Murat Yalçın

Murat Yalçın

Son dakika murat yalçın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan murat yalçın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını murat yalçın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Yalçın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat yalçın gelişmeleri de dahil olmak üzere 975 murat yalçın haberi bulunmuştur. Tüm murat yalçın haberleri aşağıda listelenmiştir.
130 saat sonra ailesiyle enkazdan çıktı, ambulanstaki sözleri herkesi ağlattı
130 saat sonra ailesiyle enkazdan çıktı, ambulanstaki sözleri herkesi ağlattı Türkiye’yi sarsan büyük depremlerin ardından Gaziantep Nurdağı’nda 130 saat sonra 3 çocuğu ve eşiyle enkazdan sağ olarak çıkartılan Hasan Basri Aslan’ın 112 ambulansında kendisine oksijen verip müdahale eden sağlık görevlilerine, “Ama ben çok kokuyorum. Sizi rahatsız ediyorum” sözleri herkesi ağlattı.
11.02.2023 Gündem
Sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa, kafeteryaya girdi
Sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa, kafeteryaya girdi Ankara'da sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa, ortalığı birbirine kattıktan sonra bir kafeteryaya girdi. Peşindekileri kilometrelerce koşturan ve yakalamaya çalışan bazı kişileri boynuz ile çifte darbeleriyle yaralayan kızgın boğa, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından uyuşturucu iğne ile sakinleştirilerek yakalandı.
20.07.2021 Gündem
Kovid-19’un vazgeçmediği hedeflerinden biri de kalp
Kovid-19’un vazgeçmediği hedeflerinden biri de kalp Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Yalçın, Kalp-damar hastalığı olanlar, yüksek tansiyon hastalığı olanlar, şeker hastalığı olanlar başta olmak üzere kronik hastalıkları olan bireylerde solunum yolu hastalıkları ve enfeksiyonlar çok ciddi sonuçlar yaratabileceğini söyleyerek kovid-19’un akciğer ve beyin tutulumu başta olmak üzere kalpte de tutulum yapabildiğinin ve virüs kanda pıhtılaşma neden olarak birçok probleme yol açabileceğinin altını çizdi.
6.04.2021 Sağlık
İntihar eden doktorun mektubu ortaya çıktı! İntihar eden doktor Murat Yalçın: Ben unutulmak isterim!
İntihar eden doktorun mektubu ortaya çıktı! İntihar eden doktor Murat Yalçın: Ben unutulmak isterim! Bursa'da Uludağ eteklerindeki ormanlık alanda cansız bedeni bulunan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görevli asistan doktor Mustafa Yalçın'ın (35) intihar etmeden önce yazdığı mektubun detayları ortaya çıktı. Yalçın'ın mektubunda meslektaşı kız arkadaşına, “Özge’m eşyalarımdan kurtul. Ben unutulmak isterim. Eve geldiğimde kedinin mamasını verdim. Fotoğraflarımıza baktım. Bağışla beni sevgilim” yazdığı görüldü. Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ise yaptığı açıklamada, "Süreci hassasiyetle takip ediyoruz” dedi. İntihar eden doktor Murat Yalçın'ın mektubu...
18.02.2021 Gündem
Kovid-19 sonrası belirtiler devam ediyor; hastalar ne yapmalı?
Kovid-19 sonrası belirtiler devam ediyor; hastalar ne yapmalı? Koronavirüsü yenen hastalarda uzun süre baş ağrısı, nefes darlığı, çarpıntı, halsizlik, kaşıntı, tat ve koku kaybı gibi belirtiler devam ediyor. Tıp literatürüne "Post-Covid-Sendrom" olarak yerleşen bu durum için alanında uzman isimler ne yapılması gerektiğini açıkladı.
22.01.2021 Sağlık
Uzmanlardan 'Kronik hastalar Kovid-19 aşısı yaptırmalı' uyarısı
Uzmanlardan 'Kronik hastalar Kovid-19 aşısı yaptırmalı' uyarısı Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınına karşı Türkiye'de yakında aşılama çalışmalarının başlayacağı belirtilirken, uzmanlar kronik hastaların aşısı yaptırması uyarısında bulunuyor.
23.12.2020 Sağlık
Bilinçsiz kullanılan 'aspirin' ölüme bile neden olabilir
Bilinçsiz kullanılan 'aspirin' ölüme bile neden olabilir Amerikalı bilim insanları tarafından yayınlanan yeni bir çalışma, kan sulandırıcı etkisi bulunan Aspirin'in hastanede yatan koronavirüs hastalarının ölüm riskini yaklaşık yüzde 50 azalttığını gösterdi. Aspirin’in bilinçsiz kullanılmasının tehlikeli olduğuna dikkat çeken Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Yalçın, “Aspirin, hastanede yatan koronavirüs hastalarında ölümü azaltıyor. Doktor kontrolü olmaksızın kullanılan bu ilaç, özellikle yaşlı hastalarda kanamalara neden olup onları ölüme kadar götürebilir” dedi.
11.11.2020 Gündem
'Güçlü bir grip virüsü kalp krizini tetikleyebilir'
'Güçlü bir grip virüsü kalp krizini tetikleyebilir' Kalp sağlığında sorunlar yaşayanların özellikle mevsim geçişlerinde daha dikkatli olması gerektiğini vurgulayan Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Yalçın, “Kalp hastası olanların özellikle kış aylarında enfeksiyonlara karşı çok dikkatli olması gerekiyor” dedi.
