Mehmet Cahit Turhan

Mehmet Cahit Turhan

Son dakika Mehmet Cahit Turhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Cahit Turhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Cahit Turhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Cahit Turhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet cahit turhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 226 mehmet cahit turhan haberi bulunmuştur. Tüm mehmet cahit turhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Karaismailoğlu: 5G için yaptığımız çalışmalar 6G teknolojilerinin de zeminini oluşturacak
Bakan Karaismailoğlu: 5G için yaptığımız çalışmalar 6G teknolojilerinin de zeminini oluşturacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin Türksat6A uydusunu Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde uzaya göndereceğini belirterek "Yerli ve millî imkânlarla geliştirmekte olduğumuz 5G teknolojisine yakın zamanda geçeceğiz. 5 G ile hayatımıza hız katacağız. 5G için yaptığımız çalışmalar aynı zamanda 6G teknolojilerinin de zeminini oluşturacak” ifadelerini kullandı.
7.10.2022 Ekonomi
Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Turhan corona virüse yakalandı
Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Turhan corona virüse yakalandı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.
8.10.2020 Siyaset
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda devir teslim töreni
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda devir teslim töreni Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda gerçekleşen devir teslim töreni ile Mehmet Cahit Turhan, görevi yardımcısı Adil Karaismailoğlu'na devretti. Bakan Karaismailoğlu, "Önümüzde çok önemli projeler var. Onları hep birlikte beraber, hızlı bir şekilde yürüteceğiz" dedi.
28.03.2020 Ekonomi
Mehmet Cahit Turan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? (Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan görevden alındı)
Mehmet Cahit Turan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? (Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan görevden alındı) Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan görevden alındı. Mehmet Cahit Turhan'ın yerine ise Adil Karaismailoğlu atandı. Atamaya ilişkin karar da Resmi Gazete'de yayımlandı. Adil Karaismailoğlu daha önce Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Peki görevden alınan Mehmet Cahit Turan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
28.03.2020 Gündem
Ulaştırma Bakanı Turhan görevden alındı!
Ulaştırma Bakanı Turhan görevden alındı! Cumhurbaşkanı Kararı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın görevine son verilerek, yerine Bakan Yardımcısı Adil Karaismailoğlu atandı.
28.03.2020 Gündem
9 Avrupa ülkesinden 2 bin 807 kişi Türkiye'ye geldi
9 Avrupa ülkesinden 2 bin 807 kişi Türkiye'ye geldi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Okta, "9 Avrupa ülkesinden Türkiye'ye dönmek isteyen 2 bin 807 vatandaşımızın tahliyesi saat 06.00 itibarıyla tamamlandı.Tahliye esnasında karantina şartlarına aykırı uygulamalarla ilgili inceleme ve soruşturma başlatılmıştır" dedi.
18.03.2020 Siyaset
İstanbul Valiliğinden flaş yurt dışı açıklaması!
İstanbul Valiliğinden flaş yurt dışı açıklaması! İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İstanbul'a yurt dışından dönen vatandaşlarımız, boşaltılan öğrenci yurtlarında 14 gün karantina altında tutulacak." denildi.
16.03.2020 Gündem
Corona virüsle ilgili yeni kararlar! Durduruldu
Corona virüsle ilgili yeni kararlar! Durduruldu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın başkanlığında, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile video konferansla katılım sağlayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile corona virüs toplantısı yapıldı.
15.03.2020 Gündem
Sağlık Bakanı Koca: Bir kişide daha corona virüs tespit edildi
Sağlık Bakanı Koca: Bir kişide daha corona virüs tespit edildi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada "Dün akşam sonuçlanan test, üzücü bir öngörüyü doğruladı. Bir hastamız daha var. İlk hastamızın, tanı konur konmaz takibe alınan çevresindendir. Virüsün olası yayılımını bu sınırlar içinde tutabilmek için gerekli tedbirlere başvurduk. Sorunun üstesinden birlikte geleceğiz" dedi. Bilim Kurulu üyesi Firdevs Aktaş, ikinci vakanın durumunun kontrol altında ve iyi olduğunu açıkladı. Corona virüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ortak basın açıklaması yapacak.
13.03.2020 Gündem
Külliye'de koronavirüs zirvesi!
Külliye'de koronavirüs zirvesi! Sağlık Politikaları Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde toplandı.
3.03.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: İdlib'deki yol haritamızı belirledik
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: İdlib'deki yol haritamızı belirledik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Dün Sayın Putin'le görüştük, gündüz Macron ve Merkel'le görüşmeler yaptık. Bütün bu değerlendirmelerden sonra da yol haritamızı belirledik" dedi.
22.02.2020 Siyaset
İstanbul'da pistten çıkan uçakla ilgili flaş açıklama
İstanbul'da pistten çıkan uçakla ilgili flaş açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pistten çıkan uçağın kaza inceleme raporuna yönelik çalışmaların devam ettiği, ön raporun bir ay içinde hazırlanacağı ve sonrasında da nihai raporun tamamlanacağı bildirildi.
