Ali Ulvi

Ali Ulvi

Son dakika Ali Ulvi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Ulvi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Ulvi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Ulvi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali ulvi gelişmeleri de dahil olmak üzere 216 ali ulvi haberi bulunmuştur. Tüm ali ulvi haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Büyüknohutçu çifti cinayetinde yeni iddia; 'Şüphelinin bacağı protezliymiş, o yükseklikten atlayamaz'
Büyüknohutçu çifti cinayetinde yeni iddia; 'Şüphelinin bacağı protezliymiş, o yükseklikten atlayamaz' Antaly'da mermer ocaklarına karşı verdikleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi- Aysin Büyüknohutçu çiftinin 9 Mayıs 2017'de öldürülmesinin 6'ncı yıl dönümünde Büyüknohutçu Dostları Grubu anma töreni düzenledi. Grup adına konuşan Erol Malçok, jandarmanın cinayet sanığı Ali Yamuç'u olay yerine götürüp, 'Cinayeti nasıl gerçekleştirdiğini anlat' dediğinde Yamuç'un 'Tel örgüden atlayıp içeri girdim ve sonrasında ateş ettim' dediğini belirterek, "Oysa biz teyzesinden öğreniyoruz ki, Ali Yamuç'un bacağında protez varmış. Yani öyle bir yükseklikten atlaması mümkün değil" dedi.
9.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kritik görev
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kritik görev Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
31.10.2022 Gündem
Bakan Kurum: Bizim davamız bugün ortaya çıkmış bir dava değildir
Bakan Kurum: Bizim davamız bugün ortaya çıkmış bir dava değildir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bizim davamız, bugün ortaya çıkmış bir dava değildir. Bizim davamız; fikirlerden bir fikir, ideallerden bir ideal değildir. Bu kutlu davanın özü; hakkın rızasıdır, mayası aşktır, hamuru vefadır. Gayemiz; yeryüzünde doğrunun, iyinin, adaletin ve güzelin hakim olmasıdır. Bu dava; yeryüzündeki tüm haksızlıklar, adaletsizlikler, zulümler karşısında; yeryüzü mazlumlarının lideri, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında, bir kale gibi, dimdik duranların davasıdır" dedi.
30.04.2022 Siyaset
Murat Özer son yolculuğuna uğurlandı!
Murat Özer son yolculuğuna uğurlandı! Bir süredir kanser tedavisi gören sinema yazarı Murat Özer, önceki gün rahatsızlanması üzerine kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bir çocuk babası Özer'in cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından Emirsultan Mezarlığı'nda toprağa verildi.
10.03.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmam Hatip Okulları açıklaması: Fetret dönemini biz sonlandırdık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmam Hatip Okulları açıklaması: Fetret dönemini biz sonlandırdık Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da "70. Yılında İmam Hatip Okulları ve Türkiye'de Din Eğitimi Uluslararası Sempozyumu"nun açılışında konuştu. Erdoğan, "İmam hatipler 28 Şubat döneminde vesayetçilerin hedefi olmuş, kat sayı zulmüyle üniversite hayallerine set vurulmuştur. Kkat sayı uygulamasını kaldırarak 4+4+4 uygulaması ile orta okul kısmını açarak imam hatiplerin fetret dönemini hamdolsun biz sonlandırdık" dedi.
15.10.2021 Siyaset
Büyüknohutçu çifti cinayetinde acı detay! Son parasıyla katilin ilaçlarını almış...
Büyüknohutçu çifti cinayetinde acı detay! Son parasıyla katilin ilaçlarını almış... Antalya'nın Finike ilçesinde 9 Mayıs 2017’de eşi Aysin Büyüknohutçu ile birlikte evinde katledilen çevreci Ali Ulvi Büyüknohutçu’nun, cinayetten iki gün önce katil Ali Yamuç’un tedavisi için uğraştığı ve ilaç parasını ödediği ortaya çıktı.
