Muhtar Adayı

Muhtar Adayı

Son dakika Muhtar adayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Muhtar adayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Muhtar adayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhtar Adayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhtar adayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 muhtar adayı haberi bulunmuştur. Tüm muhtar adayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muhtar olamadı, meşhur oldu! Şimdi baldızı ve bacanağı düşünsün
Muhtar olamadı, meşhur oldu! Şimdi baldızı ve bacanağı düşünsün Kırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban, dizide oynamaya başladı. Çoban, "Seçimi kaybederek kazanan ilk kişi ben oldum" dedi.
13.05.2024 Gündem
'Baldızım istemedi' dedi Türkiye'nin gündemine oturdu! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyor
'Baldızım istemedi' dedi Türkiye'nin gündemine oturdu! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyor Kırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban film teklifi aldı.
16.04.2024 Gündem
Seçimi kazanıp mazbatası iptal edilen muhtar adayı isyan etti! "Rakibim adresimi sildirdi"
Seçimi kazanıp mazbatası iptal edilen muhtar adayı isyan etti! "Rakibim adresimi sildirdi" Adana’da seçimi kazanan muhtar mahallede oturmadığı gerekçesiyle mazbatası ikinci olan adaya verildi. Seçimi kazanan muhtar isyan ederek, “35 yıldır Yeşilbağlar Mahallesindeyiz, adaylığımı açıkladığımdan beri adresim üç dört defa silindi” dedi.
5.04.2024 Adana
Adaylar eşit oy alınca muhtarı kura sonucu belirledi
Adaylar eşit oy alınca muhtarı kura sonucu belirledi Adana’nın Kozan ilçesinde muhtarlık yarışında iki aday eşit oy alınca muhtar kura ile belirlendi.
4.04.2024 Adana
Türkücü Hilal Özdemir muhtar oldu! Duygularını paylaştı
Türkücü Hilal Özdemir muhtar oldu! Duygularını paylaştı Türkücü Hilal Özdemir Suadiye Mahallesi'nden muhtar seçildiğini duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Tek vaadi "Dürüstlük" olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı! Kız kardeşleri yardım etti
Tek vaadi "Dürüstlük" olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı! Kız kardeşleri yardım etti Çanakkale'den 4 yıl önce maden işçisi eşi ile birlikte köylerine geri dönen ve mahallesindeki eksiklikleri görerek muhtar adayı olmaya karar veren Hatice Akkaya, bir ilki başardı. Adana'nın Kozan ilçesinde tek vaadi 'dürüstlük' olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı.
2.04.2024 Adana
6 ay seçim çalışması yaptı, azaların mesleğini yazınca adaylığı düştü! Tüm emek boşa gitti
6 ay seçim çalışması yaptı, azaların mesleğini yazınca adaylığı düştü! Tüm emek boşa gitti Adana'da seçimlerde azalarının mesleklerini oy pusulasına yazan muhtar adayının adaylığı iptal edildi. Büyük üzüntü yaşayan muhtar adayı, "Seçmenlerime karşı görevlerimi yerine getiremediğim için çok üzüldüm" dedi.
3.04.2024 Adana
Muhtarlık kavgasında ağaç dallarını kırarak birbirine saldırdılar
Muhtarlık kavgasında ağaç dallarını kırarak birbirine saldırdılar Şanlıurfa’da,iki grup arasında muhtarlık seçimi yüzünden okul bahçesinde kavga cıktı. Ağaç dallarını kırarak birbirine saldıran kalabalık polisin havaya uyarı ateşi açmasıyla dağıldı. 15 kişinin gözaltına alındığı kavga, cep telefonu kamerasıyla da kaydedildi.
1.04.2024 Gündem
Oylar eşit çıkınca muhtar kura ile belirlendi
Oylar eşit çıkınca muhtar kura ile belirlendi Erzincan merkeze bağlı Girlevik köyünde 2 kadın muhtar adayı eşit oy alınca, muhtar kura ile belirlendi.
1.04.2024 Gündem
Arnavutköy'de muhtarlık kavgasında silahlı çatışma
Arnavutköy'de muhtarlık kavgasında silahlı çatışma Arnavutköy'de seçim sonrası eski ve yeni muhtar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çatışma anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
Muhtar adayı sonuca dayanamadı! Seçimi kura ile kaybetti kalp krizi geçirdi
Muhtar adayı sonuca dayanamadı! Seçimi kura ile kaybetti kalp krizi geçirdi Elazığ'dan yürek burkan bir haber geldi. Muhtarlık seçiminde başa baş bir sonuç çıkınca kura çekildi. Kura sonucu seçimi kaybettiğini gören muhtar adayı kalbine yenik düştü. İşte detaylar...
