Mide Küçültme Ameliyatı

Mide Küçültme Ameliyatı

Son dakika mide küçültme ameliyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mide küçültme ameliyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mide küçültme ameliyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mide Küçültme Ameliyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mide küçültme ameliyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 174 mide küçültme ameliyatı haberi bulunmuştur. Tüm mide küçültme ameliyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı 138 kiloya çıktıktan sonra mide küçültme ameliyatı olan oyuncu Esin Gündoğdu'nun son hali görenleri şaşırttı.
22.03.2024 Magazin
Güllü 90 kilo verdi! Son haline beğeni yağdı
Güllü 90 kilo verdi! Son haline beğeni yağdı Türk fantezi müziği ses sanatçısı Güllü, son zamanlarda verdiği kilolarla adından sıkça söz ettiriyor. Geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo birden veren ünlü şarkıcı yeni klibi için 20 kilo daha vermişti. Verdiği kilolar sonrası imajını da yenileyen Güllü'den yeni poz geldi.
16.10.2023 Magazin
Ganire Paşayeva öldü mü? Ganire Paşayeva’nın hastalığı nedir, Azerbaycanlı Milletvekili Ganire Paşayeva kimdir, sağlık durumu nasıl, neden yoğun bakımda?
Ganire Paşayeva öldü mü? Ganire Paşayeva’nın hastalığı nedir, Azerbaycanlı Milletvekili Ganire Paşayeva kimdir, sağlık durumu nasıl, neden yoğun bakımda? Azerbaycanlı Milletvekili Ganire Paşayeva'nın komaya girdiği açıklanırken durumun sebebine dair bir bilgilendirme yapılmadı. Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'nın sağlık durumuyla ilgili son durumu Fulya Öztürk CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı. Söz konusu açıklamaların ardından Ganire Paşayeva öldü mü, sorularına yanıt aranırken Ganire Paşayeva’nın hastalığı nedir, Ganire Paşayeva neden yoğun bakımda, sağlık durumu nasıl?
26.09.2023 Gündem
Van'da korkunç kaza! 5 ölü, 21 yaralı
Van'da korkunç kaza! 5 ölü, 21 yaralı Van'da, İl Göç İdaresine bağlı Geri Gönderme Merkezi'nde bulunan ve güvenlik görevlileri nezaretinde Gaziantep'e götürülen kaçak göçmenlerin içinde olduğu midibüs, virajda şarampole yuvarlandı. Kazada 7 polis, 2 şoför, 17 göçmen olmak üzere 26 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından kentteki hastanelere kaldırılarak tedaviye alınan yaralılardan 5 göçmen yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
17.09.2023 Yaşam
Mide küçültme ameliyatı hayatını kabusa çevirdi! Ölümden döndü
Mide küçültme ameliyatı hayatını kabusa çevirdi! Ölümden döndü Yalova’da, fazla kiloları için özel bir hastanede mide küçültme ameliyatı olan Umutcan Ateş (24), iddiaya göre doktor hatasıyla safra kesesi ve dalağını aldırmak zorunda kaldı. Doktor hakkında Yalova Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunan Ateş, "2 gün daha geç kalsaydım, ölme ihtimalim olduğu bana söylendi. 4 ayda 138 kilodan 80 kiloya düştüm. 58 kilo verdim. Askere gitmek için ameliyat oldum. Doktor hastası yüzünden, maalesef dalağım alındığı için askerlikten muaf tutuldum. Artık askere gidemeyeceğim" dedi.
17.09.2023 Yaşam
Mide ameliyatı 19 yaşındaki Rojin'in sonu oldu! ' Bu göz göre göre cinayet'
Mide ameliyatı 19 yaşındaki Rojin'in sonu oldu! ' Bu göz göre göre cinayet' Rojin Elveren, özel bir klinikte girdiği mide küçültme ameliyatından sağ çıkamadı. Acılı baba, hastane ve doktor hakkında suç duyurusunda bulunurken, “Bu göz göre göre cinayet” dedi.
16.07.2023 Yaşam
108 kilo veren Aslı Samat mayolu pozunu paylaştı! 'Göbeğimin iki hâli de gerçek'
108 kilo veren Aslı Samat mayolu pozunu paylaştı! 'Göbeğimin iki hâli de gerçek' Oyuncu Aslı Samat mide küçültme ameliyatı ile 6 yılda 108 kilo vererek herkesi şaşırtmıştı. Büyük değişimiyle gündem olan oyuncu mayolu fotoğraflarını paylaştı.
