Cahit Turhan

Cahit Turhan

Son dakika Cahit Turhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cahit Turhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cahit Turhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cahit Turhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cahit turhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 409 cahit turhan haberi bulunmuştur. Tüm cahit turhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Karaismailoğlu: 5G için yaptığımız çalışmalar 6G teknolojilerinin de zeminini oluşturacak
Bakan Karaismailoğlu: 5G için yaptığımız çalışmalar 6G teknolojilerinin de zeminini oluşturacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin Türksat6A uydusunu Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde uzaya göndereceğini belirterek "Yerli ve millî imkânlarla geliştirmekte olduğumuz 5G teknolojisine yakın zamanda geçeceğiz. 5 G ile hayatımıza hız katacağız. 5G için yaptığımız çalışmalar aynı zamanda 6G teknolojilerinin de zeminini oluşturacak” ifadelerini kullandı.
7.10.2022 Ekonomi
Zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kayboldu
Zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kayboldu Yalova’da zıpkınla balık avlamak için denize giren Cahit Turhan (42) kayboldu. Turhan için başlatılan arama çalışmaları sürüyor.
4.07.2022 Yaşam
Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Turhan corona virüse yakalandı
Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Turhan corona virüse yakalandı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.
8.10.2020 Siyaset
Kanal İstanbul'un ihale hazırlığında sona yaklaşıldı
Kanal İstanbul'un ihale hazırlığında sona yaklaşıldı Kanal İstanbul'un ihaleye çıkma sürecinde sona yaklaşıldı. İhalenin bu yılın ikinci yarısında yapılması bekleniyor.
2.06.2020 Ekonomi
Çanakkale'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeledi: 6 dakikada tamamlanacak
Çanakkale'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeledi: 6 dakikada tamamlanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 32 bloktan oluşan kırmızı beyaz kulelerinin son blokunun yerleştirme töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2023 metrelik orta açıklığı 2023 hedeflerimizin de bir ifadesidir. Rastgele konulmuş bir hedef değildir. Feribotla 1.5 saat süren boğaz yolculuğu köprü ile 6 dakikada tamamlanacak." dedi.
16.05.2020 Ekonomi
Kabinede bakan değişlikliği neden yaşandı! İşte asıl sebep
Kabinede bakan değişlikliği neden yaşandı! İşte asıl sebep Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın yerine Adil Karaismailoğlu atandı. Edinilen bilgilere göre Turhan ile ilgili bir süredir bazı konu başlıklarında rahatsızlık olsa da asıl seyahat yasağı ile ilgili çalışmalar sırasında yaşandı.
29.03.2020 Siyaset
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda devir teslim töreni
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda devir teslim töreni Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda gerçekleşen devir teslim töreni ile Mehmet Cahit Turhan, görevi yardımcısı Adil Karaismailoğlu'na devretti. Bakan Karaismailoğlu, "Önümüzde çok önemli projeler var. Onları hep birlikte beraber, hızlı bir şekilde yürüteceğiz" dedi.
28.03.2020 Ekonomi
Mehmet Cahit Turan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? (Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan görevden alındı)
Mehmet Cahit Turan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? (Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan görevden alındı) Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan görevden alındı. Mehmet Cahit Turhan'ın yerine ise Adil Karaismailoğlu atandı. Atamaya ilişkin karar da Resmi Gazete'de yayımlandı. Adil Karaismailoğlu daha önce Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Peki görevden alınan Mehmet Cahit Turan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
28.03.2020 Gündem
Ulaştırma Bakanı Turhan görevden alındı!
Ulaştırma Bakanı Turhan görevden alındı! Cumhurbaşkanı Kararı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın görevine son verilerek, yerine Bakan Yardımcısı Adil Karaismailoğlu atandı.
28.03.2020 Gündem
Bakan Turhan’dan sağlık çalışanlarına "ücretsiz ulaşım" müjdesi
Bakan Turhan’dan sağlık çalışanlarına "ücretsiz ulaşım" müjdesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı fedakarca savaş veren sağlık çalışanlarını, İstanbul’da Marmaray, Ankara’da Başkentray ve İzmir'de İzban'dan bugün itibarıyla ücretsiz faydalanacağını bildirdi.
22.03.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan süre verdi ve duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan süre verdi ve duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Corona virüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı sona erdi. Erdoğan, Türkiye'deki tedbirlerin salgın riski ortadan kalkana kadar geçici olarak uygulanacağının altını çizerek, 'Hassasiyet gösterirsek evde kalma süresini 3 haftayla sınırlı tutabiliriz' ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Corona virüs toplantısı öncesi yaptığı açıklamada da; "Milletimizi iyi bilgilendirir, hastalığı sıkı şekilde kontrol altında tutarsak umduğumuzdan da güzel bir tablo bizi bekliyor" dedi.
18.03.2020 Siyaset
9 Avrupa ülkesinden 2 bin 807 kişi Türkiye'ye geldi
9 Avrupa ülkesinden 2 bin 807 kişi Türkiye'ye geldi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Okta, "9 Avrupa ülkesinden Türkiye'ye dönmek isteyen 2 bin 807 vatandaşımızın tahliyesi saat 06.00 itibarıyla tamamlandı.Tahliye esnasında karantina şartlarına aykırı uygulamalarla ilgili inceleme ve soruşturma başlatılmıştır" dedi.
18.03.2020 Siyaset
İstanbul Valiliğinden flaş yurt dışı açıklaması!
