Gazete Vatan Logo

Asansörde 17 yaşındaki kızı...

KAYSERİ’de asansörde karşılaştığı 17 yaşındaki H.C.’yi elle taciz ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan evli ve 3 çocuk babası 27 yaşındaki Mehmet K., 2.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, merkez Melikgazi ilçesi Hisarcık Mahallesi’nde bir apartmanda 2013 yılının yaz aylarında meydana geldi. İddiaya göre hamal Mehmet K. asansörde karşılaştığı H.C.’yi sıkıştırıp, güzel olduğunu söyledi ve göğüslerini elledi. Asansör durduktan sonra inen genç kız, olayı yakınlarına anlattı ve şiyayetçi oldu. Yapılan soruşturma sonucu Mehmet K. hakkında, ’Basit cinsel saldırı’ suçundan dava açıldı.

Kayseri 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, tutuksuz sanık Mehmet K. ile mağdur H.C. hazır bulundu. Mahkemedeki savunmasında suçlamaları kabul etmeyen sanık, asansörde karşılaştığı H.C.’nin kendisini öptüğünü öne sürerek, "Ben kimseyi zorla öpmedim. Kendisi beni öptü ve ben itekledim. Göğüslerine dokunmadım. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

Şikaşetçi H.C. ise, sanığın yalan söylediğini ve kendisini elle taciz ettiğini anlattı. Mahkeme heyeti sanığa ’Basit cinsel saldırı’ suçunu işlediği gerekçesiyle 2.5 yıl hapis cezası verdi.

Haberin Devamı