First Lady geriden yürüdü
First Lady geriden yürüdü First Lady Melanie Trump’ın giydiği kapalı kıyafet dikkat çekti. Kral ve Trump kırmızı halıda önde yürürken Melanie Trump, üç adım geriden yürüdü.
20.05.2017 Dünya
Gigi Hadid'in Melanie Trump taklidi tepki çekti!
Gigi Hadid'in Melanie Trump taklidi tepki çekti! 2016 Amerikan Müzik ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Geceye Punk grubu Green Day'in ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump'a olan tepkisi ve sunuculardan Gigi Hadid'in Melanie Trump taklidi damga vurdu.
21.11.2016 Magazin
Trump'ın skandal açıklamaları!
Trump'ın skandal açıklamaları! ABD'de Cumhuriyetçi Parti adayı Trump, Washington Post gazetesi tarafından ortaya çıkarılan ve müstehcen ifadeler kullandığı 2005 tarihli videosuyla yine dünyanın gündemine oturdu. Bu görüntüler, Trump'ın kadınlara yönelik hakaret içerikli açıklamalarına bir yenisini eklemiş oldu
17.06.2021 Dünya
Trump eşini ve yardımcı adayını çileden çıkardı
Trump eşini ve yardımcı adayını çileden çıkardı Bir ay sonra yapılacak ABD Başkanlığı seçimlerinde, Cumhuriyetçi Partili aday, işadamı Donald Trump, 11 yıl önce kadınlara yönelik saldırgan, müstehcen ve aşağılayıcı sözlerine yönelik tepkiler giderek artıyor.
17.06.2021 Dünya