14.08.2021 Gündem
İstiklal marşı kabulü ile ilgili şiirler… İstiklal Marşının kabulü 100. yılında! 12 Mart istiklal marşının kabulü ile ilgili anma sözleri ve mesajları…
İstiklal marşı kabulü ile ilgili şiirler… İstiklal Marşının kabulü 100. yılında! 12 Mart istiklal marşının kabulü ile ilgili anma sözleri ve mesajları… İstiklal Marşının kabulü üzerinden 100 yıl geçti. Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin millî marşı olan İstiklâl Marşı 100 yıl önce ilk defa bugün Meclis’te okundu. Millî Mücadele devam ederken, Mehmet Âkif Ersoy tarafından kaleme alınan şiir, 12 Mart 1921'de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklâl Marşı olarak kabul edildi. Savaştan etkilenen Anadolu insana cesaret vermesi için yazışan şiir, Osman Zeki Üngör tarafından bestelendi. Orkestrasyonu ise Edgar Manas tarafından yapıldı. İstiklal Marşının kabulü ile ilgili şiir, anma sözleri ve mesajları…
11.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mevlid Kandili'ni kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mevlid Kandili'ni kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlid Kandili'nin mübarek olmasını diledi.
28.10.2020 Gündem
Yorgun mermiyle vurulan Esra: Eğlenceler başkalarına zarar vermemeli
Yorgun mermiyle vurulan Esra: Eğlenceler başkalarına zarar vermemeli Konya'da, ailesiyle balkonda otururken yorgun mermiyle sırtından vurulan üniversite öğrencisi Esra Güven'in (20), sağlık durumu iyiye gidiyor. Olayın nasıl olduğunu anlamadığını ve her şeyin bir anda gerçekleştiğini söyleyen Güven, "Bence insanların eğlenceleri başka insanlara zarar vermemeli. Bu konuda daha ciddi tedbirler alınmalı. Daha ciddi cezalar olmalı "dedi.
16.07.2020 Gündem
HSK kararnamesi 2020 Haziran listesi yayımlandı! HSK kararnamesi listesi
HSK kararnamesi 2020 Haziran listesi yayımlandı! HSK kararnamesi listesi Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi, adli ve idari yargı ana kararname çalışmalarını tamamladı. Sonuçlar HSK'nın internet sitesinde yayımlandı. HSK Kararnamesi ile adli yargıda 4 bin 261, idari yargıda 465 hakim ve savcı ile 18 ilin başsavcısının görev yeri değişti. İşte HSK kararname 2020 listesi
18.06.2020 Gündem
Eve almayınca başından vurdu! Mısır tarlasında yakalandı
Eve almayınca başından vurdu! Mısır tarlasında yakalandı Konya'da, kavgalı olduğu halası Döndü Gülağacı'nı (47) kendisini eve almadığı gerekçesiyle tüfekle başından vurarak ağır yaralayan Haydar Gülağacı (19), saklandığı mısır tarlasında yakalanarak, gözaltına alındı. Olayda kullandığı tüfek ise köpek kulübesinde bulundu.
18.06.2020 Gündem
18 ilin başsavcısı, 4 bin 626 hakim ve savcının yeri değişti
18 ilin başsavcısı, 4 bin 626 hakim ve savcının yeri değişti Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) 2020 Ana Kararnamesiyle adli yargıda 4 bin 261, idari yargıda 465 hakim ve savcı ile 18 Cumhuriyet başsavcısının görev yeri değişti.
17.06.2020 Gündem
Kendisini eve almayan halasını başından vurdu!
Kendisini eve almayan halasını başından vurdu! Konya'da, Haydar G. (19) husumetli olduğu halası Döndü Gülağacı'nı (47) kendisini eve almadığı gerekçesiyle tüfekle ateş açarak başından vurdu. Evinin penceresinden dışarı bakarken vurulan hala, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kaçan yeğen ise aranıyor.
