Masterchef Cemre

Masterchef Cemre

Son dakika MasterChef Cemre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MasterChef Cemre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MasterChef Cemre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masterchef Cemre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masterchef cemre gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 masterchef cemre haberi bulunmuştur. Tüm masterchef cemre haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cemre ve Dilara birbirine girdi! MasterChef All Star'da terbiyesizlik iki ismi çıldırttı
Cemre ve Dilara birbirine girdi! MasterChef All Star'da terbiyesizlik iki ismi çıldırttı MasterChef All Star dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 31 Ekim MasterChef bireysel dokunulmazlığı alan Dilara Başaran oldu. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana rekabet devam ederken yeni bölümde Cemre ve Dilara arasındaki kavga damga vurdu.
31.10.2023 Televizyon
Cemre kaptan olup Barış'ı verdi Onu aldı! MasterChef All Star'da sürpriz düelloda iki isim yer değiştirdi!
Cemre kaptan olup Barış'ı verdi Onu aldı! MasterChef All Star'da sürpriz düelloda iki isim yer değiştirdi! MasterChef All Star'da haftanın takımları belli oldu. 23 Ekim MasterChef kaptanlık oyununda en iyi mantıyı çıkaran MasterChef Cemre mavi takım kaptanı oldu. Kırmızı takım kaptanı olarak Dilara Başaran'ı seçti. Sonradan alınan sürpriz bir kararla iki kaptan düelloya gitti. Düelloyu kazanan Cemre, kendi takımından Barış'ı verip O'nu aldı. İşte MasterChef All Star'da yeni bölümde yaşananlar...
24.10.2023 Televizyon
Cemre fenalaştı, Sergen işten kaçtı! MasterChef All Star'da Şanlıurfa'da küfürler havada uçuştu!
Cemre fenalaştı, Sergen işten kaçtı! MasterChef All Star'da Şanlıurfa'da küfürler havada uçuştu! MasterChef All Star Şanlıurfa dış oyunuyla ekrana geldi. 6 Ekim MasterChef ödül oyununda kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele devam etti. Şanlıurfa sıcağına dayanamayan MasterChef Cemre fenalaşında yardıma kaptan Kerem koştu. Uzun süredir dış oyunda kazanamayan Sergen Özen, Kerem'in, "Şunu da aradan çıkartırsın" sözüne "Çıkartamam" diyerek rest çekti.
6.10.2023 Televizyon
2019 finalinin rövanşı oynandı! MasterChef All Star'da Alican ve Cemre düellosunda kazanan belli oldu
2019 finalinin rövanşı oynandı! MasterChef All Star'da Alican ve Cemre düellosunda kazanan belli oldu MasterChef All Star'da düello akşamı yaşanıyor. 29 Eylül MasterChef ödül oyununda şef adayları bireyselde karşı karşıya geldi. Ancak en dikkat çekici karşılaşma MasterChef Alican ve Cemre Uyanık arasında yaşandı. 2019 finalinde mücadele eden ikili bu kez düelloda karşılaştı. İşte kazanan isim...
29.09.2023 Televizyon
Bu kadar kısa şort Survivor'da bile yok! MasterChef Cemre'nin şortu sosyal medyayı ikiye böldü!
Bu kadar kısa şort Survivor'da bile yok! MasterChef Cemre'nin şortu sosyal medyayı ikiye böldü! MasterChef All Star'da Cemre'nin şortu gündeme geldi. 28 Eylül MasterCHef dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı ve mavi takım arasındaki elenmeme yarışı kıyasıya sürdü. Kıran kırana mücadelenin yanısıra bazı detaylar da seyircinin gözünden kaçmadı. Yarışmaya geçtiğimiz gün katılan eski şampiyon Cemre Uyanık'ın giydiği şort sosyal medyada tartışma konusu oldu.
28.09.2023 Televizyon
Cemre ilk günden Sergen'i haşat etti! MasterChef All Star'da eski şampiyondan zehir zemberek sözler!
Cemre ilk günden Sergen'i haşat etti! MasterChef All Star'da eski şampiyondan zehir zemberek sözler! MasterChef All Star'da Cemre Uyanık şov başladı. 25 Eylül MasterChef takım kaptanlık oyunu oynandı. Mavi takım kaptanı Tahsin, kırmızı takım kaptanı olarka Eren'i seçti. Eski şampiyonların da katılmasıyla mücadelde seviye yükseldi. MasterChef Cemre, ilk günden Sergen Özen'i haşat etti.
25.09.2023 Televizyon
MasterChef Cemre hangi yıl şampiyon oldu? Cemre Uyanık kaç yaşında, nereli?
MasterChef Cemre hangi yıl şampiyon oldu? Cemre Uyanık kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star'da Cemre Uyanık zamanı geldi. 25 Eylül takım kaptanlığı oyunu öncesi eski şampiyonlar stüdyoya geldi. Lahmacun tarifinin yapıldığı yeni bölümde seyircinin Cemre Uyanık hakkında araştırmaları başladı. Peki MasterChef Cemre hangi yıl şampiyon oldu?
