Mia

Mia

Son dakika Mia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mia gelişmeleri de dahil olmak üzere 364 mia haberi bulunmuştur. Tüm mia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıcak havayı fırsat bildiler! Mart ayında deniz keyfi yaptılar
Sıcak havayı fırsat bildiler! Mart ayında deniz keyfi yaptılar Mersin'in Erdemli ilçesindeki tarihi Kızkalesi bölgesine gelen yerli ve yabancı turistler, denize girip, güneşlendi.
17.03.2024 Gündem
İstanbul'da ofis kira bedelleri arttı! M2 bedeli 25 dolara ulaştı
İstanbul'da ofis kira bedelleri arttı! M2 bedeli 25 dolara ulaştı İstanbul'da ofis kira bedelli arttı. Ekonomik dalgalanmaların, döviz kurunun, deprem risklerinin, küresel enflasyonun ve çalışma alışkanlıklarındaki değişimin İstanbul ofis piyasasına etkilerini ortaya koyan İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 4. Çeyrek Raporu yayımlandı. Gayrimenkul şirketi Propin tarafından 19 yıldır hazırlanan raporun son sayısında, güvenli ofis ihtiyacına yönelik talebin ofis boşluk oranlarını dip noktaya taşıdığı belirtildi.
8.02.2024 Ekonomi
Arda Güler Real Madrid'de ilk kez forma giydi! ispanyol medyası öve öve bitiremedi: Mamma mia, Türk’ün nasıl bir ayağı var
Arda Güler Real Madrid'de ilk kez forma giydi! ispanyol medyası öve öve bitiremedi: Mamma mia, Türk’ün nasıl bir ayağı var Real Madrid formasıyla çıktığı ilk maçta İspanyol medyasını büyüledi. 6 ay sonra ilk resmî maçını Arandina deplasmanında oynayan Arda, başarılı performansıyla tam not aldı. Marca ve Sport genç futbolcu için, “Real Madrid’in en iyisiydi” değerlendirmesini yaparken, Bellingham’dan Vinicius Jr’a, Enner Valencia’dan Ferdi Kadıoğlu’na dek çok sayıda futbolcudan tebrik mesajı yağdı. Ancelotti de, “Arda ilk maçında kalitesini ve neler yapabileceklerini gösterdi” dedi.
8.01.2024 Fenerbahçe
Borsada en çok kazandıran hisse hangisi oldu? Haftanın en çok kazandıran hisseleri netleşiyor
Borsada en çok kazandıran hisse hangisi oldu? Haftanın en çok kazandıran hisseleri netleşiyor Ege Endüstri geçen hafta en yüksek kazancı elde ederek yüzde 26.29 artışla birinci sıraya yerleşirken, Konya Çimento da yüzde 20.46'lık getirisiyle ikinci sırada yer aldı. Öte yandan, en büyük kayıpları yaşayan hisseler arasında sırasıyla yüzde -12.25 ve yüzde -10.21'lik değer kaybıyla Mia Teknoloji ve Oyak Çimento bulunuyor. 30 Kasım - 1 Aralık 2023 tarihleri arasında 290.000.000 TL nominal değerli payları 3 TL sabit fiyattan satışa sunulan Batı Ege GYO ile 7,00 TL'den halka arz edilen Şeker Yatırım ve 57,15 TL'den halka arz edilen ÇATES Elektrik Üretim’in yatırımcısına ne kadar kazandırdığı merak ediliyor.
9.12.2023 Ekonomi
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti...
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti... İsrail Gazze'deki sivillere bomba yağdırmaya devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) ve Wall Street Journal'dan (WSJ) gündeme adeta bomba gibi düşen iki haber geldi. NYT İsrail'in ABD'den talebini yazdı, WSJ ABD'nin İsrail planını deşifre etti. Hamas ise İsrailli esir bir kadının ilk görüntülerini yayınladı. İsrail ordu sözcüsünün röportajdaki sözleri ise şok etkisi yarattı. İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
Ben yaşlıyım diye karıma istediği erkekle görüşmesi için izin vermiştim... Yine de gizli işler yapıyor!
Ben yaşlıyım diye karıma istediği erkekle görüşmesi için izin vermiştim... Yine de gizli işler yapıyor! ABD'de ekranlara gelen Real Housewives of Potomac adlı reality şov ile adını duyuran Mia Thornton ile eşi Gordon Thornton uzun yıllarıdır magazin gündemini meşgul ediyor. Gordon Thornton TMZ adlı internet sitesine çarpıcı açıklamalar yaptı. Bunlar arasında en çok konuşulanı da cinsel hayatını sürdürebilmesi ve bu konudaki ihtiyaçlarını giderebilmesi konusunda Mia'ya "yeşil ışık" yaktığını söylemesi oldu.
12.10.2023 Magazin
Cilo Buzulları kaç yıllık, eriyor mu? Cilo Buzulları nerede, Cilo Buzulları’nın tarihi ne?
