Mavi Ay

Mavi Ay

Son dakika Mavi Ay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mavi Ay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mavi Ay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mavi Ay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mavi ay gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.231 mavi ay haberi bulunmuştur. Tüm mavi ay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Memur ve memur emeklilerinin zam oranı belli oldu!
Memur ve memur emeklilerinin zam oranı belli oldu! 4 milyon memur ve 2 buçuk milyon memur emeklisinin gözünü diktiği Hakem Kurulu'nun son toplantı sona erdi. Toplantıyla birlikte önümüzdeki 2 yılı kapsayan zam oranı belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan memur zamlarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Kamu görevlilerini ve memurları enflasyona ezdirmeyeceğiz." demişti. İşte Memur ve memur emeklilerinin 2023-2024 yılları için zam oranı...
31.08.2023 Emekli
Yolcu otobüsü,  TIR’a çarptı! Yaralılar var
Yolcu otobüsü, TIR’a çarptı! Yaralılar var Uşak’ın Banaz ilçesinde salça yüklü TIR’a arkadan çarpan otobüste 1’i ağır, 15 kişi yaralandı.
31.08.2023 Yaşam
‘Sürreal’ soygun! Salvador Dali maskesi takıp kuyumcu bastılar! Alarmı duyunca kaçtılar
‘Sürreal’ soygun! Salvador Dali maskesi takıp kuyumcu bastılar! Alarmı duyunca kaçtılar Fenomen dizi ‘La Casa De Papel’deki gibi sürrealist ressam Salvador Dali maskelerini takarak silahla kuyumcu soymaya çalışan 2 soyguncu kamera görüntülerinden yakalanarak tutuklandı. Aramalarda Dali maskeleri de ele geçti.
31.08.2023 Yaşam
'Mavi Ay' en parlak konumuna ulaştı! Muhteşem manzara
'Mavi Ay' en parlak konumuna ulaştı! Muhteşem manzara Ay'ın Dünya'ya en yakın konumda olduğu ve normalden daha parlak gözlendiği 'Mavi Ay' gökyüzünde zirveye ulaşarak, en parlak ve büyük haliyle gözlendi. Saat 04.36'da oluşan bu görüntüleri fırsat bilenler, ellerinde cep telefonları ile ayın bu evresini kaydetti.
31.08.2023 Yaşam
31 Ağustos dolunay saat kaçta, Türkiye’de Mavi Ay ne zaman görünecek? Mavi ay nereden izlenir, Türkiye'den görülecek mi?
31 Ağustos dolunay saat kaçta, Türkiye’de Mavi Ay ne zaman görünecek? Mavi ay nereden izlenir, Türkiye'den görülecek mi? Dolunay evresinin ikinci defa meydana gelmesiyle ortaya çıkan "mavi Ay" kendini gösterecek. Bu yıl dolunay 13. kez gerçekleşecek. Dolunay ağustos ayında ikinci kez ortaya süper mavi Dolunay olarak çıkacak. Peki, 31 Ağustos dolunay saat kaçta, Türkiye’de Mavi Ay ne zaman görünecek? Mavi ay nereden izlenir, Türkiye'den görülecek mi?
30.08.2023 Gündem
Mavi ay resmen burçları alt üst edecek! Değişim ateşini fitilleyecek
Mavi ay resmen burçları alt üst edecek! Değişim ateşini fitilleyecek Astroloji tutkunları için heyecan verici bir dönem başladı. Nadir görülen bir gökyüzü olayı olan Mavi Ay, gören herkesi adete mest etti. Dünyaya yakın ve ışıl ışıl görünen Süper Ay, burçlar üzerinde de etkili olacak. Peki, mavi ay burçları nasıl etkileyecek? Bugünden itibaren değişime hazır olun.
30.08.2023 Astroloji
Mavi Ay tutulması ne zaman 2023, Mavi Ay saat kaçta başlıyor? Mavi ay 30 Ağustos mu tutulacak, Mavi Ay tutulması nedir?
Mavi Ay tutulması ne zaman 2023, Mavi Ay saat kaçta başlıyor? Mavi ay 30 Ağustos mu tutulacak, Mavi Ay tutulması nedir? Yılın sadece belli bir döneminde gerçekleşen ve ender bir olay olan süper dolunay hali "Mavi Ay" bu yıl ağustos ayı içerisinde olacak. Süper dolunay 1946 yılından bu yana 'Mavi Ay' adıyla anılıyor. "Mavi Ay", Ay'ın Dünya'ya en yakın olduğu noktada gerçekleştiğinde dolunayın daha parlak ve büyük görünmesine neden oluyor. Bu doğa olayını izlemek isteyenler “Mavi Ay tutulması ne zaman 2023, Mavi Ay saat kaçta başlıyor? Mavi ay 30 Ağustos mu tutulacak?” sorularına yanıt arıyor. Peki, Mavi Ay tutulması nedir?
