Merkez Sağ

Merkez Sağ

Son dakika merkez sağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan merkez sağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını merkez sağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Merkez Sağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merkez sağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.768 merkez sağ haberi bulunmuştur. Tüm merkez sağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP ve İYİ Parti cephesinde neler oluyor? Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı
CHP ve İYİ Parti cephesinde neler oluyor? Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı CHP ve İYİ Parti Cephesinde sular durulmuyor. CHP ve İYİ Parti'de içinde süreç nasıl değerlendiriliyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, kulis bilgilerini aktardı. Canova, CHP'de "Meral Akşener'in savaş ilanı karşısında 'Sonuna kadar sabırla yürütmek gerekir' görüşünde olanlar var. 'Sükûnetimizi korumamız lazım. Ekrem Bey'in bazen Karadeniz damarı tutuyor' deniyor ama 'Meral Akşener'in açtığı yola giremeyiz' yaklaşımı var bu kesimde de" ifadelerini kullandı.
20.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Dikkat çeken muhalefet analizi: Çöküşün eşiğinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada manşet! Dikkat çeken muhalefet analizi: Çöküşün eşiğinde Meral Akşener'in açıklamaları ile muhalefet cephesinde ortaya çıkan çatlak sonrası Erdoğan'ın ilk değerlendirmesi dünya basınında geniş yer buldu. Erdoğan'ın 'Oturdular, konuştular, dağıldılar' sözünü okurlarına aktaran Bloomberg haberinde dikkat çeken bir analize yer verdi.
5.03.2023 Dünya
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: PKK söz konusu olduğunda İsveç anlamsız bir davranışta bulunmayacak
İsveç Dışişleri Bakanı Billström: PKK söz konusu olduğunda İsveç anlamsız bir davranışta bulunmayacak Madrid'deki NATO Zirvesi’nde imzalanan üçlü mutabakatta yazılı olan ve üç tarafın da üzerinde anlaşmaya vardığı her şey tüm taraflarca yerine getirilmesini belirten İsveç’in yeni merkez sağ hükümetinin Dışişleri Bakanı Billström önemli açıklamalarda bulundu.
26.10.2022 Dünya
Ulf Kristersson kimdir? İsveç’in yeni başbakanı Ulf Kristersson hakkında merak edilenler!
Ulf Kristersson kimdir? İsveç’in yeni başbakanı Ulf Kristersson hakkında merak edilenler! İsveç’te 11 Eylül'de yapılan seçimin ardından kurulan koalisyon hükümetine liderlik yapacak isim belli oldu. Parlamentoda yapılan oylamada, muhafazakar Ilımlı Parti lideri 59 yaşındaki Ulf Kristersson başbakan olarak seçildi. Kristersson'ın kabine üyelerini sunması bekleniyor. Peki, İsveç’in yeni başbakanı Ulf Kristersson kimdir?
17.10.2022 Dünya
İsveç Başbakanı Andersson  Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu!
İsveç Başbakanı Andersson Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu! İngiltere'nin yeni başbakanı ve Muhafazakar Parti'nin yeni lideri Liz Truss oldu. Yeni başbakana dünya liderlerinden tebrik mesajları gelirken İsveç'in yayınladığı mesaj sosyal medyanın gündemine oturdu.
6.09.2022 Dünya
Millet İttifakı'nda yeni kriz! İttifak içinde ittifak
Millet İttifakı'nda yeni kriz! İttifak içinde ittifak 2023 seçimleri yaklaştıkça Millet İttifakı'nda liderlerden hamleler peş peşe geliyor. İYİ Parti lideri Meral Akşener'den Mansur Yavaş hamlesi geldi. İki ismin siyaseten bir araya gelmesi Millet İttifakı içinde merkez sağ bloğu kuruluyor yorumlarının yapılmasına neden oldu. İşte Millet İttifakı'nda yaşanan son gelişmeler.