Cilo Buzulları kaç yıllık, eriyor mu? Cilo Buzulları nerede, Cilo Buzulları’nın tarihi ne? Cilo Buzulları bölgesinde kırılan buzulların oluşturduğu çukura düşen 4 kişiden 2’si ilk gün sağ kurtarılmış, kaybolan Hakime Koç (İstanbul) ve Mehmet Aydın’ın (Şırnak) bulunması için de arama kurtarma çalışmaları aralıksız sürdürülmüştü. Bugün de sabahın erken saatlerinde Şırnaklı coğrafya öğretmeni Mehmet Aydın ile Adalet Bakanlığında memur olarak çalışan Hakime Koç için yürütülen arama kurtarma çalışmaları sonuç verdi. İstanbul, Sakarya ve Bursa’dan gelen mağara, dağcı ve buzul tırmanışçı ekiplerin de katıldığı çalışmalar sonucunda Hakime Koç ve Mehmet Aydın’ın cansız bedenine ulaşıldı. Yaşanan elim olay sonrası Cilo Buzulları merak edilmeye başlandı. Peki, Cilo Buzulları kaç yıllık? Cilo Buzulları nerede, Cilo Buzulları’nın tarihi ne?
18.07.2023 Gündem
Kartal'da İETT otobüsü alev alev yandı
Kartal'da İETT otobüsü alev alev yandı Kartal'da park halinde bulunan İETT otobüsünde yangın çıktı. Alev alev yanan otobüse itfaiye müdahale etti.
26.04.2023 Gündem
Bestemsu Özdemir kaza kurbanı Mia’ya sahip çıktı
Bestemsu Özdemir kaza kurbanı Mia’ya sahip çıktı Bestemsu Özdemir, araba çarpması sonucu bir bacağını kaybeden Mia’yı barınaktan sahiplendi.
26.04.2023 Magazin
John Wick filmlerinin yıldızı usta aktör Lance Reddick hayatını kaybetti
John Wick filmlerinin yıldızı usta aktör Lance Reddick hayatını kaybetti Rol aldığı sayısız film ve diziyle tanınan, John Wick film serisindeki rolüyle kendisine geniş bir hayran kitlesi yaratan ABD’li usta oyuncu Lance Reddick hayatını kaybetti.
18.03.2023 Magazin
İstanbul ofis raporu yayımlandı: Dolarla kiraya verenlerin sayısı yükselişe geçti
İstanbul ofis raporu yayımlandı: Dolarla kiraya verenlerin sayısı yükselişe geçti Ticari gayrimenkul sektöründe ofis odaklı yatırım danışmanlık hizmetleri sunan PROPIN, 2022 yılının dördüncü çeyreğini kapsayan “İstanbul Ofis Pazarı” raporunu yayımladı. Rapora göre, Türk lirası Koruma Kanunu’ndaki istisnaları uygulayan ve dolarla ofis kiraya veren mal sahiplerinin sayısı yükselişe geçti. Ofislerini Türk lirası (TL) cinsinden kiraya verenler rakamları sürekli artırdı. Merkezi İş Alanı’nda (MİA) yer alan A sınıfı ofis binalarındaki metrekare kira ortalaması 19,4 dolar seviyesine çıkarken, A sınıfı ofis binalarındaki boşluk oranı yüzde 23,4’e geriledi. 2022 yılında 267 bin metrekare ofis alanında işlem gerçekleştirildi ve yaklaşık 83 bin metrekare ofis alanında kiralama ve kurumsal satın alma işlemi yapıldı.
20.02.2023 Ekonomi
Işın Karaca depremzedeler için limonata sattı!
Işın Karaca depremzedeler için limonata sattı! Şarkıcı Işın Karaca'nın (Işın Funda Büyükkaraca) 11 yaşındaki kızı Mia ve kuzeni Jazz Büyükkaraca, depremzede çocuklar için evlerinin yakında bulunan parkta 5 TL'ye limonata sattılar.
14.02.2023 Magazin
Işın Karaca davayı kazandı! "Seni korumaya yemin etmiştim"
Işın Karaca davayı kazandı! "Seni korumaya yemin etmiştim" Klip yönetmeni Sedat Doğan ile Mayıs 2011'de nikâh masasına oturan, bir kez ayrılıp barıştıktan sonra Kasım 2013'te resmi olarak boşanan Işın Karaca, eski eşi Brezilya'da hırsızlık yaparken yakalanıp cezaevine girince harekete geçmişti. Ünlü şarkıcı, bu evlilikten dünyaya gelen 11 yaşındaki kızı Mia'ya kendi soyadını vermek için açtığı davayı kazandı.
9.12.2022 Magazin
Mia Khalifa sınırları zorlamaya devam ediyor!
Mia Khalifa sınırları zorlamaya devam ediyor! Instagram’da 27.7 milyon takipçisi bulunan film yıldızı Mia Khalifa sosyal medyanın sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Yetişkin film sektöründen kendi isteğiyle emekliye ayrıldığını açıkladıktan sonra sosyal medyada daha aktif bir şekilde paylaşım yapan Khalifa, cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Fenomen isim bu kez de yatak odasından paylaştı.