20.02.2020 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İzmir'de yeni tramvay hattı için onay verdi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İzmir'de yeni tramvay hattı için onay verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının İzmir'de Çiğli tramvay hattı için onay verdiği bildirildi.
19.02.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Parlamentosunda gerçekleştirilecek Ulusal Meclis ve Senato ortak oturumuna katıldı. "Kurtuluş Savaşı'na gönderdiğiniz yardımları unutmayacağız. Dün Çanakkale bugün Keşmir. Bizim için Keşmir o dur o olacaktır." diyen Erdoğan, 'Biz sizi sevmeyeceğiz size muhabbet beslemeyeceğiz de kimi seveceğiz kime muhabbet besleyeceğiz.' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını yaparken Pakistan geleneklerine göre vekillerin alkış tutmak anlamına gelen masalara vurmaları dikkat çekti.
14.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan'da Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı İmran Han tarafından resmi törenle karşılandı.
13.02.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sosyal medya tam bir çöplük
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sosyal medya tam bir çöplük Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "İnsanlarımızın gerçek hayatla bağlarını güçlendirmemiz gerekiyor. Özellikle sosyal medya bu bakımdan tam bir çöplük tam bir başıboş mecra haline dönüşmüştür." ifadelerini kullandı.
10.02.2020 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik canlı yayında açıkladı! 'Yarın suç duyurusunda bulunulacak'
AK Parti Sözcüsü Çelik canlı yayında açıkladı! 'Yarın suç duyurusunda bulunulacak' AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vekillerle görüşmesi sonrası açıklamalarda bulundu.
6.02.2020 Siyaset
Bakan duyurdu! Kırıkkalelilere hızlı tren müjdesi
Bakan duyurdu! Kırıkkalelilere hızlı tren müjdesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Kırıkkale’nin kısa bir süre içerisinde Yüksek Hızlı Tren (YHT) hizmetine kavuşacağının müjdesini verdi.
23.01.2020 Ekonomi
Bakan Turhan açıkladı!  İmamoğlu iptal etti, Erdoğan talimat verdi
Bakan Turhan açıkladı! İmamoğlu iptal etti, Erdoğan talimat verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Haziran ayında İstanbul'da açılacak şehir hastanesine yapılan metro ve karayolu inşaatı ihalelerini İmamoğlu'nun iptal ettiğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyu duyunca hemen talimat verdiğini açıkladı.
12.01.2020 Gündem
Bakan Turhan müjdeyi verdi!
Bakan Turhan müjdeyi verdi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Yapımı devam etmekte olan 393 kilometre uzunluğundaki Ankara-Sivas yüksek hızlı tren hattında Balışeyh-Yerköy-Akdağmadeni kesiminde Mart ayı içerisinde test sürüşlerine başlamayı ve projeyi 2020 yılının ikinci çeyreğinde tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.
9.01.2020 Ekonomi
Bakan Turhan'dan Kanal İstanbul açıklaması
Bakan Turhan'dan Kanal İstanbul açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Kanal İstanbul projesinde çevreye en az zarar verecek güzergahın seçildiğini söyledi. Kanal İstanbul sahili çevresinde yapılaşmaya izin vermeyeceklerini belirten Turhan, yapılacak kanalın Montrö anlaşmasını etkilemeyeceğini vurguladı.
3.01.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devredilmesini bekliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devredilmesini bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkedeki FETÖ okullarının Türkiye Maarif Vakfı'na devredilmesini bekliyoruz. Moldova'nın Milli Eğitim Bakanlığıyla Türkiye Maarif Vakfı'nın müşterek çalışmasıyla burada çok önemli adımları atabiliriz." dedi.
30.12.2019 Siyaset
50 milyonuncu yolcuya hediyelerini Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi
50 milyonuncu yolcuya hediyelerini Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi Nisan ayı itibariyle tam kapasite ile hizmet vermeye başlayan İstanbul Havalimanı'nı 50 milyonuncu yolcu olan Kerem Kobanbay ve ailesi hediyelerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.
23.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 Fuat Sezgin Yılı Kapanış Töreni'nde konuştu. Yerli otomobil hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cuma günü inşallah 'Türkiye'nin Otomobili Projesi'nin tanıtım törenine katılacağız" dedi. Kanal İstanbul Projesi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri Kanal İstanbul projesini yaptırmayız diyor, müteahhitlere tehditler savuruyor. Dikili ağacınız yok. Dikili ağaçları söken bir zihniyetsiniz" ifadesini kullandı.
23.12.2019 Siyaset
Kanal İstanbul için flaş gelişme! Tarih belli oldu
Kanal İstanbul için flaş gelişme! Tarih belli oldu ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "İstanbul Boğazı'na alternatif sağlayacak, mal ve can güvenliğinin teminatı olacak Kanal İstanbul'un tüm hazırlıkları bitmek üzere, inşallah önümüzdeki yıl kazmayı vuracağız. Ancak ezberciler yine sahnede" dedi.
18.12.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Cahit Turhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet cahit turhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.