Mumbai

Mumbai

Son dakika Mumbai haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mumbai ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mumbai haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mumbai

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mumbai gelişmeleri de dahil olmak üzere 308 mumbai haberi bulunmuştur. Tüm mumbai haberleri aşağıda listelenmiştir.
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Hande Erçel, Hindistan'da onur konuğu oldu! Tarzı çok konuşuldu
Hande Erçel, Hindistan'da onur konuğu oldu! Tarzı çok konuşuldu Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla sık sık gündem olan Hande Erçel, Hindistan’ın Mumbai şehrinde düzenlenen 'FICCI Frames'e onur konuğu oldu. Kapanış panelinde konuşmacı olarak yer alan güzel oyuncunun konferansta giydiği kıyafet ise sosyal medyanın diline düştü.
8.03.2024 Magazin
Fenerbahçe bile inanamadı! Nicolas Anelka resmen açıklandı, İstanbul ekibine gitti
Fenerbahçe bile inanamadı! Nicolas Anelka resmen açıklandı, İstanbul ekibine gitti Fransız efsane Nicolas Anelka, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un yeni CEO'su oldu. İstanbul ekibi, Anelka'yı resmen duyurdu.
25.01.2024 Fenerbahçe
Kaçakçılık şüphesiyle Fransa'da 4 gün tutulan yolcu uçağı Hindistan'a indi
Kaçakçılık şüphesiyle Fransa'da 4 gün tutulan yolcu uçağı Hindistan'a indi Birleşik Arap Emirlikleri'nden Nikaragua'ya sefer gerçekleştiren ve ikmal için indiği Fransa'da insan kaçakçılığı şüphesiyle 4 gündür bekletilen Hindistan vatandaşlarını taşıyan yolcu uçağı, bugün Hindistan'a indi.
26.12.2023 Dünya
Uçağı basıp yolcuları rehin aldılar! Teröristler onu öldürmedi, sebebini ise 36 yıl sonra öğrendi
Uçağı basıp yolcuları rehin aldılar! Teröristler onu öldürmedi, sebebini ise 36 yıl sonra öğrendi Dünyanın en kanlı uçak kaçırma krizinden sağ kurtulan adam, ölen ağabeyi sayesinde hayatta kaldı. Ömrü boyunca neden kendisinin es geçildiğini merak etti. Neden sağ kaldığını ise 36 yıl sonra iletişime geçtiği teröristten öğrendi.
1.05.2023 Dünya
İrem Helvacıoğlu’na şaşırtan teklif!
İrem Helvacıoğlu’na şaşırtan teklif! Yürek Çıkmazı dizisinde Zeynep karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu'nda dünyaca ünlü Hintli şarkıcı Harrdy Sandhu'dan teklif geldi. Ancak şartlar istediği gibi olmadığından oyuncu teklifi geri çevirdi.
17.04.2023 Magazin
Uçakta kalp krizi geçiren yolcu beş saatlik çabayla hayata döndü
Uçakta kalp krizi geçiren yolcu beş saatlik çabayla hayata döndü Londra’dan Hindistan’a giden uçakta bir doktor, kalp krizi geçiren bir yolcunun hayatını beş saat süren bir çabayla kurtardı.
5.01.2023 Dünya
Hindistan'da bina çöktü: 3 ölü, 12 yaralı
Hindistan'da bina çöktü: 3 ölü, 12 yaralı Hindistan'ın Mumbai kentinde 4 katlı binanın çökmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı.
28.06.2022 Dünya
Turkish Cargo, en hızlı büyüyen hava kargo markası oldu
Turkish Cargo, en hızlı büyüyen hava kargo markası oldu Türk Hava Yolları'nın (THY) hava kargo markası olan Turkish Cargo, Stat Trade Times dergisi tarafından düzenlenen törende 2022 yılının en hızlı büyüyen uluslararası kargo havayolu ödülüne layık görüldü.
2.06.2022 Ekonomi
Müslüman kadınları satışa çıkardılar! İğrenç olay
Müslüman kadınları satışa çıkardılar! İğrenç olay Hindistan'da iğrenç olay. Hindistan'da aralarında gazeteci, araştırmacı ve sanatçıların da bulunduğu onlarca Müslüman kadın geçtiğimiz aylarda kendilerini internet üzerinden sahte açık artırmalarda satışa sunulduklarını gördü. Bu akılalmaz uygulama aylar süren mücadelenin ardından kaldırıldı.
4.01.2022 Dünya
Hindistan'da tecavüze uğradığı iddia edilen kadın hayatını kaybetti
Hindistan'da tecavüze uğradığı iddia edilen kadın hayatını kaybetti Hindistan'ın Mumbai kentinde tecavüze uğradığı iddia edilen kadının hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.
13.09.2021 Dünya
Doktorlar endişeli! Hastalıkları daha da artırabilir
Doktorlar endişeli! Hastalıkları daha da artırabilir Doktorlar, hava kirliliğinin, akciğer kanseri başta olmak üzere hastalıkları daha da artırmasından endişe ediyor.
31.07.2021 Sağlık
Facebook satın almak için Hindistan ile el sıkıştı
Facebook satın almak için Hindistan ile el sıkıştı Facebook uzun bir süre konuşulacak bir veri sızdırılma olayı ile gündeme gelmişti. Şimdi ise yeni projesi için Hindistan ile el sıkıştı.
16.04.2021 Bilim ve Teknoloji
