Mont

Mont

Son dakika mont haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mont ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mont haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mont

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mont gelişmeleri de dahil olmak üzere 667 mont haberi bulunmuştur. Tüm mont haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye Kıyafet, ayakkabı, ev eşyası, gıda, kırtasiye… Üniversite butikleri öğrencilerin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere can suyu olan butiklere ‘güzel kıyafet bulurum’ düşüncesiyle gelenler de var.
17.03.2024 Gündem
Büyük fiyat avantajı sağlıyor! 7 bin liralık ürün 5 bin liraya geliyor, rağbet giderek artıyor
Büyük fiyat avantajı sağlıyor! 7 bin liralık ürün 5 bin liraya geliyor, rağbet giderek artıyor Pandemi ile birlikte alışveriş alışkanlıkları da değişti. Mağazalardan alışveriş yapmanın çok mümkün olmadığı günlerde internet alışverişlerinde hızlı bir yükseliş görüldü. Online alışveriş günümüzde pek çok kişinin vazgeçilmez alışkanlıkları arasına girerken artı sadece yurt içi değil yurt dışı internet alışveriş platformları da tüketicilerin radarında. Yurtiçinde etiket fiyatı 7 bin lirayı aşan markalı bir mont, online platformlardaki yurtdışı satıcılarda 4-5 bin liraya; markalı bir ayakkabı 7 bin 600 liradan 3 bin 600 liraya ya da 6 bin liraya satılan bir bilgisayar parçası 5 bin liraya düşünce yurtdışından yapılan online alışverişler bir yılda 48.8 milyar TL’den 115 milyar TL’ye fırladı.
8.02.2024 Ekonomi
İndirimli kazak ve pijama izdihamı
İndirimli kazak ve pijama izdihamı Adana’da bir mağaza kazak, mont ve pijama altlarında indirim yaptı. Mağazada izdiham yaşanırken, kadınlar indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı.
4.02.2024 Adana
Kiliseye silahlı saldırı olayına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı
Kiliseye silahlı saldırı olayına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı Sarıyer’de Santa Maria Kilisesi’nde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırı olayına ilişkin detaylar Savcılığın sevk yazısında ortaya çıktı. Yazıda, şüphelilerin kilisede bulunanlara yönelik ateş etmeye devam etmek istediği ancak tabancının ara ara tutukluluk yaptığı, bazı şüphelilerin Kayseri’de örgütsel toplantı yapmış olabilecekleri ve 1 şüphelinin kilisede yüksek sesle bir şeyler söylediği ancak ne söylediğinin belirlenemediği kaydedildi. Sarıyer'de pazar ayini sırasında Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili adliyeye sevk edilen 34 şüpheliden 25'i tutuklandı, 9 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı verildi.
1.02.2024 Gündem
ABD-Meksika sınırında göçmen krizi! 25 eyalet valisi Beyaz Saray'a karşı bildiri yayınladı tansiyon arttı
ABD-Meksika sınırında göçmen krizi! 25 eyalet valisi Beyaz Saray'a karşı bildiri yayınladı tansiyon arttı ABD'den göçmen krizi büyüyor. Ülkedeki 25 eyalet, ABD Başkanı Joe Biden ile Teksas eyaleti arasında yaşan sınır güvenliği tartışmasında Teksas'a destek veren bildiri yayınladı. CNN TÜRK Washington temsilcisi Yunus Paksoy ABD - Meksika sınırına giderek son gelişmeleri aktardı.
27.01.2024 Dünya
ŞOK 1-7 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kışlık mont, yağmurluk ŞOK'ta ucuzun da ucuzu!
ŞOK 1-7 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kışlık mont, yağmurluk ŞOK'ta ucuzun da ucuzu! ŞOK 1-7 Kasım aktüek katalog 2023 yayınlandı. ŞOK kışlık mont, yağmurluk indirimleriyle Kasım ayına girdi. Raflarda yerini alan indirimli ürünler arasında mutfak malzemeleri, tencere ve tava da yer aldı. Mobilya çeşitleinde dev indirimlerin yapıldığı güncel katalog müşterileri heyecanlandırdı. İşte 1-7 Kasım ŞOK aktüel katalog 2023....
31.10.2023 Ekonomi
ABD'yi ayağa kaldıran olay! En az 16 kişi öldü, 350 kişilik ekip insan avı başlattı
ABD'yi ayağa kaldıran olay! En az 16 kişi öldü, 350 kişilik ekip insan avı başlattı ABD dün gerçekleştirdiği silahlı saldırı ile en az 16 kişiyi öldüren Robert Card için adeta alarma geçmiş durumda... ABD’nin Maine eyaletindeki Lewiston kentinde en az 16 kişiyi öldüren silahlı saldırgan Robert Card için başlatılan ‘insan avı’ devam ediyor.
