Mustafa Alper

Mustafa Alper

Son dakika Mustafa Alper haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Alper ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Alper haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Alper

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa alper gelişmeleri de dahil olmak üzere 792 mustafa alper haberi bulunmuştur. Tüm mustafa alper haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özel okulun kitap ücretini şikayet etti! Mahkeme 'dur' dedi
Özel okulun kitap ücretini şikayet etti! Mahkeme 'dur' dedi Antalya'da bir veli, çocuğunu kaydettirdiği özel okuldan istenen fahiş kitap ücretine itiraz etti. Aynı kitapları dışarıdan daha ucuza almaya kalkan veli, okul yönetimiyle anlaşmazlık yaşadı. Mahkemenin haklı bulduğu veli, fazla ödediği ücreti almaya hak kazandı.
9.02.2024 Ekonomi
Robot tasarlayan Samsunlu lise öğrencileri Amerika'da dünya şampiyonasında yarışacak
Robot tasarlayan Samsunlu lise öğrencileri Amerika'da dünya şampiyonasında yarışacak Dünyanın en prestijli robotik turnuvası olan "FRC First Robotic Competition" İstanbul Turnuvası’nda Türkiye şampiyonu olan Samsunlu lise öğrencileri, Amerika’nın Houston şehrinde 450’den fazla takımın katılacağı FRC Dünya Şampiyonası'nda yarışmaya hak kazandı.
4.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrası ABD'den küstah tehdit: Türkiye'yi uyarıyoruz...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması sonrası ABD'den küstah tehdit: Türkiye'yi uyarıyoruz... Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye'nin Rusya'dan ikinci parti S-400 almayı planladığını söylemesi üzerine ABD Dışişleri Bakanlığı "Türkiye'yi Rusya'dan daha fazla askeri malzeme almama konusunda uyarıyoruz. Bu yaptırımları tetikler" dedi.
27.09.2021 Dünya
Ehliyeti ve arabası olan herkesi kapsıyor! O cezalar iptal ediliyor
Ehliyeti ve arabası olan herkesi kapsıyor! O cezalar iptal ediliyor Ehliyeti ve arabası olan milyonlar için flaş karar! Cezalar iptal ediliyor. Antalya'da kendisi gibi doktor olan eşini acil servisteki çocuğa müdahale için yetiştirmeye çalışan doktora yazılan 598 liralık radar cezası mahkeme kararıyla iptal edildi.
25.09.2021 Gündem
AK Parti'den flaş ABD açıklaması!
AK Parti'den flaş ABD açıklaması! ABD, Türkiye'ye Rusya'dan S-400 hava savunma sistemlerinin alımı nedeniyle yaptırım uygulama kararı aldı. ABD'nin bu kararına Türki siyasilerinden tepkiler art arda geldi. Son olarak AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada, " ABD’nin ittifak ilişkisi ruhu ve Türk-Amerikan ilişkilerinin tarihi derinliği ile asla bağdaşmayan yaptırım kararını reddediyoruz. Bu kararın hiçbir hukuki zemini yoktur, adaletten uzaktır ve müttefiklik ilişkisi bakımından tamamen yanlıştır" ifadelerini kullandı.
15.12.2020 Siyaset
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den ABD'ye yaptırım resti!
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den ABD'ye yaptırım resti! ABD'nin S-400 nedeniyle yaptırım listesine aldığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'den açıklama geldi. ABD'nin yaptırım kararı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde tam bağımsız savunma sanayii hedefimizde kararlıyız" dedi.
14.12.2020 Gündem
ABD'den skandal S-400 kararı!
ABD'den skandal S-400 kararı! ABD, Rusya'dan S-400 sistemlerinin alımı nedeniyle Türkiye'ye bazı yaptırımlar uygulama kararı aldı.
14.12.2020 Dünya
İstinaf Mahkemesi İBB işgal girişiminde 40 kişini cezasını onadı
İstinaf Mahkemesi İBB işgal girişiminde 40 kişini cezasını onadı İstinaf Mahkemesi, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi 14 kişinin şehit olduğu İBB işgal girişimine ilişkin yerel mahkemenin 41 sanık hakkında verdiği ceza kararını 40 sanık yönünden onadı. İstinaf Mahkemesi, eski AFAD İstanbul İl Müdürü'nün yeniden yargılanmasına karar vererek dosyasını ayırdı. İstinaf Mahkemesi, 11 er hakkındaki beraat kararını da onadı.
17.07.2019 Gündem
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığı Karargahı'ndaki eylemlere ilişkin 245 sanıklı davada, esasa ilişkin mütalaasını açıklayan savcı, 175 sanığın "anayasayı ihlal" ve 9 kez de kasten adam öldürme suçlarından 10'ar kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edilmesini talep etti.
9.07.2019 Gündem
Altay'dan güzel başlangıç, kötü son!
Altay'dan güzel başlangıç, kötü son! Bu sezon yükseldiği Spor Toto 1. Lig'in ilk 5 haftasında 9 puana ulaşan Altay, daha sonraki 12 maçta 8 puan alabildi.
