Meyhane

Meyhane

Son dakika meyhane haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meyhane ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meyhane haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meyhane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meyhane gelişmeleri de dahil olmak üzere 305 meyhane haberi bulunmuştur. Tüm meyhane haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli'den oy oranıyla ilgili flaş açıklama!
MHP lideri Bahçeli'den oy oranıyla ilgili flaş açıklama! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunarak, "2023'te Cumhur İttifakı açık ara sandıktan çıkacaktır. Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 50'yi fersah fersah geçerek yeniden seçilecektir. Millet İttifakı'nın nasıl bir adayı vardır ki yıpranmasın diye açıklanmıyor." ifadelerini kullandı.
21.06.2022 Siyaset
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyor
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyor Hibe desteği! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Tüm detaylar belli oldu. Başvurular yarın başlıyor. Hibe desteğine kimler başvurabilir? Kim ne kadar hibe desteği alacak? Karşılıksız para desteği ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
24.05.2021 Ekonomi
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 gün
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 gün Hibe desteği başlıyor. 5 bin TL karşılıksız ödeme yapılacak. Başvuranlar alacak. Son 2 gün. Ticaret Bakanlığı, 3 bin ve 5 bin TL’lik hibe desteğine başvuruların 25 Mayıs’ta başlayacağını açıkladı. 1.4 milyon esnafın yararlanacağı destek oyuncudan hamala her kesime verilecek
23.05.2021 Ekonomi
İş yeri sahipleri, işletmeciler dikkat! Resmen değişti, artık zorunlu
İş yeri sahipleri, işletmeciler dikkat! Resmen değişti, artık zorunlu İş yeri açacaklar için önemli karar. Resmen yürürlüğe girdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan "İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik", Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre; Kara yolu kenarında açılacak iş yerleri için "Geçiş Yolu İzin Belgesi" alınması zorunluluğu getirildi
17.04.2021 Ekonomi
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! 4 bin 770 liraya düşüyor...
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! 4 bin 770 liraya düşüyor... İşçi, işveren milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriliyor. Meclis'e sunuldu komisyondan geçti. 3 aylık ortalama ücreti yerine son 12 aylık ortalama ücreti esas alınacak. TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda kabul edilen ekonomik konulara ilişkin torba kanun teklifi ile işçilerin rapor parası azalacak. Rapor parası ödenirken işçinin son 3 aylık ortalama ücreti yerine son 12 aylık ortalama ücreti esas alınacak. Böylece işçiye raporlu günler için daha az para ödenecek. 2021 yılı için en yüksek ücret 4 bin 770 lira olacak.
Suzan Kardeş kimdir, aslen nereli? Suzan Kardeş’in yaşı kaç, hangi şarkıları var?
Suzan Kardeş kimdir, aslen nereli? Suzan Kardeş’in yaşı kaç, hangi şarkıları var? Cumartesi günlerinin en çok izlenen programlarından biri olan İbo Show'da bu hafta da izleyicilere müzik ziyafeti yaşatacak. Balkan türkülerinin sevilen sesi Suzan Kardeş bu hafta İbo Show’a konu olacak isimler arasında yer alıyor. Peki, Suzan Kardeş kimdir? Suzan Kardeş nereli, kaç yaşında? İşte Suzan Kardeş’in hayatı ile ilgili merak edilenler…
13.03.2021 Gündem
KKTC'de koronavirüs tedbirleri gevşetilmeye devam ediyor
KKTC'de koronavirüs tedbirleri gevşetilmeye devam ediyor Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) 1 Mart itibarıyla yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri esnetilerek, "kademeli açılım" sürecinde bir ileri aşamaya geçilecek.
27.02.2021 Dünya
Aromalı nargile yasaklanıyor mu? Fuat Oktay alkol ve sigara yasağı açıklaması!
Aromalı nargile yasaklanıyor mu? Fuat Oktay alkol ve sigara yasağı açıklaması! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, alkol ve tütün bağımlılığına karşı yeni yasaklar getirileceğini söyledi. Oktay, "Reklam niteliğindeki tabela ve ayaklı panoların kullanımı ile ‘meyhane, tobacco shop, nargile cafe’ gibi isimlerin dükkân ismi olarak verilmesinin önüne geçmeyi planlıyoruz" dedi. Aromalı nargile tütünü yasaklanacak mı?
