Metres

Metres

Son dakika metres haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metres ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metres haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metres

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metres gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 metres haberi bulunmuştur. Tüm metres haberleri aşağıda listelenmiştir.
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim'
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim' Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ardından Taksim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Magazin
Şarkıcı Hadise’den 3 sunucuya tazminat davası!
Şarkıcı Hadise’den 3 sunucuya tazminat davası! Şarkıcı Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla 3 program sunucusuna ve televizyon programına 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
1.06.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş'te Rüçan,Türkan'a savaş açtı!
Üç Kız Kardeş'te Rüçan,Türkan'a savaş açtı! Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Bu bölümde Rüçan,gelini Türkan'a savaş açıyor.
18.01.2023 Magazin
Metresine kavuşmak için karısına yaptıkları kan dondurdu! Ölümcül aşk üçgeni
Metresine kavuşmak için karısına yaptıkları kan dondurdu! Ölümcül aşk üçgeni Yıllardır karısıyla 'açık evlilik' yaşadığını iddia eden 2 çocuk babası diş hekiminin, metresiyle birlikte olabilmek için yaptıkları kan dondurdu. Adamın, eşiyle çıktığı 2 haftalık safari tatili, her şeyi bir anda tersine döndürecekti. İşte korkunç sona giden o olay...
12.12.2022 Dünya
Gülşah Saraçoğlu sitem etti: Hayatımı mahvettiler!
Gülşah Saraçoğlu sitem etti: Hayatımı mahvettiler! Geçtiğimiz haftalarda hacker şoku yaşayan modacı Gülşah Saraçoğlu'nun kullanıcı adı Instagram'da 'metres Gülşah' olarak değiştirilmişti. Yasak aşk iddialarıyla gündeme gelen Gülşah Saraçoğlu katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
11.11.2022 Magazin
RTÜK'ten Exxen'e 'Konuşanlar' cezası
RTÜK'ten Exxen'e 'Konuşanlar' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), küfür ve argo ifadelerin kullanıldığı 'Konuşanlar' programı nedeniyle, dijital içerik platformu Exxen'e  idari para cezası ve katalogdan çıkarma müeyyidesi uyguladı.
15.12.2021 Televizyon
Tuğçe Tayfur ve Seren Serengil arasında olay atışma!
Tuğçe Tayfur ve Seren Serengil arasında olay atışma! Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur geçtiğimiz günlerde yasak aşk haberleriyle magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Evli iş insanı Tolga Bayar’la aşk yaşadığı iddia edilen Tuğçe Tayfur’un Seren Serengil’i hedef alan sözleri ortalığı karıştırmıştı. Magazin programı yorumculuğu yapan Seren Serengil’den Tuğçe Tayfur’a sert cevap geldi.
14.10.2020 Magazin
Ebru Bayar'dan şok iddia! 'Yuvamı Tuğçe Tayfur yıktı'
Ebru Bayar'dan şok iddia! 'Yuvamı Tuğçe Tayfur yıktı' Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’un evli iş insanı Tolga Bayar’la aşk yaşadığı iddia edildi. Bu iddianın ardından sosyal medya hesabında açıklama yapan Tuğçe Tayfur, Bayar’la sadece arkadaş olduklarını söyledi. Ancak Ebru Bayar, TV programına katılarak iddiaların doğru olduğunu öne sürerek, “Yuvamı Tuğçe Tayfur yıktı” dedi.
13.10.2020 Magazin
'Seri metres'ten şoke eden açıklama
'Seri metres'ten şoke eden açıklama Kendini 'seri metres' olarak tanımlayan ve son 10 yılda 100'den fazla evli erkekle beraber olduğunu söyleyen kadından şoke eden bir açıklama geldi. Londra'da yaşayan "seri metres" Gweneth Lee, 14 Şubat günü daha şimdiden üç evli erkekle randevusu olduğunu açıkladı.
10.02.2020 Dünya
'Seri metres'ten şoke eden açıklama! 'Yoldan çıkmak için...'
