Murat K

Murat K

Son dakika murat k haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan murat k ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını murat k haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat K

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat k gelişmeleri de dahil olmak üzere 561 murat k haberi bulunmuştur. Tüm murat k haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şiddet gören kızını korumaya çalışırken canından oldu! Dünürü tarafından öldürüldü
Şiddet gören kızını korumaya çalışırken canından oldu! Dünürü tarafından öldürüldü Denizli’de 2 ay önce kaçarak evlendiği kocasından şiddet gören yeni gelin, ailesini arayarak yardım istedi. Öfkeye kapılarak damadını tokatlayan baba, dünürü tarafından silahla vurularak öldürüldü, kardeşi ile oğlu ise yaralandı.
9.12.2021 Gündem
Dünürler arasında sözlü tartışma silahlı kavgayla bitti
Dünürler arasında sözlü tartışma silahlı kavgayla bitti Bursa’da dünürler arasında çıkan sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüştü. 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
24.07.2020 Gündem
Oyuncuya cinsel saldırıyla suçlanan yönetmen hakkında karar açıklandı!
Oyuncuya cinsel saldırıyla suçlanan yönetmen hakkında karar açıklandı! "Hababam Sınıfı" adlı müzikal oyununun yönetmeni hakkında oyuncu Sevde Z.Y.'ye cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. Ünlü yönetmenin yargılandığı davada hakkında verilen karar açıklandı.
24.10.2019 Gündem
FETÖ sanığından "17-25 Aralık'tan sonra daha fazla ilgilendiler" itirafı
FETÖ sanığından "17-25 Aralık'tan sonra daha fazla ilgilendiler" itirafı Eskişehir'de yargılandığı davanın son duruşmasında itiraflarda bulunan sanık, "silahlı terör örgütüne yardım etmek" suçundan 2 yıl 6 ay hapisle cezalandırıldı.
14.03.2019 Gündem
Kıbrıs'taki istismarcıların cezası belli oldu
Kıbrıs'taki istismarcıların cezası belli oldu KKTC'de geçen şubat ayında 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan Gökhan Y. ile Murat K.P. için karar açıklandı. Sanıklardan Gökhan Y. 20 ay hapis, Murat K.P. ise 17 ay hapis cezasına çarptırıldı.
27.11.2018 Yaşam
Çakarlı sirenli araçla sigara kaçakçılığı yapan polis yakalandı!
Çakarlı sirenli araçla sigara kaçakçılığı yapan polis yakalandı! Polis memuru Murat K.’nın İstihbarata ait belge taşıyorum dediği araçtan binlerce paket kaçak sigara çıktı.
19.10.2018 Gündem
DHKP-C soruşturmasında şifreli notlar bulundu
DHKP-C soruşturmasında şifreli notlar bulundu Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, terör örgütü DHKP-C üyeliğinden aranan zanlıya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle 3 şüpheli hakkında "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan fezleke hazırladı. Şüphelilerden birinin evindeki aramada sahte kimlik için kullanılan pres makinesi, boş nüfus cüzdanı sureti ile örgütsel doküman niteliğinde şifreli notlar ele geçirildi.
28.09.2018 Gündem
Eşini rahatsız ettiğini öne sürdüğü market sahibini bıçakladı
Eşini rahatsız ettiğini öne sürdüğü market sahibini bıçakladı Konya'da bir kişi, eşini rahatsız ettiğini öne sürdüğü market sahibini, buluştuğu parkta bıçakla ağır yaraladı.
15.09.2018 Yaşam
İnternete bağlanamayınca pompalı tüfekle iş yeri bastı
İnternete bağlanamayınca pompalı tüfekle iş yeri bastı Osmaniye’de bir GSM operatöründen internet hizmeti alan şahıs memnun kalmayınca pompalı tüfekle telefon bayisini bastı.
26.07.2018 Yaşam
2 ay önce boşandığı eşini ve arkadaşını bıçakladı
2 ay önce boşandığı eşini ve arkadaşını bıçakladı Balıkesir'de 2 ay önce eşinden boşanan adam dehşet saçtı. Önce eski eşini ardından evde bulunan bir arkadaşını defalarca bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.
17.07.2018 Yaşam
Üst geçitte intihar girişimi
