Mehmet

Mehmet

Son dakika mehmet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet gelişmeleri de dahil olmak üzere 79.174 mehmet haberi bulunmuştur. Tüm mehmet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek'ten 'ülkemize dış kaynak gelmiyor' iddialarına yanıt
Bakan Şimşek'ten 'ülkemize dış kaynak gelmiyor' iddialarına yanıt Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'ülkemize dış kaynak gelmiyor' iddialarına yanıt verdi. Bakan Şimşek "Ülkemiz uluslararası piyasalardan daha uzun vadeli ve geçmiş döneme göre uygun maliyetli dış finansman sağlıyor" ifadelerini kullandı.
28.04.2024 Ekonomi
Adana'da bal hasadı başladı! Üretimde Türkiye'de ikinci sırada yer alıyor
Adana'da bal hasadı başladı! Üretimde Türkiye'de ikinci sırada yer alıyor Adana, zengin bitki örtüsü ve verilen desteklerle bal üretiminde üst sıralardaki yerini koruyor. Kentte yaklaşık 2 bin 470 arıcının 495 bin kovanda bal üretimi yapılmasıyla geçen yıl 12 bin 280 ton bal üretildi. Adana bölgesindeki arıcılar yılın ilk balını da peteklerden sağmaya başladı.
28.04.2024 Adana
Malatya'da korkunç olay! Polis memuru tartıştığı ağabeyini öldürdü
Malatya'da korkunç olay! Polis memuru tartıştığı ağabeyini öldürdü Malatya'da polis memuru İbrahim Ergin, arazi meseli yüzünden çıkan tartışmada ağabeyi Mehmet Ergin'i (44) beylik tabancasıyla vurarak öldürdü.
27.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Artış yapılmadı!
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Artış yapılmadı! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından KDV konusu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
27.04.2024 Ekonomi
Okan Buruk, Galatasaray'ı şampiyon yapıp gidiyor! Teklifi açıklayıp bombayı patlattı
Okan Buruk, Galatasaray'ı şampiyon yapıp gidiyor! Teklifi açıklayıp bombayı patlattı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray, Süper Lig'in 34'üncü haftasında Adana Demirspor'u deplasmanda 3-0'lık skorla mağlup etti. Eski futbolcu Mehmet Topal'ın Okan Buruk ile ilgili bombayı patlattı. İşte detaylar...
27.04.2024 Fenerbahçe
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi  Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın 'Devriamber' adlı sergisi, Ankara’da Cumhuriyet Müzesi’nde açıldı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan sergi, 25 Mayıs’a kadar devam edecek.
26.04.2024 Gündem
Ali Koç karşı çıkmış! Mehmet Büyükekşi 'ilk kez' itiraf etti: Bir hafta kala yapamazsınız dedi
Ali Koç karşı çıkmış! Mehmet Büyükekşi 'ilk kez' itiraf etti: Bir hafta kala yapamazsınız dedi Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri olay oldu. Futbol kamuoyunun gündemindeki isim Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 'Riyad'da oynanamayan Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa finalinde neler yaşandı, Ali Koç ne istedi, ve yeniden başkan adayı olacak mı?' sorularına net cevaplar verdi. İşte detaylar:..
26.04.2024 Fenerbahçe
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında bir konuşma yaptı. Şimşek enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atılacağını söyledi. Öte yandan Şimşek "Tasarruf konusunda çalışmalarımızı nihai bir noktaya getirdik, yakında bazı hususları paylaşacağız ve gereken adımları atacağız" açıklamasında bulundu.
26.04.2024 Ekonomi
Bakan Kacır'dan AB ile vize serbestliği açıklaması
Bakan Kacır'dan AB ile vize serbestliği açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye - AB Yüksek Düzeyli Diyalog Toplantısı sonrası AB Komiseri Iliana Ivanova ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bakan Kacır konuşmasında "Avrupa’nın inovasyon ve teknoloji ekosistemine dinamizm ve ivme kazandıran genç araştırmacılarımız ve girişimcilerimiz için vize muafiyetinin kritik önemi haiz olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.
25.04.2024 Gündem
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Yüce Divan Salonu'nda 62'nci kuruluş yıl dönümü törenine katıldı. AYM Başkanı Kadir Özkaya, yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç olduğunu vurguladı.
25.04.2024 Gündem
Özhaseki, depremzedelere borç iddiasına yanıt verdi! 'Hepsi iftiradır'
Özhaseki, depremzedelere borç iddiasına yanıt verdi! 'Hepsi iftiradır' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Gündem
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı!
TÜRKBESD Başkanı Sığın, yeni evlenecekleri uyardı! Türkiye Beyaz Eşya Sanayiciler Derneği (TÜRKBESD) Başkanı Gökhan Sığın, 2024 yılı ilk çeyreğinin değerlendirmesini yapmak için basın toplantısı düzenlendi. Beyaz eşya fiyatlarında da artış olacağını vurgulayan Sığın, "Enflasyon hala yüksek. Türk parasının değer kaybı da, kuru da takip ediyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu: Ailesinden açıklama geldi Evinde kızı tarafından cansız bedeni bulunan eski spordan sorumlu devlet bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesi ölüm nedenini açıkladı.