26.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'dan peş peşe hamleler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'dan peş peşe hamleler Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaştıkça siyasilerden peş peşe açıklamalar gelmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasında taktik savaşı yaşanıyor. Erdoğan ve Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nu adaylığını açıklamaya zorlayarak 6’lı masayı dağıtmayı hedefliyor. Aynı şekilde Kılıçdaroğlu’nun adaylığını da garanti altına almayı amaçlıyorlar. İşte siyasi gündem ile ilgili tüm gelişmeler...
9.06.2022 Siyaset
Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimi: Macron ve Le Pen ikinci tura kaldı
Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimi: Macron ve Le Pen ikinci tura kaldı Fransa'da cumhurbaşkanı seçiminin ilk turu sandık çıkış anketlerine göre, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve aşırı sağcı Marine Le Pen ikinci tura kaldı. Sandık çıkış anketi sonuçlarına göre Macron yüzde 28,6, Le Pen yüzde 24,4, Melenchon yüzde 20,2 oy aldı.
10.04.2022 Dünya
Seçim yasası tüm planları altüst etti! Yeni ittifak...
Seçim yasası tüm planları altüst etti! Yeni ittifak... Yeni seçim teklifi Meclis'e sunuldu. Muhalefet partilerinde yeni formül mesaileri başladı. Yeni sistemde muhalefet partilerinin nasıl bir strateji izleyeceği tek tek açıklandı.
21.03.2022 Siyaset
Tansu Çiller parti mi kuruyor, siyasete dönüyor mu? Tansu yıllar kaç yılında başbakan oldu, siyaset kariyeri…
Tansu Çiller parti mi kuruyor, siyasete dönüyor mu? Tansu yıllar kaç yılında başbakan oldu, siyaset kariyeri… Eski Başbakanlardan Tansu Çiller, Türkiye gündemine ilişkin açıklamalarda bulunurken, son günlerde merak edilen “Tansu Çiller parti mi kuruyor?” sorusuna da yanıt verdi. Eski Başbakan Çiller, bir süredir gündemi meşgul eden iddialarla ilgili net konuştu. Şu an için bir parti kurma kararı almadığını belirten Çiller "Toplumu kucaklamak lazım. Bunu en iyi yapabilecek girişimin her tarafı kucaklayan bir merkez sağ oluşumu olacağını düşünüyorum. Bunun Türkiye’ye yeniden kazandırılması gerektiğine inanıyorum." diye konuştu.
28.02.2022 Gündem
Tansu Çiller'den yeni parti açıklaması!
Tansu Çiller'den yeni parti açıklaması! Tansu Çiller, kulisleri hareketlendiren parti kuracağı yönündeki iddialara cevap vererek, "Şu an öyle bir karar içerisinde değilim ama yaptığım bir tespit var. Toplum bölünmüş durumda. Toplumu kucaklamak lazım. Bunu en iyi yapabilecek girişimin her tarafı kucaklayan bir merkez sağ oluşumu olacağını düşünüyorum. Bunun Türkiye’ye yeniden kazandırılması gerektiğine inanıyorum. Bu, parti kuracağım anlamına gelmiyor ama bunu tespit etmem beni düşündürüyor. Bundan ibaret…" ifadelerini kullandı.
28.02.2022 Siyaset
Ankara kulislerine bomba gibi düştü! Ahmet Davutoğlu'nun İYİ Parti ile ittifak hamlesi...
Ankara kulislerine bomba gibi düştü! Ahmet Davutoğlu'nun İYİ Parti ile ittifak hamlesi... Millet ittifakı ile ilgili bomba iddia. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nun İYİ Parti’yi de yanına alarak CHP’nin içinde olmadığı bir ittifak kurmak istediği iddia edildi. İşte Davutoğlu’nun o açıklamasının ardından siyaset kulislerini hareketlendiren o iddialar…
28.01.2022 Siyaset
Angela Merkel'den veda ziyareti! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi
Angela Merkel'den veda ziyareti! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.
16.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ankara modeli stratejisi! İYİ Parti, CHP, HDP...
Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ankara modeli stratejisi! İYİ Parti, CHP, HDP... Muhalefet partileri 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi için peş peşe hamleler yapıyor. Meral Akşener’in “Cumhurbaşkanı adayı değilim, ben başbakan olacağım” çıkışının ardın muhalefetin yeni bir strateji oluşturduğu ifade ediliyor.