Üst geçitte intihar girişimi Aksaray'da üst geçide intihar için çıkan Murat K. polisler tarafından indirildi
11.04.2017 Yaşam
Cinsel ilişki sırasında boğup...
Cinsel ilişki sırasında boğup... Adana'da boğazını sıkarak bayılttığı 22 yaşındaki Hatun Figen'i yakarak öldürdüğü iddiasıyla 10 yıl sonra yakalanıp ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan 36 yaşındaki Murat K...
8.11.2016 Yaşam
Harç karma makinesine sıkışan işçi feci şekilde can verdi
Harç karma makinesine sıkışan işçi feci şekilde can verdi Eskişehir’de bir hastane inşaatında çalışan işçi, harç karma makinesine düşerek feci şekilde can verdi.
12.10.2016 Yaşam
Cinsel ilişki sırasında hakaret edince...
Cinsel ilişki sırasında hakaret edince... Adana'da 10 yıl önce cinsel ilişki sırasında kendisine hakaret ettiğini ileri sürdüğü kadını boğmaya çalıştıktan sonra öldü zannedip, elini ayağını bağlayarak diri diri yaktığı ortaya çıkan sanığa savcı, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açtı...
26.09.2016 Yaşam
Lerzan Mutlu’nun tehditçisi sevgilisinin teyzesi çıktı
Lerzan Mutlu’nun tehditçisi sevgilisinin teyzesi çıktı Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, kendisini evine kadar takip ederek "Yüzüne yazık olacak...
1.05.2016 Magazin
Eşinin yanında kadına tecavüz eden 2 sanığa 42'şer yıl hapis
Eşinin yanında kadına tecavüz eden 2 sanığa 42'şer yıl hapis KAYSERİ’de kahve içme bahanesiyle işyerine davet ettikleri 33 yaşındaki Murat K...
1.03.2016 Yaşam
Döven eşine biber gazı sıkan kadının 2 yıl hapsi istendi
Döven eşine biber gazı sıkan kadının 2 yıl hapsi istendi AYDIN’ın Didim İlçesi’nde, boşandığı eşi Murat K.’nın (34) ölüm tehdidinde bulunulup, pek çok kez şiddetine maruz kalan Zeliha E. (28), saldırı anlarından birinde kendisini korumak için kullandığı biber gazı nedeniyle 2 yıl hapis istemiyle yargılanıyor.
24.02.2016 Yaşam
Eski eş dehşeti!
Eski eş dehşeti! Zeliha E. boşandığı eşinin kendisini dövüp çocuğunu kaçırdığını belirterek savcılığa suç duyurusunda bulundu.
11.01.2016 Yaşam
Kan donduran olay! Yıllar sonra ortaya çıktı
Kan donduran olay! Yıllar sonra ortaya çıktı 6 yaşındaki Barış 1998’de üvey babası tarafından başı taşla ezilerek öldürüldü...
20.05.2015 Yaşam
Diyarbakır'da silahlı saldırı
Diyarbakır'da silahlı saldırı Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDGH üyeleri girdikleri bir kahvehanede siyasi propaganda yaptıktan sonra vatandaşlara ateş açtı...
29.09.2021 Gündem
Yılbaşı gecesi korkunç cinayet
Yılbaşı gecesi korkunç cinayet Küçükçekmece'de kendisini aldattığı gerekçesiyle eşi Nimet K.’yı bıçaklayarak öldüren Murat K.’nın, ‘yakın akrabayı öldürme’ suçundan ’ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası’ istemiyle yargılanmasına başlandı.
6.02.2015 Yaşam
Arkadaşıyla eşinin ilişkisi olduğundan şüphelenince...
Arkadaşıyla eşinin ilişkisi olduğundan şüphelenince... ADANA’da evinin yatak odasında arkadaşı 49 yaşındaki Mehmet Oğuz’u tabancayla başından vurarak öldüren diğer arkadaşı 45 yaşındaki Murat K.’yı da yaralayan 43 yaşındaki Kazım Çağıltı ile 16 yaşındaki oğlu S.Ç. yakalandı. Çağıltı’nın arkadaşlarını nikahsız eşi 4.5 aylık hamile Elif A. ile ilişkileri olduğu iddiasıyla vurduğu ileri sürüldü.
18.11.2014 Yaşam
Kanlı şaka!
Kanlı şaka! Konya'da 17 yaşındaki genç, gözlüğünü aldığı arkadaşıyla şakalaşırken bıçakla yaralandı.
17.07.2014 Yaşam
Alanya'da iğrenç olay!
Alanya'da iğrenç olay! Tecavüze uğrayan turist kadın daha fazla dayanamadı
22.10.2012 Yaşam
Irkçılara kızdı polisi bıçakladı
Irkçılara kızdı polisi bıçakladı Almanya’da aşırı sağcıların Hz...
9.05.2012 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Murat K ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat k haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.