28.08.2023 Gündem
Doğa Rutkay: Alaçatı'yı ilk defa bu kadar boş görüyorum
Doğa Rutkay: Alaçatı'yı ilk defa bu kadar boş görüyorum 'Güldür Güldür' ile ekranlarda olan Doğa Rutkay ile 2014 yılında dünyaevine girdiği Kerimcan Kamal, dört yaşındaki ikiz çocukları Piraye ve Rutkay Kerim ile İzmir Alaçatı'daki evlerinde yaz tatillerine devam ediyorlar. 43 yaşındaki ünlü oyuncu, "Biz 2010'dan beri buradayız, Sokağın sesinden anlıyoruz yoğunluğu" açıklamasını yaptı.
30.07.2022 Magazin
Bruce Willis’in hastalığı afazi nedir, neden olur? Afazi hastalığının belirtileri nelerdir, tedavisi var mı?
Bruce Willis’in hastalığı afazi nedir, neden olur? Afazi hastalığının belirtileri nelerdir, tedavisi var mı? Emmy ve Altın küre ödüllü 67 yaşındaki ünlü yıldızın ailesi 'Bruce Willis'in sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini ve 'afazi' teşhisi konulduğunu belirtildi. Söz konusu gelişmenin ardından afazi hastalığı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Peki, Afazi hastalığı nedir, neden olur, belirtileri nelerdir? Afazi hastalığının tedavisi var mı, hangi doktora gidilir?
31.03.2022 Sağlık
Bruce Willis 'afazi' hastalığı nedeniyle oyunculuğa ara verdi
Bruce Willis 'afazi' hastalığı nedeniyle oyunculuğa ara verdi Hollywood yıldızı Bruce Willis'e (67) beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen 'afazi' (söz yitimi) hastalığı teşhisi koyuldu. Ünlü yıldızın ailesi tarafından yapılan ortak açıklamada, Willis'in oyunculuk kariyerini bırakacağı bilgisi de yer aldı.
30.03.2022 Magazin
Tozkoparan İskender saat kaçta başlayacak? Tozkoparan İskender’in yeni bölümü ne zaman?
Tozkoparan İskender saat kaçta başlayacak? Tozkoparan İskender’in yeni bölümü ne zaman? Çocuklar tarafından sevilen yapımlardan biri olan Tozkoparan İskender’in yeni bölümü merak ediliyor. Ocak ayında ekranlara merhaba diyen Tozkoparan İskender yaklaşık 1 yıldır izlenmeye devam ediyor. Macera, tarih, komedi ve fantastik türü dizilerden olan Tozkoparan İskender’in son bölümümünde yaşananlar ve yeni bölümü merak ediliyor. Peki, Tozkoparan İskender saat kaçta başlayacak? Tozkoparan İskender’in yeni bölümü ne zaman? Tozkoparan İskender 28. bölümde neler oldu? İşte Tozkoparan İskender ile ilgili merak edilenler…
29.11.2021 Gündem
Mavi Dolunay'ın İzmir'deki depreme etkisi var mı?
Mavi Dolunay'ın İzmir'deki depreme etkisi var mı? Bu akşam gökyüzünde gerçekleşecek olan ve ‘mavi ay’ olarak adlandırılan dolunayın, İzmir’de yaşanan 6.9 büyüklüğündeki yıkıcı depreme etkisi oldu mu? İşte astrologların yanıtı...
31.10.2020 Gündem
Mavi Dolunay, 76 yıl sonra dünyanın her yerinden görüntülenecek
Mavi Dolunay, 76 yıl sonra dünyanın her yerinden görüntülenecek İÜ Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Esenoğlu, "Cumartesi gecesi görülecek Mavi Dolunay, 76 yıl sonra ilk defa dünyanın her yerinden görüntülenecek. Bu çok nadir görülen olay, bu bakımdan önemlidir." dedi.
30.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Mavi Dolunay nedir? Mavi Dolunay nasıl izlenir? Mavi Dolunay'a saatler kaldı!
Mavi Dolunay nedir? Mavi Dolunay nasıl izlenir? Mavi Dolunay'a saatler kaldı! Mavi dolunay için geri sayım başladı. Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA) verdiği bilgilere göre Mavi Dolunay, bir takvim ayında yaşanan ikinci Dolunay olarak tanımlanan nadir bir doğa olayı olarak nitelendiriliyor. Peki, Mavi Dolunay nedir? Mavi Dolunay nasıl izlenir? Mavi Dolunay etkileri neler? İşte Mavi Dolunay ile ilgili bilmeniz gerekenler...