25.09.2023 Televizyon
Cemre stüdyoya adım attı, Barış'ı susturdu! MasterChef All Star'da şampiyonlar geri döndü!
Cemre stüdyoya adım attı, Barış'ı susturdu! MasterChef All Star'da şampiyonlar geri döndü! MasterChef All Star'da şampiyonlar geri döndü. 25 Eylül MasterChef yeni bölümde takım kaptanlık oyunu kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana geçmesi bekleniyor. MasterChef Sefa'nın elenmesinden sonra şampiyonlar stüdyoya geldi. 2019 yılının şampiyonu Cemre Uyanık, gelir gelmez MasterChef Barış ile polemiğe girdi. Ancak kaybeden Barış oldu.
24.09.2023 Gündem
MasterChef Cemre Uyanık yemek tarifi paylaşınca tepki çekti!
MasterChef Cemre Uyanık yemek tarifi paylaşınca tepki çekti! Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremler sonrası MasterChef yarışmacılarını büyük kısmı afet bölgelerinde yemek yaptı. Yarışmacılar içinde öne çıkan isimlerden MasterChef Cemre Uyanık depremden günler sonra yemek tarifi paylaşınca tepki çekti.
5.03.2023 Magazin
Masterchef Cemre kimdir? Masterchef Şampiyonu Cemre şimdi ne yapıyor?
Masterchef Cemre kimdir? Masterchef Şampiyonu Cemre şimdi ne yapıyor? Masterchef Türkiye'nin 16 kişilik yeni kadrosu belli oldu. Bu akşam 2019 sezonu yarışmacıları Masterchef 2020 yarışmacıları ile bir araya geliyor. Masterchef 2019 şampiyonu Cemre Uyanık internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Masterchef Cemre kimdir? Masterchef Şampiyonu Cemre kaç yaşında ve nereli? Masterchef 2019 Şampiyonu Cemre şimdi ne yapıyor? İşte Cemre Uyanık ile ilgili merak edilenler...
17.08.2020 Gündem
MasterChef Cemre'den şaşırtan itiraf!
MasterChef Cemre'den şaşırtan itiraf! Tv8 ekranlarının çok sevilen yemek yarışması 'MasterChef'in bu sezonki şampiyonu Cemre Uyanık oldu. 'Türkiye'nin 2. Masterchefi' ünvanının sahibi Cemre, canlı yayında yarışmada en çok sinirlendiği ismi açıkladı.
3.01.2020 Magazin
MasterChef Cemre ilk iş olarak bakın ne yaptı?
MasterChef Cemre ilk iş olarak bakın ne yaptı? Türkiyeyi ekran başına kilitleyen MasterChef 2019 Şampiyonu Cemre Uyanık, şampiyon olduktan hemen sonra yaptığıyla gönüllerin de şampiyonu oldu. MasterChef Cemre, 'Aslında Amerika'dan yarışmaya katılmak için gelmedim' diyerek asıl amacının ne olduğunu da açıkladı. İşte MasterChef Cemre'nin birincilik ödülünü aldıktan sonra ilk yaptığı o örnek hareket...
30.12.2019 Televizyon
MasterChef Türkiye'yi kim kazandı? Şampiyon Cemre mi Alican mı?
MasterChef Türkiye'yi kim kazandı? Şampiyon Cemre mi Alican mı? MasterChef Türkiye'de 2019 yılının şampiyonu belli oldu. Alican Sabunsoy ve Cemre Uyanık'ın yarıştığı final gecesinde heyecan adeta doruğa çıktı.
30.12.2019 Televizyon
Masterchef Cemre'den olay açıklama: Pazartesi paylaşacağım
Masterchef Cemre'den olay açıklama: Pazartesi paylaşacağım TV8'in en çok izlenen yarışmalarından biri olan Masterchef'te sona gelindi. Final heyecanının yaşandığı Masterchef'te Cemre ve Alican kozlarını paylaştı. iki yetenekli isimden birinciliği Cemre kazandı.
29.12.2019 Televizyon
Eski şampiyon All Star'a veda etti! 10 Aralık MasterChef All Star'da kim elendi?
Eski şampiyon All Star'a veda etti! 10 Aralık MasterChef All Star'da kim elendi? MasterChef All Star'da eleme heyecanı bu gece devam ediyor. Sezonun sonlarına yaklaşan ve artık finale adım adım yaklaşılan yarışmada 10 Aralık eleme gecesinde adaylar tezgah başına geçiyor. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Haftanın eleme adayları Esra, Cemre, Kıvanç ve Dilara olarak belirlendi. Peki 10 Aralık MasterChef kim elendi? İşte detaylar...
11.12.2023 Televizyon
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı?
