Musluk Suyu

Musluk Suyu

Son dakika musluk suyu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan musluk suyu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını musluk suyu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Musluk Suyu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan musluk suyu gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 musluk suyu haberi bulunmuştur. Tüm musluk suyu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Musluk suyunu buralarda kullanmayın! Doktor uyardı: Ciddi enfeksiyon riski var!
Musluk suyunu buralarda kullanmayın! Doktor uyardı: Ciddi enfeksiyon riski var! Musluk suyunun ciddi enfeksiyon risklerini Dr. Jen Caudle aktardı. Bez bile yıkanırken dikkatli olunması gerektiğinin altını çizdi. İşte musluk suyunda dikkat edilmesi gerekenler...
1.02.2024 Yaşam
Klozeti böyle temizlerseniz koku daha çoğalıyor! Seramik olmasının sırrı bu: Bu yöntem tek hamlede leke, sararma bırakmıyor!
Klozeti böyle temizlerseniz koku daha çoğalıyor! Seramik olmasının sırrı bu: Bu yöntem tek hamlede leke, sararma bırakmıyor! Klozetlerin neden seramikten yapıldığını hiç düşündünüz mü? Tuvalette birikten sararmış lekelerin nedeni musluk suyu ve zamanla aşınan yüzey olsa da onları bir çırpıda temizleyen yöntem var. Ağır kimyasallarla temizlemeye son verecek o yöntemi içeriğimizde yer verdik.
12.01.2024 Yaşam
Bakan Koca: Deprem bölgesinde şu ana kadar herhangi bir bulaşıcı hastalık salgını saptanmadı
Bakan Koca: Deprem bölgesinde şu ana kadar herhangi bir bulaşıcı hastalık salgını saptanmadı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, deprem bölgesinde şu ana kadar herhangi bir bulaşıcı hastalık salgınına rastlanmadığını belirterek, "Valilik ya da Kaymakamlıkların ‘musluk suyu içilebilir’ duyurusuna kadar içme ve diş fırçalama için ambalajlı sular tercih edilmeli, şebeke suyu temizlik vs. için kullanılmalıdır" dedi.
19.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 41 bin 156’ya yükseldi.
20.02.2023 Gündem
Yaz alerjisine dikkat! Bunları yedikten sonra kızarıklık, kaşıntı ya da ödem oluyorsa...
Yaz alerjisine dikkat! Bunları yedikten sonra kızarıklık, kaşıntı ya da ödem oluyorsa... Yaz mevsiminde görülen böcek, deniz, havuz, güneş ve gıda alerjilerine dikkat çeken Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği (AİD) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Demet Can bu alerjilerden korunma yöntemlerini sıraladı.
4.07.2022 Sağlık
Akdeniz'de mikroplastik tehlikesi! 'Çevre için büyük bir tehdit'
Akdeniz'de mikroplastik tehlikesi! 'Çevre için büyük bir tehdit' Mersin Üniversitesi (MEÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Deniz Ayas, yaz sezonu öncesinde Doğu Akdeniz sahillerinde yoğun mikroplastik kirliliğin yaşandığını söyledi. Açık suları, deniz tabanı ve kıyılarını kirleten atıkların yüzde 95'inin plastik olduğunu belirten Prof. Dr. Ayas, kirliliğin deniz canlıları ve çevre için büyük bir tehdit oluşturduğunu kaydetti.
5.05.2022 Gündem
İSKİ'den musluk suyu ile ilgili flaş açıklama!
İSKİ'den musluk suyu ile ilgili flaş açıklama! İSKİ Genel müdürü Raif Mermutlu damacana su fiyatlarını yükselmesini ardından İstanbulluları ilgilendiren önemli bir açıklamada bulunarak, "Eğer konutunuzda depo ve borular eskimemişse, kirlilik yaratmıyorsa musluk suyunu rahatça içebilirsiniz." ifadelerini kullandı.
13.02.2020 Gündem
İzmir'de suya yüzde 15 zam yapıldı!
İzmir'de suya yüzde 15 zam yapıldı! İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1 Ocak 2020'den geçerli olmak üzere suyun metreküp fiyatına yüzde 15 zam yapılmasını kararlaştırdı.
26.11.2019 Ekonomi
'Su alacak param yoktu! Musluk suyu içiyordum'
'Su alacak param yoktu! Musluk suyu içiyordum' 80'li yıllara damga vuran şarkıcı Yeliz, Kanal D'de yayınlanan '2.Sayfa' programına konuk oldu.
27.08.2019 Magazin
Yazın yıpratıcı etkileri için...
Yazın yıpratıcı etkileri için... Yaz mevsiminin kızgın güneşi, denizin tuzu ve havuz kimyasallarının ciltte ve saçlarda oluşturduğu tahribat için Cilt Bakım Uzmanı Leyla Cesaret, yıpranmaları tamir etmek için susam ve argan yağı tavsiye etti.