THY, Kiev'e ulaştırdı! 150 bin doz aşı Ukrayna'da
THY, Kiev'e ulaştırdı! 150 bin doz aşı Ukrayna'da Ukrayna'nın Hindistan'dan sipariş ettiği Kovid-19 aşısının 150 bin dozluk ilk partisi, Türk Hava Yolları (THY) aracılığıyla Kiev'e ulaştırıldı.
21.02.2021 Dünya
Canlı yayında şoke eden olay! Su sandı dezenfektan içti!
Canlı yayında şoke eden olay! Su sandı dezenfektan içti! Hindistan'ın Mumbai kentinde yapılan bütçe toplantısında Ramesh Pawar adlı yetkili, masada duran dezenfektan şişesini, su şişesi sanarak içmeye kalktı. Hızlıca dezenfektanı tüküren Pawar'ın bu hareketi, salonda gülüşmelere neden oldu.
3.02.2021 Dünya
Hindistan'da 'Dünyanın en büyük aşı kampanyası' tereddütlü başladı
Hindistan'da 'Dünyanın en büyük aşı kampanyası' tereddütlü başladı Hindistan’da Cumartesi günü ‘dünyanın en büyük aşı kampanyası’ başladı. Ağustos ayına kadar 300 milyon kişiye Covid-19 aşısı uygulamayı planlayan Hindistan’da, bazı eyaletlerde aşılamaya katılım yüzde 22 oranında kaldı. Hintli yetkililer, aşılama kampanyasının gerekli hıza ulaşamamasının sebebinin ‘aşının güvenirliği konusundaki endişeler, teknik sorunlar ve yanlış bilginin yayılması’ olarak açıkladı.
21.01.2021 Dünya
Hindistan'da bina çöktü: En az 90 kişi mahsur kaldı
Hindistan'da bina çöktü: En az 90 kişi mahsur kaldı Hindistan'ın Mumbai kenti yakınlarında çöken binada en az 90 kişi mahsur kaldı.
24.08.2020 Dünya
Virüs aşısının klinik denemeleri Hindistan'da yapılacak
Virüs aşısının klinik denemeleri Hindistan'da yapılacak İlaç firması AstraZeneca ve Oxford Üniversitesi’nin geliştirdiği corona virüs (Covid-19) aşısının 2'nci ve 3’üncü faz klinik denemelerinin Hindistan’da yapılacağı duyuruldu.
18.08.2020 Bilim ve Teknoloji
THY'nin 'Eylül ayı uçuş planı' belli oldu
THY'nin 'Eylül ayı uçuş planı' belli oldu Corona virüs nedeniyle 11 Haziran itibariyle yurt dışı uçuşlarına kademeli olarak başlayan Türk Hava Yolları'nın (THY) Eylül ayı uçuş planı belli oldu. Bu kapsamda 19 Temmuz'da tekrar askıya alınan İran uçuşları da 1 Eylül itibariyle Tahran, Şiraz, Tebriz ve Meşhed seferleri olarak yeniden planlamaya dahil edildi.
16.08.2020 Ekonomi
Aamir Khan son filmi Laal Singh Chaddha Türkiye'de çekilecek! Aamir Khan kimdir?
Aamir Khan son filmi Laal Singh Chaddha Türkiye'de çekilecek! Aamir Khan kimdir? Hint sinemasının dünyaca ünlü aktörü Aamir Khan'ın "Laal Singh Chaddha" adlı yeni filmini Türkiye'de çekecek. Peki, Aamir Khan kimdir? Aamir Khan kaç yaşında ve nereli? İşte en iyi Aamir Khan filmleri...
10.08.2020 Gündem
THY, 16 Temmuz'da İran seferlerine başlıyor
THY, 16 Temmuz'da İran seferlerine başlıyor Corona virüs nedeniyle yurt dışı seferlerini askıya alan ve 11 Haziran'dan itibaren uçuşlara yeniden başlayan Türk Hava Yolları'nın (THY) Temmuz ayı uçuş takvimi belli oldu. THY, 16 Temmuz itibariyle İran'ın başkenti Tahran'a tarifeli seferlere başlayacak.
26.06.2020 Ekonomi
Ünlü oyuncu Sushant Singh Rajput hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Sushant Singh Rajput hayatını kaybetti Hindistan'a Kriket Dünya Kupası kazandıran Kaptan MS Dhoni'ni canlandıran ve Peekay filminde rol alan Hint oyuncu Sushant Singh Rajput, Mumbai'deki evinde ölü bulundu.
14.06.2020 Magazin
Manchester City'nin sahibi şirket, 9'uncu kulübünü satın aldı
Manchester City'nin sahibi şirket, 9'uncu kulübünü satın aldı Manchester City'yi de bünyesinde bulunduran City Football Group (CFG), Belçika takımı Lommel'i satın aldı.
12.05.2020 Futbol
Bollywood yıldızı Rishi Kapoor hayatını kaybetti
Bollywood yıldızı Rishi Kapoor hayatını kaybetti Bollywood'un romantik rolleriyle tanınan ünlü oyuncusu Rishi Kapoor, 67 yaşında yaşamını yitirdi.
30.04.2020 Magazin
Irrfan Khan kimdir? Irrfan Khan hastalığı ne, neden öldü? (Khan, 53 yaşında hayatını kaybetti)
Irrfan Khan kimdir? Irrfan Khan hastalığı ne, neden öldü? (Khan, 53 yaşında hayatını kaybetti) Ünlü Hintli film yıldızı Irffan Khan yaşamını yitirdi. 'Pi'nin Hayatı' ve 'Milyoner' gibi filmlerde yer alan Hintli oyuncu Irrfan Khan'dan bugün acı haber geldi. Khan, 53 yaşında hayatını kaybetti. Bollywood starı Khan, adını dünyaca ünlü filmlerde de duyurdu. Irffan Khan kimdir, hangi filmlerde oynamıştır, ölüm nedeni?
29.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mumbai ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mumbai haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.