Mürşitpınar

Mürşitpınar

Son dakika Mürşitpınar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mürşitpınar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mürşitpınar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mürşitpınar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mürşitpınar gelişmeleri de dahil olmak üzere 269 mürşitpınar haberi bulunmuştur. Tüm mürşitpınar haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran Türkiye sınır kapıları kapatıldı! Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi?
İran Türkiye sınır kapıları kapatıldı! Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? Sağlık Bakanı Koca, koronavirüs salgını nedeniyle İran'la olan sınır kapılarının geçici olarak kapatıldığını açıkladı. İran’ın Kum kentinde yeni tip koronavirüs bulaştığı 15 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Tahran’da olduğu gibi Türkiye’de de vatandaşlar, endişe içinde gelişmeleri takip ediyor. Peki Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? İşte detaylar…
23.02.2020 Gündem
Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? (İran Türkiye sınır kapısı kapatılacak mı?)
Türkiye İran sınır kapıları hangileri, kaç tane sınır kapısı var, Van İran sınır kapısı hangisi? (İran Türkiye sınır kapısı kapatılacak mı?) İran’ın Kum kentinde yeni tip koronavirüs bulaştığı 4 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Tahran’da olduğu gibi Türkiye’de de vatandaşlar, endişe içinde gelişmeleri takip ediyor. Sosyal medya üzerinden ‘’İran sınırları kapatılsın’’ etiketiyle açıldı. Irak, komşu İran'daki koronavirüs vakaları nedeniyle bir sınır kapısını kapattı. Irak, koronavirüs nedeniyle İran sınırını kapatırken sosyal medyada Türkiye'nin de İran sınır kapılarını kapatması yönünde sosyal medyada paylaşımlar yapıldı. Peki, Türkiye ile İran arasında hangi sınır kapıları var?
21.02.2020 Gündem
Yarın okullar tatil mi? Sınırda okullar tatil mi? Ziya Selçuk...
Yarın okullar tatil mi? Sınırda okullar tatil mi? Ziya Selçuk... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında bazı sınır ilçelerinde eğitime ara verildiğini duyurdu. Peki, yarın okullar tatil mi?
17.10.2019 Eğitim
Ayn El Arab sınırındaki köylere giriş yasaklandı
Ayn El Arab sınırındaki köylere giriş yasaklandı 'Barış Pınarı Harekatı' 6'ncı gününde sürdürülürken, Suriye'nin Ayn el Arab kentinin karşısındaki Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı sınır köylerine girişler yasaklandı.
14.10.2019 Gündem
Türk askeri tarafından 24 saat izleniyor
Türk askeri tarafından 24 saat izleniyor Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine komşu olan ve terör örgütü PKK/YPG yönetimindeki Suriyenin Ayn El Arap kenti, Türk askeri tarafından 24 saat izleniyor. Bölgede terör örgütüne ait gözetleme kulelerinde ise hareketlilik yaşanıyor
15.12.2018 Gündem
Suriye'den giren 3 terörist yakalandı
Suriye'den giren 3 terörist yakalandı Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yasa dışı yollardan Türkiye'ye giriş yapan terör örgütü PYD/PKK mensubu 3 terörist yakalandı.
30.07.2018 Gündem
Suriye sınırında iki terörist teslim oldu
Suriye sınırında iki terörist teslim oldu Suriye'den yurda giriş yapan terör örgütü PYD/PKK mensubu 2 terörist, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde güvenlik güçlerine teslim oldu.
22.07.2018 Gündem
YPG'liden itiraf: Dış güçlerin kuklasıyız
YPG'liden itiraf: Dış güçlerin kuklasıyız Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki Mürşitpınar Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim olan terörist Refik İ., 15 yıl hapis istemiyle yargılandığı Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıktı.
3.03.2018 Gündem
YPG büyük kayıp veriyor: Örgüt Kobani’de kan anonsları yaptırıyor
YPG büyük kayıp veriyor: Örgüt Kobani’de kan anonsları yaptırıyor Zeytin Dalı Harekatı'yla darmadağın olan terör örgütü YPG, yaralı militanları için Kobani’de kan anonsları yaptırıyor.
1.02.2018 Gündem
Son dakika: Zafer haberleri peş peşe geldi! YPG anons yaptırıyor
Son dakika: Zafer haberleri peş peşe geldi! YPG anons yaptırıyor ÖSO ve TSK, Bülbül bölgesindeki Darmık Dağı'nın eteklerinde yer alan Ali Kar ve Zara teröristlerden aldı. Böylece kuzey cephesinde Şeyh Obası'ndan Şinkal'e kadar olan kısım birleştirildi. Öte yandan günün ilerleyen saatlerinde Bülbül bölgesindeki terör kampı da ele geçirildi. Çatışmalar bu bölgede yoğunlaşırken, kampın ele geçirilmesinden dakikalar sonra Bülbül kasabasının YPG'li teröristlerden alındığı bilgisi geldi. Böylece Afrin yolundaki en önemli yerlerden birisi TSK ve ÖSO'nun kontrolüne geçmiş oldu. Peş peşe darbe yiyen ve ağır kayıplar veren YPG, yaralı militanları için Kobani’de kan anonsları yaptırıyor.
1.02.2018 Gündem
Şanlıurfa'da PYD/PKK üyesi yakalandı
Şanlıurfa'da PYD/PKK üyesi yakalandı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde Suriye'den ülkeye girdiği belirlenen terör örgütü PYD/PKK üyesi yakalandı.
