Sedat Doğan

Sedat Doğan

Son dakika sedat doğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sedat doğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sedat doğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sedat Doğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sedat doğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 579 sedat doğan haberi bulunmuştur. Tüm sedat doğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Işın Karaca üçüncü kez nikah masasına oturdu
Işın Karaca üçüncü kez nikah masasına oturdu Işın Karaca, 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Amsterdam'da evlendi.
28.10.2023 Magazin
Işın Karaca davayı kazandı! "Seni korumaya yemin etmiştim"
Işın Karaca davayı kazandı! "Seni korumaya yemin etmiştim" Klip yönetmeni Sedat Doğan ile Mayıs 2011'de nikâh masasına oturan, bir kez ayrılıp barıştıktan sonra Kasım 2013'te resmi olarak boşanan Işın Karaca, eski eşi Brezilya'da hırsızlık yaparken yakalanıp cezaevine girince harekete geçmişti. Ünlü şarkıcı, bu evlilikten dünyaya gelen 11 yaşındaki kızı Mia'ya kendi soyadını vermek için açtığı davayı kazandı.
9.12.2022 Magazin
Işın Karaca, Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı! Adlarını dahi anamayacak
Işın Karaca, Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı! Adlarını dahi anamayacak Şarkıcı Işın Karaca, sosyal medya ve televizyon kanalları üzerinden kendisi ve kızı hakkında kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla eski eşi Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı. Işın Karaca’nın avukatı Levent Karakoç, “Bu kararla birlikte Sedat Doğan, Işın Karaca ve kızı hakkında ömür boyu konuşamayacak. Eski eşi ve kızı hakkında iyi, kötü, olumlu ve olumsuz bir beyanda bulunamayacak. İsimlerini dahi anamayacak” dedi.
9.03.2022 Magazin
Abdurrahim Albayrak'tan Falcao açıklaması
Abdurrahim Albayrak'tan Falcao açıklaması Olağan Genel Kurul'da açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak "Galatasaraylı, Falcao'yu istiyor diye bu transferi yaptık' dedi.
17.10.2021 Galatasaray
Işın Karaca'nın planı değişti!
Işın Karaca'nın planı değişti! Şarkıcı Işın Karaca, Sedat Doğan ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Mia'nın daha iyi bir eğitim alması için Londra'da okul araştırması yapmıştı. Kararını veren Karaca'nın planı değişti.
9.05.2021 Magazin
Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan kayıplara karıştı! Hapis cezası...
Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan kayıplara karıştı! Hapis cezası... Şarkıcı Işın Karaca’nın eski eşi Sedat Doğan’a 9 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası çıktı. Doğan, bir süre Brezilya’da kaldıktan sonra Türkiye’ye dönmüştü.
6.02.2021 Magazin
Yeditepe konserleri ne zaman, hangi kanalda? Işın Karaca Coşkun Sabah konseri saat kaçta?
Yeditepe konserleri ne zaman, hangi kanalda? Işın Karaca Coşkun Sabah konseri saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Yeditepe konserleri devam ediyor. Yeditepe Konserleri'nde bugün Işın Karaca Çoskun Sabah konseri ekranlara gelecek. Peki, Yeditepe konserleri ne zaman, hangi kanalda? Işın Karaca Coşkun Sabah konseri saat kaçta? İşte Yeditepe konserleri Işın Karaca Coşkun ve Sabah konseri saati ve kanalı...
14.06.2020 Gündem
Işın Karaca’nın eski eşi Sedat Doğan’a dava!
Işın Karaca’nın eski eşi Sedat Doğan’a dava! Hırsızlık yaptığı için Brezilya’da cezaevine giren Doğan, şimdi de Karaca’nın arkadaşı Ali Haykır tarafından dava edildi. Işın Karaca’nın arkadaşı Haykır, şarkıcının eski eşi Sedat Doğan’a ödünç verdiği 60 bin lira değerindeki fotoğraf makinesi ve ekipmanları geri alamayınca dava açtı. Sedat Doğan’ın 2 yıla kadar hapsi isteniyor.
1.03.2020 Magazin
Işın Karaca'dan sürpriz karar
Işın Karaca'dan sürpriz karar Eski eşi Sedat Doğan’ın Türkiye’ye dönmesiyle sıkıntılı günler yaşamaya başlayan Işın Karaca, ev arayışına girdi.
15.12.2019 Magazin
Vahşette yeni gelişme! Eşinin dilini, dudağını, burnunu ve kulağını kesti...
Vahşette yeni gelişme! Eşinin dilini, dudağını, burnunu ve kulağını kesti... Küçükçekmece’de eşi İkram Doğan’ın kafasına satır ile vurarak öldürdüğü, daha sonra ise dudağını, dilini, kulağını ve burnunu kestiği iddiasıyla yargılanan Adil Doğan’ın davasının görülmesine devam edildi. Duruşmada sanık ile maktülün müşterek çocukları annelerini öldüren babalarından şikayetçi olmadı.
