Mehter Marşı

Mehter Marşı

Son dakika Mehter marşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehter marşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehter marşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehter Marşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehter marşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 mehter marşı haberi bulunmuştur. Tüm mehter marşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muharrem İnce: CHP işgal altında
Muharrem İnce: CHP işgal altında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Önümüzdeki kurultayda Atatürk, Anıtkabir'den çıksa genel başkanlığa aday olsa İsmet İnönü de genel sekreter olsa 2'si birden girseler, kurultayı kaybederler. Kazanamazlar çünkü CHP, işgal altında" dedi.
16.09.2022 Siyaset
Bakan Kasapoğlu: 30 Ağustos ile bir memleket küllerinden doğmuştur
Bakan Kasapoğlu: 30 Ağustos ile bir memleket küllerinden doğmuştur Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kütahya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenlerinde konuştu. Kasapoğlu, "30 Ağustos'ta kazanılan sadece bir savaş değildir. 30 Ağustos ile bir memleket küllerinden doğmuştur." dedi.
30.08.2022 Gündem
Hakan Ural'dan linç girişimlerine yanıt!
Hakan Ural'dan linç girişimlerine yanıt! Hakan Ural, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Nur Tuğba Namlı ile üstlendiği “Neler Oluyor Hayatta” programında uğradığı linçlere ilişkin konuştu. “Demediğim bir şey için bile özür diledim. Linci özürle durdurdum. Ölümü göze aldım, beni yıldırma ihtimaliniz sıfır” dedi.
16.06.2022 Televizyon
Arslanbek Sultanbekov kimdir? Arslanbek Sultanbekov kaç yaşında ve nereli?
Arslanbek Sultanbekov kimdir? Arslanbek Sultanbekov kaç yaşında ve nereli? "Dombra" şarkısının bestecisi Kazak sanatçı Arslanbek Sultanbekov İstanbul’un Fethi’nin 567. yılı kutlamalarına özel olarak Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği ile birlikte Ceddin Deden ve Fetih Marşı’nı seslendirdi. Peki, Arslanbek Sultanbekov kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Arslanbek Sultanbekov hakkında merak edilenler...
29.05.2020 Gündem
İstanbul'un fethi kutlaması... İlk kez söylenecek!
İstanbul'un fethi kutlaması... İlk kez söylenecek! İstanbul Valiliği, İstanbul'un fethinin 567'inci yılını Topkapı Sarayı'nda özel bir programla kutlayacak. Programda Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği ve sanatçı Arslanbek Sultanbekov, ilk kez birlikte bu güne özel mehter marşı söyleyecek.
29.05.2020 Haber
İstanbul Valiliği'nin 'fetih' kutlamasında bir ilk yaşanacak
İstanbul Valiliği'nin 'fetih' kutlamasında bir ilk yaşanacak İstanbul Valiliği, İstanbul'un fethinin 567'inci yılını Topkapı Sarayı'nda özel bir programla kutlayacak. Programda Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği ve sanatçı Arslanbek Sultanbekov, ilk kez birlikte bu güne özel mehter marşı söyleyecek.
29.05.2020 Gündem
Ayasofya'da Fetih Suresi ne zaman okunacak? 29 Mayıs İstanbul'un fethi kutlama programı ve Fetih Suresi okunuşu...
Ayasofya'da Fetih Suresi ne zaman okunacak? 29 Mayıs İstanbul'un fethi kutlama programı ve Fetih Suresi okunuşu... 21 yaşındaki Fatih Sultan Mehmet için İstanbul'un fethi farklı anlamlar taşıyordu. 29 Mayıs'ta İstanbul'un fethi hem Hz. Muhammed'in müjdesini gerçekleştirdi hem de çağ kapayıp yeni bir çağ başlattı. Büyük anlamlar taşıyan İstanbul'un Fethi'nin 567'nci yıl dönümü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla kutlanıyor. 74 gün aradan sonra camilerde cuma namazı kılınmaya başlanmasının da bu kutlu güne denk getirilmesi nedeniyle fetih kutlamaları gerçekleştirilecek. Peki, Ayasofya'da Fetih Suresi ne zaman okunacak? 29 Mayıs İstanbul'un fethi kutlama programı, Fetih Suresi okunuşu ve meali...
29.05.2020 Gündem
Kızıl Ordu Korosu'ndan Türkiye'ye pandemide moral desteği
Kızıl Ordu Korosu'ndan Türkiye'ye pandemide moral desteği Rus Kızıl Ordu Korosu üyeleri, evlerinden çektikleri videoada Mehter Marşı'nı seslendirdi.
8.05.2020 Gündem
Alanyaspor Beşiktaş: 1-2
Alanyaspor Beşiktaş: 1-2 Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, Alanyaspor'a konuk oldu. Maçta 1-0 geriye düşen Beşiktaş maçı 2-1 kazandı. Burak Yılmaz attığı gollerle maça damga vurdu.
29.02.2020 Futbol
Alanyaspor- Beşiktaş: 1-2
Alanyaspor- Beşiktaş: 1-2 Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, Alanyaspor'a konuk oldu. Maçta 1-0 geriye düşen Beşiktaş maçı 2-1 kazandı. Burak Yılmaz attığı gollerle maça damga vurdu.