14.01.2018 Gündem
Güneydoğu'ya hızlı tren müjdesi
Güneydoğu'ya hızlı tren müjdesi Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Konya ile Gaziantep arasındaki hızlı tren çalışmalarına Şanlıurfa’yı da dahil ettiklerini belirterek, hızlı tren projelerini tamamlamak üzere oldukları müjdesini verdi.
29.09.2021 Gündem
PKK 5 sınır kapısını işgal etti!
PKK 5 sınır kapısını işgal etti! Terör örgütü PKK, Amerika’nın desteği ile İslahiye, Mürşitpınar, Akçakale, Ceylanpınar ve Şenyurt gümrük kapılarının Suriye’ye açılan kısmını kontrol ediyor.
29.09.2021 Gündem
'Kırmızı fularlı' terörist Kobani'de toprağa verildi
'Kırmızı fularlı' terörist Kobani'de toprağa verildi PKK 'Kırmızı fularlı kız' olarak bilinen Ayşe Deniz Karacagil adlı teröristin cenazesini kaldırdı. Teröristin cenazesine 2 gün önce Mürşitpınar Sınır Kapısı'ndan Kobani'ye geçen Karacagil'in anne ve babası da katıldı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye hiç hoşlanmayacak! Sınırı aştılar
Türkiye hiç hoşlanmayacak! Sınırı aştılar Terör örgütü YPG/PYD, DEAŞ terör örgütüyle günlerdir sıcak çatışmada. Tabka ilçesinden son dakika görüntüleri geldi. Fotoğraflarda YPG'lilerin ana omurgasını oluşturduğu DSG'nin Fırat'ın batısına geçtiği görülüyor. Fırat'ın batısı Türkiye'nin PYD için çizdiği kırmızı çizgi olarak kabul ediliyor.
29.09.2021 Gündem
Suriye sınırında bir terörist yakalandı!
Suriye sınırında bir terörist yakalandı! Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde Türkiye'ye geçmeye çalışan terör örgütü PKK/PYD üyesi yakalandı.
29.09.2021 Gündem
AK Partili Başkanın iş yerine ses bombalı saldırı
AK Partili Başkanın iş yerine ses bombalı saldırı AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz'un iş yerine yönelik ses bombalı saldırıda, iş yerinde ve park halindeki bir araçta hasar oluştu
29.09.2021 Gündem
Şanlıurfa'da zırhlı polis aracı devrildi: 2 yaralı
Şanlıurfa'da zırhlı polis aracı devrildi: 2 yaralı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu 2 polis memuru yaralandı.
3.11.2016 Yaşam
Türkiye'ye geçmeye çalışan terörist yakalandı
Türkiye'ye geçmeye çalışan terörist yakalandı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde Türkiye'ye geçmeye çalışan terör örgütü PKK/PYD üyesi yakalandı...
29.09.2021 Gündem
Trafik kazalarında çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti
Trafik kazalarında çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti Bugün ülkemizde meydana gelen kazalarda 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var.
3.11.2016 Yaşam
105 terörist etkisiz hale getirildi
105 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetlerince, 20-26 Ekim arasında Hakkari'nin Çukurca ve Şemdinli, Şırnak'ın Beytüşşebap, Diyarbakır'ın Lice ve Hani, Siirt'in Pervari, Bitlis'in Merkez, Bingöl'ün Kiğı, Batman'ın Kozluk ve Ağrı'nın Doğubayazıt ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 105 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Musul operasyonu için gün sayılıyor!
Musul operasyonu için gün sayılıyor! Musul'un IŞİD'den alınması amacıyla ekimde kapsamlı harekâta başlanacağı açıklanırken, siviller için güvenli koridor açılması için önce örgütün Irak'taki kalesi olarak gösterilen Kerkük'ün Havice ilçesine operasyon yapılacak.
17.06.2021 Dünya
Kobani sınırında duvar gerginliği
Kobani sınırında duvar gerginliği ŞANLIURFA’nın Suruç İlçesi’ndeki Mürşitpınar Mahallesi’nin karşısındaki Suriye’nin terör örgütü PKK’nın bu ülkedeki uzantısı PYD kontrolündeki Kobani sınırına yığılan bir grup, Türkiye’nin güvenlik amacıyla sınıra duvar inşasını protesto etti...
29.09.2021 Gündem
Menbiç resti
Menbiç resti Türk Silahlı Kuvvetleri ile Türkiye’nin desteklediği Özgür Suriye Ordusu’nun (ÖSO) ‘Fırat Kalkanı’ harekâtı sürerken, YPG güçlerinin Menbiç’e yığınak yaptığı öne sürüldü. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’ndan yanıt gecikmedi: YPG Fırat’ın doğusuna geçmeli, yoksa hedef olacaklar
29.09.2021 Gündem
Cerablus’ta ÖSO’nun ilerleyişi sürüyor
Cerablus’ta ÖSO’nun ilerleyişi sürüyor TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Cerablus kentinin IŞİD’den temizlenmesine yönelik başlatılan ’Fırat Kalkanı’ adlı askeri harekatla desteklenen Özgür Suriye Ordusu mensuplarının ilerleyişi sürüyor...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mürşitpınar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mürşitpınar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.