Moloz

Moloz

Son dakika moloz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan moloz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını moloz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Moloz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan moloz gelişmeleri de dahil olmak üzere 327 moloz haberi bulunmuştur. Tüm moloz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir açıkladı! "Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir"
Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir açıkladı! "Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir" Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı’nın Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları ile ilgili iddialarına cevap verdi. Kocaispir, “Sayın Demirçalı asılsız ve talihsiz bir açıklama yapmıştır. Adana’da sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir’dir. Temizlik ekiplerimiz görevinin başındadır” dedi.
27.03.2024 Adana
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir
Naci Görür'den flaş açıklama: Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir Bilim Akademisi üyesi, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Her depremde 80-90 bin insanı bir gecede toprağa veremeyiz. Bu bize yakışmıyor. Türkiye'de herhangi bir yerde, sabah uyandığımızda 7 ve üzeri deprem olabilir. Türkiye'de 5'in üzerinde depremler ölüme neden oluyor. Bizim bunu halletmemiz lazım" dedi.
29.02.2024 Gündem
Okulun yanı başındaki yıkım, öğrencileri korkuttu! Saati değiştirildi
Okulun yanı başındaki yıkım, öğrencileri korkuttu! Saati değiştirildi Adana'da okulun yanı başındaki ağır hasarlı binanın yıkımı sırasında okul bahçesine düşen molozlar hem öğrencileri hem de velileri tedirgin etti. Öğrencilerin yıkım sırasındaki korkusu kameralara anbean yansıdı.
26.02.2024 Adana
Prof. Dr. Tolga Görüm: Depremin ikincil etkilerinden biri heyelanlar
Prof. Dr. Tolga Görüm: Depremin ikincil etkilerinden biri heyelanlar İstanbul Teknik Üniversitesi Yer Bilimleri Enstitüsü Katı Yer Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tolga Görüm tarafından yürütülen, 'Deprem sonrası tetiklenen heyelan tehlikesinin izlenmesi' projesi NATO ve TÜBİTAK tarafından destekleniyor. Projeyle deprem sonrasında tetiklenen heyelanlar ve risk noktaları belirlendi. Elde edilen bulguların AFAD'A ait Afet Risk Azaltma Sistemiyle paylaşılmasıyla deprem ve heyelan meydana gelen bölgede ölümleri en aza indirecek gerekli tedbirleri almak amaçlanıyor. Prof. Dr. Tolga Görüm, "Bizim tespit ettiğimiz saha çalışmalarında 100'ye yakın vatandaşımız depremin tetiklediği heyelanlar nedeniyle hayatını kaybetti. 3 yıl sürecek bu projede geleceğe yönelik de hem halkımızı korumak hem yerleşim alanlarını, hem de devletin büyük yatırımlarını korumak için geliştirdiğimiz birtakım makine öğrenmesiyle birlikte uyguladığımız tekniklerle burada uzun dönemler sürebilecek deformasyonu modellemeyi düşünüyoruz. " şeklinde konuştu. Görüm, "İstanbul'da heyelan konusunda 17 binin üzerinde tabii hepsi aktif değil, 7 bine yakın aktif olan heyelan sahası var. Özellikle Büyükçekmece Küçükçekmece bunların güney kıyılarında bu tip heyelan alanları var." dedi.
6.02.2024 Gündem
Emlakçının cesedi çuvalda bulunmuştu! 8 sanığa istenilen cezalar belli oldu
Emlakçının cesedi çuvalda bulunmuştu! 8 sanığa istenilen cezalar belli oldu Muğla'nın Bodrum ilçesinde emlak ve oto kiralama işiyle uğraşan Ümit Erol'un (50) ormanda çuvalda cesedinin bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturmada 4'ü tutuklu, 8 sanık için iddianame hazırlandı. İddianamede, Hasan Tahsin Akbal (32), Erol'un eski ortağı Fatma Nihal Akbal (50), Burak Aydoğan (30) ve Gökhan İlkay (27) hakkında ağırlaştırılmış müebbet, delilleri gizleyip, yok ettikleri ileri sürülen Aybars Talu S. (24), Erkan D. (34), Sinan E. (45) ve Tevfik Bülent S.'nin (54) ise 5 yıla kadar hapis cezası istendi.
