Yeşim Ceren Bozoğlu

Yeşim Ceren Bozoğlu

Son dakika yeşim ceren bozoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeşim ceren bozoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeşim ceren bozoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeşim Ceren Bozoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeşim ceren bozoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 yeşim ceren bozoğlu haberi bulunmuştur. Tüm yeşim ceren bozoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu KANAL D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan Yalan dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Peki, Yalan dizisi ne zaman yayınlanacak, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?
27.04.2024 Magazin
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır İnci Taneleri ve Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yalan’ın ilk tanıtım filmi izleyici ile buluştu.
26.04.2024 Magazin
Yeşim Ceren Bozoğlu: Aşkta tutku çok kıymetli
Yeşim Ceren Bozoğlu: Aşkta tutku çok kıymetli Yeşim Ceren Bozoğlu, 19 yıl sonra tek kişilik oyunu “Bir Kurbağanın Anatomisi” ile tiyatro sahnesine döndü. Oyunda Adem ve Havva’dan başlayan kadın erkek ilişkisini mitolojik ve esprili bir dille anlatan Bozoğlu, sahnede 25 farklı karakteri canlandırıyor. Çeşitli erkek tiplerini; kurbağalar üzerinden betimleyerek seyirciye aktaran ünlü oyuncuyla hem oyunun hikâyesini hem aşka bakışını konuştuk.
18.06.2023 Magazin
Ünlü şarkıcı Fettah Can'ın annesi Fahriye Can hayatını kaybetti!
Ünlü şarkıcı Fettah Can'ın annesi Fahriye Can hayatını kaybetti! Şarkıcı Fettah Can, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir aydır yoğun bakımda tedavi gören annesi Fahriye Can'ın hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı. Şarkıcı, annesini cenaze töreniyle ilgili detayları da açıkladı. Takipçileri Fettah Can'a başsağlığı mesajlarıyla destek oldu.
15.02.2023 Magazin
Yeşim Ceren Bozoğlu: Türk, Kürt, mülteci fark etmez hepimiz insanız
Yeşim Ceren Bozoğlu: Türk, Kürt, mülteci fark etmez hepimiz insanız Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6'lık depremler, 10 ilimizde büyük yıkıma sebep oldu. Ekiplerin arama kurtarma çalışmalarına devam ettiği afet bölgesinde üç ay süreyle OHAL ilen edilirken, ünlü isimlerden depremden etkilenen bölgelere destek geliyor. Yeşim Ceren Bozoğlu, deprem sebebiyle mültecilere karşı oluşturulan olumsuz algı üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
15.02.2023 Magazin
Yeşim Ceren Bozoğlu kilo vermenin sırrını açıkladı!
Yeşim Ceren Bozoğlu kilo vermenin sırrını açıkladı! Son olarak 'Hayaller ve Hayatlar' dizisiyle ekranlarda olan ve mide küçültme ameliyatı sonrası 60 kilo veren Yeşim Ceren Bozoğlu, önceki gün Etiler'deki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla sohbet eden ünlü oyuncu, tekrardan proje okuduğunu ve her an sürprizler yapabileceğini duyurdu. Bozoğlu, '60 kiloyu nasıl verdiniz, sırrınız nedir?" sorularına da yanıt verdi.
23.10.2022 Magazin
Yeşim Ceren Bozoğlu yaza veda etti! "Deniz kızı gibisin"
Yeşim Ceren Bozoğlu yaza veda etti! "Deniz kızı gibisin" Mide küçültme ameliyatı sonrası 60 kilo veren oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, sonbahar gelmesine rağmen deniz ve güneşin tadını çıkarmaya devam ediyor. Sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiren güzel oyuncu, son olarak denize girdiği anları kameraya aldı.
29.09.2022 Magazin
Yeşim Ceren Bozoğlu bikinili pozuyla dikkat çekti!
Yeşim Ceren Bozoğlu bikinili pozuyla dikkat çekti! Verdiği kilolarla adeta bambaşka birine dönüşen Yeşim Ceren Bozoğlu, şimdilerde yeni bir aşka yelken açtı. Sağlıklı yaşam ve spor sayesinde formunu koruyan ünlü oyuncu bikinisiyle poz verdi.
21.08.2022 Magazin
Dizi aşkı daha gerçek oldu! Yeşim Ceren Bozoğlu ile Halil İbrahim Kurum birlikte...
Dizi aşkı daha gerçek oldu! Yeşim Ceren Bozoğlu ile Halil İbrahim Kurum birlikte... 'Hayaller ve Hayatlar' dizi setinde partner olan Yeşim Ceren Bozoğlu ve Halil İbrahim Kurum'un set aşkı gerçek oldu. Galataport'ta bir partiye katılan güzel oyuncu, 'Yeni Gelin' dizisiyle adını duyuran ve şimdilerde 'Seversin'de rol alan Halil İbrahim Kurum ile el ele katıldı.
13.06.2022 Magazin
Özge Gürel'den düğün açıklaması: Henüz başlayamadık!
Özge Gürel'den düğün açıklaması: Henüz başlayamadık! Güçlü kadın karakterleri, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu beğeni toplayan ‘Hayaller ve Hayatlar’, her hafta yeni bölümleriyle dijital içerik platformu bein Connect’te izleyiciyle buluşuyor. Başrol oyuncusu Özge Gürel, projeyi ve özel hayatında yaşadığı güzel günleri Kelebek’le paylaştı.