18.06.2023 Magazin
Mide küçültme ameliyatı için Türkiye'ye gelen Adle, yangında öldü
Mide küçültme ameliyatı için Türkiye'ye gelen Adle, yangında öldü İzmir'in Konak ilçesinde bir evde çıkan yangında mide küçültme ameliyatı için Türkiye'ye gelen Almanya vatandaşı Adle Hammude (59), yaşamını yitirdi.
23.05.2023 Yaşam
Dalila'nın hastanede sır ölümü! Operasyona 1 saat kala bu halde bulundu, enjektör detayı
Dalila'nın hastanede sır ölümü! Operasyona 1 saat kala bu halde bulundu, enjektör detayı Fransız vatandaşı Dalila Soudani, mide küçültme ameliyatı için İstanbul’da özel bir hastaneye başvurdu. Görevli hemşire ameliyat öncesi odaya gittiğinde Dalila Soudani’yi banyoda ölü buldu. Dalila Soudani’nin yanında boş bir enjektör de vardı.
23.05.2023 Yaşam
Ünlü sanatçı Hakan Aysev ameliyat oldu!
Ünlü sanatçı Hakan Aysev ameliyat oldu! Ünlü opera sanatçısı Hakan Aysev, 150 kiloya çıkınca 2015 yılında mide küçültme ameliyatı olmuştu. Yeniden sağlık sorunları yaşayan Aysev, şimdi de mide fıtığı ameliyatı geçirdi.
14.04.2023 Magazin
Kuşum Aydın son haliyle herkesi şaşırttı!
Kuşum Aydın son haliyle herkesi şaşırttı! 'Kuşum Aydın' lakabıyla tanıdığımız Muharrem Aydın Uğurlular, yaptırdığı estetiklerle adından söz ettiriyor. Dolgular sonucu yüzünde oluşan deformeler nedeniyle pişman olan ve bir hayli kilo aldığı gözlenen ünlü şarkıcı, son haliyle herkesi şaşırttı.
7.04.2023 Magazin
Yeşim Ceren Bozoğlu kilo vermenin sırrını açıkladı!
Yeşim Ceren Bozoğlu kilo vermenin sırrını açıkladı! Son olarak 'Hayaller ve Hayatlar' dizisiyle ekranlarda olan ve mide küçültme ameliyatı sonrası 60 kilo veren Yeşim Ceren Bozoğlu, önceki gün Etiler'deki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla sohbet eden ünlü oyuncu, tekrardan proje okuduğunu ve her an sürprizler yapabileceğini duyurdu. Bozoğlu, '60 kiloyu nasıl verdiniz, sırrınız nedir?" sorularına da yanıt verdi.
23.10.2022 Magazin
Yeşim Ceren Bozoğlu yaza veda etti! "Deniz kızı gibisin"
Yeşim Ceren Bozoğlu yaza veda etti! "Deniz kızı gibisin" Mide küçültme ameliyatı sonrası 60 kilo veren oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, sonbahar gelmesine rağmen deniz ve güneşin tadını çıkarmaya devam ediyor. Sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiren güzel oyuncu, son olarak denize girdiği anları kameraya aldı.
29.09.2022 Magazin
Tüp mide ameliyatı obezite probleminde tercih edilebilir mi?
Tüp mide ameliyatı obezite probleminde tercih edilebilir mi? Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hasan Erdem, halk arasında tüp mide ameliyatı olarak bilinen Sleeve gastrektomi ameliyatının, obezite cerrahisi prosedürleri arasında en çok başvurulan cerrahi yöntem olduğunu belirtti.
8.08.2022 Sağlık
Tanyeli'nin eski halinden eser kalmadı! Mide küçültme ameliyatı olmuştu...
Tanyeli'nin eski halinden eser kalmadı! Mide küçültme ameliyatı olmuştu... Temmuz ayında mide küçültme ameliyatı olan Tanyeli son halini paylaştı. Ünlü ismin değişimini gören inanamadı.
5.08.2022 Magazin
Dehşete düşüren olay! Mide küçültme ameliyatı sonrası...
Dehşete düşüren olay! Mide küçültme ameliyatı sonrası... Afyonkarahisar’da mide küçültme ameliyatı olan 52 yaşındaki 2 çocuk annesi kadın, ameliyattan yaklaşık 2 ay sonra kan kusarak hayatını kaybetti. Ağzı ile birlikte boşaltım sisteminde meydana gelen yoğun kanama soncu hastaneye kaldırılan kadının yakınları kendilerine cenazesinin teslim edildiğini kaydederken, hastane yönetimi ise olayın değerlendirme sürecinde olduğunu belirtti.
4.08.2022 Yaşam
Doğum sonrasında en sık tercih edilen uygulamalar nelerdir?
