Mermer Ocağı

Mermer Ocağı

Son dakika mermer ocağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mermer ocağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mermer ocağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mermer Ocağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mermer ocağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 mermer ocağı haberi bulunmuştur. Tüm mermer ocağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mermer ocağı işçilerinin bulunduğu cip şarampole yuvarlandı: 5 ölü, 1 yaralı
Mermer ocağı işçilerinin bulunduğu cip şarampole yuvarlandı: 5 ölü, 1 yaralı Karaman'da bir mermer ocağında çalışan işçilerin içinde bulunduğu cip, 20 metreden yuvarlandı. Kazada, ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü,1 kişi de yaralandı.
3.04.2023 Gündem
Mermer testeresinin kopan zinciri vücuduna isabet eden işçi öldü
Mermer testeresinin kopan zinciri vücuduna isabet eden işçi öldü Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde Eray Güneşdoğdu (20), çalıştığı ocakta mermer testeresinin kopan zincirinin vücuduna isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi.
19.07.2020 Gündem
Flamingoların gölü kurudu
Flamingoların gölü kurudu Türkiye'de flamingoların en önemli uğrak yerlerinden biri olan Göller Bölgesi'ndeki Akgöl, haziran ayı itibarıyla tamamen kurudu. Akgöl veya Çorak Göl olarak da adlandırılan karstik göl, suları tamamen çekildikten sonra bembeyaz bir çöle dönüştü.
13.07.2019 Yaşam
Çinli firma, Diyarbakır'daki mermer ocağına ortak oldu
Çinli firma, Diyarbakır'daki mermer ocağına ortak oldu DİYARBAKIR'ın Çermik ilçesinde, iş insanı Şerif Karaaslan'ın Mırgan Dağı'nda açacağı maden ocağına, Çinli bir firma da 3 milyon dolarlık yatırımla ortak oldu. Yeni açılacak 2 ayrı ocakta, Çermik'te ilk kez bulunan, 'Fırat grisi' ve 'Botaçina bej' isimleri verilen mermer taşı çıkarılacak.
10.12.2018 Yaşam
Aranan teröristin annesine yazdığı mektup bulundu
Aranan teröristin annesine yazdığı mektup bulundu Adıyaman'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Şehriban Tunç'un evinde, oğlu olduğu tespit edilen ve İçişleri Bakanlığının Aranan Terörist Listesi'nde gri kategoride yer alan "Zülfikar" kod adlı Yusuf Tunç'un yazdığı mektup bulundu.
1.09.2018 Gündem
Adıyaman'da HDP'li başkan gözaltına alındı
Adıyaman'da HDP'li başkan gözaltına alındı Adıyaman'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik soruşturma kapsamında önceki gün gözaltına alınan 8 kişi arasında HDP Gerger İlçe Başkanı Mahmut Özdemir'in de yer aldığı bildirildi.
17.08.2018 Gündem
HDP'li Belediye Başkanına gözaltı
HDP'li Belediye Başkanına gözaltı Adıyaman'da dün 4 askerin şehit olduğu Kömür beldesinde, HDP'li belediye başkanı Yusuf Yuka'nın da aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Başkan Yıka,İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldı.
17.08.2018 Gündem
Adıyaman'da askeri araca bombalı saldırı!
Adıyaman'da askeri araca bombalı saldırı! Adıyaman'da bir mermer ocağı şantiyesi terör örgütü PKK mensuplarınca ateşe verildi. İhbar üzerine olay yerine giden Jandarma ekibinin bulunduğu zırhlı aracın geçişi sırasında gerçekleştirilen bombalı saldırıda bir asker yaralandı
14.08.2018 Gündem
Uzman çavuş, otomobilinde ölü bulundu
Uzman çavuş, otomobilinde ölü bulundu MERSİN'in Silifke ilçesine görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Okan K. (22), otomobilinin içinde ölü bulundu. Okan K.'nın tabancasıyla intihar ettiği üzerinde duruluyor.
8.05.2018 Yaşam
O mermer ocağından yeni ÇED başvurusu
O mermer ocağından yeni ÇED başvurusu Öldürülen çevreci çiftin mahkeme yoluyla kapattırdığı mermer ocağı için yeniden ÇED başvurusu yapıldı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bu konuda 22 Mart’ta halkın katılımıyla toplantı yapacak
14.03.2018 Gündem
O mermer ocağı kapatıldı
O mermer ocağı kapatıldı Öldürülen Ali Ulvi-Aysin Büyüknohutçu çiftinin mücadelesini verdiği Finike’deki mermer ocağı BİMER’e yapılan şikayetle kapatıldı. Şirket, izni iptal edildiği halde faaliyetini sürdürüyordu.
29.09.2021 Gündem
2 kuzen gölette boğuldu
2 kuzen gölette boğuldu Konya'nın Bozkır İlçesi'nde evlerinin 500 metre ilerisindeki, kapanan mermer ocağına ait çukurda oluşan gölete serinlemek için giren 13 yaşındaki Berna Zeybek ile aynı yaştaki kuzeni Ahmet Demir, boğularak can verdi.
25.06.2017 Yaşam
Vaat ettiğiniz 100 bin lirayı gönderin!