23.01.2024 Gündem
Aksaray Nerede, Hangi Bölgede? Aksaray İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Aksaray Nerede, Hangi Bölgede? Aksaray İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Aksaray, İç Anadolu bölgesinde bulunan bir şehirdir. Aksaray'ın yüz ölçümü 7.659 kilometre kare, deniz seviyesine olan yüksekliği 980 metre ve il plaka kodu da 68 olarak karşımıza çıkar.
18.01.2024 Eğitim
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ziyadin Çakır İstanbul’daki en riskli bölgeleri işaret etti
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ziyadin Çakır İstanbul’daki en riskli bölgeleri işaret etti Haramidere, Ayamama, Kurbağalıdere’nin olası Marmara depreminde en riskli alanlar olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Çakır, yüzey deformasyonu yaşanan bölgelerde depremin daha büyük hasara neden olacağını söyledi.
17.12.2023 Gündem
Ambarlı Limanı'nda 21 milyon lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi
Ambarlı Limanı'nda 21 milyon lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Ambarlı Limanı’nda gerçekleştirilen operasyonda, bir konteyner içerisinde getirilen toplam 21 milyon 782 bin lira değerinde kablosuz hoparlörden kol saatine çok sayıda kaçak eşya ele geçirildi.
10.10.2023 Gündem
Otomobil moloz yığınına çarptı! Ölü ve yaralılar var
Otomobil moloz yığınına çarptı! Ölü ve yaralılar var Kütahya’nın Emet ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki moloz yığınına çarptı. Kazada, araçta bulunan Feride Gümüş (77) hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.
10.10.2023 Yaşam
10 katlı bina 7 saniyede yerle bir oldu! İşte anbean görüntüler
10 katlı bina 7 saniyede yerle bir oldu! İşte anbean görüntüler Adana'da depremde ağır hasar alan 10 katlı binanın kontrollü yıkımı 7 saniye sürdü. İş makinesinin darbesiyle 7 saniyede çöken bina, bir kafeye de zarar verdi.
20.07.2023 Yaşam
Antalya Orman Bölge Müdürü uyardı: 20 gün mangal yakmayın
Antalya Orman Bölge Müdürü uyardı: 20 gün mangal yakmayın Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici, kentteki yüksek sıcaklık ile düşük neme dikkati çekip, orman yangınlarının yüzde 90'nın insan eliyle çıktığını söyledi. Dikici, "İhmal çok fazla. Tarlada anız yakılıyor. Sera yaparken demir kesiliyor; kıvılcım çıkıyor. Mangal var. 20 gün mangal yakmasak ne olur? Restoranda yiyin" dedi.
19.07.2023 Gündem
3,5 günde 75 bin araç girdi, havayolu firmaları ek sefer başlattı
3,5 günde 75 bin araç girdi, havayolu firmaları ek sefer başlattı Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da Kurban Bayramı hareketliliği devam ediyor. Kente son 3,5 gün içerisinde 75 bin araç giriş yaptı. Kentin ana arterlerinde trafik yoğunluğu gözlenirken, turistler plajlara akın etti.
26.06.2023 Gündem
Giresun'da sel, su baskını, heyelan! Belediye başkanı açıkladı: 'Bir ev tamamen kayıp'
Giresun'da sel, su baskını, heyelan! Belediye başkanı açıkladı: 'Bir ev tamamen kayıp' Giresun’da etkili olan sağanak nedeniyle Duroğlu beldesinde sel ve taşkın yaşandı. Bazı ev ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanlar ekipler tarafından tahliye edildi. CNN TÜRK'e konuşan Duroğlu Belde Belediye Başkanı Halil Çetin, "Çağlayan mahallemizde bir evden haber alamadık. İçinde aile yoktu ama yalnız yaşayan bir şahıs vardı. Rıdvan Coşar isimli vatandaşımıza ulaşamıyoruz. Yıkılan ev kayboldu" dedi.