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı? MasterChef Türkiye All Star 150. Bölümü 15 Kasım Çarşamba akşamı ekrana geliyor. Sezonun ikinci altın kaşığı sahibini buluyor. Bu akşamki yeni bölümde altın kaşığı kimin aldığı merak ediliyor. Danilo, Mehmet ve Somer şef sezonun ikinci altın kaşığını atıyor. En güzel tabağını yaparak altın kaşıkla ödüllendirilen yarışmacının kim olduğu yoğun bir şekilde sorgulanıyor.
15.11.2023 Televizyon
Dün tehdit etti bugün 100 bin TL'lik ödülü kazandı! MasterChef All Star'da 27 Ekim ödülünü Onun takımı kazandı!
Dün tehdit etti bugün 100 bin TL'lik ödülü kazandı! MasterChef All Star'da 27 Ekim ödülünü Onun takımı kazandı! MasterChef All Star'da 100 bin TL'lik ödül oyunu bu akşam oynandı. 27 Ekim MasterChef ödül oyununu kim kazandı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Kahramanmaraş dış oyunuyla yöreye özgü yemeklerin yapıldığı programda kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam etti. Cemre ve Tahsin arasında dün akşam yaşanan gergin anların hala hafızalarda olduğu MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı?
27.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da dönüş haftası geldi! 4 aday geri çağrıldı, Onu duyan ayağa kalktı!
MasterChef All Star'da dönüş haftası geldi! 4 aday geri çağrıldı, Onu duyan ayağa kalktı! MasterChef All Star'da dönüş haftası yaşanacak. Hafta içi her gün yeni bir heyecana neden olan lezzet yarışmasında kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Son elenen MasterChef Azize olmuştu. Bu hafta Cemre ve Dilara'nın kaptanlığında takımlar ter döküyor. Ancak gelecek hafta bir dönüş haftası olacak. Elenen 4 yarışmacı geri çağrıldı. O ismi duyan ise ayağa kalktı.
26.10.2023 Televizyon
MasterChef Serhat Doğramacı neden katılmadı? MasterChef All Star'da Serhat Doğramacı neden yok?
MasterChef Serhat Doğramacı neden katılmadı? MasterChef All Star'da Serhat Doğramacı neden yok? MasterChef Serhat Doğramacı neden katılmadı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 25 Eylül MasterChef yeni bölümde eski şampiyonlar da All Star kadrosuna dahil oldu. Uğur Kardaş, Cemre Uyanık, Metin Yavuz ve Eren Kaşıkçı MasterChef All Star'a geldi. Ancak seyircinin gözleri Serhat Doğramacı'yı aradı. Peki MasterChef Serhat neden yok? İşte detaylar...
2.10.2023 Gündem
MasterChef All Star ödül oyunu kim kazandı? 29 Eylül düellolarda kim galip geldi?
MasterChef All Star ödül oyunu kim kazandı? 29 Eylül düellolarda kim galip geldi? MasterChef All Star'da bu akşam ödül oyunu oynanıyor. 29 Eylül MasterChef ödül oyununu kim kazandı sorusu da gündeme geldi. MasterChef Alican ve Cemre'nin yıllar sonra düelloya çıkacağı yeni bölümde peynir tarifleri şef adaylarını zorlayacak. Peki 29 Eylül MasterChef düellolarda kim kazandı?
29.09.2023 Televizyon
Lahmacunlar yapıldı, kaptanlar belli oldu! 25 Eylül MasterChef All Star takımlar nasıl oluştu?
Lahmacunlar yapıldı, kaptanlar belli oldu! 25 Eylül MasterChef All Star takımlar nasıl oluştu? MasterChef All Star'da haftanın takım kaptanları bu akşam belli oluyor. 25 Eylül MasterChef All Star takım kaptanları kim oldu sorusu da seyircinin gündemindeki yerini aldı. Eski şampiyonlar Eren Kaşıkçı, Uğur Kardaş, Metin Yavuz ve Cemre Uyanık'ın kadroya dahil olduğu yarışmada bu akşam lahmacun yapılıyor.
25.09.2023 Televizyon
MasterChef All Star'a geri döndü müjdeyi verdi! Somer Şef'ten MasterChef şampiyonları için şaşırtan açıklama!
MasterChef All Star'a geri döndü müjdeyi verdi! Somer Şef'ten MasterChef şampiyonları için şaşırtan açıklama! MasterChef All Star sezonu ana kadronun belirlenmesinin ardından resmen başladı. Seyircinin gözü ise ilk bölümden itibaren eski şampiyonları aradı. Şampiyon olan Uğur Kardaş, Serhat Doğramacı, Cemre Uysak, Metin Yavuz ve sezon ikincilerinin All Star'da yer alıp almayacağı merak ediliyordu. Uzun süredir jüri koltuğunda olmayan Somer Sivrioğlu ise geri döndü. Sürpriz açıklamayı ise yine o yaptı.
11.07.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Cemre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masterchef cemre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.