Morluk

Morluk

Son dakika morluk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan morluk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını morluk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Morluk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan morluk gelişmeleri de dahil olmak üzere 402 morluk haberi bulunmuştur. Tüm morluk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doğduğundan beri göz altı morlukları vardı; çareyi o yağda buldu: "Tek bir morluk bırakmadı"
Doğduğundan beri göz altı morlukları vardı; çareyi o yağda buldu: "Tek bir morluk bırakmadı" Göz altı koyu halkalarından şikayetçi olan bir kadın, neredeyse doğduğundan bu yana bu problemle uğraşmıştı. Ancak tatlı badem yağını keşfedince tüm problemler ortadan kalktı.
1.05.2024 Yaşam
Göz altı halkalarını, morluklarını bu masajla yok edin; sadece 2 malzeme yetiyor
Göz altı halkalarını, morluklarını bu masajla yok edin; sadece 2 malzeme yetiyor Göz altlarında zamanla oluşan halka ve morluklar pek çok kişinin muzdarip olduğu konulardandır. Yaşlı ve yorgun gösteren bu koyu halkalar için çözüm iki malzemeli masajdan geliyor.
27.03.2024 Yaşam
Rusya'da terör saldırı şoku! Yakalanan 4 şüpheli tutuklandı
Rusya'da terör saldırı şoku! Yakalanan 4 şüpheli tutuklandı Rusya'nın başkenti Moskova'daki Crocus Konser Salonu’na yönelik terör saldırısını gerçekleştirdiği gerekçesiyle yakalanan 4 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin 1 ay 28 gün süreyle tutuklu kalacağı ifade edildi.
25.03.2024 Dünya
3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ve eziyet davasında cezalar belli oldu
3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ve eziyet davasında cezalar belli oldu Ankara'da birlikte yaşadığı kadının 3 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu ve vücudunda sigara söndürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Yaşar Can Ü., 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 27 yıl, 'çocuğa karşı eziyet' suçundan da 8 yıl olmak üzere toplam 35 yıl hapse çarptırıldı.
7.03.2024 Gündem
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı Denizli'de Özbekistan uyruklu Zulkhunur K. (39) Ramazan Akbay’dan şiddet gördüğü gerekçesi ile dini nikahtan 2 gün sonra evden yalın ayak kaçıp, polise başvurdu. Olay sonrası tutuklanan Akbay (59), Zulkhunur K.’daki darp izlerinin eski olduğunun ortaya çıkması ile tahliye edildi.
18.02.2024 Gündem
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kuzenini öldürmekten tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Kuzeninin olaydan kısa süre önce yengesi ile yeğenini darp ettiğini ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını söyleyen sanık, "Şikayet sonrasında serbest bırakılmasından cesaret alarak olay tarihinde elinde kürekle bulunduğumuz eve gelmiş ve bu olaylar meydana gelmiştir. O gün ya Beyza, ya ben, ya da Işık ölecekti. Kendimi ve ailemi korudum. İstemeyerek de olsa bir canın ölümüne vesile olduğum için pişmanım. Biz kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz, üzgünüm" dedi.
15.02.2024 Gündem
Morluk Nasıl Geçer? Morluk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Morluk Nasıl Geçer? Morluk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Morluk sarımsak, soğan ve zencefil ile kısa sürede geçen bir durumdur. Bu besinleri morluğun üzerine sürüp bekleterek morlukların kısa süre içinde geçmesini sağlayabilirsiniz. 
8.01.2024 Sağlık
Arkadaşlarıyla ev basan avukat, eşine ve ailesine dehşeti yaşattı! Şok eden olay
Arkadaşlarıyla ev basan avukat, eşine ve ailesine dehşeti yaşattı! Şok eden olay Pendik’te yaşayan genç avukat, boşanma aşamasındaki eşinin ailesiyle birlikte yaşadığı evi basarak aile üyelerini darp etti.
4.01.2024 Gündem
Göz Altı Morlukları Nasıl Geçer? Göz Altı Morlukları Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Göz Altı Morlukları Nasıl Geçer? Göz Altı Morlukları Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? İnsan yaşamında yaşadığı her şey fiziksel olarak da görünümünü etkiler. Yorgunluk, uykusuzluk, aşırı stres, sağlıksız ve yetersiz beslenme gibi problemler çeşitli sağlık sorunlarına sebep olabildiği gibi fiziksel görünümü de etkiler. Bu problemlerden biri de göz altı morluk problemleridir. Hem görsel olarak rahatsız etmesi hem de giderek ilerleme ve kalıcı olma ihtimalinin olması son derece endişe vericidir. 