23.06.2023 Gündem
Yıkılan türbeden çıkarılan kemik parçaları inceleme için Hitit Üniversitesi'ne gönderildi
Yıkılan türbeden çıkarılan kemik parçaları inceleme için Hitit Üniversitesi'ne gönderildi Çorum’da kaçak yapılan ve belediye ekipleri tarafından dün yıkılan Galibi Vakfı İbadethanesi ve Külliyesi'nden geriye moloz yığınları kaldı. Yıkım sırasında türbeden çıkarılan kemikler, inceleme için Hitit Üniversitesi Antropoloji Bölümü'ne gönderildi.
31.05.2023 Yaşam
Erdoğan zaferinin adını koydular: Batı hayal kırıklığına uğrayacak!
Erdoğan zaferinin adını koydular: Batı hayal kırıklığına uğrayacak! İlk turdan önce skandal bir kapakla okurlarının karşısına çıkan The Economist, U dönüşüne imza attı. AFP ise Erdoğan'ın yüzde 80 oya ulaşarak rekor kırdığı şehri haberleştirdi.
27.05.2023 Gündem
Hataylı depremzede BM’ye hitap etti: Manhattan'daki her beş binadan birinin tamamen yıkıldığını hayal edin
Hataylı depremzede BM’ye hitap etti: Manhattan'daki her beş binadan birinin tamamen yıkıldığını hayal edin Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda düzenlenen afet risk azaltma toplantısının açılış konuşmasını yapan Hataylı depremzede Mustafa Kemal Kılınç, “Manhattan'daki her beş binadan birinin tamamen yıkıldığını hayal edin” dedi.
18.05.2023 Gündem
Depremzede çiftin en acı bayramı! ‘Hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz’
Depremzede çiftin en acı bayramı! ‘Hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz’ Hatay'ın Antakya ilçesinde, 250 daireden oluşan Rönesans Rezidans'ta yaşayan öğretmen Biray Beşerikli (35) ile kızı Nazende Dila Açıkgöz’den (6) deprem gününden beri haber alınamıyor. 17 gün enkaz başında bekledikten sonra, eşi Nuray Beşerikli ile 1050 kilometre uzaklıktaki Bursa'ya yerleşen emekli öğretmen Mehmet Beşerikli (62), "Deprem sonrası torunum Nazende'den geriye, geçtiğimiz ağustos ayında doğum gününde site arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğraf anı olarak kaldı. O fotoğrafta bulunan Nazende’m kayıp. İki arkadaşı öldü. Diğerinin ise ne olduğunu bilmiyorum. Nazende'nin hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz" dedi.
21.04.2023 Yaşam
Prof. Dr. Naci Görür 'Endişe ediyorum' diyerek olası İstanbul depremine karşı uyardı
Prof. Dr. Naci Görür 'Endişe ediyorum' diyerek olası İstanbul depremine karşı uyardı Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Eğer İstanbul'da beklediğimiz deprem olursa Marmara Bölgesi Türkiye'nin yüzde 60'ındaki ekonomik faaliyetlerin merkezi; İstanbul'daki iş dünyasının depreme hazırlıksızlığı nedeniyle Marmara'daki ekonomi çarkları durur. Durması demek Türkiye'nin ekonomik anlamda diz üstü çökmesi demek. Türkiye diz üstü çökerse ekonomi bağımsızlığını kaybeder, siyasi bağımsızlığını da kaybeder diye endişe ediyorum” dedi.
4.04.2023 Gündem
Küçükçekmece’de metruk bir binada yıkım sırasında çökme meydana geldi. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi
Küçükçekmece’de metruk bir binada yıkım sırasında çökme meydana geldi. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde yıkımı yapılan bir binada çökme meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin sevk edildiği olayda, kimsenin yaralanmadığı öğrenildi.
