Mehmet Ali Birand

Mehmet Ali Birand

Son dakika Mehmet Ali Birand haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Ali Birand ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Ali Birand haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Ali Birand

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet ali birand gelişmeleri de dahil olmak üzere 575 mehmet ali birand haberi bulunmuştur. Tüm mehmet ali birand haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Ali Birand mezarı başında anıldı
Mehmet Ali Birand mezarı başında anıldı Gazeteci Mehmet Ali Birand ölümünün 11'inci yılında mezarı başında anıldı.
17.01.2024 Gündem
Erol Evgin 54 yıl sonra yine aynı sahnede!
Erol Evgin 54 yıl sonra yine aynı sahnede! Erol Evgin, 1969’da ilk kez sahneye çıktığı Marmara Yelken Kulübü’nde şarkılarını söyledi. Sanatçı, “Hafta sonları burada müzik yapardık. Bülent Eczacıbaşı, Mehmet Ali Birand müziğimizle dans ederdi” dedi.
18.09.2023 Magazin
Necip Hablemitoğlu kimdir, ne zaman ve nasıl öldü, kim öldürdü? Necip Hablemitoğlu suikastı nasıl oldu?
Necip Hablemitoğlu kimdir, ne zaman ve nasıl öldü, kim öldürdü? Necip Hablemitoğlu suikastı nasıl oldu? Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından firari emekli albay Levent Göktaş için Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarıldı. Söz konusu gelişmenin ardından “Necip Hablemitoğlu kimdir, nerede ve nasıl öldü? Necip Hablemitoğlu suikastı nasıl oldu?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
2.09.2022 Gündem
Levent Göktaş yakalandı mı, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu?
Levent Göktaş yakalandı mı, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu? Levent Göktaş yakalandı mı, sorusunun yanıtı merak ediliyordu. Emekli Albay Levent Göktaş yakalandı. Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından firari emekli Albay Levent Göktaş, Bulgaristan'da yakalandı. Adalet Bakanlığı ve EGM İnterpol Daire Başkanlığı, Göktaş’ın Türkiye’ye iade edilmesine yönelik işlemlere başladı. Peki, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu?
2.09.2022 Gündem
Yaşar Kemal ölümünün 7’nci yılında anıldı! Yaşar Kemal kimdir?
Yaşar Kemal ölümünün 7’nci yılında anıldı! Yaşar Kemal kimdir? Dünyaca ünlü yazar Yaşar Kemal, ölümünün 7’nci yılında Osmaniye'nin Hemite köyünde çeşitli etkinliklerle anıldı. Türk edebiyatına 26 roman, 11 deneme, 9 röportaj, 2 öykü ve şiir alanında bir eseri miras bırakan, Türk edebiyatının çınarı olarak biliniyor. Peki, Yaşar Kemal kimdir? Yaşar Keman ne zaman öldü? Yaşar Kemal kaç yaşında öldü? İşte Yaşar Kemal hakkında merak edilenler…
27.02.2022 Kültür Sanat
Necip Hablemitoğlu kimdir? Necip Hablemitoğlu suikasti nasıl oldu?
Necip Hablemitoğlu kimdir? Necip Hablemitoğlu suikasti nasıl oldu? Necip Hablemitoğlu suikasti ile ilgili, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığının operasyonuyla yakalanarak Türkiye'ye getirilen şüphelilerinden Nuri Gökhan Bozkır, adliyeye sevk edildi. Bu gelişmenin ardından Necip Hablemitoğlu suikastinin detayları merak ediliyor. Peki, Necip Hablemitoğlu kimdir? Necip Hablemitoğlu neden öldürüldü? Necip Hablemitoğlu nasıl öldü? Hablemitoğlu suikastinin detayları!
8.02.2022 Gündem
Mehmet Ali Birand mezarı başında anıldı
Mehmet Ali Birand mezarı başında anıldı Usta gazeteci ve televizyoncu Mehmet Ali Birand, 9. ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı.
17.01.2022 Yaşam
Sami Kohen kimdir? Sami Kohen'in hayatı!
Sami Kohen kimdir? Sami Kohen'in hayatı! Milliyet yazarı Sami Kohen tedavi gördüğü hastanede 93 yaşında hayatını kaybetti. 1954’ten beri diplomasi ve dış politika konularında haber ve yazılara imza atan Kohen, Türk basınını ilk kez dış haberler sayfasıyla tanıştırmıştı. Peki, Sami Kohen kimdir? İşte Sami Kohen'in yaşamı hakkında merak edilenler...
19.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ters kroşe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na ters kroşe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP’nin kırmızı çizgisi olan Anayasa’nın değişmez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez olan ilk dört maddesi üzerinden hedef aldı.
8.10.2021 Siyaset
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı!
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı! FETÖ/PDY adına siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri suçlamasıyla aralarında Emniyet Genel Müdürlüğü eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak ile birçok eski emniyet müdürünün bulunduğu 'VİP dinleme' davasında karar çıktı.
