Barış Pınarı

Barış Pınarı

Son dakika Barış Pınarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Barış Pınarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Barış Pınarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barış Pınarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barış pınarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.293 barış pınarı haberi bulunmuştur. Tüm barış pınarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten operasyon! DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu yakalandı
MİT'ten operasyon! DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu yakalandı MİT'in sağladığı istihbarat desteğiyle Barış Pınarı Harekat bölgesinde düzenlenen operasyonda terör örgütü DEAŞ'ın 2 sözde sorumlusu yakalandı.
25.04.2024 Gündem
Aselsan üretti! Türkiye'nin 'keskin gözü' seri üretime geçti
Aselsan üretti! Türkiye'nin 'keskin gözü' seri üretime geçti ASELSAN tarafından milli hava platformları için geliştirilen elektro-optik keşif, gözetleme ve hedefleme sistemi ASELFLIR-500'ün seri üretim aşamasında görüntülendi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terörle mücadeleden hudut güvenliğine kadar pek çok alanda havadaki 'keskin gözü' olacak sistem; üretim aşamasından sonra optik performans ve lazer sistemi, titreşim, sıcaklık-soğukluk gibi birçok testi geçerek kullanıma sunuluyor. Keşif, gözetleme ve hedefleme fonksiyonlarını tek başına sağlayan sistem, TSK'ya güç katacak.
16.03.2024 Gündem
SAS komandosu nedir? SAS komandosunun görevleri nelerdir?
SAS komandosu nedir? SAS komandosunun görevleri nelerdir? Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları, 6'ncı gününde 571 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. Kayıp mürettebata ulaşmak için Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sualtı Savunma Grup Komutanlığı (SAS) komandoları da devreye girdi. SAS komandoları, geminin makine dairesinde çalışma gerçekleştirecek. Mürettebatın denize sürüklenme ihtimaline karşı balıkçılar da gırgırlarla su yüzeyinde arama başlattı. Peki, SAS komandosu nedir? İşte SAS açılımı ve merak edilen detaylar
20.02.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı açıkldı 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi
Milli Savunma Bakanlığı açıkldı 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde 4 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirdiğini bildirdi.
7.02.2024 Gündem
MSB duyurdu! 3 bölgede 7 PKK'lı daha öldürüldü! Teröriste geçit yok
MSB duyurdu! 3 bölgede 7 PKK'lı daha öldürüldü! Teröriste geçit yok Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerinde tespit edilen 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hâle getirildiği bildirildi.
21.01.2024 Gündem
MSB duyurdu: 57 terörist etkisiz hale getirildi! Barış Pınarı harekat bölgesine sızma girişimi engellendi
MSB duyurdu: 57 terörist etkisiz hale getirildi! Barış Pınarı harekat bölgesine sızma girişimi engellendi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye kuzeyindeki 12 kişilik bir terörist grubun sızma girişimini engellendiği görüntüleri paylaştı. Bakanlık "Son 24 saatte Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 57'ye yükseldi" açıklamasında bulundu.
13.01.2024 Gündem
MSB: Sızma girişimi engellendi, 9 terörist etkisiz
MSB: Sızma girişimi engellendi, 9 terörist etkisiz Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki 12 kişilik bir terörist grubunun sızma girişiminin başarılı bir şekilde önlendiğini, sızmaya çalışan teröristlere ateş destek vasıtalarıyla müdahale edilerek 9 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
13.01.2024 Gündem
MSB: Saldırı hazırlığındaki 3 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Saldırı hazırlığındaki 3 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
9.01.2024 Gündem
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon: Sözde sorumlu terörist etkisiz
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon: Sözde sorumlu terörist etkisiz MİT, Suriye'de askeri birliklere saldırıları planlayan, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Tabka sorumlularından Ömer Abdullah el Dahham'ı operasyonla etkisiz hale getirdi
29.12.2023 Gündem
MİT, PKK/YPG'nin sözde asayiş sorumlusunu Suriye'de etkisiz hale getirdi
MİT, PKK/YPG'nin sözde asayiş sorumlusunu Suriye'de etkisiz hale getirdi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/YPG'nin sözde asayiş sorumlusu Eymen Coli'yi Suriye'nin kuzeyindeki Kamışlı'da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
28.12.2023 Gündem
MSB: 4 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 4 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
27.12.2023 Gündem
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Mehmetçik terör hedeflerini vuruyor: En az 14 terörist etkisiz
Mehmetçik terör hedeflerini vuruyor: En az 14 terörist etkisiz Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG'li teröristlere ait hedefler gece boyunca vuruldu. Operasyonda, ilk belirlemelere göre en az 14 terörist etkisiz hale getirildi.