22.08.2019 Sağlık
‘İstanbul’un şebeke suyu daha güvenli’
‘İstanbul’un şebeke suyu daha güvenli’ Milliyet’in, ‘bazı ambalajlı sularda ağır metal kirliliği’ haberinin ardından uzmanlardan uyarılar geldi. Ambalajlı sularda plastik şişeden uzak durulmasını öneren uzmanlar İstanbullulara, ‘Şebeke suyunu gönül rahatlığıyla için’ çağrısı yaptı.
11.01.2019 Gündem
Ambalajlı sularda kurşun riski!
Ambalajlı sularda kurşun riski! Ambalajlı sularda büyük tehlike. Yapılan analizler korkunç gerçeği ortaya çıkardı.
10.01.2019 Gündem
Elmayı yıkamak yetmiyor karbonatlı suda bekletin
Elmayı yıkamak yetmiyor karbonatlı suda bekletin Elma kabuğundaki tarım kimyasallarının yıkansa dahi temizlenmediği ortaya çıktı.
26.10.2017 Sağlık
İçme suyunda mikro plastik endişesi!
İçme suyunda mikro plastik endişesi! Her gün tüketmek zorunda olduğumuz içme suyu ne kadar güvenli? Bu soru uzun süredir soruluyor. Son olarak bu konuda 10'dan fazla ülkeden yapılan bir araştırma oldukça ses getirecek gibi görünüyor. Buna göre dünyanın dört bir yanındaki musluk suyu, plastik mikro liflerle kirlenmiş durumda.
6.09.2017 Sağlık
Tatil hastalıklarından korunmak için 10 öneri
Tatil hastalıklarından korunmak için 10 öneri Turist ishali, sıtma, sarı humma, kolera, hepatit A ve B, tifo, zatürre ve grip, tatilde en sık görülen hastalıklar. Uzmanlar, bu hastalıklar nedeniyle tatilin kabusa dönmemesi için önlem almak gerektiğine dikkat çekiyor.
3.07.2017 Sağlık
British Airways'te skandal! Yaşlı kadına uçuşta tuvalet izni verilmediği için...
British Airways'te skandal! Yaşlı kadına uçuşta tuvalet izni verilmediği için... İngiliz hava yolu şirketinde skandal... Yaşlı bir kadın, 13 saatlik bir British Airways uçuşunda, tuvalete gitmesine izin vermeyen hostes yüzünden altını ıslattı ve ıslat kıyafetleriyle onca saat oturmak zorunda kaldı.
3.04.2017 Dünya
Mavi yumurta yok satıyor
Mavi yumurta yok satıyor Çankırı'da imam hobi amaçlı ürettiği mavi yumurtaları şimdi tüm Türkiye'ye satıyor
29.03.2017 Yaşam
Musluk suyunu 'cinsel güç arttırıcı' diye satıyorlardı
Musluk suyunu 'cinsel güç arttırıcı' diye satıyorlardı Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri internet sitelerinde çeşitli sahte ürünler satan bir şebekeyle bu sabah operasyon düzenledi.
22.03.2017 Yaşam
Kışın aracınızı 3-5 dakika çalıştırmadan kullanmayın
Kışın aracınızı 3-5 dakika çalıştırmadan kullanmayın Kara Yolları Trafik Güvenliği Derneği Başkanı Halil Saraç sürücüleri karlı ve buzlu havalarda yola çıkmadan önce araçlarının çalıştırma ve temizliği konusunda uyararak soğuk motorun her zaman problem oluşturduğunu söyledi...
6.01.2016 Yaşam
‘Bebekler musluk suyu içsin’
‘Bebekler musluk suyu içsin’ ÇUKUROVA Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yüceer, bebeklere hazır su değil, musluk suyu içirilmesini önerdi
29.09.2021 Gündem
Bebeklere musluk suyu içirin
Bebeklere musluk suyu içirin ÇUKUROVA Üniversitesi (ÇÜ) Mimarlık Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof...
13.10.2015 Sağlık
İnsan boyunda büyük değişiklik...
İnsan boyunda büyük değişiklik... İnsanoğlu son 150 yılda büyük bir dönüşüm geçirdi...
15.05.2015 Sağlık
6 gün boyunca musluk suyu içerek hayatta kaldı
6 gün boyunca musluk suyu içerek hayatta kaldı 6 gün boyunca banyoda mahsur kalan 80'li yaşlarındaki emekli, musluk suyu içerek hayatta kaldı.
23.12.2014 Dünya
Melih Gökçek canlı yayında musluktan su içti
Melih Gökçek canlı yayında musluktan su içti Melih Gökçek'in temiz su hakkındaki açıklamalarının gündemde yarattığı sarsıntılar etkisini sürdürüyor...
29.09.2021 Gündem
Doğru bilinen yanlış!
Doğru bilinen yanlış! Minimal İnvaziv Üroloji Derneği Başkanı Prof...
5.06.2014 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Musluk Suyu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki musluk suyu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.