Metin Özülkü

Metin Özülkü

Son dakika metin özülkü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metin özülkü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metin özülkü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Özülkü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin özülkü gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 metin özülkü haberi bulunmuştur. Tüm metin özülkü haberleri aşağıda listelenmiştir.
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı Kuruçeşme Açıkhava sahnesi Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel coşkulu bir konsere ev sahipliği yaptı. 90’ların unutulmaz isimlerinin sahneye çıktığı gecede Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.
31.10.2023 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 50. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 50. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "90'lardan Günümüze" konsepti yaşanacak. Programın bu haftaki konukları ise Yonca Evcimik, Yeşim Salkım, Metin Özülkü ve Ferda Anıl Yarkın oluyor.
26.05.2022 Televizyon
Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran aşkı kısa sürdü!
Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran aşkı kısa sürdü! Çağrı Telkıvıran, Aslı Bekiroğlu ile ayrılmasının ardından Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veren oyuncu Biran Damla Yılmaz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yılmaz ile yaklaşık bir buçuk aydır aşk yaşadığı müzisyen Çağrı Telkıvıran'ın, birlikteliklerini sonlandırdığı iddia edildi.
10.04.2022 Magazin
Ferda Anıl Yarkın kimdir? Ferda Anıl Yarkın kaç yaşında, nereli, eşi kim? Ferda Anıl Yarkın şarkıları ve biyografisi…
Ferda Anıl Yarkın kimdir? Ferda Anıl Yarkın kaç yaşında, nereli, eşi kim? Ferda Anıl Yarkın şarkıları ve biyografisi… Pop müziğin efsane isimleri bu hafta İbo Show’da seyirciyi 90’lı yıllara götürecek. Cumartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen programı İbo Show bu hafta seyirciye eğlenceli, nostaji dolu saatler yaşatacak. Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği programda bu hafta Ferda Anıl Yarkın da olacak. Peki, Ferda Anıl Yarkın kimdir, kaç yaşında? Ferda Anıl Yarkın aslen nerelidir?
13.02.2021 Gündem
Deniz Seki 15 bin dolarlık kral dairesinde konakladı
Deniz Seki 15 bin dolarlık kral dairesinde konakladı Yalova'daki bir termal otelde konser veren sanatçı Deniz Seki, konuklar arasında yer alan sanatçılar Niran Ünsal ve Metin Özülkü ile de düet yaparak izleyenlere müzik şöleni sundu. Otelin 15 bin dolarlık kral dairesinde kalan ve karşılaştığı konfor nedeniyle konaklama süresini bir gün uzattığını belirten Deniz Seki, "Çok fazla ülke gezdim. Güzel otelleri çok severim. Ben böyle bir odayla karşılaşmadım. Ekibimle birlikte geldik, birbirimizi kaybettik." dedi.
6.09.2020 Magazin
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor?
Bayram konserleri hangi kanalda? Cumhurbaşkanlığı bayram konserleri ve Evde müzikle kal konserleri! Evde bayram konserleri nerede yapılıyor? Türkiye'nin farklı şehirlerindeki kültür hazinelerinde 19-26 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve müziğin farklı türlerini barındıran konser programı devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığınca başlatılan Evde Bayram Konserleri kapsamında çeşitli sanatçılar sahne alırken, Popüler Sanat Vakfı (POPSAV), corona virüs pandemisi sürecinden olumsuz etkilenen müzik sektörü çalışanları için Ramazan Bayramı’nda online müzik festivali düzenliyor. Türk müziğinin güçlü sesi İbrahim Tatlıses, verdiği açık hava konseriyle Kanal D’de sevenleriyle buluşacak. Peki, evde bayram konserleri hangi kanalda?
24.05.2020 Gündem
Ünlü isimler, TRT EBA kanallarından çocuklara masal anlatıyor!
Ünlü isimler, TRT EBA kanallarından çocuklara masal anlatıyor! Altan Erkekli, Aşkın Nur Yengi, Işın Karaca, Kerem Alışık, Kıraç, Müge Anlı, Nazlı Çelik, Seda Öğretir, Tamer Karadağlı, Zahide Yetiş, Zara, Hülya Koçyiğit Oktay Kaynarca, aralarında bulunduğu ünlü isimler, TRT EBA kanallarından çocuklara masal anlatmaya başladı.
4.05.2020 Eğitim
Şarkılar Serhan ve 'Yaşama Saygı' için söylendi
Şarkılar Serhan ve 'Yaşama Saygı' için söylendi 10 yıl önce hayata gözlerini yuman müzisyen Serhan Şeşen’in doğum günü olan ve ‘Yaşama Saygı Günü’ olarak kutlanan 27 Şubat’ta Cahit Berkay’dan Onur Akın’a, Metin Özülkü’den Belkıs Akkale’ye kadar birçok sanatçı şarkılarını artan şiddet, cinsel istismar ve çevre kirliliğine dikkat çekmek için söyledi. Geceden elde edilen gelir, öğrencilere burs oldu.
1.03.2019 Kültür Sanat
Sahnenin çılgınları
Sahnenin çılgınları Müzik kariyerlerini uzun yıllardır istikrarlı bir şekilde başarıyla sürdüren Yeşim Salkım, Eda-Metin Özülkü ve Ferda Anıl Yarkın ‘Çılgınlar Kulübü’ için bir araya geldi.