23.12.2018 TFF 1.Lig
Ateşten korkmayın, antibiyotikten uzak durun
Ateşten korkmayın, antibiyotikten uzak durun Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Mustafa Alper Aykanat, çocuklarda gribal enfeksiyonlar ve antibiyotik kullanımı hakkında önemli bilgiler paylaştı.
22.11.2018 Sağlık
Denizlispor, Altay'ı 3 golle geçti
Denizlispor, Altay'ı 3 golle geçti Spor Toto 1. Lig’in 10. haftasında Altay, sahasında Denizlispor’a 3-1 mağlup oldu.
26.10.2018 TFF 1.Lig
15 Temmuz'da İBB'yi işgal girişimi davasında karar çıktı
15 Temmuz'da İBB'yi işgal girişimi davasında karar çıktı FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İBB'nin işgali ve burada çıkan olaylarda Prof. Dr. İlhan Varank'ın da aralarında bulunduğu 14 kişinin şehit edilmesiyle ilgili görülen davada, "anayasayı ihlal" suçundan 10 sanık ağırlaştırılmış müebbet, 31 sanık da müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
25.05.2018 Gündem
Kan donduran emir: "Gelene ateş edin, mermileri boşa harcamayın"
Kan donduran emir: "Gelene ateş edin, mermileri boşa harcamayın" Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) işgali ve burada çıkan olaylarda Prof. Dr. İlhan Varank'ın da aralarında bulunduğu 14 kişinin şehit edilmesiyle ilgili 52 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.
15.05.2018 Gündem
"Üzerlerine ateş edin" emrini veren albay, hafıza kaybı yaşamış
"Üzerlerine ateş edin" emrini veren albay, hafıza kaybı yaşamış FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında emir ve komutasındaki askerlerle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin işgalinde görev yapan eski Kurmay Albay Zeki Demir, ifadesinde, olay gününe ilişkin bir şey hatırlamadığını, tedavi edildiği hastanede gözünü açtığında kasığından vurulduğunu öğrendiğini, daha önce bir kez paraşütten atlarken benzer bir hafıza kaybı yaşadığını anlattı
29.09.2021 Gündem
Darbeci albaydan kan donduran talimat: Bir mermi bir insan!
Darbeci albaydan kan donduran talimat: Bir mermi bir insan! FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin işgali ve burada çıkan olaylarda 14 kişinin şehit edilmesiyle ilgili tutuklu 50 asker hakkında hazırlanan iddianamenin detayları belli oldu.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik darbe eylemleri dışında kalan faaliyetlerine ilişkin açılan dava sayısı 870'e ulaştı.
29.09.2021 Gündem
7 Yargıtay üyeliği için seçim yapıldı!
7 Yargıtay üyeliği için seçim yapıldı! HSK Genel Kurulu, boşta bulunan 7 Yargıtay üyeliği için seçim yaptı.
29.09.2021 Gündem
Oğuz Güven tahliye edildi!
Oğuz Güven tahliye edildi! Cumhuriyet'in internet sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Güven hakkında tahliye kararı verildi.
29.09.2021 Gündem
Cumhuriyet’in ‘biçti’ tweetine dava!
Cumhuriyet’in ‘biçti’ tweetine dava! Trafik kazasında hayatını kaybeden Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper için Cumhuriyet Gazetesi resmi Twitter hesabından atılan çirkin tweet sebebiyle tutuklanarak cezaevine konan Cumhuriyet Gazetesi internet genel yayın yönetmeni Oğuz Güven hakkındaki soruşturma tamamlandı.
29.09.2021 Gündem
Şehit başsavcının ölümünde 3'üncü tutuklama
Şehit başsavcının ölümünde 3'üncü tutuklama Denizli'de Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ile makam şoförü Muzaffer Akşehirli'nin hayatını kaybettiği kazayla ilgili yürütülen soruşturmada, kamyonun bağlı bulunduğu şirketin şantiye sorumlusu İbrahim Yağız da tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Yok artık!
Yok artık! Sevgilisiyle tartıştı, evde dinamit patlattı! Hem kendi, hem sevgilisi öldü.
29.09.2021 Gündem
Antalya'daki patlamanın sırrı çözüldü!
Antalya'daki patlamanın sırrı çözüldü! Antalya'da eski madenci Mustafa Alper, sevgilisi Nurcan Demiröz'ün yaşadığı evi dinamitle patlattı. Patlamada 49 yaşındaki Alper ve 52 yaşındaki sevgilisi hayatını kaybetti.
17.05.2017 Yaşam
Başbakan Yıldırım grup toplantısında konuştu
Başbakan Yıldırım grup toplantısında konuştu Başbakan Binali yıldırım, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.
16.05.2017 Siyaset
Güven: 55 saniye sonra o tweeti sildik
Güven: 55 saniye sonra o tweeti sildik Cumhuriyet Gazetesi internet sitesi Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Güven çıkarıldığı mahkemece tutuklandı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Alper ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa alper haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.