Şamdan

Şamdan

Son dakika şamdan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şamdan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şamdan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şamdan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şamdan gelişmeleri de dahil olmak üzere 326 şamdan haberi bulunmuştur. Tüm şamdan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri...
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri... Düzgün bir diksiyona sahip olmak, birçok iş alanı için önemli bir kriterdir. Sunuculuk, oyunculuk, yöneticilik ya da hitabet sanatıyla uğraşan her insanın düzgün bir diksiyona sahip olması beklenir. Bununla birlikte, daha düzgün konuşmak, söylemlerini daha anlamlı cümlelerle ifade etmek isteyen insanlar da özel diksiyon kurslarında eğitim alırlar. 
4.02.2024 Gündem
Hande Doğandemir'den yalnızlık açıklaması
Hande Doğandemir'den yalnızlık açıklaması Oyuncu Hande Doğandemir, Şamdan Plus dergisine bilinmeyen özelliklerini ve özel hayatını anlattı...
9.11.2023 Magazin
Cansu Tosun'dan 'ikinci çocuk' açıklaması!
Cansu Tosun'dan 'ikinci çocuk' açıklaması! 2018 yılında nikâh masasına oturan Cansu Tosun ile meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil'in oğulları iki yıl önce dünyaya gelmişti. Güzel oyuncu, 'ikinci çocuk'la ilgili açıklama yaptı.
19.12.2022 Magazin
Hanuka Bayramı nedir, nasıl kutlanır? Hanuka Bayramı neden kutlanır?
Hanuka Bayramı nedir, nasıl kutlanır? Hanuka Bayramı neden kutlanır? Hannukah ya da Hanuka Bayramı Musevilik inancına mesup kişilerin aralık ayında kutladığı bayramdır. Hanuka Bayramı Işıklar Bayramı olarak da bilinir. Siyasileri Hanuka mesajlarının ardından pek çok kişi Hanuka Bayramı ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Hanuka ne demek? Hanuka Bayramı nedir, nasıl kutlanır? Hanuka Bayramı neden kutlanır? Hanuka Bayramı kimler tarafından kutlanır? İşte detaylar…
19.12.2022 Gündem
Beykoz’da Roma ve Bizans dönemine ait binlerce eser ele geçirildi
Beykoz’da Roma ve Bizans dönemine ait binlerce eser ele geçirildi İstanbul'un Beykoz ilçesinde bir iş yerine yapılan operasyonda Roma, Bizans ve Helenistik döneme ait binlerce tarihi eser ele geçirildi. Ele geçirilen tarihi eserlerin pişmiş toprak küp (pithos), sütun parçası, musluk, ahşap sandıklar, mezar taşı parçaları gibi birbirinden farklı nitelikte olduğu ve sayılarının binleri bulduğu tespit edildi. Operasyonda ele geçirilen ürünlerin incelenmesi için 9 kişilik uzman ekip görevlendirildi.
13.08.2022 Gündem
Nilperi Şahinkaya'dan itiraf! 'Aşıkken daha cesur olurum'
Nilperi Şahinkaya'dan itiraf! 'Aşıkken daha cesur olurum' Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Erşan Kuneri' dizisinde kamera karşısına geçen Nilperi Şahinkaya, üç yıldır birlikte olduğu heykeltıraş Emre Yusufi ile ilişkisini anlattı. Şahinkaya ilişkisiyle ilgili samimi itiraflarda bulundu.
5.08.2022 Magazin
Camiden şamdan çaldı! Görüntülenmekten kurtulamadı
Camiden şamdan çaldı! Görüntülenmekten kurtulamadı İstanbul'da bir kişi, Ümraniye ilçesinde iki gün arayla iki ayrı camiden şamdan çaldı. Güvenlik kamera görüntülerinden faile ulaşan polis, zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı.
5.05.2022 Yaşam
Tarihi eser kaçakçılarına operasyon
Tarihi eser kaçakçılarına operasyon İstanbul'da tarihi eser kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alınırken, 762 adet tarihi eser ele geçirildi.
27.01.2022 Gündem
Trabzon'da sur kazılarında tarih fışkırıyor
Trabzon'da sur kazılarında tarih fışkırıyor Trabzon’un Zağnos Vadisi'nde, tarihi surların bulunduğu İç Kale ve Yukarıhisar'da, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destek verdiği arkeolojik kazıların ilk etabı tamamlandı. Kazılarda Roma, Bizans, Kommenos ve Osmanlı dönemine ait sikke, amfora, pitos, şamdan gibi çok sayıda tarihi eşya ve kalıntılara ulaşıldı. Kazı Heyeti Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yavuz, “İlk sonuçlar beklentilerimizin gayet üzerinde, bol miktarda ve nitelikli malzemenin devamının geleceğini düşünüyoruz” dedi.
1.12.2021 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'na katılan milli sporcuları tebrik etti. Erdoğan mesajında "Madalya kazansın kazanmasın, her bir evladımız Türkiye'yi hakkıyla temsil etmiş, bizlere büyük gurur yaşatmıştır" ifadesini kullandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tokyo 2020'de tarihi başarı! Eray Şamdan'dan olimpiyatlarda gümüş madalya
Tokyo 2020'de tarihi başarı! Eray Şamdan'dan olimpiyatlarda gümüş madalya 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede erkekler kumite 67 kiloda Eray Şamdan, gümüş madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Eray Şamdan kimdir, aslen nereli, boyu ve kilosu ne? Tokyo karate grubunda yarışan Eray Şamdan’ın yarı final maçı ne zaman?
