüyü öldürdü cezası yarıya indirildi Zonguldak’ta, geçen yıl 15 Ocak’ta, Karaelmas Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Deniz Sesver, daha önceden de tanıdığı ve en son kuzeninin düğünde karşılaşarak arkadaşlık kurduğu evli ve 2 çocuk babası Mustafa Özdemir’i, kendi evlerinin önünde 25 bıçak darbesiyle öldürdü.
17.10.2017 Yaşam
Maltepe'de trafik kazası: 2 ölü
Maltepe'de trafik kazası: 2 ölü İstanbul'un Maltepe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi.
5.03.2017 Yaşam
FETÖ'cülerin kaçış noktası Meriç
FETÖ'cülerin kaçış noktası Meriç 15 Temmuz darbe girişiminin ardından meslekten ihraç edilen ya da hakkında yakalama kararı bulunan aralarında profesör, öğretmen, mühendis, hemşire ve hakimin de bulunduğu 20 FETÖ/PDY üyesi, Yunanistan'a kaçmak istedikleri Meriç İlçesi'nde jandarma ekiplerince yakalandı. Yasa dışı yollardan Yunanistan'a gitmek için 5 ile 15 bin lira arasında para ödedikleri belirlenen 3 organizatör ise tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Sosyal medyada tanıdı, karaciğerini verdi
Sosyal medyada tanıdı, karaciğerini verdi Yaşamak için acilen karaciğer nakline ihtiyaç duyan 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Büşranur Balcıoğlu, Nesrin Özdemir'in karaciğeri ile hayata tutundu. Özdemir, genç kızın durumunu sosyal medyadan öğrendi ve yardımına koştu.
20.01.2017 Sağlık
Kar ve buz, kırık-çıkıkları artırdı!
Kar ve buz, kırık-çıkıkları artırdı! Son günlerde hastanelerin ortopedi servisleri her zamankinden daha fazla mesai yapıyor çünkü kış havasının getirdiği kar ve buz düşmeleri, düşmeler de kırık-çıkık vakalarını artırmış durumda.
9.01.2017 Sağlık
Sinop'ta 10 balıkçı zehirlendi
Sinop'ta 10 balıkçı zehirlendi SİNOP açıklarında avlanan balıkçı teknesinde bulunan 10 kişi, yedikleri yemekten zehirlendi. Sinop Limanı'na yanaşan tekneden alınan balıkçılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.
4.01.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Özdemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa özdemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.