Gazete Vatan Logo

Leyla Süleymanova ve Sinan Ulutürk kimdir, aslen nerelidir?

Sunucu Leyla Süleymanova, 6 yıllık eşi milli boksör Sinan Ulutürk'ten şiddet gördüğünü öne sürerek boşanma davası açtı. Süleymanova, "Eşim, 'sen benden büyüksün. Gidip Aleyna Tilki ile evleneceğim' diyor" açıklamalarında bulunduğunu da aktardı. Söz konusu gelişmelerin ardından Leyla Süleymanova hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Leyla Süleymanova ve Sinan Ulutürk kimdir, kaç yaşında?

Leyla Süleymanova ve Sinan Ulutürk kimdir, aslen nerelidir?

Milli boksör Sinan Ulutürk ile eski Azerbaycan TV sunucusu Leyla Süleymanova'nın 6 yıllık evliliği şiddet ve ihanet iddiaları nedeniyle bitiyor. Evliliğinde yaşadığı sorunları anlatan Süleymanova, "Eşim, sen benden büyüksün, kendime genç kadın alacağım, gidip Aleyna Tilki ile evleneceğim' diyerek bana baskı uyguluyor" şeklinde konuştu.

Sinan Ulutürk kimdir?

Toki Atakent Lisesi’nden mezun olan Sinan Ulutürk üç kez dünya şampiyonluğu yaşayan Halis Avşar tarafından yetiştirilmiş boksördür. Boks sporunda bir çok defa derece sahibi olan Sinan Ulutürk Kickboks K1’de uluslararası şampiyonluk yaşamıştır. Olimpiyat elemelerinde ise finale kadar yükselmiştir. Yaşantısını İstanbul’da sürdürmekte, aslen Kars’lıdır.