2.01.2024 Sağlık
Boyun Morluğu Nasıl Geçer? Boyun Morluğu Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Boyun Morluğu Nasıl Geçer? Boyun Morluğu Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Boyun morluğu genellikle buzlu ve soğuk kompres ile geçer. Eğer hemen geçmesi gereken bir durum söz konusu olursa boyun morluğu için kapatıcı da kullanılabilir. 
1.01.2024 Sağlık
Kartel üyeleri kan donduran talimatı verip kayda aldı! 5 öğrencinin görüntüleri şok etti
Kartel üyeleri kan donduran talimatı verip kayda aldı! 5 öğrencinin görüntüleri şok etti Meksika kartellerinden birinin öldürdüğü 5 üniversite öğrencisinin son anlarını yayınladığı videosu dünya gündemine bomba gibi düştü. Kan donduran video Meksika televizyonunda sansürsüz olarak yayınlandı. Bu yılın başında yapılan son araştırmalara göre, dünyada en yüksek suç oranına sahip 10 şehrinden 9'u Meksika'da. Ülkede sık sık birbirleri ve güvenlik güçleri ile çatışan irili ufaklı çok sayıda kartel bulunuyor.
18.08.2023 Dünya
Ölüm için gün sayıyordu, hastalığı idamını erteledi: Şoke eden ‘intikam’ sözleri
Ölüm için gün sayıyordu, hastalığı idamını erteledi: Şoke eden ‘intikam’ sözleri ABD’de hırsızlığa gittiği evde 75 yaşındaki bir kadını döverek vahşi şekilde katleden James Barber, yaklaşık 20 yıldır idam edilmek için gün sayıyor. Barber’ın idamı ile ilgili akıllarda soru işaretleri oluşurken yaşlı kurbanın torunlarından gelen ‘intikam’ açıklamaları herkesi şoke etti.
21.07.2023 Dünya
Yılan ve akrep uyarısı! Gün yüzüne çıktılar: 'Acil yardım isteyin'
Yılan ve akrep uyarısı! Gün yüzüne çıktılar: 'Acil yardım isteyin' Doğada, bağda, bahçede ve üretim yapılan sera ve camekanlarda yılan ve akrepler gün yüzüne çıktı. Gazipaşa Devlet Hastanesi, yılan ve akrep ısırma ve sokmalarına karşı vatandaşları uyardı.
26.04.2023 Sağlık
Doktorların teşhis koyamadığı hastalık hayatını kabusa çevirdi! Her şey bir sivilce ile başladı
Doktorların teşhis koyamadığı hastalık hayatını kabusa çevirdi! Her şey bir sivilce ile başladı İngiltere'nin Buckinghamshire bölgesinde yaşayan 18 yaşındaki sosyal medya fenomeni Nancy Morel doktorların bile ne olduğunu anlayamadığı bir cilt hastalığı ile mücadele ediyor.
6.04.2023 Dünya
İşe girmek için sağlık raporu almaya gitti, kanser olduğunu öğrendi
İşe girmek için sağlık raporu almaya gitti, kanser olduğunu öğrendi Halit Ergin, 18 yaşındayken işe girmek için sağlık raporu almaya gittiği hastanede kanser olduğunu öğrendi. 4 yıl boyunca tedavi gören hasta, kız kardeşinden yapılan ilik nakli sonrasında hayata tutundu.
6.04.2023 Sağlık
Karısıyla ilişkisi olduğunu düşünüp yeğenini öldürdü!
Karısıyla ilişkisi olduğunu düşünüp yeğenini öldürdü! Eskişehir’de boşanma aşamasındaki eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla yeğenini öldüren ve eşinin yaşadığı Bursa’ya giderken yakalanan Nurullah Kalay’ın yargılanmasına başlandı. Sanık hakkında ‘kasten öldürme’, ‘eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs’ ve ‘ruhsatız silah taşıma’ suçlarından müebbet ve 23 yıla kadar hapis cezası istendi.
16.03.2023 Yaşam
Fatih'te 76 yaşındaki kadın evde ölü bulundu
Fatih'te 76 yaşındaki kadın evde ölü bulundu Fatih'te annesinden haber alamayan oğlu,yaşadığı eve gidince cansız bedeni ile karşılaştı. Bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri 76 yaşındaki kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Dairede inceleme yapan polis ekipleri yaşlı kadının vücudunda morluklar olduğunu tespit edince oğlunu gözaltına aldı.
28.01.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi!
Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi! Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu'nun evli iş insanıyla aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Nur Fettahoğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi. Muhabirleri fark edince panikleyerek kaçan oyuncu, yanındaki kişinin evli bir işadamına benzetilmesi üzerine açıklama yaptı. İşte detaylar...
11.01.2023 Magazin
Gözaltı morluklarının sebebi belli oldu!