14.03.2023 Yaşam
Şanlıurfa'da ağır hasarlı bina çöktü!
Şanlıurfa'da ağır hasarlı bina çöktü! Şanlıurfa'da ağır hasarlı 7 katlı bir bina çöktü. Enkazda arama çalışması başlatıldı. Olayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, "Haliliye ilçemizin Atatürk Caddesi üzerindeki ağır hasarlı bir bina yıkılmıştır. Her ihtimale karşı enkaz altındaki arama kurtarma çalışmalarımıza hızla başlamış olup tüm ekiplerimiz olay yerindedir" ifadelerini kullandı.
5.03.2023 Gündem
İlk kez Hatay'da kullanıldı enkazdan onlarca kişiyi kurtardı
İlk kez Hatay'da kullanıldı enkazdan onlarca kişiyi kurtardı Asrın deprem felaketinden sonra çok sayıda ara kurtarma ekibi enkaz altında kalanları kurtarmak için afet bölgesine koşmuştu. Üst üste binen moloz yığınları arasında can kurtarmaya çalışan ekiplerin imdadına yetişen cihazlardan biri de duvar arkası radar cihazıydı. Peki nasıl çalıştı? Kaç kişiyi enkazdan kurtardı? CNN TÜRK Muhabiri Alparslan Çınar, simülasyon merkezinde detayları uzmanından dinledi.
2.03.2023 Gündem
Enkaz döküm sahası havadan görüntülendi
Enkaz döküm sahası havadan görüntülendi Hatay'ın Antakya ilçesinde, arama kurtarma çalışmaları tamamlanan binaların enkazının kaldırılması için iş makinesi şoförleri aralıksız çalışıyor.
20.02.2023 Gündem
"Cehennem" olan Milleyha Kuş Cenneti'ndeki son durum havadan görüntülendi
"Cehennem" olan Milleyha Kuş Cenneti'ndeki son durum havadan görüntülendi Hatay'ın Samandağ ilçesinde bulunan ve kayıt altına alınan 280'den fazla kuş türünü barındıran Milleyha Kuş Cenneti'nin etrafına deprem bölgesinden getirilen çöp ve molozlar döküldü. 200 kamyon çöp ve molozun toplanan ve koruma altına alınan bölgedeki son durum havadan görüntülendi.
19.02.2023 Gündem
Depremden kurtulan anne 10 yıl sonra bebeğine kavuştu
Depremden kurtulan anne 10 yıl sonra bebeğine kavuştu Kahramanmaraş'ta yaşayan Lütfiye ve Mehmet Kuşat çifti, 10 yıllık evlilikleri boyunca biri 7 aylıkken anne karnında, diğeri doğduktan 22 saat sonra iki bebek kaybetti. Lütfiye Kuşat'ın üçüncü gebeliği ise 4 aylıkken düşükle sonuçlandı. Umudu kesen çift güzel haberi felakette aldı.
13.02.2023 Gündem
Enkazdan kurtarılan 17 yaşındaki Ayşin: Diğerleri de kullansın diye nefesimi tuttum
Enkazdan kurtarılan 17 yaşındaki Ayşin: Diğerleri de kullansın diye nefesimi tuttum Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlere Adıyaman’da yakalanan 42 yaşındaki Ganime Topbaş, enkaz altında sevdiklerinin sesini duymanın kendisini cesaretlendirdiğini söyleyerek, “Biz kurtulduk ama Adıyaman silindi, geçmişimiz silindi” diyerek gözyaşı döktü. 17 yaşındaki Ayşin Topbaş da, "Annem ve kardeşim aynı noktadaydık, babamın sesi geliyordu. Ben bir ara nefes almadım, nefesimi tuttum hatta bari diğerleri kullansın diye." dedi.
10.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Moloz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki moloz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.