Mehmet Tuna

Mehmet Tuna

Son dakika Mehmet Tuna haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Tuna ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Tuna haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Tuna

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet tuna gelişmeleri de dahil olmak üzere 557 mehmet tuna haberi bulunmuştur. Tüm mehmet tuna haberleri aşağıda listelenmiştir.
Damada düğünde altın yerine araç lastiği hediye etti
Damada düğünde altın yerine araç lastiği hediye etti Mardin'in Nusaybin ilçesinde Kahraman Tuna ve Çiğdem Tuna'nın düğününde, damada altın yerine araç lastiği hediye edildi.
16.08.2023 Yaşam
İstanbul'da akılalmaz kaza! Aracın parçaları her yere fırladı
İstanbul'da akılalmaz kaza! Aracın parçaları her yere fırladı Bakırköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ağaca çarptı. İçinde bulunan 4 kişinin yaralandığı otomobilin motoru yerinden fırladı.
15.01.2021 Yaşam
"Seda Sayan'ı Allah affetsin"
"Seda Sayan'ı Allah affetsin" Babası Mehmet Tuna'nın ölümünde şarkıcı Seda Sayan'ı sorumlu tutan Melda Tuna, "Onu, Allah Affetetsin" dedi.
8.02.2019 Magazin
CHP'de 13 saatlik 'gergin' PM toplantısı! Liste krizi yaşandı...
CHP'de 13 saatlik 'gergin' PM toplantısı! Liste krizi yaşandı... Parti Meclisi'nin, yeni belediye başkan adaylarının belirlenmesi için yaptığı toplantı yaklaşık 13 saat sürdü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gergin bir ortamda geçen, tartışmaların yaşandığı toplantıya üç kez ara verdi. Bazı ilçelerde "kapalı oylama" yönteminin uygulandığı toplantıda, bazı isimler PM'nin onayını alamadı. Görevinden istifa ettiğini duyuran İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bu kararından vazgeçtiğini bildirdi.
28.01.2019 Siyaset
O sözler ceza getirdi: Babamın katili!
O sözler ceza getirdi: Babamın katili! İşletmeci Mehmet Tuna’nın kızı Deniz Tuna, babasının vefatından sorumlu tuttuğu şarkıcı Seda Sayan’a ima ederek sosyal medyada “Babamın katili” dedi. Bilişim yoluyla hakaret suçu işlediği gerekçesiyle yargılanan Tuna, 1 yıl 2 ay hapis cezası aldı.
14.12.2018 Magazin
Sakarya’da trafik kazası: 1’i çocuk 4 yaralı
Sakarya’da trafik kazası: 1’i çocuk 4 yaralı Sakarya’nın Sapanca ilçesinde otomobil ve panelvanın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i çocuk olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı.
23.09.2018 Yaşam
Mehmet Tuna son yolcuğuna uğurlandı
Mehmet Tuna son yolcuğuna uğurlandı Ünlü bir gece kulübünün işletmecisi olan Mehmet Tuna, Galatasaray atkılı tabutu, Teşvikiye Cami’nde düzenlenen cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlandı. Spor dünyasından cenazeye yoğun katılım olmasına karşın sanat dünyasından hemen hiç kimsenin cenazede olmaması dikkat çekti.
22.06.2017 Magazin
Ceceli'nin sevgilisi Selin İmer taziye evinde!
Ceceli'nin sevgilisi Selin İmer taziye evinde! Mustafa Ceceli'nin sevgilisi Selin İmer, dün hayatını kaybeden Etiler Şamdan'ın iletmecisi Mehmet Tuna'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
21.06.2017 Magazin
Şamdan’ın babası öldü!
Şamdan’ın babası öldü! 42 yıllık efsane gece kulübü Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna (65), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
20.06.2017 Magazin
Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna hayatını kaybetti
Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna hayatını kaybetti Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.
21.06.2017 Magazin
Mehmet Tuna: Seda Sayan bizi kapıya koydu!
Mehmet Tuna: Seda Sayan bizi kapıya koydu! Seda Sayan ile polemik yaşayan işletmeci Mehmet Tuna ''Kirayı 90 bin dolara çıkardı. Haziran'da çıkacaktık ama Şubat ayında kapıya koydu'' dedi.
23.04.2017 Magazin
Seda’yı üzmek istemedim!
Seda’yı üzmek istemedim! Sezen Aksu, Etiler Şamdan’ın kapanmasının ardından karşı karşıya geldiği Seda Sayan’ın gönlünü aldı
9.02.2017 Magazin
Yıldırım aynı masada yemek yediği askerin cenazesine katıldı