28.02.2020 Beşiktaş
Barış Pınarı Harekatı'nda ikinci gün... İşte öldürülen terörist sayısı
Barış Pınarı Harekatı'nda ikinci gün... İşte öldürülen terörist sayısı Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatının gece boyunca havadan ve karadan başarıyla sürdürüldüğünü ve belirlenen hedeflerin ele geçirildiğini duyurdu. Barış Pınarı Harekatı kapsamında Tel Abyad'daki Müşeyrfe ve Dedat ile Rasulayn'daki Kişto köyü terörden arındırıldı. Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, operasyon kapsamında şimdiye kadar 109 teröristin öldürüldüğünü açıkladı. Tel Abyad'ın batısında terörden arındırılan köylerden kaçan teröristlerin bıraktığı silah ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Rasulayn'ın batısındaki Aşağı Kişto köyü teröristlerden kurtarıldı. Tel Abyad'daki Berzan, Cüdeyde ve Gısas köyleri kurtarıldı.
10.10.2019 Gündem
Belediye hoparlörlerinden mehter marşı çalınıyor
Belediye hoparlörlerinden mehter marşı çalınıyor Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı kapsamında, Ceylanpınar'daki hoparlörlerden mehter marşı çalınmaya başlandı.
9.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seyirci kalmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seyirci kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Subay ve Astsubay Mezuniyet Töreni'nde konuştu. Erdoğan, üç büyükşehir belediyesindeki görevlendirmelere ilişkin "Bu milletin alın terinden artırarak vermiş olduğu vergilerle kendilerine gelen parayı halka değil Kandil'e gönderenlere, dağa gönderenlere biz seyirci kalamayız ve kalmayacağız." ifadelerini dile getirdi.
23.08.2019 Gündem
Yeni Malatyaspor 1-0 Partizan
Yeni Malatyaspor 1-0 Partizan Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Partizan'ı 1-0 mağlup etmesine rağmen Avrupa'ya veda etti.
15.08.2019 UEFA Avrupa Ligi
Amine Gülşe ve Mesut Özil'den çağrı
Amine Gülşe ve Mesut Özil'den çağrı Nikah masasına oturan çift, sevenlerine 'Hediye almayın, hasta çocuklara yardım edin' çağrısı yaptı.
8.06.2019 Magazin
Milliler hazırlık maçında Bosna-Hersek ile yenişemedi
Milliler hazırlık maçında Bosna-Hersek ile yenişemedi Türkiye ve Bosna Hersek A milli takımları arasında Rize'de oynanan hazırlık maçında gol sesi çıkmadı. Milli Takım maç boyu oyuna hakim olmasına rağmen aradığı golü bulamadı.
11.10.2018 Futbol
CANLI! Türkiye - Bosna Hersek
CANLI! Türkiye - Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Bosna Hersek'i Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda konuk ediyor.
11.10.2018 Futbol
Gökdeniz: "Vefasızlık ve nankörlük..."
Gökdeniz: "Vefasızlık ve nankörlük..." Trabzonspor'un sembol ismi Gökdeniz Karadeniz, önemli açıklamalarda bulundu. Gökdeniz, Türkiye’de 3-4 maç kötü oynayan bir futbolcunun hemen yaşlı sınıfına girdiğini söyledi ve ekledi.
22.07.2018 Futbol
Erkan Yolaç kimdir? Sağlık durumu nasıl?
Erkan Yolaç kimdir? Sağlık durumu nasıl? Erkan Yolaç kimdir? Sağlık durumu nasıl? Sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. 90'lı yılların beğeniyle izlenen Evet Hayır yarışmasıyla tanınan Erkan Yolaç'ın yoğun bakımda olduğu duyuruldu. İşte Erkan Yolaç'ın sağlık durumuna dair bilgiler...
6.06.2018 Gündem
Jandarmadan Afrin operasyonuna yeni marş
Jandarmadan Afrin operasyonuna yeni marş Jandarma Genel Komutanlığı, "Aslan Mehmetçik" şiirini Zeytin Dalı Harekatı için marş şeklinde yeniden besteledi.
15.03.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Akşama kadar düşer!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Akşama kadar düşer! Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temmeni ederim ki Afrin akşama kadar düşmüş olur" dedi. Erdoğan ayrıca teröristlerin Afrin'den kaçmaya başladığını da açıkladı.
14.03.2018 Gündem
Reyhanlı'da aşiret 300 araçlık konvoyla sıfır noktasında
Reyhanlı'da aşiret 300 araçlık konvoyla sıfır noktasında HATAY'ın Reyhanlı ilçesinde Abusultan Baggara aşireti, 300 araçlık konvoyla ve yaklaşık 1000 kişinin katılımı ile sınırın sıfır noktasındaki Davutpaşa Mahallesi'nde, parke taşları ile yapılmış Türk bayrağının bulunduğu tepeyi ziyaret ederek, Mehmetçik'e destek verdi.
3.03.2018 Gündem
Son dakika: Afrin'e giden özel birliklere çok özel karşılama!
Son dakika: Afrin'e giden özel birliklere çok özel karşılama! Arabanlılar JÖH ve komandoları karşılamak için sokağa döküldü. Özel birlikler, tekbirler ve Mehter Marşı ile karşılandı. Askerlere Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim emanet eden vatandaşlar "bir ıslıkla yanınızdayız" dedi
22.02.2018 Gündem
JÖH timleri mehter marşı ile Afrin'e gidiyor
JÖH timleri mehter marşı ile Afrin'e gidiyor Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere Suriye sınırına gitmek için Kırıkhan ilçesinden geçen Jandarma Özel Hareket (JÖH) konvoyu, vatandaşların sevgi gösterileriyle uğurlandı.
13.02.2018 Gündem
'Rezil olduk, yine Erdoğan kazandı!'
'Rezil olduk, yine Erdoğan kazandı!' Türk askerini görünce kaçan Yunan Bakan Kammenos, ülke medyasında alay konusu oldu.
29.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mehter Marşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehter marşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.