25.04.2024 Gündem
23 Nisan kutlamalarında öğretmen, veli tarafından acımasızca darp edildi!
23 Nisan kutlamalarında öğretmen, veli tarafından acımasızca darp edildi! İstanbul'un Esenler İlçesinde 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Ayvalıdere Ortaokulu’nda öğretmen Ozan K. veli Mehmet Ş. tarafından darp edildi. Olayı gören velilerden Veysel Azbay, "Öğrencinin velisi gösteri yerine gelince tartışma çıkıyor, hocaya kafa attıktan sonra yumrukla saldırıyor. Okuldaki öğretmenler ambulansı çağırıyorlar, o esnada ‘öğrenci velisi öğretmeni dövdü, durumu iyi değil” dediler” diye konuştu.
25.04.2024 Gündem
23 Nisan kutlamalarında öğretmen, veli tarafından acımasızca darp edildi!
23 Nisan kutlamalarında öğretmen, veli tarafından acımasızca darp edildi! İstanbul'un Esenler İlçesinde 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Ayvalıdere Ortaokulu’nda öğretmen Ozan K. veli Mehmet Ş. tarafından darp edildi. Olayı gören velilerden Veysel Azbay, "Öğrencinin velisi gösteri yerine gelince tartışma çıkıyor, hocaya kafa attıktan sonra yumrukla saldırıyor. Okuldaki öğretmenler ambulansı çağırıyorlar, o esnada ‘öğrenci velisi öğretmeni dövdü, durumu iyi değil” dediler” diye konuştu.
25.04.2024 Vatan TV
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor Antalya'da son yıllarda balık popülasyonunun azalması ve balıkçıların çözüm beklentisi, yapay resif yapılmasını gündeme getirdi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yapay resif alanında uzman isimlerinden biri olan Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Altan, yapay resiflerde 'istilacı tür' endişesi gündeme gelmesinden sonra açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Gündem
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
İnternetten alınan saatler için 'replika' uyarısı! Paranız çöpe gidiyor
İnternetten alınan saatler için 'replika' uyarısı! Paranız çöpe gidiyor İnternetten alınan saatlerin replika ürün olabileceğini ve kısa sürede bozulabileceğini belirten saatçi Mehmet Ercan, “Saat gibi uzun yıllar kullanılacak ürünlerin yüzyüze yapılan ticaretle alınması daha sağlıklıdır” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı Peters, İstanbul'da şantiyeyi ziyaret etti!
Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı Peters, İstanbul'da şantiyeyi ziyaret etti! İstanbul'un Kadıköy İlçesinde bulunan inşaatı ziyaret eden Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters, ülkesinden ithal edilen sismik izolatörlerin ilk defa kullanıldığı Kadıköy'deki binanın şantiyesini ziyaret etti.
24.04.2024 Gündem
Yargıtay başkanı kim oldu, 22. turda Yargıtay başkanı kim seçildi? Mehmet Akarca’dan sonra gözler Yargıtay başkanı seçimlerinde
Yargıtay başkanı kim oldu, 22. turda Yargıtay başkanı kim seçildi? Mehmet Akarca’dan sonra gözler Yargıtay başkanı seçimlerinde Yargıtay Başkanlığı görevine 24 Mart 2020'de seçilen Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresi 24 Mart itibarıyla doldu. Peki,Yargıtay başkanı kim oldu, 22. turda Yargıtay başkanı kim seçildi?
24.04.2024 Gündem
Kahverengi Kokarca Böceği bahçelerden sonra evlere dadandı! "Mikropları taşıyor"
Kahverengi Kokarca Böceği bahçelerden sonra evlere dadandı! "Mikropları taşıyor" Daha önce sadece bahçelerde görünen ‘Kahverengi Kokarca Böceği’ artık evlerde de görülmeye başlanırken, Pandemi Bilim Kurulu Üyesi, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Yeşim Taşova, böceklerin çeşitli mikropların taşıyıcı olduğunu bu nedenle önlem alınması gerektiğini söyledi.
25.04.2024 Adana
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı!
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı! Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı?
24.04.2024 Ekonomi
Adana’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı! Vatandaşlar ilgiyle izledi
Adana’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı! Vatandaşlar ilgiyle izledi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Uğur Mumcu Meydanı'nda gerçekleştirilen tören ve etkinlikler ile coşkuyla kutlandı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'e çocuklar tarafından çiçek takdim edilmesi ile devam etti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajının da okunduğu programda, çocuklardan oluşan halk oyunları ekibinin zeybek gösterisi vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.
23.04.2024 Adana
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.