Milli Boksör

Milli Boksör

Son dakika milli boksör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan milli boksör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını milli boksör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Boksör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli boksör gelişmeleri de dahil olmak üzere 213 milli boksör haberi bulunmuştur. Tüm milli boksör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocukluğunda izlediği müsabakalardan esinlenip boksa başladı, Avrupa 3.'sü oldu! Hayali olimpiyat
Çocukluğunda izlediği müsabakalardan esinlenip boksa başladı, Avrupa 3.'sü oldu! Hayali olimpiyat Adana'da çocukken izlediği boks müsabakalarından esinlenerek boksa başlayan 18 yaşındaki milli boksör Hüseyin Ege Tekdemir, Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa 3.'sü oldu. Adana'dan dünya şampiyonu olarak çıkmayı hedefleyen Tekdemir, Olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil etmenin hayalini kuruyor.
18.04.2024 Adana
Milli Boksör  Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor!
Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, Paris’e gidiyor! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu, kırılma noktalarından birinin Tokyo gümüş madalyası olduğunu söyledi. Milli Boksör Çakıroğlu, "Şu anda 4 kadın olarak bir kotamız var, onu 6’ya tamamlamak istiyoruz. Bence 2024 Paris Olimpiyatları’ndan sonra Türk boksu çok daha farklı noktalara gelecek" dedi.
8.04.2024 Gündem
Fenerbahçe, olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi transfer etti!
Fenerbahçe, olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi transfer etti! Fenerbahçe, Trabzonspor'dan ayrılan olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'yi kadrosuna kattı.
16.02.2024 Şampiy10
Avrupa şampiyonu milli boksör Gamze Soğuksu'ya coşkulu karşılama
Avrupa şampiyonu milli boksör Gamze Soğuksu'ya coşkulu karşılama Avrupa 22 Yaş Altı Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli boksör Gamze Soğuksu, memleketi Ordu’da coşkuyla karşılandı. Karşılama töreninde konuşan Soğuksu, “Çok zorlu süreçlerden geçerek altın madalyayı kazandım. Çok şükür Allah’ıma İstiklal Marşı’nı okuttum” dedi.
22.11.2023 Futbol
Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu
Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda mücadele eden milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, finalde İrlanda'dan Caitlin Fryers'ı 5-0 mağlup ederek altın madalya kazandı.
22.10.2022 Diğer Sporlar
Survivor Adem Kılıçcı'ya yaralama davasında beraat kararı!
Survivor Adem Kılıçcı'ya yaralama davasında beraat kararı! Beşiktaş'ta yaklaşık üç sene önce bir gece kulübünde müşteri olan polisin kafasında cam şişe kırdığı iddiasıyla yargılanan, aralarında Survivor yarışmacısı milli boksör Adem Kılıçcı'nın da bulunduğu beş sanık hakkında karar çıktı.
9.06.2022 Magazin
Hatice Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya şampiyonu olan Milli boksör Hatice Akbaş hakkında merak edilenler…
Hatice Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya şampiyonu olan Milli boksör Hatice Akbaş hakkında merak edilenler… Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 54 kiloda milli boksör Hatice Akbaş, Romanyalı rakibi Lacramioara Perijoc'u yenerek dünya şampiyonu oldu. Peki, Hatice Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya şampiyonu olan Milli boksör Hatice Akbaş hakkında merak edilenler…
21.05.2022 Diğer Sporlar
Milli boksörler Buse Naz Çakıroğlu, Hatice Akbaş, Busenaz Sürmeneli ve Şennur Demir dünya şampiyonu!
Milli boksörler Buse Naz Çakıroğlu, Hatice Akbaş, Busenaz Sürmeneli ve Şennur Demir dünya şampiyonu! Buse Naz Çakıroğlu, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda, Kolombiyalı rakibi Ingrit Lorena Valencia Victoria'yı yenerek dünya şampiyonu oldu. Hatice Akbaş da 54 kiloda Romanyalı rakibi Lacramioara Perijoc'u yenerek altın madalyayı kazandı. Sonrasında Busenaz Sürmeneli, Kanadalı rakibi Charlie Cavanagh'ı mağlup ederek altın madalyaya ulaştı. Son olarak ise Şennur Demir, Faslı rakibi Khadija Mardi’yi mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.