Doğum sonrasında en sık tercih edilen uygulamalar nelerdir? Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Prof. Dr. Özgür Pilancı, kadınların sıklıkla merak ettiği doğum sonrası uygulanabilen yöntemleri tüm detayları ile anlatıyor.
26.05.2022 Sağlık
Mide küçültme ameliyatı olan Linet bambaşka biri oldu! Olay pozlar...
Mide küçültme ameliyatı olan Linet bambaşka biri oldu! Olay pozlar... Sahne tarzıyla sık sık adından söz ettiren Linet sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Mide küçültme ameliyatı olarak bambaşka birine dönüşen Linet formunu korumak için spor ve yogayı ihmal etmiyor.
24.04.2022 Magazin
Silikon taktıran Danla Bilic'ten bikinili poz!
Silikon taktıran Danla Bilic'ten bikinili poz! Mide küçültme ameliyatı ve estetikleriyle değişen Danla Bilic göğüslerine silikon taktırıp yeni halini daha net göstermek istediğini söylemişti. Danla Bilic güneşi görünce bikinisini giyip ayna önüne geçti.
31.03.2022 Magazin
52 kilo vermişti! Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan botoks itirafı...
52 kilo vermişti! Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan botoks itirafı... Mide küçültme ameliyatı sonrası verdiği kilolarla adeta bambaşka birine dönüşen Yeşim Ceren Bozoğlu yüzüne birçok uygulama yaptırdığını itiraf etti. 52 kilo veren Yeşim Ceren Bozoğlu ayrıca "Bir daha kimse bana rol için kilo aldıramaz" dedi.
11.03.2022 Magazin
Seren Serengil sağlığı ile ilgili konuştu! 'Şu anda...'
Seren Serengil sağlığı ile ilgili konuştu! 'Şu anda...' Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası hasta olan ve 47 kiloya düşen Seren Serengil, sağlığına kavuştu. Önceki gün Nişantaşı'nda sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ve arkadaşı Arto ile objektiflere yansıyan Serengil, gazetecilerle konuşarak "Şu an sokakta yürüyor olmam bile mucize" ifadelerini kullandı.
7.01.2022 Magazin
Seren Serengil'in son halini paylaştı! 'Ben böyle aşk görmedim'
Seren Serengil'in son halini paylaştı! 'Ben böyle aşk görmedim' Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası sağlığını hiçe sayarak tehlikeli bir ameliyat daha olan ve 'Dumping sendromu'na yakalanıp 43,5 kiloya kadar düşen Seren Serengil, riskli bir ameliyat oldu. Ünlü şarkıcının sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, hastane koridorunda dolaşan Serengil'in son halini paylaştı.
19.12.2021 Magazin
Seren Serengil'in sağlık durumu nasıl? Helallik isteyip ameliyata girmişti...
Seren Serengil'in sağlık durumu nasıl? Helallik isteyip ameliyata girmişti... Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 'Dumping sendromu'na yakalanan ve 43,5 kiloya kadar düşen Seren Serengil, ameliyat oldu. Ünlü şarkıcının sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Operasyonun iyi geçtiğini belirten Tohma, "Allah'ım sana sonsuz şükürler olsun, ameliyatımız çok güzel geçti." ifadelerini kullandı.
18.12.2021 Magazin
Yeşim Ceren Bozoğlu "Photoshop yok" diyerek paylaştı!
Yeşim Ceren Bozoğlu "Photoshop yok" diyerek paylaştı! Doktorlar dizisinde 'Gestapo' karakterini canlandıran ve ünlenen ardından pek çok dizide rol alan Yeşim Ceren Bozoğlu mide küçültme ameliyatı sonrası erimişti. İddialı pozlarıyla dikkat çeken Yeşim Ceren Bozoğlu "Photoshop yok" diyerek yaz pozlarını paylaştı.
16.12.2021 Magazin
Mide küçültme operasyonu ölümle sonuçlandı! Doktor meslekten men edildi
Mide küçültme operasyonu ölümle sonuçlandı! Doktor meslekten men edildi İzmir'de Özge Mitoğlu’nun (28) mide küçültme ameliyatı olduktan bir süre sonra hayatını kaybetmesine ilişkin açılan davada, operasyonu gerçekleştiren Dr. Mehmet Yalım Uçtum 2,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bu cezayı 45 bin lira para cezasına çeviren mahkeme, Uçtum'a ayrıca 6 ay süreyle meslekten men cezası verdi. Karara tepki gösteren Özge Mitoğlu'nun eşi Mehmet Mitoğlu. "Gencecik bir canın değeri 45 bin lira mı? Benim yuvam söndü" dedi.
25.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mide Küçültme Ameliyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mide küçültme ameliyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.