22.01.2020 Gündem
Vicdanlı erkeklerin çoğalmasının yolu bilinçli anneler
Vicdanlı erkeklerin çoğalmasının yolu bilinçli anneler ‘Oğluma Mektuplar’ tüm umutsuzlukları aşmanın tek yolunun yüreği sevgi dolu, vicdanlı, dürüst ve iyi eğitim almış evlatlar yetiştirmek olduğunun ve en önemlisi bir gün hepimizin öleceğinin altını çiziyor.
4.07.2019 Gündem
Ertuğrul Özkök'ü ağlatan Mehmet Ali Birand anısı
Ertuğrul Özkök'ü ağlatan Mehmet Ali Birand anısı CNN TÜRK'te "40" programına konuk olan gazeteci Ertuğrul Özkök, Mehmet Ali Birand anısını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Özkök, o anlar için "O gün hayatımın en mutlu günlerinden biriydi" diye konuştu.
17.10.2018 Gündem
Buket Aydın: Hak edilmiş bir başarı olduğunu düşünüyorum
Buket Aydın: Hak edilmiş bir başarı olduğunu düşünüyorum Kanal D Ana Haber spikeri Buket Aydın, yeni dönem hedeflerini ve hakkında merak edilenleri anlattı.
1.09.2018 Magazin
Benan Kepsutlu kimdir?
Benan Kepsutlu kimdir? Benan Kepsutlu kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı spiker Benan Kepsutlu'nun hayatına dair bilgiler merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. İşte Benan Kepsutlu hakkında merak edilenler...
16.08.2018 Gündem
Buket Aydın: 'Kanal D en büyük hayalimdi'
Buket Aydın: 'Kanal D en büyük hayalimdi' 7 Mayıs Pazartesi akşamı itibarıyla Kanal D Ana Haber’de izleyiciyle buluşacak Buket Aydın, “Ne kadar güzel bir duygu olduğunu tarif edemem. Bu, benim en büyük hayalimdi” dedi.
4.05.2018 Magazin
Nazlı Çelik açıkladı: Teklif aldım; ama...
Nazlı Çelik açıkladı: Teklif aldım; ama... Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, Ali Eyüboğlu'nun sorularını yanıtladı.
6.11.2017 Televizyon
Kanal D Haber'e veda etti! İşte yeni görevi
Kanal D Haber'e veda etti! İşte yeni görevi 7.5 yıldır başarıyla görev yapan Serdar Cebe dün akşam son kez Ana Haber Bülteni'ni sundu.
1.05.2017 Televizyon
Kılıçdaroğlu'na tepki: "Kontrollü darbe açıklaması facia"
Kılıçdaroğlu'na tepki: "Kontrollü darbe açıklaması facia" Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 16 Nisan Pazar günü yapılacak halk oylamasında Türkiye'nin geleceğiyle ilgili çok önemli bir karar verileceğini söyledi.
12.04.2017 Futbol
5 milyon 446 bin kişi eroin kaçakçısını izledi
5 milyon 446 bin kişi eroin kaçakçısını izledi TRT tüm görsel arşivini ücretsiz olarak dijital ortama taşıdı. “trtarsiv.com”daki içerikleri toplamda 621 bin 567 kişini izlerken, videolar 5 milyon 446 bin 827 kere görüntülendi
8.04.2017 Arşiv
Ertem Şener: Tayyip Erdoğan ne yaparsa doğru yapar
Ertem Şener: Tayyip Erdoğan ne yaparsa doğru yapar Şampiyonlar Ligi maçlarındaki heyecanıyla zihinlere kazınan ünlü spiker Ertem Şener,röportajda içini döktü.
7.04.2017 Futbol
Özal'ın başkanlık açıklamasında dikkat çeken detay
Özal'ın başkanlık açıklamasında dikkat çeken detay Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın 'Başkanlık sistemi' ile ilgili görüşleri arasında dikkat çekici detaylar var. Turgut Özal 1993'te konuk olduğu 32. Gün programında gazeteci Mehmet Ali Birand'a başkanlık sistemi ile ilgili önemli açıklamalar yapıyor. Özal'ın görüşlerinin bugün TBMM'de ikinci tur oylaması yapılan Anayasa değişiklik teklifiyle birçok noktada örtüştüğü görülüyor.
29.09.2021 Gündem
Mehmet Ali Birand mezarı başında anıldı
Mehmet Ali Birand mezarı başında anıldı Duayen gazeteci ve televizyoncu Mehmet Ali Birand ölümünün 4. yılında Anadolu Hisarı Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.
17.01.2017 Televizyon
Fatih Portakal'ın mesajı gerçeği ortaya çıkardı!
Fatih Portakal'ın mesajı gerçeği ortaya çıkardı! Kanal D ana haberi ocak ayının ortasından itibaren Ahmet Hakan sunacak. Hakan'a ilk tebrik rakibi Fatih Portakal'dan geldi.
3.01.2017 Televizyon
FETÖ'nün "VIP dinleme" davası
FETÖ'nün "VIP dinleme" davası Siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri iddiasıyla eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Yurt Atayün'ün de bulunduğu 145 kişinin yargılandığı davanın bugünkü celsesi başladı.
29.09.2021 Gündem
Cennet Koyu’nda tur
Cennet Koyu’nda tur Merhum gazeteci Mehmet Ali Birand’ın oğlu Umut Birand ailesiyle Bodrum’da tatile çıktı...
24.07.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ali Birand ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet ali birand haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.