20.05.2022 Diğer Sporlar
Milli sporcu Ayşe Çağırır'dan tarihi başarı! Dünya şampiyonu oldu
Milli sporcu Ayşe Çağırır'dan tarihi başarı! Dünya şampiyonu oldu Uluslararası Boks Birliği (IBA) tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 48 kiloda mücadele eden Fenerbahçeli milli boksör Ayşe Çağırır, final maçında karşılaştığı Kazakistanlı rakibi Alua Balkibekova’yı mağlup ederek dünya şampiyonu oldu.
19.05.2022 Şampiy10
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Şampiy10
Leyla Süleymanova ve Sinan Ulutürk kimdir, aslen nerelidir?
Leyla Süleymanova ve Sinan Ulutürk kimdir, aslen nerelidir? Sunucu Leyla Süleymanova, 6 yıllık eşi milli boksör Sinan Ulutürk'ten şiddet gördüğünü öne sürerek boşanma davası açtı. Süleymanova, "Eşim, 'sen benden büyüksün. Gidip Aleyna Tilki ile evleneceğim' diyor" açıklamalarında bulunduğunu da aktardı. Söz konusu gelişmelerin ardından Leyla Süleymanova hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Leyla Süleymanova ve Sinan Ulutürk kimdir, kaç yaşında?
1.12.2021 Televizyon
Buse Naz Çakıroğlu: Bütün sporcuların hedefi İstiklal Marşı'nı dinletebilmek
Buse Naz Çakıroğlu: Bütün sporcuların hedefi İstiklal Marşı'nı dinletebilmek Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanan milli boksör Buse Naz Çakıroğlu "Bütün sporcuların hedefi İstiklal Marşı'nı dinletebilmek" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Gece saat 04.00'te ameliyat oldu Tokyo'da altın madalya aldı
Gece saat 04.00'te ameliyat oldu Tokyo'da altın madalya aldı Gece saat 04.00 sularında ameliyata alınan Busenaz Sürmeneli 2,5 ay sonra Tokyo'da altın madalya kazanarak Türkiye'ye büyük bir gurur yaşattı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu... İsimleri, memleketleri, doğum günleri hep aynı
Busenaz Sürmeneli ve Buse Naz Çakıroğlu... İsimleri, memleketleri, doğum günleri hep aynı 69 kiloda Çinli rakibini devirip Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda altın madalyanın sahibi olan Busenaz Sürmeneli'nin bronz madalya alan Buse Naz Çakıroğlu ile birlikte tarih yazması Türkiye'yi sevince boğdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Buse Naz Çakıroğlu kimdir, kaç yaşında? Buse Naz Çakıroğlu nereli? Buse Naz Çakıroğlu'nun biyografisi!
Buse Naz Çakıroğlu kimdir, kaç yaşında? Buse Naz Çakıroğlu nereli? Buse Naz Çakıroğlu'nun biyografisi! Tokyo 2020'de Türk kadınları boksta tarih yazdı. Milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu'ndan gümüş madalya geldi. 2020 Tokyo Olimpiyatları milli boksör Buse Naz Çakıroğlu ise 51 kiloda Bulgar rakibi Stoyka Zhelyazkova Krasteva'ya mağlup oldu ve gümüş madalyada kaldı. Peki, Buse Naz Çakıroğlu kimdir, kaç yaşında? Buse Naz Çakıroğlu nereli? İşte Buse Naz Çakıroğlu'nun biyografisi!
7.08.2021 Gündem
Busenaz Sürmeneli kimdir? Busenaz Sürmeneli kaç yaşında ve nereli?
Busenaz Sürmeneli kimdir? Busenaz Sürmeneli kaç yaşında ve nereli? 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 69 kiloda mücadele eden milli boksör Busenaz Sürmeneli, Çinli Hong Gu'yu yenerek altın madalya kazandı. Bu haberin ardından milyonlar Busenaz Sürmeneli'nin karyerini merak ediyor. Peki, Busenaz Sürmeneli kimdir? Busenaz Sürmeneli kimdir? Busenaz Sürmeneli kaç yaşında ve nereli? İşte Busenaz Sürmeneli'nin biyografisi...