Vaat ettiğiniz 100 bin lirayı gönderin! Çevreci Aysin ve Ali Ulvi çiftinin katil zanlısı Ali Yamuç’un kendisini ziyaret eden eşine bir mektup verdiği, mektupta bir mermer ocağı sahibinden cinayetler karşılığı vaat edilen 100 bin TL’yi istediği ortaya çıktı!
23.05.2017 Yaşam
Çevreci çift cinayetinde şok mektup
Çevreci çift cinayetinde şok mektup Antalya Finike'de taş ocaklarına karşı verdikleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu çiftinin katil zanlısı Ali Yamuç'un, kendisini cezaevinde ziyaret eden eşi Fatma Yamuç'a bir mektup verdiği ortaya çıktı. Bir mermer ocağı sahibine hitaben yazılı mektupta Ali Yamuç'un, cinayetler karşılığı vaat edilen 100 bin TL'yi istediği görüldü.
29.09.2021 Gündem
Çirkin beni 50 bin liraya tuttu
Çirkin beni 50 bin liraya tuttu Dağ evinde öldürülen çevreci Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu çiftinin katil zanlısı Ali Yumaç, kapatılan mermer ocağında çalışan ‘Çirkin’ lakaplı kişinin cinayetler için 50 bin TL teklif ettiğini, 3 bin TL’sini ödediğini ileri sürdü
18.05.2017 Yaşam
Köylüler pes etmedi! Çamurdan neler çıktı neler
Köylüler pes etmedi! Çamurdan neler çıktı neler Antalya Korkuteli’nde köylüler atık çamurlarla ilgili şikayette bulundu. TÜBİTAK'ın araştırmasıyla korkunç gerçek ortaya çıktı.
6.03.2017 Yaşam
Ruhsat skandalını mahkeme durdurdu
Ruhsat skandalını mahkeme durdurdu Antalya’da ‘Yaban hayatı mutlak koruma alanı’na verilen ‘ÇED gerekli değildir’ raporu mahkeme tarafından iptal edildi
26.12.2016 Yaşam
Ruhsat skandalını mahkeme durdurdu
Ruhsat skandalını mahkeme durdurdu ANTALYA'nın Gündoğmuş İlçesi'nde bir firmanın mermer ocağı başvurusuna, 'yaban hayatı mutlak koruma alanı' olarak belirlenen ve Alara Çayı'nın da bulunduğu bölge için başka bir alana ait ruhsatla verilen 'ÇED gerekli değildir' raporu mahkeme tarafından iptal edildi.
26.12.2016 Yaşam
Bu kadarı yetmedi 2 bin kat fazlasını istedi
Bu kadarı yetmedi 2 bin kat fazlasını istedi Finike’de ‘Alacadağ Tabiatı Koruma Alanı’na komşu mermer ocağı, yıllık 1000 metreküp üretimini 2 milyon metreküpe çıkarmak için valiliğe başvurdu.
29.09.2021 Gündem
Katliam durduruldu
Katliam durduruldu Finike’de sedir ve kızılçam ormanlarıyla kaplı Kızılcık Yaylası’ndaki bir mermer ocağına verilen ’ÇED Gerekli Değildir’ raporu ile maden arama izin belgesi, iptal edildi.
24.05.2016 Yaşam
Mermer ocağı 20 yılda bir tepeyi yok etti!
Mermer ocağı 20 yılda bir tepeyi yok etti! TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi’nde teleskop aynalarına büyük zarar veren mermer ocaklarının tahribatı 1996 ve 2016 yıllarında çekilen iki fotoğrafla gözler önüne serildi
15.04.2016 Yaşam
Meslektaşını bıçakladı
Meslektaşını bıçakladı KARAMAN Ereğli karayolu üzerinde bulunan bir mermer ocağında meydana gelen bıçaklama olayında İstanbul’daki bir şirkette eksper olan jeoloji mühendisi Bayram Anderiman, 1 hafta önce ocağa eksper olarak atanan jeoloji mühendisi Cenk Namık’tan işi devralmak için ocağa geldi.
29.09.2021 Gündem
Sedir ormanı bir yılda yok edildi
Sedir ormanı bir yılda yok edildi Antalya’da sedir ormanlarıyla kaplı Ekizce Yaylası’nda 1 yıldır çalışmalarını sürdüren mermer ocağı, Sarıçınar Dağı’nı kaplayan sedir ormanını yok etti.
23.02.2016 Yaşam
Bu görüntüye ‘iftira’ davası açtılar, kaybettiler
Bu görüntüye ‘iftira’ davası açtılar, kaybettiler Bir taş ocağı firmasının ‘ağaçların kesildiği alanın fotoğrafını sosyal medyada paylaştığı için’ iftira davası açtığı çevreci, 4 yıla kadar hapis cezası istendiği davada beraat etti...
10.02.2016 Yaşam
Mermerden umudu kesti organik yumurta üretecek
Mermerden umudu kesti organik yumurta üretecek 2012’de çıkan genelgeyle tüm onayların Başbakanlık’ta takıldığını belirten İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Kahyaoğlu, “Bilecik’te mermer ocağı açmak için müracaat ettik ama Başbakanlık’ta bekliyor. Madenden umudu kestik. Organik yumurta üretimi için 5 bin tavukluk yatırım yapacağız” dedi.
28.10.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mermer Ocağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mermer ocağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.