1.02.2021 Gündem
Yeni dönem başlıyor! Hepsi yasaklanıyor
Yeni dönem başlıyor! Hepsi yasaklanıyor Herkesi çok yakından ilgilendiren bir adım atılıyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tek tek açıkladı. Yasaklanıyor. Yeni yol haritası belirlendi. Buna göre alkol ve tütün mamülleri satışı yapıldığını gösteren reklam niteliğindeki tabela ve ayaklı panoların kullanımı ile ‘meyhane, tobacco shop, nargile cafe’ gibi isimlerin dükkân ismi olarak verilmesinin önüne geçilecek. Nargilelik tütün ürünlerinde aroma yasaklanacak. Tüm internet servis sağlayıcıları yeni aboneliklerini güvenli internet hizmeti ile başlatacak. Siber zorbalık ve dijital kumara yönelik önlemler artırılacak. Bu yıl ‘Bağımlılık ile Mücadele Seferberliği’ başlatılacak...
1.02.2021 Gündem
Devlet Bahçeli'den çok sert tepki: Şerefsizliktir, kepazeliktir!
Devlet Bahçeli'den çok sert tepki: Şerefsizliktir, kepazeliktir! MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Bunlar yerli milli olamazlar. Bu milletin evladı asla olamazlar. CHP, Türkiye’ye cephe almış bir siyaset tablosudur. CHP milletvekilinin Türk ordusuna ‘satılmış’ demesi şerefsizliktir, kepazeliktir. Askere düşmanlık, düşmana askerliktir." dedi
1.12.2020 Siyaset
Umuma açık istirahat ve eğlence yerleri nerelerdir? Yeni korona genelgesi…
Umuma açık istirahat ve eğlence yerleri nerelerdir? Yeni korona genelgesi… İçişleri Bakanlığı, Covid 19 salgını süresince kapalı olması gereken gazino, pavyon, diskotek, bar, birahane, taverna veya gece kulüplerinin ruhsatlarını kafe, restoran, lokanta vb. olarak değiştirerek eski faaliyetlerine devam etmesi üzerine harekete geçti. Bakanlık 81 İl Valiliğine “Umuma açık istirahat ve eğlence yerleri” konulu genelge gönderdi. Umuma açık istirahat ve eğlence yerler nerelerdir?
15.09.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir süre daha kapalı kalmaya devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir süre daha kapalı kalmaya devam edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, “31 Mayıs Dünya Tütüne Hayır Günü” dolayısıyla gençlerle buluşma programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dünya genelinde her yıl 7 milyon, ülkemizde 100 bin kişi tütün kullanıma bağlı hastalıklar sebebiyle hayatını kaybediyor." dedi. Erdoğan, "Eğlence mekanları ve nargile içilen yerler bir süre daha kapalı kalmaya devam edecek." açıklamasında bulundu.
31.05.2020 Siyaset
Çalıkuşu'nun kaleme alındığı tarihi konak kül oldu
Çalıkuşu'nun kaleme alındığı tarihi konak kül oldu Tekirdağ'da Reşat Nuri Güntekin'in ölümsüz eseri Çalıkuşu'nu yazdığı ahşap konak kül oldu.
10.01.2020 Yaşam
Bol eğlenceli yılbaşı heyecanı Ankara’da yaşanıyor!
Bol eğlenceli yılbaşı heyecanı Ankara’da yaşanıyor! Sazlı sözlü bol eğlenceli yılbaşı akşamları için planınız hazır mı? Ankara’da yeni yıl bir başka yaşanıyor.
25.12.2019 Kültür Sanat
Boğaz manzaralı bir muhabbet, dostlar ve nefis bir menü…
Boğaz manzaralı bir muhabbet, dostlar ve nefis bir menü… Boğazın büyüleyici atmosferinde; sevilen insanlarla eski günleri özlemek, gelecek günlerden umutla bahsetmek için en güzel mekânı biliyoruz.
20.12.2019 Advertorial
Tunç Başaran kimdir? Tunç Başaran'ın hayatı!