4.09.2022 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Mia Khalifa, tatile doyamadı! Yine bikinili pozlarıyla gündem oldu
Mia Khalifa, tatile doyamadı! Yine bikinili pozlarıyla gündem oldu Mia Khalifa, uzun soluklu yaz tatilinden paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyada gündem yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde lüks teknesinin bir grup erkeğin bulunduğu başka bir tekne tarafından takip edildiğini söyleyen Khalifa, bir kez daha pozlarıyla gündem oldu.
3.08.2022 Magazin
Mia Khalifa'nın pozları sosyal medyaya damga vurdu!
Mia Khalifa'nın pozları sosyal medyaya damga vurdu! Eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla takipçilerine tatilinden kesitler sunmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabında 27.8 milyon takipçisi bulunan Khalifa, yakın arkadaşlarıyla lüks bir tekne tatiline çıktı. Tekneden yaptığı paylaşımlara Khalifa’nın bikinisinin dekoltesi damga vurdu.
31.07.2022 Magazin
Kamyonetin çarptığı 'Miya' öldü, sürücü kaçtı
Kamyonetin çarptığı 'Miya' öldü, sürücü kaçtı Hatay'da kamyonet sürücüsü, sahibinden uzaklaşıp, caddeye çıkan 'Miya' adlı köpeğe çarparak kaçtı. Veteriner kliniğine götürdüğü köpeği ölen Feridun Keleş (42), sürücüye tepki göstererek, "Vicdanımız sızladı, en azından dursaydı" dedi.
9.07.2022 Yaşam
Tolga Karel'den güzel haber geldi! Dördüncü kez baba oldu
Tolga Karel'den güzel haber geldi! Dördüncü kez baba oldu Bir döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan Tolga Karel, Sarah Scott ile evlendikten sonra ABD'ye gitmişti. TIR şoförlüğü yaparak geçimini sağlayan ve ardından lojistik şirketi kuran eski oyuncu dördüncü kez baba olduğunu duyurdu.
27.05.2022 Magazin
Işın Karaca, Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı! Adlarını dahi anamayacak
Işın Karaca, Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı! Adlarını dahi anamayacak Şarkıcı Işın Karaca, sosyal medya ve televizyon kanalları üzerinden kendisi ve kızı hakkında kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla eski eşi Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı. Işın Karaca’nın avukatı Levent Karakoç, “Bu kararla birlikte Sedat Doğan, Işın Karaca ve kızı hakkında ömür boyu konuşamayacak. Eski eşi ve kızı hakkında iyi, kötü, olumlu ve olumsuz bir beyanda bulunamayacak. İsimlerini dahi anamayacak” dedi.
9.03.2022 Magazin
Ünlü sunucu Mia Khalifa bikinili pozlarını paylaştı! Beğeni yağdı...
Ünlü sunucu Mia Khalifa bikinili pozlarını paylaştı! Beğeni yağdı... Sosyal medya fenomeni Mia Khalifa, cesur Instagram paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Arkadaşlarıyla gittiği tatilden bikinili pozlarını paylaşan Khalifa'ya beğeni yağdı.
20.01.2022 Magazin
Seda Sayan da kendisi sandı! "Ben bu fotoğrafı ne zaman çektirdim"
Seda Sayan da kendisi sandı! "Ben bu fotoğrafı ne zaman çektirdim" Sosyal medya fenomeni Mia'nın Seda Seyan ile benzerliği gündem oldu. Mia'nın fotoğrafını görenler, "Seda Sayan imaj değiştirdi sandım", "Zaten Seda Sayan değil mi?", "Herkes Seda Sayan oldu" gibi yorumlarda bulundu.
19.01.2022 Magazin
Sosyal medya fenomeni Mia'yı gören herkes çok şaşırdı! Seda Sayan'dan cevap...
Sosyal medya fenomeni Mia'yı gören herkes çok şaşırdı! Seda Sayan'dan cevap... Gerek özel hayatı gerek paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Seda Sayan, bu kez benzeriyle gündeme geldi. Sosyal medyada, fenomen olan Mia isimli genç kadının Seda Sayan'a benzerliği gündem olunca, Sayan'dan bu benzerliğe cevap gecikmedi. "O kadar çok benzerlerim oldu ki ‘baktığımda ben bu fotoğrafı ne zaman çektirdim’ diyorum. Sonra bir bakıyorum ki ben değilim!" diyen Seda Sayan, bu durumu ti'ye aldı.
19.01.2022 Magazin
İdil Fırat'tan Mert Fırat'a: İyi ki doğdun her şeyim!
İdil Fırat'tan Mert Fırat'a: İyi ki doğdun her şeyim! Son olarak Fox ekranlarında yayınlanan 'Kefaret' adlı dizide rol alan Mert Fırat, 41 yaşına bastı. İdil Fırat da 2018 yılında nikah masasına oturduğu eşi Mert Fırat'ın yeni yaşını, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf ile kutladı.
11.01.2022 Magazin
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Mia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.