'Seri metres'ten şoke eden açıklama! 'Yoldan çıkmak için...' Kendini 'seri metres' olarak tanımlayan ve son 10 yılda 100'den fazla evli erkekle beraber olduğunu söyleyen kadından şoke eden bir açıklama geldi.
23.12.2019 Dünya
Tayland Kralı 'resmi metresini' ilan etti!
Tayland Kralı 'resmi metresini' ilan etti! İlginç yaşam tarzıyla dikkat çeken Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn şimdi de bir hemşireyi 'resmi metresi' ilan etti .
3.08.2019 Dünya
Şeyma Subaşı: Hayalimdeki evlilik bu değildi!
Şeyma Subaşı: Hayalimdeki evlilik bu değildi! Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra ilk kez Hürriyet Gazetesinden Ayşe Arman'a konuştu.
27.01.2019 Magazin
Yeşim Salkım'ı kızdırdılar: Metres olmadım ben
Yeşim Salkım'ı kızdırdılar: Metres olmadım ben Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım sosyal medyayı aktif kullanan bir isim. Salkım zaman zaman gelen yorumlara da tepkisiz kalmıyor
27.06.2018 Magazin
Genç kadın intikam alayım derken "seri metres"e dönüştü!
Genç kadın intikam alayım derken "seri metres"e dönüştü! Sevgilisi tarafından aldatıldığını öğrenen genç kadın, intikam almak adına çıktığı yolda kendinden yaşça büyük, zengin ve evli erkeklerle beraber olan ve adına "seri metres" dediği bir hayat tarzını benimsedi.
2.05.2018 Dünya
Suzan Avcı ameliyat oldu
Suzan Avcı ameliyat oldu Şubat ayında ağır bir enfeksiyon nedeniyle kızı tarafından hastaneye kaldırılan oyuncu Suzan Avcı ameliyat oldu
3.03.2018 Gündem
ŞOK! 'Metres' erkeklerin fantezilerini gerçekleştiriyor!
ŞOK! 'Metres' erkeklerin fantezilerini gerçekleştiriyor! Metres Bliss lakabıyla bilinen İngiliz kadın, zindana dönüştürdüğü evinde tasmayla gezdirilmek ya da işkence görmek gibi fantezileri olan erkeklere hizmet veriyor.
1.03.2018 Dünya
İkinci eş bulma sitesi kurdu!
İkinci eş bulma sitesi kurdu! İngiltere'de erkekler için ikinci eş bulma sitesi kuran Azad Chaiwala, sitesinin kadınlara da fayda sağladığını söylüyor.
25.10.2017 Dünya
Sevgilisinin eşine yakalanan metres, sokaktaki elektrik kablolarına asılı kaldı
Sevgilisinin eşine yakalanan metres, sokaktaki elektrik kablolarına asılı kaldı Çin'de erkek arkadaşının eşine yakalanan metres, iç çamaşırlarıyla pencereden atlayınca sokaktaki elektrik kablolarına asılı halde kaldı.
4.07.2017 Yaşam
Sevgilisinin eşine yakalanan metres, sokaktaki elektrik kablolarına asılı kaldı
Sevgilisinin eşine yakalanan metres, sokaktaki elektrik kablolarına asılı kaldı Çin'de erkek arkadaşının eşine yakalanan metres, iç çamaşırlarıyla pencereden atlayınca sokaktaki elektrik kablolarına asılı halde kaldı.
4.07.2017 Dünya
Devlet Başkanı'ndan şok öneri: Metreslerinizi işe sokun!
Devlet Başkanı'ndan şok öneri: Metreslerinizi işe sokun! 1994’ten beri, 23 yıldır Alksandr Lukaşenko’nun “demir yumrukla” yönettiği Belarus’ta, “sosyal asalaklarla mücadele” yasası olarak adlandırılan vergi yasasının yarattığı protestolar yüzünden hükümet geri adım attı ama yankıları sürüyor.
15.03.2017 Dünya
Çok vahim araştırma sonucu!
Çok vahim araştırma sonucu! Yapılan bir araştırmaya göre, Suriye'den savaş nedeniyle Türkiye'ye göç eden kadınlarla ikinci eş olarak evlenilmesinin Türkiye'nin önemli bir sosyal sorunu olduğu söyleniyor.
17.06.2021 Dünya
Karısıyla metresi birbirine girdi
Karısıyla metresi birbirine girdi Hastanede yatan adamı önce metresi ardından da karısı ziyarete geldi. Durumu fark eden genç kadın bir anda adamın metresine saldırdı. Hastaneyi birbirine katan ikliyi ayırmak için uzun süre mücadele eden adam herkese rezil oldu,
6.09.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Metres ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metres haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.