27.10.2023 Gündem
ABD’de silahlı saldırı! Çok sayıda can kaybı var
ABD’de silahlı saldırı! Çok sayıda can kaybı var ABD'nin Maine eyaletindeki Lewiston şehrinde kimliği belirlenemeyen zanlı, 3 ayrı bölgede insanların üzerine ateş açtı. Silahlı saldırı sonucunda ilk belirlemelere göre 22 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralı da var. Silahlı saldırı sonrası kaçan şüpheli her yerde aranıyor. Güvenlik kamerası kayıtlarında kahverengi mont ve siyah pantolonlu zanlının, elinde uzun namlulu bir silahla insanları hedef aldığı görüldü.
26.10.2023 Dünya
ABD’nin Maine eyaletinde silahlı saldırı! Çok sayıda can kaybı var
ABD’nin Maine eyaletinde silahlı saldırı! Çok sayıda can kaybı var ABD'nin Maine eyaletindeki Lewiston şehrinde kimliği belirlenemeyen zanlı, 3 ayrı bölgede insanların üzerine ateş açtı. Silahlı saldırı sonucunda ilk belirlemelere göre 22 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralı da var. Silahlı saldırı sonrası kaçan şüpheli her yerde aranıyor. Güvenlik kamerası kayıtlarında kahverengi mont ve siyah pantolonlu zanlının, elinde uzun namlulu bir silahla insanları hedef aldığı görüldü.
26.10.2023 Gündem
Montla birlikte cansız mankeni de çalıyordu! Esnaf yakaladı
Montla birlikte cansız mankeni de çalıyordu! Esnaf yakaladı Fatih'te bir giyim mağazasına dadanan hırsızlar esnafı canından bezdirdi. Giyim mağazasında birden fazla yaşanan hırsızlık ise, iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
22.10.2023 Yaşam
Gündüzleri kavuruyor, geceleri donduruyor
Gündüzleri kavuruyor, geceleri donduruyor Sivas’ta gündüzleri 36 derecelere çıkan hava sıcaklığıyla kavrulurken, geceleri 6 derecelere kadar düşüyor. Yaklaşık 30 derecelik hava sıcaklığı farkında ne yapacağını bilemeyen vatandaşlar gündüz şort ve tişört gezerken, geceleri mont ve polar giyiyorlar. Sivas’ın bu hava durumunu duyan vatandaşlarsa şaşırıyor.
19.07.2023 Yaşam
Bakan Yanık duyurdu: 1 milyar 851 milyon lira kaynak aktarıldı
Bakan Yanık duyurdu: 1 milyar 851 milyon lira kaynak aktarıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için bugüne kadar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına toplam 1 milyar 851 milyon TL kaynak aktardıklarını açıkladı.
27.05.2023 Gündem
Kayıp 3 kişi aranırken sudan başka araç çıktı
Kayıp 3 kişi aranırken sudan başka araç çıktı Tunceli'de Munzur Çayı'na uçan otomobildeki kayıp 3 kişi, 1073 kişilik ekip ile aranıyor. 7'nci günde de süren çalışmalar sırasında Pülümür Çayı'na düşen başka bir araç bulundu. Bulunan aracın, geçen ay kazada hayatını kaybeden Yusuf ile Öykü Yılmaz çiftine ait olduğu belirlendi.
27.04.2023 Yaşam
Depremzedeler için örnek çalışma: İhtiyaca göre üretip gönderiyorlar
Depremzedeler için örnek çalışma: İhtiyaca göre üretip gönderiyorlar Adana’da Seyhan Belediyesi, depremzedelerin acil ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik üretime odaklandı. Belediye bünyesindeki dikimevinde depremzedeler için pijama takımı, iç çamaşırı, çocuk montu, mont ve uyku tulumları dikilerek ihtiyaç olan bölgelere gönderiliyor.
25.03.2023 Gündem
Kış aylarında giyilen kalın kıyafetler hastalığa neden oluyor
Kış aylarında giyilen kalın kıyafetler hastalığa neden oluyor Kış aylarında giyilen kalın kıyafetlerin hastalığa neden olduğuna dikkat çeken uzmanlar vatandaşları uyarıyor.