25.09.2018 Magazin
Bize gençliğimizi yaşattınız
Bize gençliğimizi yaşattınız Mehmet ve Selda Topal çiftinin düzenlediği ‘Huzurevi Buluşmaları’ iftarı önceki gün gerçekleşti. İftara davetli olan konuklar “Gençliğimizi yaşattınız bize” dedi
22.05.2018 Magazin
Bursa'da 90'lar fırtınası esti!
Bursa'da 90'lar fırtınası esti! 16. yılını kutlayan Bursa'daki bir AVM, gerçekleştirdiği etkinlikler ve unutulmaz organizasyonlarla alışverişi keyifli bir hale getirmeye devam ediyor.
12.02.2018 Kültür Sanat
Kerimcan Durmaz çok kızacak: Kim o, tanımıyorum!
Kerimcan Durmaz çok kızacak: Kim o, tanımıyorum! Ünlü müzisyen Metin Özülkü, Kerimcan Durmaz'ı kızdıracak açıklamalarda bulundu. Özülkü; '"Kerimcan Durmaz kim? Tanımıyorum. Ne yapıyor bilmiyorum.' dedi.
19.01.2018 Magazin
Ünlü isimlerden işitme engelli çocukların eğitimine destek!
Ünlü isimlerden işitme engelli çocukların eğitimine destek! Sanat, spor ve iş dünyasının ünlü isimleri, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi bünyesinde işitme implantı takılan çocukların işitme eğitimlerine 1 yıllık fon sağlanması amacıyla düzenlenen "Çocuklara Göz Kulak Oluyoruz" kampanyasına destek sağladı.
18.01.2018 Sağlık
Ankara'da 90'lar fırtınası esecek!
Ankara'da 90'lar fırtınası esecek! AnkaMall AVM, her çarşamba ziyaretçilerine nostalji keyfi yaşatacak. Şarkılarıyla 90'lı yıllara damga vuran Demet Sağıroğlu, Eda-Metin Özülkü, Ege, Gökhan Kırdar ve Ferda Anıl Yarkın, Nostalji Konserleri'nde sahneye çıkacak.
4.01.2018 Kültür Sanat
60. yaş kutlaması
60. yaş kutlaması Şarkıcı Yeliz, 60’ıncı yaş gününü ailesi ve sanatçı dostlarıyla birlikte kutladı.
14.12.2017 Magazin
Engelsiz sahne
Engelsiz sahne Metin Özülkü ‘Engelsiz Sahne’ adlı programda Betül Demir ve Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takım kalecileri Selim Karadağ ile Fatih Karakuş’u konuk etti.
7.11.2017 Magazin
Ataşehir'de best of 90's konseri!
Ataşehir'de best of 90's konseri! Şarkılarıyla 90'lı yıllara damgasını vuran Eda-Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Ferda Anıl Yarkın, Sibel Alaş ve Tayfun Duygulu, önceki gün Ataşehir Palladium'da muhteşem bir konser verdi.
24.10.2017 Kültür Sanat
Cansu Taşkın için bakın neden yalvarıyorlar?
Cansu Taşkın için bakın neden yalvarıyorlar? Sosyal medyada paylaştığı video ve fotoğraflarıyla dikkat çeken model Cansu Taşkın'ın 358 bin takipçisi var. Bu sayı her geçen gün hızla artıyor.
6.12.2017 Magazin
“Hayatımda ilk kez bir erkeğe tokat attım”
“Hayatımda ilk kez bir erkeğe tokat attım” Ünlü sanatçı Ömür Gedik, hayatından ilk kez bir erkeğe tokat attığını açıkladı. Gedik, “Gece Hayvanı” isimli şarkısının klip çekiminde manken ve oyuncu Caner Tanrıverdi’yi tokatladığını ve ansızın gelen tokat nedeniyle Tanrıverdi’nin sendelediğini söyledi.
1.07.2017 Magazin
Bodrum’da müzik ziyafeti
Bodrum’da müzik ziyafeti Bodrum Pier, yaz sezonu boyunca her Perşembe, Grup Gündoğarken ile misafirlerine müzik ziyafeti çekecek.
30.06.2017 Magazin
Albüm teklifi aldı
Albüm teklifi aldı Geçtiğimiz hafta eşi Korhan Saygıner’i dinlemeye giden Zuhal Topal, eşine bir şarkıda eşlik etmişti.
28.03.2017 Magazin
Nostalji rüzgarı
Nostalji rüzgarı ‘Tepedekiler’de bu ay; ev sahibi Metin Özülkü, Türk pop müziğinin efsane isimlerinden İlhan Şeşen’i ağırladı.
28.03.2017 Kültür Sanat
Cansu Taşkın'ın dayısı çok ünlü biri!
Cansu Taşkın'ın dayısı çok ünlü biri! Düzgün fiziğiyle dikkat çeken güzel model ve oyuncu Cansu Taşkın'ın dayısı da kendisi gibi ünlü bir isim. İşte sosyal medyayı sallayan isim Cansu Taşkın'ın dayısı...
23.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Metin Özülkü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin özülkü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.