23.03.2022 Magazin
52 kilo vermişti! Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan botoks itirafı...
52 kilo vermişti! Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan botoks itirafı... Mide küçültme ameliyatı sonrası verdiği kilolarla adeta bambaşka birine dönüşen Yeşim Ceren Bozoğlu yüzüne birçok uygulama yaptırdığını itiraf etti. 52 kilo veren Yeşim Ceren Bozoğlu ayrıca "Bir daha kimse bana rol için kilo aldıramaz" dedi.
11.03.2022 Magazin
Hayaller ve Hayatlar dizisi hangi kanalda? Hayaller ve Hayatlar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?
Hayaller ve Hayatlar dizisi hangi kanalda? Hayaller ve Hayatlar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hayaller ve Hayatlar dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi! Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Hayaller ve Hayatlar dizisinin senaryosunu Yelda Eroğlu kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Peki, Hayaller ve Hayatlar dizisi hangi kanalda? Hayaller ve Hayatlar dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Hayaller ve Hayatlar dizisinin oyuncu kadrosu…
18.02.2022 Gündem
Annemizi Saklarken final mi yaptı, hangi gün? Annemizi Saklarken bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman?
Annemizi Saklarken final mi yaptı, hangi gün? Annemizi Saklarken bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman? Annemizi Saklarken bu akşam neden yok, final mi yaptı? Çarşamba akşamları Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Annemizi Saklarken dizisi, Star TV'nin bugünkü yayın akışında yer almadı. Diziyi izleyenler arama motorlarına yöneldi. Peki Annemizi Saklarken yeni bölüm ne zaman, hangi gün?
26.01.2022 Televizyon
Annemizi Saklarken 6. Bölüm fragmanı! Bugün Annemizi Saklarken var mı, Annemizi Saklarken yeni bölümü ne zaman, bu akşam mı?
Annemizi Saklarken 6. Bölüm fragmanı! Bugün Annemizi Saklarken var mı, Annemizi Saklarken yeni bölümü ne zaman, bu akşam mı? Annemizi Saklarken yeni bölüm ne zaman, bugün var mı? Star TV’de ekranlara gelen Annemizi Saklarken konusu ve oyuncu kadrosuyla izleyicinin dikkatini çekti. Yılbaşı nedeniyle birçok dizinin yeni bölümü yayınlanmayınca, dizinin takipçileri Annemizi Saklarken yeni bölüm ne zaman, sorusuna yanıt ararken bugün Annemizi Saklarken var mı, sorusuna da yanıt arıyor. Peki, Annemizi Saklarken bu akşam var mı, yok mu? İşte Annemizi Saklarken 6. bölüm fragmanı...
12.01.2022 Televizyon
Yeşim Ceren Bozoğlu derin yırtmacıyla hayran bıraktı!
Yeşim Ceren Bozoğlu derin yırtmacıyla hayran bıraktı! Başrollerinde Hande Doğandemir ile Kutsi'nin yer aldığı 'Annemizi Saklarken' dizisinde Füsun karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. İki kıyafet denediği anları sosyal medyadan paylaşan ünlü isim, adeta günden güne eriyor.
25.12.2021 Magazin
Yeşim Ceren Bozoğlu "Photoshop yok" diyerek paylaştı!
Yeşim Ceren Bozoğlu "Photoshop yok" diyerek paylaştı! Doktorlar dizisinde 'Gestapo' karakterini canlandıran ve ünlenen ardından pek çok dizide rol alan Yeşim Ceren Bozoğlu mide küçültme ameliyatı sonrası erimişti. İddialı pozlarıyla dikkat çeken Yeşim Ceren Bozoğlu "Photoshop yok" diyerek yaz pozlarını paylaştı.
16.12.2021 Magazin
Yeşim Ceren Bozoğlu'dan Hazal Kaya'ya gönderme
Yeşim Ceren Bozoğlu'dan Hazal Kaya'ya gönderme Yeşim Ceren Bozoğlu, Hazal Kaya’nın, “Kilolu oyunculara başrol gelmiyor” sözleri hakkında konuştu.
23.09.2020 Magazin
Yeşim Ceren Bozoğlu, 'Kuruluş Osman'da
Yeşim Ceren Bozoğlu, 'Kuruluş Osman'da Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, ATV'de yayınlanan 'Kuruluş Osman'ın 24’üncü bölümünde, ilk kez izleyiciyle buluşacak.
3.06.2020 Televizyon
Yeşim Ceren Bozoğlu: Beni alan yaşadı!
Yeşim Ceren Bozoğlu: Beni alan yaşadı! Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya hesabından mutfak hünerlerini sergilediği bir paylaşım yaptı.
27.05.2020 Magazin
Olay itiraf! 'Çok parasız kaldım! Ekmek arası patatesle 6-8 ay geçirdim'
Olay itiraf! 'Çok parasız kaldım! Ekmek arası patatesle 6-8 ay geçirdim' Doktorlar'da oynadığı 'Gestapa Fikret' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu verdiği kiloları ve hayatında çektiği zorlukları ilk kez anlattı.
1.05.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeşim Ceren Bozoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeşim ceren bozoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.