Tunç Başaran kimdir? Tunç Başaran'ın hayatı! 'Uçurtmayı Vurmasınlar', 'Piano Piano Bacaksız', 'Abuzer Kadayıf' ve 'Uzun İnce Bir Yol' gibi birçok filme imza atan ünlü yönetmen Tunç Başaran, 81 yaşında hayatını kaybetti. Başaran bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Peki, Uçurtmayı Vurmasınlar filminin yönetmeni Tunç Başaran kimdir?
18.12.2019 Gündem
Keyifli Sahne Green Park Bostancı’da fasıl, sanat ve lezzet bir arada!
Keyifli Sahne Green Park Bostancı’da fasıl, sanat ve lezzet bir arada! Bostancı Green Park Keyifli Sahne tiyatroseverlere sıra dışı bir oyun sergiliyor. “Meyhane” oyunu 19. Yüzyılın sonunda Ermeni meyhanesinde geçen olayları anlatıyor. Size ise sanki o meyhanedeymişsiniz gibi keyifli zamanlar yaşayacağınız bir gün kalıyor.
17.12.2019 Kültür Sanat
Meclis'te “Meyhane” ve “Deli” kavgası
Meclis'te “Meyhane” ve “Deli” kavgası Meclis'te bütçe görüşmelerinde AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş’un HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık’a dönük, “Meyhaneden boşta kalan vakitlerini parlamentoya ayırıyor” sözleri kavgaya neden oldu.
10.12.2019 Siyaset
Esra Sönmezer kimdir?
Esra Sönmezer kimdir? Takipçilerinden gelen "Sen farklısın ve dünya starlarına meydan okursun niye daha çok göremiyoruz” sorularına, ‘’Sorun genlerimde’’ yorumunu yaptıktan sonra, merak edilen Esra Sönmezer kimdir?
12.11.2019 Yaşam
Oğlundan Perihan Savaş'a jest
Oğlundan Perihan Savaş'a jest Perihan Savaş’ın Özyeğin Üniversitesi Gastronomi bölümünde 4’üncü sınıfa giden oğlu Savaş Zafer, Göztepe Bağdat Caddesi’nde “Perihan” adlı modern bir meyhane açtı
6.09.2019 Magazin
Şikayet yağdı! Valilik harekete geçti...
Şikayet yağdı! Valilik harekete geçti... Eğlence teknelerinin ‘yüksek sesli müzik kirliliği’nin her geçen gün artması üzerine Boğaz kıyılarında oturanlar İstanbul Valiliği’ni şikâyet yağmuruna tuttu. Denetimlerin artmasıyla 36 bin liraya varan cezalar nedeniyle, bazı tekne sahipleri desibel cihazı alıp müzik sesinin yasal sınırın altında kalması için çalışıyor.
6.08.2019 Gündem
Keyifler yerinde
Keyifler yerinde Ebru Şallı ve Uğur Akkuş ikilisi, önceki akşam Arnavutköy' Chef Meyhane çıkışı görüntülendi.
28.01.2019 Magazin
İncili Gastronomi Rehberi Ödülleri sahiplerini buldu
İncili Gastronomi Rehberi Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye’nin ilk ve tek özgün gastronomi derecelendirme sistemiyle hazırlanan ‘İncili Gastronomi Rehberi’ 2018-2019 yayınlandı. Bir yılı aşkın bir süredir titizlik ve şeffaflıkla yapılan değerlendirmeler sonucu İnci kazanan restoranlar Swissotel’de yapılan ödül töreniyle sahiplerini buldu.
19.12.2018 Yaşam
Birce Akalay'dan meyhane isyanı
Birce Akalay'dan meyhane isyanı Kadıköy Koşuyolu’nda oturan oyuncu Birce Akalay, Instagram’da isyan mesajı yayınladı: Burası yerleşim yeri. Koşuyolu’nda açılan sekizinci sınıf meyhanelerden ve içmeyi bilmeyen müşterilerden şikayetçiyim.
25.09.2018 Magazin
Aşkları tam gaz
Aşkları tam gaz Gamze Topuz ve eski futbolcu Tümer Metin, önceki gece Etiler’de bulunan Vitrin Meyhane çıkışı görüntülendi.
20.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Meyhane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meyhane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.