31.10.2020 Gündem
Mavi Dolunay ne zaman 2020? Mavi ay Dolunay nedir, neden mavi, mavi dolunayın etkileri nelerdir?
Mavi Dolunay ne zaman 2020? Mavi ay Dolunay nedir, neden mavi, mavi dolunayın etkileri nelerdir? NASA’nın geçtiğimiz günlerde Mavi Dolunay açıklaması yapması sonrası, Mavi Dolunay hakkında merak edilenler de arttı. Bu astrolojik olayı izlemek ve etkilerini öğrenmek isteyen meraklılar konuya yönelik güncel bilgiler araştırıyor. Peki Mavi Dolunay nedir, etkileri nelerdir? Mavi Dolunay ne zaman 2020?
24.09.2020 Gündem
Mavi Dolunay nedir? Nadir görülen Mavi dolunay nasıl izlenir? (Mavi Dolunay 2020)
Mavi Dolunay nedir? Nadir görülen Mavi dolunay nasıl izlenir? (Mavi Dolunay 2020) Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), 31 Ekim'de nadir görülen 'mavi dolunay' gerçekleşeceğini açıkladı. Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) yeni bir gök olayı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Mavi Dolunay nedir? Neden Mavi Dolunay deniliyor?
20.09.2020 Gündem
Tozkoparan 54. bölüm fragmanı
Tozkoparan 54. bölüm fragmanı TRT'nin beğeniyle takip edilen dizisi Tozkoparan'ın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.
7.04.2020 Televizyon
Tozkoparan 30. bölüm fragmanı
Tozkoparan 30. bölüm fragmanı TRT1'in sevilen dizisi Tozkoparan'ın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. İşte tüm detaylar...
6.08.2019 Televizyon
Tozkoparan 29. bölüm fragmanı
Tozkoparan 29. bölüm fragmanı TRT1'in sevilen dizisi Tozkoparan'dan yeni bölüm tanıtımı geldi. İşte tüm detaylar...
31.07.2019 Televizyon
Mersin'de 'Mavi Ay'
Mersin'de 'Mavi Ay' MERSİN'de rahatlıkla görülebilen 'Mavi Ay', adeta görsel şölen sundu.
31.03.2018 Yaşam
Dünya bu ana kilitlendi!
Dünya bu ana kilitlendi! Dünya genelinde uzun bir süredir gözlemlenemeyen Süper Mavi Kanlı Ay tutulması başladı.
31.01.2018 Yaşam
Süper Kanlı Mavi Ay tutulması Türkiye'de saat kaçta izlenecek?
Süper Kanlı Mavi Ay tutulması Türkiye'de saat kaçta izlenecek? Süper Kanlı Mavi Ay tutulması Türkiye'de saat kaçta izlenecek? Sorusunun yanıtı gündemde sıklıkla araştırılıyor. En son 1866 yılında gerçekleşen Süper Kanlı Mavi Ay tutulması nedir? Süper Kanlı Mavi Ay tutulması ne zaman ve nereden izlenebilecek? İşte tüm cevaplar...
31.01.2018 Gündem
Kanlı Ay tutulması
Kanlı Ay tutulması Bu akşam ‘Süper Mavi Kanlı Ay Tutulması’ gerçekleşecek. Ay her zamankinden daha parlak, hafif kırmızı gözükecek
30.01.2018 Yaşam
Süper Mavi Kanlı Ay Tutulması yarın gerçekleşecek!
Süper Mavi Kanlı Ay Tutulması yarın gerçekleşecek! Yarın akşamüstü gökyüzüne bakarsanız, oldukça ender rastlanan bir gökyüzü olayını kısmen dahi olsa görmeniz mümkün olacak. Yarın Mavi Ay, Tam Ay Tutulması, Kanlı Ay ve Süper Ay yaşanacak.Peki nedir Süper Mavi Kanlı Ay tutulması?
30.01.2018 Dünya
Kızına 123 milyonluk bir elmas daha aldı
Kızına 123 milyonluk bir elmas daha aldı Sotheby's Müzayede Evi'nde, önceki gün kızına 82 milyon liraya "Tatlı Yasemin" isimli pembe elmas alan Hong Kong'lu işadamı Joseph Lau, dün de "Mavi Ay" adlı elmasa rekor fiyat ödedi
13.11.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mavi Ay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mavi ay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.