Mekik

Mekik

Son dakika mekik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mekik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mekik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mekik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mekik gelişmeleri de dahil olmak üzere 752 mekik haberi bulunmuştur. Tüm mekik haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da metro hattında eğitim seferi sırasında kaza! 25 Nisan’da normale dönecek
İstanbul'da metro hattında eğitim seferi sırasında kaza! 25 Nisan’da normale dönecek İstanbul'da M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda dün sabah meydana gelen ve yaklaşarıza nedeniyle seferler gecikmeli olarak yapılıyor. İBB'ye bağlı Metro İstanbul, "temas" sonucu zarar gören kuplajların tamir işlemlerinin devam ettiğini duyurdu.
23.04.2024 Gündem
Erkan Petekkaya'nın acı günü! Sosyal medyadan duyurdu
Erkan Petekkaya'nın acı günü! Sosyal medyadan duyurdu Oyuncu Erkan Petekkaya'nın babası Akın Petekkaya hayatını kaybetti.
27.03.2024 Magazin
Zeynep Bastık'tan yeni şarkı açılaması: Delirmek üzereyim
Zeynep Bastık'tan yeni şarkı açılaması: Delirmek üzereyim Ünlüler dünyasında son yılların en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, 8 Mart’ta çıkardığı Mabel Matiz imzalı 'Lan' şarkısı hakkında konuştu.
23.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kütahya mitinginde halka hitap etti. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Yapılan kirli ittifakları takip ediyoruz. Kiminde listeler geç veriliyor, aday isimleri sabahtan akşama değişiyor. Milletimiz Ali Cengiz oyunlarını çok iyi görüyor. Milletimiz ile omuz omuza verip meydanı kirli ittifaklara bırakmayacağız." dedi. Konuşmasında emekli maaşlarına da değinen Erdoğan, "Arzu ettiğimiz düzeye yükseltmek için daha çok çalışacağız. Seyyanen artışların emekli maaşları arasında yol açtığı adaletsizliğin farkındayız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NG Kütahya Seramik 100. Yıl Fabrikaları Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Gündem
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Kilisede gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyorum
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Kilisede gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyorum Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli, Sarıyer'de kilisede gerçekleşen terör saldırısına tepki gösterirken, 'Bu eylemi lanetliyorum. Teröre ve destekçilerine asla fırsat verilmemeli. Karanlık ellere karşı uyanık olunmalı.' dedi.
30.01.2024 Gündem
Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri
Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri Nixon döneminin Dışişleri Bakanı 100 yaşında Henry Kissinger yaşamını yitirdi. Peki, Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri…
30.11.2023 Gündem
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle!
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle! Galler Prensesi Kate Middleton'ın, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ile eşi Kim Keon-hee'yi karşılamak için düzenlenen törene damgasını vurdu.
23.11.2023 Magazin
Dilan Polat’ın hamile olduğu iddia edildi! Gazeteci Emrullah Erdinç canlı yayında açıkladı
Dilan Polat’ın hamile olduğu iddia edildi! Gazeteci Emrullah Erdinç canlı yayında açıkladı "Kara para aklama", "vergi kaçırma" ve "örgüt kurma" suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan ve Engin Polat çifti gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Hapishanede koğuş işe revir arasında mekik dokuyan Dilan Polat’ın hamile olduğu iddia edildi. Polat dosyasını yakından takip eden gazeteci Emrullah Erdinç çıkan iddialara yönelik açıklama yaptı.
17.11.2023 Magazin
Murat Dalkılıç aşk için ülke değiştirdi
Murat Dalkılıç aşk için ülke değiştirdi Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş ile yollarını ayırmasının ardından Çağla Boz'la yeni bir aşka yelken açmıştı, ancak çift kısa bir süre sonra yollarını sessiz sedasız ayırdı.
14.10.2023 Magazin
Dünyanın gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüşmesinde! Masada 4 kritik konu var
Dünyanın gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüşmesinde! Masada 4 kritik konu var Erdoğan ile Putin, Tahıl Koridoru’nun yeniden açılması yolunda bugün anahtar niteliğinde bir görüşme yapacak. Daha önce Türkiye’de yapılacağı açıklanan görüşme bugün Rusya’nın Karadeniz kıyısındaki Soçi kentinde gerçekleşecek.