Eray Şamdan kimdir, aslen nereli, boyu ve kilosu ne? Tokyo karate grubunda yarışan Eray Şamdan’ın yarı final maçı ne zaman? 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede erkekler kumite 67 kiloda Eray Şamdan yarı finale yükseldi. Olimpiyat madalyasını garantileyen Eray Şamdan, yarı finalde B Grubu'nu birinci bitiren Ürdünlü Abdel Rahman Almasatfa'yla eşleşti. Peki, Eray Şamdan kimdir, kaç yaşında, nereli? Eray Şamdan maçı ne zaman?
5.08.2021 Gündem
Tokyo 2020'de karatede Eray Şamdan olimpiyat madalyasını garantiledi
Tokyo 2020'de karatede Eray Şamdan olimpiyat madalyasını garantiledi 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede erkekler kumite 67 kiloda Eray Şamdan yarı finale yükselerek, olimpiyat madalyasını garantiledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular
2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı! İşte 2020 Tokyo Olimpiyatları ve olimpiyata Türkiye’den katılacak sporcular 2020 Tokyo Olimpiyatları merakla bekleniyordu, az bir süre kaldı. Türkiye’den de 108 sporcunun katılacağı olimpiyatların detayları yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 yılında gerçekleştirilemeyen Tokyo Olimpiyatları, bu yıl yapılacak. İşte 2020 yaz olimpiyatları programı ve TRT Spor yıldız yayın akışı…
23.07.2021 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
"Beni şöhretim için kullanmış"
"Beni şöhretim için kullanmış" Meryem Uzerli, Mart 2013’te 'tükenmişlik sendromu'na yakalandığını söyleyerek ‘Muhteşem Yüzyıl’daki ‘Hürrem’ rolünü bırakıp doğup büyüdüğü Berlin’e dönmüştü.
20.03.2020 Magazin
Hande Erçel şaşırdı: Murat sorulara bak!
Hande Erçel şaşırdı: Murat sorulara bak! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Afili Aşk'ın başrol oyuncusu Burcu Özberk, yeni yaşını önceki gece Asmalımescit Rixos Pera Park Şamdan’da kutladı. Hande Erçel, yakın dostunun doğum gününe sevgilisi Murat Dalkılıç'la katıldı.
13.12.2019 Magazin
Burcu Özberk'ten sevgili dileği
Burcu Özberk'ten sevgili dileği Burcu Özberk, 30’uncu doğum gününü Asmalımescit Park Şamdan Pera’da kutladı.
13.12.2019 Magazin
Bir sınavla hayatı değişti
Bir sınavla hayatı değişti Seren Koçibey, “New York Polis departmanında çalışmak için sınavlara girdim, derece aldım. Ama sağlık protokolüne takıldığım için beni seri katil değil, terör bölümüne verdiler" demişti. Bakın şimdiki mesleği ne...
14.11.2019 Magazin
Bengü: Yatağa asla küs girmiyoruz
Bengü: Yatağa asla küs girmiyoruz 7.5 aylık hamile olan şarkıcı Bengü, eşi Selim Selimoğlu ile Şamdan Plus dergisine röportaj verdi.
6.07.2019 Magazin
Cannes’a Türkiye damgası!
Cannes’a Türkiye damgası! T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ev sahipliğinde 72. Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen Türk Günü Resepsiyonu’na ulusal ve uluslararası sinema ve sanat camiasından konuklar katıldı.
18.05.2019 Kültür Sanat
Arşivden çıkan liste: 8 bin değil 73 bin eser kaçırmış
Arşivden çıkan liste: 8 bin değil 73 bin eser kaçırmış Troya antik kentinden Alman Heinrich Schliemann’ın 1870-73 yılları arasında kaçırdığı eserlerin sayısının 8 bin 833’ün çok üzerinde olduğu ortaya çıktı. Osmanlı arşivlerinde bulunan İzzeddin Efendi’nin raporuna göre, Schliemann 73 bin 139 parça eseri kaçırdı.
14.05.2019 Kültür Sanat
Birce Akalay saçlarını neden kısacık kestirdiğini açıkladı
Birce Akalay saçlarını neden kısacık kestirdiğini açıkladı Oyuncu Birce Akalay, 8 ay önce imaj değişikliğine gitme nedenini basın mensuplarına anlattı.
27.12.2018 Magazin
İncili Gastronomi Rehberi Ödülleri sahiplerini buldu
İncili Gastronomi Rehberi Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye’nin ilk ve tek özgün gastronomi derecelendirme sistemiyle hazırlanan ‘İncili Gastronomi Rehberi’ 2018-2019 yayınlandı. Bir yılı aşkın bir süredir titizlik ve şeffaflıkla yapılan değerlendirmeler sonucu İnci kazanan restoranlar Swissotel’de yapılan ödül töreniyle sahiplerini buldu.
19.12.2018 Yaşam
O sözler ceza getirdi: Babamın katili!
O sözler ceza getirdi: Babamın katili! İşletmeci Mehmet Tuna’nın kızı Deniz Tuna, babasının vefatından sorumlu tuttuğu şarkıcı Seda Sayan’a ima ederek sosyal medyada “Babamın katili” dedi. Bilişim yoluyla hakaret suçu işlediği gerekçesiyle yargılanan Tuna, 1 yıl 2 ay hapis cezası aldı.
14.12.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şamdan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şamdan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.