8.03.2023 Sağlık
Enkazdan çıkarıldıktan sonra kaybolan Erva'nın ambulansa götürülme görüntüsü ortaya çıktı
Enkazdan çıkarıldıktan sonra kaybolan Erva'nın ambulansa götürülme görüntüsü ortaya çıktı Kahramanmaraş'ta, depremde çöken binanın enkazından 6 saat sonra sağ çıkarılmasının ardından bir daha haber alınamayan Mukaddes Erva Aktaş'ın (10), komşularınca ambulansa teslim edildiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde birinin, Mukaddes Erva'yı aracın arka koltuğundan aldıktan sonra koşarak yolun karşısındaki ambulansa götürüp, teslim ettiği görüldü. Güvenlik kamerası görüntüsünü polise teslim eden baba Abdullah Aktaş, kızının bulunmasını istedi.
28.02.2023 Gündem
Milli mücadele ruhu ayakta! Depremzedelere destek yağıyor
Milli mücadele ruhu ayakta! Depremzedelere destek yağıyor 10 ili yıkan çifte deprem, Kurtuluş Savaşı’ndaki Milli Mücadele ruhunu yeniden ayaklandırdı. Devletiyle, STK’larıyla, özel sektörüyle ve gencinden yetişkinine, çocuğundan yaşlısına yüce gönüllü halkıyla Edirne’den Ardahan’a tüm Türkiye seferber. Arama kurtarma ekipleri siperlerde enkazdan hayat kurtarmaya çalışırken, Nene Hatunlar cepheye ekmek, çorap, mont, bot yetiştiriyor. Çocuklar harçlıklarını, köylüler ineklerini, tavuklarını yolluyor. Bir millet yaraları sarmak için iyilikte birbiriyle yarışıyor.
12.02.2023 Gündem
Babamı aradım, ‘Deprem oluyor, hakkını helal et’ dedim!
Babamı aradım, ‘Deprem oluyor, hakkını helal et’ dedim! Hatay BB Hentbol Takımı’nın antrenörü Savaş Yüksek ile oyunculardan Gökhan Şanlı ve Enes Gümüşok, depremi anlattı.
12.02.2023 Şampiy10
Ticaret Bakanlığı: 353 firmaya 84 milyon 975 bin TL 'fahiş fiyat' cezası
Ticaret Bakanlığı: 353 firmaya 84 milyon 975 bin TL 'fahiş fiyat' cezası Ticaret Bakanlığı'nca deprem sonrasında acil ihtiyaç duyulan malzemelerde fahiş fiyat artışı yaptığı değerlendirilen 353 firmaya toplam 84 milyon 975 bin 532 TL idari para cezası uygulanmasına karar verildiği bildirildi.
10.02.2023 Gündem
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu
TMSF, AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu Tasarruf Sigortası Mevduat Fonu, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından AFAD'a 102 milyon TL yardımda bulundu.
10.02.2023 Ekonomi
Ahmet Ağaoğlu: Ne uyuyabiliyoruz, ne yiyebiliyoruz
Ahmet Ağaoğlu: Ne uyuyabiliyoruz, ne yiyebiliyoruz Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketine dair açıklamalarda bulundu.
9.02.2023 Trabzonspor
Başkanlar koli taşıyor futbolcular tırlara yüklüyor
Başkanlar koli taşıyor futbolcular tırlara yüklüyor Spor camiası dün de depremzedeler için tek yürek oldu. Kulüplerde hazırlanan yardım kolileri Hatay ve Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilimize doğru yola çıkarken sporcular, teknik direktörler ve yöneticiler hazırlıklarda bizzat bulundu.
9.02.2023 Şampiy10
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
Otogarda afet bölgesi hareketliliği! Otobüs firması 10 liraya taşıdı
Otogarda afet bölgesi hareketliliği! Otobüs firması 10 liraya taşıdı Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler için bölgeye otobüs seferleri devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda kimi, depremzedelere yardım etmek için kimi de yakınlarından haber almak için yola çıkarken, bir otobüs firması yaptığı hareketle örnek oldu. Hava yolu firmaları THY ve Sunexpress fiyatları 100 liraya sabitlerken Pegasus ise deprem bölgesinden uçuşları ücretsiz gerçekleştirecek.
7.02.2023 Gündem
Kızılay Başkanı açıkladı, deprem bölgesi için kritik 72 saat detayı
Kızılay Başkanı açıkladı, deprem bölgesi için kritik 72 saat detayı Kızılay Başkanı Kerem Kınık, CNN Türk canlı yayınında deprem bölgesine ilişkin yeni bilgileri paylaşarak, vatandaşlara çağrıda bulundu.
6.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mont ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mont haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.