4.09.2023 Gündem
İsmail Kartal Yalçın Koşukavak'ın keşfettiği yıldızı istedi! 7 milyon euro'luk teklif
İsmail Kartal Yalçın Koşukavak'ın keşfettiği yıldızı istedi! 7 milyon euro'luk teklif Yerli oyuncu konusunda sıkıntı yaşamak istemeyen ve alternatifli bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Ali Koç'un 3 yıldızla masaya oturduğu bildirildi. Roma, Dortmund, Marsilya hattında mekik dokuyan Sarı Lacivertli yönetimin gözünü kararttığı belirtilirken İsmail Kartal'ın da transfer gelişmelerini anbean takip ettiği bildirildi.
27.07.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal'ın 'özel' transferiydi! Hollandalı taraftarlardan şok yorum: Crespo ondan daha iyi
İsmail Kartal'ın 'özel' transferiydi! Hollandalı taraftarlardan şok yorum: Crespo ondan daha iyi Ryan Kent, Dzeko, Umut Nayir, Szymanski ve Djiku transferlerini bitiren Fenerbahçe'de Ali Koç'un özel jetleri İtalya-İngiltere hattında mekik dokurken, Sarı Lacivertli kulübün 9 milyon 750 bin euro'ya renklerine bağladığı yıldız futbolcu için yapılan yorumlar camiada şok etkisi yarattı.
17.07.2023 Fenerbahçe
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol Türkiye Davis ve Fed Cup eski kaptanı Ali Göreç, Serena ve Venus Williams kardeşleri kastederek "Günahlarını almayayım ama, denediğim için söylüyorum, 120 saati normal şartlarda oynamak bir insan için mümkün değil. O zamanlar mümkün değildi belki şu an süper atletler yapabilirler" ifadelerini kullandı.
14.06.2023 Diğer Sporlar
Cedi Osman, eşi Ebru Şahin'i yemekte yalnız bırakmadı
Cedi Osman, eşi Ebru Şahin'i yemekte yalnız bırakmadı Rol aldığı dizisinin final yemeğinden çıkan Ebru Şahin basın mensuplarına açıklamada bulundu. Basketbolcu eşi Cedi Osman'ın da kendisini yalnız bırakmadığı görüldü.
10.06.2023 Magazin
Galatasaray'ın 8 numarası da belli 10 numarası da! Mertens ve Sergio Oliveira'ya şok
Galatasaray'ın 8 numarası da belli 10 numarası da! Mertens ve Sergio Oliveira'ya şok Süper Lig'in son haftalarında oynadıkları futbolla hayal kırıklığı yaratan Sergio Oliveira ve Mertens Galatasaray yönetimini harekete geçirdi. Yeni bir 8 ve 10 numara arayışına koyulan Dursun Özbek'in iki süper starla görüşmelere başladığı öğrenilirken, başkanın İngiltere-Fransa hattında mekik dokuduğu bildirildi. İşte Sarı Kırmızılı kulüpte yaşanan sıcak gelişmeler...
29.05.2023 Galatasaray
Acun Ilcalı cevabıyla muhabiri şaşırttı! 'Sadece bu maç için mi?'
Acun Ilcalı cevabıyla muhabiri şaşırttı! 'Sadece bu maç için mi?' TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Şampiyonlar Ligi ve NBA maçları arasında mekik dokudu. Ilıcalı, NBA maçı öncesi ise Miami yerel televizyona röportaj verdi. Ilıcalı'nın cevabı karşısında muhabir şaşkına döndü.
18.05.2023 Vatan TV
Acun Ilıcalı cevabıyla muhabiri şaşırttı! 'Sadece bu maç için mi?'
Acun Ilıcalı cevabıyla muhabiri şaşırttı! 'Sadece bu maç için mi?' TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Şampiyonlar Ligi ve NBA maçları arasında mekik dokudu. Ilıcalı, NBA maçı öncesi ise Miami yerel televizyona röportaj verdi. Ilıcalı'nın cevabı karşısında muhabir şaşkına döndü. İşte detaylar...
18.05.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te açıkladı! İşte Türkiye'nin uzay yolcuları
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te açıkladı! İşte Türkiye'nin uzay yolcuları TEKNOFEST'e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin ilk uzay yolcularının Alper Gezer Avcı ve Tuva Cihangir Atasever olduğunu açıkladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı ile ilgili açıklamalarına tepki gösteren Erdoğan, "Ülkemize milletimize ve ordumuza hizmet eden yerli milli şirketler varken Amerikan firmalarının reklam ajanslığına soyunmanın adı mandacılıktır. Bay bay kemal senin o görüştüğün kişiler benimle görüştü. Türkiye’de böyle bir yatırım yapma arzularının olduğunu söylediler. ‘Buyurun gelin’ dedim. O gün bugün biz bir daha görmedi" dedi.