31.03.2024 Gündem
Seçimde 2 aday eşit oy aldı, muhtar kurayla belirlendi
Seçimde 2 aday eşit oy aldı, muhtar kurayla belirlendi Bursa'nın İnegöl ilçesi Gazelli Mahallesi'nin 2 adayı aşit oy alınca, muhtar kura ile belirlendi.
31.03.2024 Gündem
7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu köyüne 7'nci kez muhtar oldu
7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu köyüne 7'nci kez muhtar oldu Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı 7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu Asmacık köyünün muhtarı Ahmet Coşar (67), resmi olmayan sonuçlara göre 7'nci dönemine seçildi. Ahmet Coşar, "Bu dönemim son. Bundan sonra aday olmayacağım. Gençlere bırakacağım" dedi.
31.03.2024 Gündem
Fatih Sarıdemir Mahallesi'nde 8 seçmeni bulunan mahalle muhtar seçemiyor
Fatih Sarıdemir Mahallesi'nde 8 seçmeni bulunan mahalle muhtar seçemiyor Fatih'te 8 seçmeniyle, İstanbul'un en küçük mahallesi olan Sarıdemir Mahallesi seçmenleri, muhtarlık seçimi için yeterli seçmen olamaması nedeniyle muhtar seçemiyor. Sarıdemir Mahallesi seçmenleriyle Demirtaş Mahallesi seçmenleri aynı sandıkta oy kullandı. Demirtaş Mahallesi seçmenleri için salona, muhtarlık seçimi için ayrı bir sandık daha kuruldu. Demirtaş Mahallesi Muhtarı Sümer Yükseler, “Komşu mahallemiz Sarıdemir, nüfus azlığından dolayı bizim mahalleye eklendi, muhtarlık seçiminde oy kullanamadılar. Sağdaki sandıkta normalde belediye, büyükşehir belediyesi ve meclis üyeleri oyları kullanılıyor, diğer sandıkta ise sadece muhtarlık oyları kullanıldı" dedi.
31.03.2024 Gündem
Mahalle için aynı sınıfta iki sandık kuruldu! Muhtar: Muhtarlık seçimi yapılamıyor
Mahalle için aynı sınıfta iki sandık kuruldu! Muhtar: Muhtarlık seçimi yapılamıyor İstanbul'un Fatih İlçesinde bulunan Sarıdemir Mahallesi seçmenleri, muhtarlık seçimi için yeterli seçmen olamaması nedeniyle muhtar seçemiyor. Sarıdemir Mahallesi seçmenleriyle Demirtaş Mahallesi seçmenleri aynı sandıkta oy kullandı. Demirtaş Mahallesi seçmenleri için salona, muhtarlık seçimi için ayrı bir sandık daha kuruldu. Demirtaş Mahallesi Muhtarı Sümer Yükseler, “Komşu mahallemiz Sarıdemir, nüfus azlığından dolayı bizim mahalleye eklendi, muhtarlık seçiminde oy kullanamadılar. Sağdaki sandıkta normalde belediye, büyükşehir belediyesi ve meclis üyeleri oyları kullanılıyor, diğer sandıkta ise sadece muhtarlık oyları kullanıldı" dedi.
31.03.2024 Gündem
25 yıldır rakipsiz seçime gitti! Türkiye'nin en uzun süre kadın muhtarı
25 yıldır rakipsiz seçime gitti! Türkiye'nin en uzun süre kadın muhtarı Samsun'da 25 yıldır muhtar olan 1 çocuk annesi Filiz Kavalcı yine rakibi olmadan tek başına seçimlere gitti. Kavalcı'nın 4 dönemdir rakibi çıkmamasıyla Türkiye'nin en uzun süre kadın muhtarı olma unvanına sahip olduğu belirtildi.