11.12.2019 Yaşam
Kızı için dava açacak
Kızı için dava açacak Üç yıldır Türkiye’den uzakta olan Sedat Doğan, önümüzdeki hafta İstanbul’a dönüyor. Fotoğrafçı, eski eşi Işın Karaca’nın, kendisine aldırdığı kızı Mia’yla görüşme yasağını kaldırmak için dava açacak.
1.12.2019 Magazin
Işın Karaca'nın eski kocası ortaya çıktı! Rahatsız olursam, rahatsız ederim
Işın Karaca'nın eski kocası ortaya çıktı! Rahatsız olursam, rahatsız ederim Işın Karaca’yla evliliği sona eren Tuğrul Odabaş’ın ünlü şarkıcının kızı Mia’nın fotoğrafını “Seni seviyorum kızım” notuyla paylaşması, minik kızın babası Sedat Doğan’ı çıldırttı. Doğan, sosyal medyada paylaştığı bir videoyla Odabaş’a tepki gösterdi.
30.11.2019 Magazin
Işın Karaca'dan İrem Derici'ye yaylım ateşi!
Işın Karaca'dan İrem Derici'ye yaylım ateşi! Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programının canlı yayın konuğu olan şarkıcı Işın Karaca, küs olduğu meslektaşı İrem Derici hakkında açtı ağzını yumdu gözünü.
20.04.2019 Magazin
Olay itiraf! "Çocuğun yanında yapınca..."
Olay itiraf! "Çocuğun yanında yapınca..." Işın Karaca, Kanal D’de ekrana gelen ‘2. Sayfa’ programında ismini söylemeden eski eşi Sedat Doğan’dan şiddet gördüğünü itiraf etti.
20.04.2019 Magazin
Işın Karaca: Bebek istiyoruz
Işın Karaca: Bebek istiyoruz 46’ncı yaşını kutlamak için eşi Tuğrul Odabaş ile Amerika’ya tatile giden Işın Karaca, sürpriz bir karar aldı. 2016 yılında evlenen çiftin çocuk sahibi olmak istedikleri öğrenildi
29.03.2019 Magazin
Sedat Doğan yeniden cezaevinde
Sedat Doğan yeniden cezaevinde Dolandırıcılık yüzünden Türkiye’den kaçan Sedat Doğan’ın, Brezilya’da yine hırsızlık yaptığı ve cezaevine girdiği iddia edildi.
22.02.2019 Magazin
Kavun mu koklayayım!
Kavun mu koklayayım! Bodrum’da konser veren Işın Karaca, hırsızlık suçundan aranan eski eşi Sedat Doğan hakkında açtı ağzını yumdu gözünü
16.06.2018 Magazin
Babasının soyadını taşımasın!
Babasının soyadını taşımasın! Işın Karaca kızı Mia’nın hırsızlık yaptığı haberleriyle gündeme gelen babası Sedat Doğan’ın soyadını taşımaması için açtığı davayı kazandı. 6 yaşındaki Mia annesinin soyadını aldı.
8.06.2018 Magazin
Kızının babası tutuklanınca soyadını değiştirtti
Kızının babası tutuklanınca soyadını değiştirtti Işın Karaca, 2013 yılında boşandığı Sedat Doğan'ın hırsızlıktan tutuklandığını öğrenince kızları Mia'nın soyadını mahkeme kararıyla 'Karaca' olarak değiştirtti.
8.06.2018 Magazin
Işın Karaca kızına soy adını verdi
Işın Karaca kızına soy adını verdi Şarkıcı Işın Karaca, hırsızlıktan aranan eski eşi Sedat Doğan’dan olan kızı Mia’nın soy adını mahkeme kararıyla değiştirdi
7.06.2018 Magazin
Bana zarar veriyor
Bana zarar veriyor Şarkıcı Işın Karaca, medyada boşandığı eşi Sedat Doğan ile anılmasına tepki göstererek, mahkemeye başvurdu. Mahkeme, adının eski eşiyle anılmamasına karar verdi.
29.03.2018 Magazin
Uzaklaştırma kararı aldırdı
Uzaklaştırma kararı aldırdı Işın Karaca, hırsızlık suçundan hapis yatıp, tahliye olan ve Türkiye’ye döneceği konuşulan eski eşi Sedat Doğan için uzaklaştırma kararı aldırdı.
17.03.2018 Magazin
Sedat Doğan ikinci kez tutuklandı!
Sedat Doğan ikinci kez tutuklandı! Şarkıcı Işın Karaca’nın kızı Mia'nın babası olarak tanıdığımız klip yönetmeni Sedat Doğan, Brezilya’da ikinci kez tutuklandı.
4.01.2018 Magazin
"Terim varsa ben yokum"
"Terim varsa ben yokum" Fatih Terim ismi yönetimi de ikiye böldü! Yazarımız Mehmet Ayan, G.Saray'da yaşananları açıklıyor!
4.12.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Sedat Doğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sedat doğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.