Mehmet K

Mehmet K

Son dakika mehmet k haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet k ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet k haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet K

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet k gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.252 mehmet k haberi bulunmuştur. Tüm mehmet k haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kazada ehliyetsiz ve alkollü çıkan sürücüye 12 bin TL ceza
Kazada ehliyetsiz ve alkollü çıkan sürücüye 12 bin TL ceza Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan olmadı. Kaza yapan otomobillerden birisinin sürücüsünün 2.70 promil alkollü olduğu ve ehliyeti bulunmadığı belirlenirken, aracın önündeki içki bardağı ve gitar dikkatlerden kaçmadı.
5.09.2023 Yaşam
Yedinci kattan düşerek hayatını kaybetti!
Yedinci kattan düşerek hayatını kaybetti! Samsun'un İlkadım ilçesinde yedinci kattan düşen kişi hayatını kaybetti.
27.09.2021 Gündem
Öğretmen dehşet saçtı! Komşusuna 'ne bakıyorsun' deyip...
Öğretmen dehşet saçtı! Komşusuna 'ne bakıyorsun' deyip... Adana'da öğretmen Celal T., daha önce aralarında husumet bulunan komşusu Mehmet K.yı apartman otoparkında tabancayla bacağından yaraladı. Kısa sürede yakalanan Celal T. karakola götürülürken, hastaneye kaldırılan Mehmet K.nin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.
2.05.2021 Yaşam
Duygu Delen cinayeti! Duygu Delen, Mehmet Kaplan tarafından mı öldürüldü? Otopsi sonucu çıktı mı? (Gaziantep Duygu Delen olayı)
Duygu Delen cinayeti! Duygu Delen, Mehmet Kaplan tarafından mı öldürüldü? Otopsi sonucu çıktı mı? (Gaziantep Duygu Delen olayı) Gaziantep’te bir apartmanın 4'üncü katından düşerek hayatını kaybeden Duygu Delen olayında yürütülen soruşturma kapsamında gözaltında tutulan Mehmet Kaplan, Sulh Ceza Hakimliği tarafından adam öldürme suçunun nitelikli hali ve çocuğun cinsel istismarı suçlarından tutuklandı. İşte Gaziantep Duygu Delen cinayeti hakkında merak edilenler…
15.08.2020 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün ortasında dehşet!
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün ortasında dehşet! İstanbul'da araç içerisinde arkadaşını bıçaklayarak öldüren şüpheli, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden atlayarak intihar etti.
26.01.2020 Yaşam
Katliama böyle gitmiş!
Katliama böyle gitmiş! Konya’da, eski eşi Güllü K.'nin sevgilisi olduğu öne sürülen Mehmet K.'yi (47) av tüfeğiyle vurarak ağır yaralayan, eski kayınvalidesi Sevim K.'yi evinde öldürdükten sonra intihar eden İrfan Taşkafa'nın, olayı gerçekleştirdiğinde yanında bir de tabanca taşıdığı belirlendi. Taşkafa'nın elinde ve belinde silahla Mehmet K.'nin iş yerine giderken kamera görüntüleri ortaya çıktı.
13.07.2019 Yaşam
İstanbul'da banka soygun girişimi! 59 yaşındaki adam...
İstanbul'da banka soygun girişimi! 59 yaşındaki adam... Esenler'de bir banka şubesinde soygun girişiminde bulunan kişi, güvenlik görevlisi tarafından etkisiz hale getirildi.
25.02.2019 Yaşam
Iğdır'da facia! 17 ölü, 36 yaralı
Iğdır'da facia! 17 ölü, 36 yaralı Iğdır'da, kaçak göçmenleri taşıyan bir minibüsün aydınlatma direğine çarparak alev alması sonucu 17 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı.
30.03.2018 Gündem
Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı
Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde, Mehmet K'nın 24 yıl önce kaybolmasına ilişkin 2 kişi gözaltına alındı.
5.01.2018 Yaşam
Şanlıurfa'da tekme tokat dayak
Şanlıurfa'da tekme tokat dayak Şanlıurfa'da, zihinsel engelli bir kişiye şiddet uygulayan Mehmet K., çevredekiler tarafından tekme tokat dövüldü.