29.04.2023 Gündem
Galatasaray'da 3 imza birden! 18 milyon euro'luk bonservis
Galatasaray'da 3 imza birden! 18 milyon euro'luk bonservis Süper Lig'in 29.haftasında Kayserispor'u 6-0 yenen ve ezeli rakiplerine gövde gösterisi yapan Galatasaray'da üç futbolcu için masaya oturuldu. Dursun Özbek'in haziran ayında İngiltere-Fransa hattında mekik dokuyacağı öğrenilirken, Sarı Kırmızılı kulübün iki yıldızın bonservisleri için 18 milyon euro ödeyeceği belli oldu.
16.04.2023 Galatasaray
Elisabeth Moss ve Haluk Bilginer aynı dizide rol aldı!
Elisabeth Moss ve Haluk Bilginer aynı dizide rol aldı! Altın Küre ödüllü oyuncu Elisabeth Moss'un, hem yapımcılığını üstlendiği hem de başrolünde yer aldığı 'The Veil' adlı dizinin çekimleri Türkiye'de yapıldı. Dizide Haluk Bilginer de rol aldı.
17.03.2023 Magazin
Chapo'nun oğlu Ovidio Guzman nasıl yakalandı? 6 ay planladılar, gizli tünele girince olanlar oldu
Chapo'nun oğlu Ovidio Guzman nasıl yakalandı? 6 ay planladılar, gizli tünele girince olanlar oldu Dünyanın en güçlü ve tehlikeli uyuşturucu kartellerinin başında gelen Sinaloa'nın liderlerinden Ovidio Guzman'ın sabaha karşı evine yapılan bir baskınla yakalanmasının yankıları dünya basınında sürüyor. Meksika'da son yılların kartellere yönelik en büyük operasyonlarından biri kabul edilen baskının perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Bergüzar Korel: Londra çok yavaş, çok çocuk odaklı
Bergüzar Korel: Londra çok yavaş, çok çocuk odaklı Uzun süredir ekranlardan uzak olan Bergüzar Korel, İstanbul ile Londra arasında mekik dokuyor. Londra'daki hayatını anlatan üç çocuk annesi 40 yaşındaki oyuncu, "Dostlarımız yanımızda yok, sosyal çevrenizi özlüyoruz" dedi.
31.12.2022 Magazin
Meryem Uzerli takipçilerini yıllar öncesine götürdü!
Meryem Uzerli takipçilerini yıllar öncesine götürdü! 'Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan’ karakteriyle tanınan Meryem Uzerli, son yıllarda doğup büyüdüğü Almanya ile Türkiye arasında mekik dokuyor. Uzerli, son olarak 7.4 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından çocukluk fotoğraflarını yayınladı.
7.11.2022 Magazin
Türk öğrenciler ABD'de uzay kampında
Türk öğrenciler ABD'de uzay kampında Türkiye de dahil olmak üzere 25 ülkeden 172 öğrenci, ABD'nin Alabama eyaletine bağlı Huntsville şehrindeki ABD Uzay ve Roket Merkezi'nde (USSRC) düzenlenen 11. Honeywell Liderlik Akademisi'nde bir araya geldi.
3.11.2022 Bilim ve Teknoloji
MSB sözleşmeli er başvuru sonuçları açıklandı! Sözleşmeli er seçimi ne zaman yapılacak? Sözleşmeli er başvuru sonucu personel temin sorgulama ekranı!
MSB sözleşmeli er başvuru sonuçları açıklandı! Sözleşmeli er seçimi ne zaman yapılacak? Sözleşmeli er başvuru sonucu personel temin sorgulama ekranı! MSB sözleşmeli er başvuru sonuçları açıklandı. Millî Savunma Bakanlığı Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları Sözleşmeli Er Temini faaliyeti ile ilgili açıklama yaptı. Sözleşmeli Er Temini aralık ayında tamamlanacak. Peki, 2022 Sözleşmeli er başvuru sonucu nereden öğrenilir? MSB Personel Temin sözleşmeli er başvurusu sonucu sorgulama ekranı!
19.10.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Mekik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mekik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.