Yıldırım aynı masada yemek yediği askerin cenazesine katıldı Başbakan Binali Yıldırım, yılbaşı gecesi birlikte yemek yediği ve Suriye El Bab'da şehit olan Uzman Çavuş Mahmut Uslu için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.Hamdi Akseki Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
29.09.2021 Gündem
Kendine yanlış dost seçmiş
Kendine yanlış dost seçmiş Seda Sayan’ın Etiler Şamdan için tahliye kararı çıkarmasının ardından devreye Sezen Aksu girmişti ve işletmeci Mehmet Tuna’nın eski eşi Şehnaz Tuna’yı arayıp “Mekanı benim yalımda açın, para istemem” dedi. Basında çıkan haberler Seda Sayan’ı isyan ettirdi
8.02.2017 Magazin
Seda Sayan Etiler'in ünlü mekanına kilit vurdurdu
Seda Sayan Etiler'in ünlü mekanına kilit vurdurdu İstanbul gece hayatının 41 yıllık sembol gece kulübü 'Etiler Şamdan' işletme hayatına son verdi. Uzun süredir kira alamadığı işletmeye tahliye kararı çıkarttıran mekanın mülk sahibi Seda Sayan, önceki gece mekanı boşalttırdı.
4.02.2017 Magazin
Şehit Selim Topal Gamze Özçelik'in yakın arkadaşı çıktı! İşte o açıklamalar
Şehit Selim Topal Gamze Özçelik'in yakın arkadaşı çıktı! İşte o açıklamalar Suriye'nin kuzeyindeki El Bab'ın Suflaniyah bölgesinde terör örgütü DEAŞ mensuplarınca bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Selim Topal, oyuncu Gamze Özçelik'in arkadaşı olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncu Instagram'dan yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı. Ayrıca şehit Selim Topal'ın Başbakan ile yemek yiyen askerlerden biri olduğu da açıklanmıştı...
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım: Sizler bizim Fırat Kalkanı'ndaki kahramanlarımızsınız
Başbakan Yıldırım: Sizler bizim Fırat Kalkanı'ndaki kahramanlarımızsınız Başbakan Binali Yıldırım, Gaziantep'te bir araya geldiği Mehmetçik'e hitaben, "Sizler, bizim Fırat Kalkanı'ndaki kahramanlarımızsınız. Ülkemizin, milletimizin can ve mal güvenliğini sağlamak ve komşu Suriye'deki mazlumların feryadına yetişmek, alçak terör örgütlerinin hesabını görmek için buralardasınız. Sizleri gördükten sonra ülkemizin geleceğine olan güvenimiz bir kat daha arttı." dedi
29.09.2021 Gündem
Etiler Şamdan kapanıyor!
Etiler Şamdan kapanıyor! 35 yıldır hizmet veren efsanevi gece kulübü Etiler Şamdan, artık kirasını bile ödeyemez durumda. İşletmeci Mehmet Tuna, mülk sahibi Seda Sayan’a “1 Haziran’da mekanı boşaltıyoruz” dedi.
6.12.2016 Magazin
Bodrum’un en yenisi X Beach Restoran!
Bodrum’un en yenisi X Beach Restoran! 300 metrelik beyaz kumsalı, sofistike atmosferi, Mavi Bayrak ödüllü plajı, özel konumuyla X Beach Restaurant sezon ile beraber rahat bir tatil keyfi yaşatmayı planlıyor...
12.05.2015 Magazin
CHP listesini yayınladı
CHP listesini yayınladı Cumhuriyet Halk Partisi, 7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek 25'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde aday gösterilenlerin listesini açıkladı...
29.09.2021 Gündem
İşte CHP’nin milletvekili adayları
İşte CHP’nin milletvekili adayları Milletvekili aday adaylığı için 2 bin 822 kişinin başvurduğu CHP’de, önseçim yapılan kentlerde resmi olmayan sonuçlara göre sıralama belli oldu...
29.09.2021 Gündem
Hırsızlığın böylesi!
Hırsızlığın böylesi! Ünlü işletmeci Mehmet Tuna’nın boşandığı eşi Şehnaz Tuna’nın lüks otomobili görevlilerin bir anlık dalgınlığından faydalanan oto hırsızı tarafından çalındı
27.11.2014 Yaşam
‘Ruhsatlı silaha dokunamıyoruz’
‘Ruhsatlı silaha dokunamıyoruz’ Reina - Ali Ünal (İşletmeci)Cep telefonu gibi silah taşıyorlarReina’yı açtığımızdan bu yana belinde silahla hiçbir müşterimizi kabul etmedik...
29.09.2021 Gündem
O soru yanlış mı?
O soru yanlış mı? Yarışmacının elenmesine neden olan o soru tartışma yarattı. Yarışmada şoke eden iddia...
29.09.2021 Gündem
"Kim Milyoner Olmak İster" bilgi yarışmasında Google şoku!
"Kim Milyoner Olmak İster" bilgi yarışmasında Google şoku! Kim Milyoner Olmak İster adlı bilgi yarışmasında yarışmacı, telefon jokerini Google''a kullandırttı.
31.01.2013 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Tuna ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet tuna haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.