10.08.2017 Yaşam
Niğde'de 7 emniyet imamı tutuklandı
Niğde'de 7 emniyet imamı tutuklandı NİĞDE'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) emniyet imamı olduğu belirtilen 7 kişi tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Apartmanda 'taciz' iddiasına dayak
Apartmanda 'taciz' iddiasına dayak Kayseri'de bir apartmanda 12 yaşındaki çocuğa taciz iddiası üzerine çocuğun yakınları daire sahibini dövdü
9.02.2017 Yaşam
Şarkı söyleme  tartışmasında solisti vurdu 1,5 ay sonra tahliye edildi
Şarkı söyleme tartışmasında solisti vurdu 1,5 ay sonra tahliye edildi Avcılar'da bir gece kulübünde yaklaşık 1,5 ay önce, Derya Kılıç'ı şarkı söylemeyi erken kestiği için tabancayla bacağından vurarak yaraladığı belirtilen Mehmet K...
11.11.2016 Yaşam
Büyüklerin kavgasında 7 yaşındaki çocuk öldü
Büyüklerin kavgasında 7 yaşındaki çocuk öldü Konya'da 2 kişinin silahlı kavgasında 7 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi, bir kişi yaralandı.
15.07.2016 Yaşam
Öğrenci evinde şüpheli ölüm
Öğrenci evinde şüpheli ölüm Aydın'da Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi 4...
6.06.2016 Yaşam
Öğrenci evinde şüpheli intihar
Öğrenci evinde şüpheli intihar Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir üniversite öğrencisi, öğrenci evinin bahçesinde demir parmaklıklara asılı halde ölü bulundu...
5.06.2016 Yaşam
Sur'a gitmeye çalışan keskin nişancılar yakalandı
Sur'a gitmeye çalışan keskin nişancılar yakalandı Kandil'de eğitim alan keskin nişancılar PYD'nin kararıyla PKK'ya destek için Sur'a gitmek isterken yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Konya'da iki kişi sokak ortasında öldürüldü
Konya'da iki kişi sokak ortasında öldürüldü Konya’da kahvehaneye silahlarla ateş açtıkları iddia edilen 3 kişiden 2'si sokak ortasında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı...
23.02.2016 Yaşam
Cinayet zanlısı evindeki gizli bölmede yakalandı
Cinayet zanlısı evindeki gizli bölmede yakalandı Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki silahlı kavgada iki kardeşi öldürdükten sonra kaçtığı iddiasıyla aranan zanlı, 5 ay sonra evinin zemininde yaptırdığı gizli bölmede yakalandı...
9.02.2016 Yaşam
Öğrenci servisleri çarpıştı: 7 yaralı
Öğrenci servisleri çarpıştı: 7 yaralı Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde iki öğrenci servisinin çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı...
23.11.2015 Yaşam
Eşi minibüste 18 yerinden bıçakladı
Eşi minibüste 18 yerinden bıçakladı Gaziantep’te eşinden şiddet gördüğü için ablasının yanına yerleşen kadın, kendisini sürekli takip eden kocası tarafından yolcu minibüsünde 18 yerinden bıçaklandı.
31.07.2015 Yaşam
Asansörde 17 yaşındaki kızı...
Asansörde 17 yaşındaki kızı... KAYSERİ’de asansörde karşılaştığı 17 yaşındaki H...
18.06.2015 Yaşam
Eski sevgilisine bakın ne yaptı!
Eski sevgilisine bakın ne yaptı! Adana'da eski sevgilisi olan hemşirenin cep telefonunu gasp edip kaçmak isteyen şahıs özel güvenlik görevlileri tarafından yakalandı...
28.05.2015 Yaşam
Emlakçıyı aradan çıkaran yandı!
Emlakçıyı aradan çıkaran yandı! Yargıtay, emlakçıyı aradan çıkarıp ev sahibi ile anlaşan alıcıyı mahkum etti.
14.01.2015 Arşiv
Herkes eceliyle öldü zannetti ama...
Herkes eceliyle öldü zannetti ama... Bursa'da, eceliyle öldüğü zannedilerek dün defnedilen kadının mezarı, hayatını kaybetmeden önce, yaklaşık 10 yıldır ayrı yaşadığı eşiyle tartıştığının öğrenilmesi üzerine açıldı...
1.11.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet K ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet k haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.