10.10.2020 Sağlık
'Kalp çarpıntısı hipertansiyonun belirtisi olabilir'
'Kalp çarpıntısı hipertansiyonun belirtisi olabilir' Doç. Dr. Murat Yalçın, kalp çarpıntısının da hipertansiyonun belirtisi olabileceğini vurgulayarak, “Türkiye’de yaklaşık olarak her üç kişiden biri hipertansiyon hastası. Kalp hastalığı, inme (felç) gibi ciddi ve kronik hastalıklara yol açan hipertansiyonun önlenebilir ve tedavi edilebilir bir hastalık olduğunu unutmayalım. Kalp çarpıntısı da hipertansiyonun belirtisi olabilir” dedi.
15.05.2020 Sağlık
Grip kalbinizi vurmasın!
Grip kalbinizi vurmasın! Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Yalçın, “Birçok enfeksiyonda olduğu gibi gribal enfeksiyonlar da kalp krizini tetikleyebiliyor. Özellikle bilinen kalp damar hastalığı olan veya olma ihtimali yüksek riskli hastalarda gribal enfeksiyonlar sırasında kalp krizi oluşabiliyor” dedi.
15.11.2018 Sağlık
Anjiyo, Balon ve Stent işlemi nasıl uygulanır?
Anjiyo, Balon ve Stent işlemi nasıl uygulanır? Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Yalçın cevapladı; Anjiyo, Balon ve Stent işlemi nasıl uygulanır?
24.05.2018 Sağlık
'Grip kalp krizini tetikleyebiliyor'
'Grip kalp krizini tetikleyebiliyor' Uzmanlar birçok enfeksiyonda olduğu gibi gribal enfeksiyonların da kalp krizini tetikleyebildiğini söylüyor.
4.01.2018 Sağlık
Sivas'tan acı haber
Sivas'tan acı haber Sivas Yıldızeli ilçesi yakınlarında göreve giden askerleri taşıyan aracın devrilmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Rüzgar hep sert esiyor
Rüzgar hep sert esiyor Bir gece kulübü çıkışında ‘muşta’ diye tabir edilen kesici aletle bir kişiyi yaralayarak tehdit ettiği iddiasıyla hakkında 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Rüzgar Çetin hakim karşısına çıktı.
7.02.2017 Yaşam
Rüzgar Çetin koşarak kaçtı!
Rüzgar Çetin koşarak kaçtı! Bir gece kulübü çıkışında ‘muşta’diye tabir edilen kesici aletle bir kişiyi yaralayarak tehdit ettiği iddiasıyla hakkında 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Rüzgar Çetin’in hakim karşısına çıktı. Duruşmada dinlenen 2 tanık Rüzgar Çetin’in, Ahmet Tilgar’a yumruk atarak saldırdığını söyledi. Duruşma çıkışında Rüzgar Çetin adliyeden koşarak ayrıldı.
7.02.2017 Magazin
Fair Play ödülleri sahiplerini buldu
Fair Play ödülleri sahiplerini buldu Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) düzenlediği 2014 Türkiye Fair Play ödüllerini kazanan isimler belli oldu.
5.05.2015 Şampiy10
‘Sedye kirlenmesin’ diyen işçiden plaket
‘Sedye kirlenmesin’ diyen işçiden plaket Soma maden faciasında ambulansa alınırken “Çizmelerimi çıkarayım mı, sedye kirlenmesin” sözleriyle facianın sembolü haline gelen maden işçisi Murat Yalçın, Temmuz ayında Petkim’de teknik eleman olarak işe alındı...
20.11.2014 Yaşam
Yürek yakan o işçiden güzel haber
Yürek yakan o işçiden güzel haber Soma'daki maden faciasından sonra getirildiği hastaneden ayrılırken sedye kirlenmesin diye "çizmelerimi çıkarayım mı?" diye soran ve tüm Türkiye'ye duygulandıran Murat Yalçın, Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarından olan SOCAR Türkiye'den sürpriz iş teklifi aldı...
29.09.2021 Gündem
Tümer'den açıklama geldi!
Tümer'den açıklama geldi! 'Bu açıklamayı yapmaktan üzüntü duyuyorum'
19.05.2014 Magazin
Tümer'den cevap geldi!
Tümer'den cevap geldi! Eski milli futbolcu Tümer Metin, hakkında çıkan haberler üzerine resmi twitter hesabından açıklama yaptı. İşte Tümer Metin'in o açıklaması...
19.05.2014 Futbol
O madenciden yalanlama!
O madenciden yalanlama! Tümer Metin’in kredi borçlarını ödediğini yalanladı...
29.09.2021 Gündem
İşte kurtulan madencilerin isimleri!
İşte kurtulan madencilerin isimleri! AFAD internet sitesinde Soma'daki maden faciasından kurtulan 486 madencinin isim listesini yayımladı
29.09.2021 Gündem
O madenciye büyük jest!
O madenciye büyük jest! Maden işçisi bir babanın oğlu olan Tümer Metin, Soma faciasından yaralı kurtulduktan sonra “Çizmemi çıkarayım sedye kirlenmesin” sözleriyle yüreklere işleyen Murat Yalçın’ın borçlarını ödedi
17.05.2014 Futbol
'Borcun yok artık kardeşim'
'Borcun yok artık kardeşim' Maden işçisi bir babanın oğlu olan Tümer Metin...
17.05.2014 Magazin
O madenciye harçlığıyla çizme aldı!
O madenciye harçlığıyla çizme aldı! İlkokul öğrencisinden duygulandıran hareket...
16.05.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Murat Yalçın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat yalçın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.