7.08.2021 Gündem
Buse Naz Çakıroğlu boksta gümüş madalya aldı
Buse Naz Çakıroğlu boksta gümüş madalya aldı Boksta kadınlar 51 kiloda finale çıkan milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu rakibi Bulgar sporcu Stoyka Zhelyazkova Krasteva'ya mağlup olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Busenaz Sürmeneli maçı ne zaman? Busenaz Sürmeneli boks maçı saat kaçta, hangi kanalda, canlı izlenebilecek mi? Sürmeneli’nin son maçı…
Busenaz Sürmeneli maçı ne zaman? Busenaz Sürmeneli boks maçı saat kaçta, hangi kanalda, canlı izlenebilecek mi? Sürmeneli’nin son maçı… Milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli 69 kiloda Hindistanlı rakibi Lovlina Borgohain'i yenerek finale yükseldi. Tokyo 2020'de finale yükselen Buse Naz Çakıroğlu’nun ardından Busenaz Sürmeneli de bu gururu Türkiye’ye yaşattı. Busenaz Sürmeneli maçı ne zaman, Sürmeneli’nin boks maçı saat kaçta, hangi kanalda?
4.08.2021 Gündem
Buse Naz Sürmeneli aslen nereli, kaç yaşında? Boksör Buse Naz Sürmeneli kimdir, başarıları ve biyografisi...
Buse Naz Sürmeneli aslen nereli, kaç yaşında? Boksör Buse Naz Sürmeneli kimdir, başarıları ve biyografisi... Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Buse Naz Çakıroğlu’nun ardından Buse Naz Sürmeneli de 69 kiloyla finale yükseldi. Buse Naz Sürmeneli kimdir? Buse Naz Sürmeneli kaç yaşında, nereli?
4.08.2021 Gündem
Buse Naz Çakıroğlu madalyayı garantiledi! Yarı finaldeyiz
Buse Naz Çakıroğlu madalyayı garantiledi! Yarı finaldeyiz Taylandlı sporcu Jutamas Jitpong'la mücadele eden Buse Naz Çakıroğlu dişli rakibini yenerek yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 60 kiloda milli boksör Esra Yıldız, çeyrek finale yükseldi
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 60 kiloda milli boksör Esra Yıldız, çeyrek finale yükseldi 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın yedinci gününde boksta kadınlar 60 kiloda Esra Yıldız, çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli olimpiyat madalyasını garantiledi
Milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli olimpiyat madalyasını garantiledi 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda boks branşında kadınlar 69 kiloda Busenaz Sürmeneli, yarı finale yükseldi ve olimpiyat madalyasını garantiledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu nereli, kaç yaşında? İşte boyu, kilosu ve biyografisi
Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu nereli, kaç yaşında? İşte boyu, kilosu ve biyografisi Milli boksörümüz Buse Naz Çakıroğlu, kadınlar 51 kg mücadelesinde Özbekistan'dan Tursunoy Rakhimova'yı 3-2 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Busenaz, 1 Ağustos'ta çeyrek final müsabakasına çıkacak. Buse Naz Çakıroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Buse Naz Çakıroğlu’nun boyu, kilosu ve biyografisi…
29.07.2021 Gündem
Buse Naz Çakıroğlu çeykrek finale çıktı
Buse Naz Çakıroğlu çeykrek finale çıktı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın altıncı gününde boksta kadınlar 51 kiloda Buse Naz Çakıroğlu, çeyrek finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Yasemin Ecem Anagöz ile Busenaz Sürmeneli tarih yazdı!
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Yasemin Ecem Anagöz ile Busenaz Sürmeneli tarih yazdı! Japonya'da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Milli okçumuz Yasemin Ecem Anagöz, Kanadalı Stephanie Barret'i yenerek son 16 turuna kaldı. Kadınlar boksunda tarihimizdeki ilk olimpiyat galibiyetini ise Busenaz Sürmeneli aldı. Polonyalı rakibi Karolina Koszewska'yı 5-0 yenen milli boksörümüz çeyrek finale adını yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Milli Boksör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli boksör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.