28.09.2021 Siyaset
Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'a kötü haber! Bölgesel seçimlerin ilk turunda partisi başarı gösteremedi...
Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'a kötü haber! Bölgesel seçimlerin ilk turunda partisi başarı gösteremedi... Son dakika haberine göre; Fransa'da yapılan bölgesel seçimlerin ilk turunda Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'un kurucusu olduğu iktidar partisi Cumhuriyet Yürüyüşü Hareketi (LREM) başarı sağlayamadı.
21.06.2021 Dünya
Fransa lideri Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki
Fransa lideri Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki Fransa Başbakanı Jean Castex ve siyasetçiler, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un tokatlı saldırıya uğramasına tepki gösterdi.
8.06.2021 Dünya
Kıbrıs Rum kesimindeki seçimlerde ELAM oylarını iki kat artırdı
Kıbrıs Rum kesimindeki seçimlerde ELAM oylarını iki kat artırdı Kıbrıs Rum kesiminde düzenlenen parlamento seçimlerinde aşırı sağcı, ırkçı olarak bilinen ve Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ve yabancı karşıtlığıyla öne çıkan Ulusal Halk Cephesi (ELAM) oylarını 3,71'den 6,78'e çıkardı.
30.05.2021 Dünya
Fransız gazetesi itiraf etti: Koltuk krizinde Türkiye mağdur edildi
Fransız gazetesi itiraf etti: Koltuk krizinde Türkiye mağdur edildi Fransız L'Opinion gazetesi, Türkiye'nin, Charles Michel ile Ursula von der Leyen arasındaki kavganın "mağduru" olduğunu yazdı.
9.04.2021 Dünya
İsmail Koncuk İYİ Parti'den istifa etti
İsmail Koncuk İYİ Parti'den istifa etti İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk İYİ Parti'den istifa etti.
16.11.2020 Siyaset
Tansu Çiller'den Mesut Yılmaz'ın vefatıyla ilgili ilk açıklama
Tansu Çiller'den Mesut Yılmaz'ın vefatıyla ilgili ilk açıklama Mesut Yılmaz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Eski Başbakanlardan Tansu Çiller de Mesut Yılmaz'ın vefatından duyduğu üzüntüyü anlattı.
30.10.2020 Gündem
Hırvatistan'da genel seçimi Hırvat Demokrat Birliği kazandı
Hırvatistan'da genel seçimi Hırvat Demokrat Birliği kazandı Hırvatistan'da bugün yapılan genel seçimi, iktidardaki merkez sağ parti Hırvat Demokrat Birliği (HDZ) kazandı.
5.07.2020 Dünya
Macron'a büyük şok! Ağır yenilgi aldı
Macron'a büyük şok! Ağır yenilgi aldı Fransa'da yerel seçimlerin ikinci turunun kaybedeni Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kurucusu olduğu iktidar partisi Cumhuriyet Yürüyüşü Hareketi (LREM) oldu.
28.06.2020 Dünya
Fransa'da koronavirüsten ölenlerin sayısı 120'ye yükseldi
Fransa'da koronavirüsten ölenlerin sayısı 120'ye yükseldi Fransa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 120'ye, vaka sayısı ise 5 bin 400'e çıktı.
15.03.2020 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik canlı yayında açıkladı! 'Yarın suç duyurusunda bulunulacak'
AK Parti Sözcüsü Çelik canlı yayında açıkladı! 'Yarın suç duyurusunda bulunulacak' AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vekillerle görüşmesi sonrası açıklamalarda bulundu.
6.02.2020 Siyaset
Avusturya'da seçimlerde kazanan parti belli oldu
Avusturya'da seçimlerde kazanan parti belli oldu Avusturya’da yapılan erken genel seçimlerini, sandık çıkış anketine göre yüzde 37 ile Sebastian Kurz liderliğindeki Avusturya Halk Partisi kazandı
29.09.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Merkez Sağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merkez sağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.