17.06.2020 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Çevrecinin yarım kalan dilekçesi
Çevrecinin yarım kalan dilekçesi Antalya’da, eşiyle cinayete kurban giden çevreci Ali Ulvi Büyüknohutçu’nun ‘ÇED Gerekli Değildir’ raporuyla faaliyet gösteren bir mermer ocağının kapatılmasını sağlayan mahkeme kararını örnek göstererek, bölgede 7 ocağın daha kapatılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na hazırladığı, dilekçesinin yarım kaldığı ortaya çıktı
14.09.2018 Yaşam
3 bin 320 hakim ve savcının görev yeri değişti
3 bin 320 hakim ve savcının görev yeri değişti Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesinin 2018 Yılı Ana Kararnameleriyle, 3 bin 19'u adli, 301'i idari yargıda görevli 3 bin 320 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi
26.07.2018 Gündem
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu!
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! CHP'nin, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesi YSK'ye sunuldu. CHP'de listede olmadığı açıklanan Ali Şeker yeniden milletvekili aday listesine girdi.
21.05.2018 Siyaset
Çevreci çift cinayetinde  ‘Kennedy davası’ benzetmesi
Çevreci çift cinayetinde ‘Kennedy davası’ benzetmesi Ali Ulvi-Aysin Büyüknohutçu çiftinin öldürülmesine ilişkin davada taleplerinin hiçbirinin kabul edilmediğini söyleyen avukat Tuncay Koç, “Dosya dörtnala kapatılmaya doğru gidiyor. Durum budur” dedi.
16.03.2018 Gündem
O mermer ocağından yeni ÇED başvurusu
O mermer ocağından yeni ÇED başvurusu Öldürülen çevreci çiftin mahkeme yoluyla kapattırdığı mermer ocağı için yeniden ÇED başvurusu yapıldı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bu konuda 22 Mart’ta halkın katılımıyla toplantı yapacak
14.03.2018 Gündem
1 milyon iddiası!
1 milyon iddiası! Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu çiftinin katil zanlısının cezaevinde koğuş arkadaşına “Cinayet için 1 milyona anlaştım” dediği ortaya çıktı
1.12.2017 Yaşam
Çok şey anlatacaktı sırlarıyla öldü
Çok şey anlatacaktı sırlarıyla öldü Finike’de doğaya zarar veren taş ve mermer ocaklarına karşı yürüttükleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu çiftinin cinayet zanlısı Ali Yamuç, sevk edildiği cezaevinde intihar etti.
20.09.2017 Yaşam
Çevreci Büyüknohutçu çiftinin cinayet zanlısı cezaevinde ölü bulundu
Çevreci Büyüknohutçu çiftinin cinayet zanlısı cezaevinde ölü bulundu Antalya'nın Finike İlçesi'nde doğaya zarar veren taş ve mermer ocaklarına karşı yürüttükleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu çiftinin cinayet zanlısı 31 yaşındaki Ali Yamuç, tutuklu olduğu Alanya L Tipi Cezaevi'nde intihar etti.
20.09.2017 Yaşam
O mermer ocağı kapatıldı
O mermer ocağı kapatıldı Öldürülen Ali Ulvi-Aysin Büyüknohutçu çiftinin mücadelesini verdiği Finike’deki mermer ocağı BİMER’e yapılan şikayetle kapatıldı. Şirket, izni iptal edildiği halde faaliyetini sürdürüyordu.
29.09.2021 Gündem
Vaat ettiğiniz 100 bin lirayı gönderin!
Vaat ettiğiniz 100 bin lirayı gönderin! Çevreci Aysin ve Ali Ulvi çiftinin katil zanlısı Ali Yamuç’un kendisini ziyaret eden eşine bir mektup verdiği, mektupta bir mermer ocağı sahibinden cinayetler karşılığı vaat edilen 100 bin TL’yi istediği ortaya çıktı!
23.05.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ali Ulvi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali ulvi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.