7.10.2023 Gündem
İstiklal saldırısının faili öldürüldü
İstiklal saldırısının faili öldürüldü İstanbul İstiklal Caddesi'nde düzenlenen terör saldırısının planyacılarından "Mazlum Afrin" kod adlı terörist Nabo Kele Hayri, Suriye'de MİT tarafından etkisiz hale getirildi.
4.10.2023 Gündem
MSB: Saldırı hazırlığındaki 2 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Saldırı hazırlığındaki 2 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki operasyon bölgelerine saldırı hazırlığındaki 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
16.09.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde ekonomi sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde ekonomi sorumlusu öldürüldü Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son haber Suriye'nin Rumeylan bölgesinden geldi. MİT bölgede başarılı bir operasyona daha imza atarak sözde örgütün üst düzey ismini etkisiz hale getirdi.
7.09.2023 Gündem
Bakan Güler: Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı
Bakan Güler: Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 2 gün önce Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerleri hatırlatarak, "Şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı, bırakılmıyor. Kahraman silah arkadaşları intikamını aldı, almaya devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
11.08.2023 Gündem
MİT, eylem hazırlığındaki 3 DEAŞ'lı teröristi yakaladı
MİT, eylem hazırlığındaki 3 DEAŞ'lı teröristi yakaladı Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT), Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındaki 3 DEAŞ'lı terörist yakalandı, çok sayıda patlayıcı ve mühimmat ele geçirildi.
10.08.2023 Gündem
Pençe-Kilit bölgesinde 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi
Pençe-Kilit bölgesinde 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığındaki teröristlere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Örgütün mağarada saklandığı çok sayıda silahı da Pençe-Kilit bölgesinde ele geçirildi.
4.08.2023 Gündem
MSB duyurdu! Saldırı hazırlığındaki 5 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Saldırı hazırlığındaki 5 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı Harekatı bölgesine saldırı hazırlığındaki 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
4.08.2023 Gündem
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 3 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
31.07.2023 Gündem
MSB: 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
21.07.2023 Gündem
MSB: 2 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 2 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 1 PKK'lı ve Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde 1 PKK/YPG'li olmak üzere 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
10.07.2023 Gündem
Ev sahibine sahte polis tuzağı! Akılalmaz parola oyununu anlattı: Bunlar bambaşka
Ev sahibine sahte polis tuzağı! Akılalmaz parola oyununu anlattı: Bunlar bambaşka Edirne'de kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcıların 386 bin lirasını aldığı Aynur Özdoğan (84), emlakçının durumu fark etmesiyle evini de satmaktan son anda kurtuldu. Dolandırıcıların kendisine buluşmada parola söylettiklerini belirten Özdoğan, “Bana buluşmada parola da söylettiler. Ben 'barış' diyecekmişim, onlar da 'pınar' diyecekmiş. Dedikleri gibi parayı alacak kişi geldi ve parolayı söyledik. Parayı çantadan çıkartıp verdim ve gitti. Ben başkalarına akıl veriyordum, 'sakın kanmayın, etmeyin' diyordum. Bunlar bambaşka, çok kalabalık ve pişkin insanlar. Kimse kanmasın" dedi.
16.06.2023 Yaşam
MSB: Barış Pınarı bölgesinde 1 terörist teslim oldu
MSB: Barış Pınarı bölgesinde 1 terörist teslim oldu MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde 1 PKK/YPG'li teröristin teslim olduğunu duyurdu.
6.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Barış Pınarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barış pınarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.