İstanbul Valiliğinden flaş yurt dışı açıklaması! İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İstanbul'a yurt dışından dönen vatandaşlarımız, boşaltılan öğrenci yurtlarında 14 gün karantina altında tutulacak." denildi.
16.03.2020 Gündem
Corona virüsle ilgili yeni kararlar! Durduruldu
Corona virüsle ilgili yeni kararlar! Durduruldu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın başkanlığında, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile video konferansla katılım sağlayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile corona virüs toplantısı yapıldı.
15.03.2020 Gündem
Bakan açıkladı! 9 ülkeye uçuşlar durduruluyor
Bakan açıkladı! 9 ülkeye uçuşlar durduruluyor Ulaştırma Bakanı Turhan, Almanya, Fransa, İspanya, Norveç, Danimarka, Belçika, İsveç ve Hollanda ve Avusturya'ya yapılan seferler yarın sabah, saat 08.00'den itibaren 17 Nisan tarihine kadar durdurulacaktır.
13.03.2020 Ekonomi
Türkiye'de corona virüs tespit edilen kişi sayısı 5'e yükseldi! 9 Avrupa ülkesine uçuş yasağı
Türkiye'de corona virüs tespit edilen kişi sayısı 5'e yükseldi! 9 Avrupa ülkesine uçuş yasağı Sağlık Bakanı Koca, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Bakan Koca vaka sayısının 5'e çıktığını söyledi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 9 Avrupa ülkesine daha uçuş yasağı kararının alındığını açıkladı. Adalet Bakanı Gül ise "Açık ve kapalı cezaevlerindeki görüşmeler 2 hafta boyunca durduruldu" açıklaması yaptı.
13.03.2020 Gündem
Sağlık Bakanı Koca: Bir kişide daha corona virüs tespit edildi
Sağlık Bakanı Koca: Bir kişide daha corona virüs tespit edildi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada "Dün akşam sonuçlanan test, üzücü bir öngörüyü doğruladı. Bir hastamız daha var. İlk hastamızın, tanı konur konmaz takibe alınan çevresindendir. Virüsün olası yayılımını bu sınırlar içinde tutabilmek için gerekli tedbirlere başvurduk. Sorunun üstesinden birlikte geleceğiz" dedi. Bilim Kurulu üyesi Firdevs Aktaş, ikinci vakanın durumunun kontrol altında ve iyi olduğunu açıkladı. Corona virüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ortak basın açıklaması yapacak.
13.03.2020 Gündem
Türkiye'nin ilk yerli ve milli uydusu Türksat 6A'da yeni aşama
Türkiye'nin ilk yerli ve milli uydusu Türksat 6A'da yeni aşama TUSAŞ Genel Müdür Yardımcısı Dr. Selman Nas: "Türksat 6A'nın mühendislik modeline ilişkin üretim ve entegrasyon faaliyetleri büyük oranda tamamlandı. Uydunun uçuş modelinde de entegrasyon faaliyetleri başladı"
11.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En yakın zamanda ihaleye çıkıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En yakın zamanda ihaleye çıkıyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi Açılış Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul Projesi'nin en yakın zamanda ihaleye çıkacağını belirterek, "Kanal İstanbul'u ülkemize kazandırmakta kararlıyız." dedi.
8.03.2020 Siyaset
Külliye'de koronavirüs zirvesi!
Külliye'de koronavirüs zirvesi! Sağlık Politikaları Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde toplandı.
3.03.2020 Siyaset
Marmaray'da yeni dönem yarın başlıyor!
Marmaray'da yeni dönem yarın başlıyor! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Marmaray'a yoğun yolcu talebini karşılamak amacıyla TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından çalışma yapıldığını belirterek, "Zeytinburnu ile Söğütlüçeşme arasında 8 dakika aralıklarla yapılan seferler Maltepe’ye kadar uzatıldı. 2 Mart Pazartesi günü itibarıyla Zeytinburnu ile Maltepe arasındaki sefer aralıklarının düşmesiyle hem aktarmasız giden yolcu sayısı hem de kapasite artmış olacak." dedi.
1.03.2020 Ekonomi
Bakan Turhan duyurdu! 5G bu yıl başlıyor...
Bakan Turhan duyurdu! 5G bu yıl başlıyor... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "5G'yi bu yıl içinde İstanbul Havalimanı'nda uygulamayı, başlatmayı düşünüyoruz" dedi.
26.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: İdlib'deki yol haritamızı belirledik
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: İdlib'deki yol haritamızı belirledik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Dün Sayın Putin'le görüştük, gündüz Macron ve Merkel'le görüşmeler yaptık. Bütün bu değerlendirmelerden sonra da yol haritamızı belirledik" dedi.
22.02.2020 Siyaset
İstanbul'da pistten çıkan uçakla ilgili flaş açıklama
İstanbul'da pistten çıkan uçakla ilgili flaş açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pistten çıkan uçağın kaza inceleme raporuna yönelik çalışmaların devam ettiği, ön raporun bir ay içinde hazırlanacağı ve sonrasında da nihai raporun tamamlanacağı bildirildi.
20.02.2020 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İzmir'de yeni tramvay hattı için onay verdi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İzmir'de yeni tramvay hattı için onay verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının İzmir'de Çiğli tramvay hattı için onay verdiği bildirildi.
19.02.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Cahit Turhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cahit turhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.