31.03.2024 Gündem
Batman Yolveren köyünün muhtarını, Almanya’daki seçmenler belirleyecek
Batman Yolveren köyünün muhtarını, Almanya’daki seçmenler belirleyecek Batman’ın 10 haneli Yolveren köyünde, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde oy kullanacak 37 seçmenin 20’si, Almanya’da yaşıyor. 2 adayın yarıştığı köyde seçilecek olan muhtarı, köye gelecek seçmenlerin oyları belirleyecek. Muhtar adayı Cengiz Kıy, “Gözümüz Avrupa’daki seçmenlerde. Seçimde oy kullanma hakkı olanların sandık başına gelmelerini bekliyoruz” dedi.
25.03.2024 Gündem
Böyle seçim vaadi görülmedi...Seçilmeden icraata başladı
Böyle seçim vaadi görülmedi...Seçilmeden icraata başladı Bursa'da bir muhtar adayı seçim vaadi olarak verdiği sözü yerine getirmek için yaşadığı köydeki tüm evleri kendi imkanlarıyla boyuyor.
20.03.2024 Vatan TV
Hakkari Derecik'te ilk kez bir kadın muhtar adayı oldu
Hakkari Derecik'te ilk kez bir kadın muhtar adayı oldu Hakkari'nin Derecik ilçesinde ilk kez bir kadın, muhtar adayı oldu. İlçede 3 yıldır ücretli öğretmenlik yapan Şehla Kaya (26), 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde 1455 seçmeni bulunan Balkaya Mahallesi'nde 2 adayla yarışacak.
11.03.2024 Gündem
Simurg Sarsılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Diyarbakır Bağlar Kaynartepe muhtar adayı Simurg Sarsılmaz mı?
Simurg Sarsılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Diyarbakır Bağlar Kaynartepe muhtar adayı Simurg Sarsılmaz mı? Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi'nden muhtar adayı olduğu iddia edilen model Simurg Sarsılmaz  sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Simurg Sarsılmaz kimdir, muhtar adayı mı oldu?
29.02.2024 Gündem
Haberin altına yapılan yorumu beğenmeyince dehşet saçtı!
Haberin altına yapılan yorumu beğenmeyince dehşet saçtı! Denizli’nin Çivril ilçesinde adaylığıyla ilgili haberin altına yazılan yoruma sinirlenen muhtar adayı, yorumu yazan kadının kocasını bıçakla yaraladı. Muhtar adayı tutuklanırken, bıçakladığı kişi ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
5.10.2023 Yaşam
İstanbul'da seçim heyecanı!
İstanbul'da seçim heyecanı! İstanbul'da, çeşitli nedenlerle boşalan 9 mahallenin muhtarlık koltuğu için önümüzdeki pazar günü muhtarlık ara seçimi yapılacak.
2.06.2022 Siyaset
Seçim barajı kaç, düştü mü? Seçim barajı yüzde 7 oldu mu, bu ne demek oluyor?
Seçim barajı kaç, düştü mü? Seçim barajı yüzde 7 oldu mu, bu ne demek oluyor? Seçim barajı kaça düştü, seçim barajı yüzde 7 oldu mu? Seçim Kanunu teklifi TBMM Anayasa Komisyonunda kabul edildi. AK Parti ve MHP'li milletvekillerinin ortak imzasıyla hazırlanan Milletvekili Seçimi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Anayasa Komisyonunda kabul edildi.
24.03.2022 Gündem
CHP'den, muhtarların özlük haklarıyla ilgili kanun teklifi
CHP'den, muhtarların özlük haklarıyla ilgili kanun teklifi CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, muhtarların özlük haklarında değişiklik öngeren 84 maddelik 'Muhtarlık Temel Kanunu' teklifini Meclis Başkanlığı'na sunduklarını açıkladı.
2.12.2021 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'İnşallah cumhurbaşkanımız kızmaz' diyerek anlattı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'İnşallah cumhurbaşkanımız kızmaz' diyerek anlattı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadın Muhtarlar Derneği 3. Genel Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Soylu, "15 Temmuz'a kadar kadın kaymakam sayısı 35'ti, şimdi 85. Yakında alacaklarımızla birlikte inşallah 100'ü aşacağız. Bu mülki idare hayatında bir devrimdir. Her birini yapana kadar canım çıkmaktadır." dedi. Öte yandan Soylu, "Size bir hikayemi anlatayım mı, İnşallah sayın cumhurbaşkanımız kızmaz" diyerek 2014 yılı seçimlerindeki bir anısını anlattı.
26.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muhtar Adayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhtar adayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.