Gözaltı morluklarının sebebi belli oldu! Göz çevresindeki morlukların hem kadınlar hem de erkeklerde sık görülen bir kozmetik problem olduğunu belirten Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Erkan Bulut, "Susuz kalma, göz altı morluğunun en sık görülen nedenidir. Vücutta yeterince sıvı bulunmaması veya vücudumuzun uygun miktarda su alamadığının işaretidir. Bunun sonucunda gözler çöker ve cilt kemiğe daha yakın bir pozisyon aldığından daha mat veya donuk bir görünüm sergiler" dedi.
22.12.2022 Sağlık
6 yaşındaki Elif Nur'un sır ölümü! Amca ve hala tutuklandı: İzin vermem
6 yaşındaki Elif Nur'un sır ölümü! Amca ve hala tutuklandı: İzin vermem Eskişehir'de cezaevinde olan Sibel- Gökhan Tiftik'in kızları Elif Nur (6), yakınlarının evinde rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Elif Nur hayatını kaybetti, şüpheli görülen ölümle ilgili soruşturmada halası ve amcası 'çocuklara kötü muamele' suçundan tutuklandı. Elif Nur'un aynı evde yaşadığı 9 ve 12 yaşındaki ağabeylerinin de bakımsız ve halsiz halde bulunup, vücutlarında morluklar olduğu tespit edildiği ve korumaya alındığı belirtildi. Hakkında yakalama kararı çıkarılan babaanne Cihangül Kurumlu, polis ekiplerince Fevziçakmak Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili çarpıcı detay da ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
17.12.2022 Gündem
İstanbul'da art arda 'darpçı' dehşeti! Aniden saldırıp kaçtılar
İstanbul'da art arda 'darpçı' dehşeti! Aniden saldırıp kaçtılar İstanbul’da dehşet veren olaylar art arda yaşanmaya başlandı. Geçen hafta Beşiktaş’ta sokaktan geçenleri durduran bir grup, para vermeyen biri kadın 4 kişiyi darbedip, bıçakladı. Korkunç anlar sonrası yeni bir haber de Silivri’den geldi. İşinden evine dönen Aykut Güner isimli vatandaş, darbedildi. Neye uğradığını şaşıran Güner’in şüpheliler ile ilgili söyledikleri ise şoke etti.
30.11.2022 Yaşam
Pastane sahibinin kızına taciz! Paranın üstüne bunu yazıp bırakmış
Pastane sahibinin kızına taciz! Paranın üstüne bunu yazıp bırakmış Erzurum'un Yakutiye ilçesinde 46 yaşındaki Rüstem B., müşteri olarak gittiği pastanede, iş yeri sahibinin kızı 18 yaşındaki Yağmur K.'yi taciz etti. Rüstem B. 10 TL'nin üzerine yazı yazıp kalpler çizdi ve bir tespih ile pastaneye bıraktı. Bunun üzerine çalışanlar, Rüstem B.'nin pastaneye gelmesini bekledi ve meydan dayağı attı. İşte olayın detayları...
27.10.2022 Yaşam
Hande Yener: Botoks yaptırarak mutlu oluyoruz!
Hande Yener: Botoks yaptırarak mutlu oluyoruz! Etiler’de görüntülenen Hande Yener’in dudağındaki morluk dikkat çekti. Şarkıcı, “İşlem yaptırdım. Eskiden alışveriş tatmin ederdi kadınları, artık botoksla mutlu oluyoruz” dedi.
19.10.2022 Magazin
Sarp Apak: Gözüme dirsek darbesi yedim
Sarp Apak: Gözüme dirsek darbesi yedim Oyuncu Engin Öztürk ve meslektaşı Sarp Apak, önceki gün Etiler’de objektiflere takıldı. Gözündeki morluk dikkat çeken Apak, “Üç yıl aradan sonra ilk kez basketbol maçı yaptım. Orada da gözüme dirsek darbesi yedim. Durum bu” dedi.
23.09.2022 Magazin
Sevgilisi, iş yerini basarak dehşeti yaşattı! 'Erkek müşteri maske aldığı için dayak yedim'
Sevgilisi, iş yerini basarak dehşeti yaşattı! 'Erkek müşteri maske aldığı için dayak yedim' Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde C.Ç., kendisinden gördüğü şiddet nedeniyle tedavi için yardım isteyen sevgilisi Sevgi Avşar'ın (34) dükkanını basıp, darbetti. Dükkanına da hasar verdiğini gören Avşar ise sevgilisinin otomobilinin camını keserle kırdı. Taraflar, birbirlerinden şikayetçi oldu. 3 yıldır şiddet gördüğünü ve bu nedenle sol gözünde görme kaybı olduğunu belirten Avşar, "Bana bunu o yaptı. Ben de tedavi sürecinde yanımda olmasını istemiştim ama kendisi, şantaj yapıyorum, diye algılamış" dedi.
15.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Morluk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki morluk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.