Cemre

Cemre

Son dakika cemre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cemre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cemre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cemre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cemre gelişmeleri de dahil olmak üzere 896 cemre haberi bulunmuştur. Tüm cemre haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında?
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında? Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi 'İnci Taneleri'nde uzun süredir Azem’in kızı Nehir Yücedağ’ın kim olacağı merak ediliyordu. Nehir karakterine hayat verecek olan oyuncunun Serra Kutlubey olacağı iddia edildi.
25.04.2024 Magazin
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bu Akşam Kızılcık Şerbeti var mı, 12 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bayram nedeniyle ara verilen dizilerin akıbeti sorgulanıyor. Kızılcık Şerbeti hayranları bu akşam dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12.04.2024 Magazin
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri kız voleybolcularla birlikte antrenman yaptı.
24.03.2024 Adana
Doğuma sayılı gün kaldı, Cemre Kemer’den yeni poz! İkinci kez anne olacak
Doğuma sayılı gün kaldı, Cemre Kemer’den yeni poz! İkinci kez anne olacak Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Aralık 2020'de sekiz yıldır birlikte olduğu reklamcı Emir Medina ile ikinci çocuklarını bekliyor.
22.03.2024 Magazin
Diyetisyen uyardı! Kilo veremeyen kişilerin gözden kaçırdıkları
Diyetisyen uyardı! Kilo veremeyen kişilerin gözden kaçırdıkları Egzersiz yapılmasına rağmen kilo kaybı yaşayamayan kişilerin motivasyonu düştüğünü belirten diyetisyen Cemre Balkan, kilo veremeyen kişilerin gözden kaçırılan küçük detayları atladığı için zayıflayamadığını söyledi.
5.03.2024 Yaşam
Cemre toprağa düştü mü? Üçüncü cemre ne zaman düşecek toprağa?
Cemre toprağa düştü mü? Üçüncü cemre ne zaman düşecek toprağa? Üçüncü cemrenin toprağa ne zaman düşeceği sorgulanıyor. Cemre her yıl 3 kez önce hava, sonra suya ve en son toprağa düşüyor. Son cemrenin de düşmesiyle birlikte bahar mevsimi kapılarını aralayacak. Peki, üçüncü cemre toprağa ne zaman düşecek? Cemre toprağa düştü mü?
5.03.2024 Gündem
Cemre düştü mü 20 Şubat 2024? İlk cemre düşünce ne olur, hava ısınır mı? Cemre düşmesi nedir?
Cemre düştü mü 20 Şubat 2024? İlk cemre düşünce ne olur, hava ısınır mı? Cemre düşmesi nedir? Cemre düşünce ne olur, cemre düşmesi nedir? Halk arasında baharın müjdeleyicisi olarak bilinen cemrenin ilki havaya düştü. Cemrenin ikincisi 26-27 Şubat'ta suya, üçüncüsü 5-6 Mart'ta toprağa düşecek.  Orta Asya'dan Arap coğrafyasına, Çin'den Yunanistan'a pek çok kültürde, yılın neredeyse aynı günleri, cemrelerin düşerek ya da yükselerek havayı, toprağı ve suyu ısıttığı tarihler olarak kabul ediliyor. Peki, ilk cemre düşünce hava ısınır mı, kar mı yağar?
20.02.2024 Gündem
Cemre Demirel’in sevgilisi Nilsu kimdir? Cemre Demirel olayı nedir, Cemre Demirel kimdir?
Cemre Demirel’in sevgilisi Nilsu kimdir? Cemre Demirel olayı nedir, Cemre Demirel kimdir? Cemre Demirel sevgilisi Nilsu kimdir, Cemre Demirel olayı nedir? Sosyal medyada yayınlar açarak adından söz ettiren Cemre Demirel'in sevgilisi Nilsu’ya şiddet uyguladığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Peki, Nilsu kimdir kaç yaşında, nereli, mesleği ne?
14.02.2024 Gündem
Cemre düştü mü 2024? İlk cemre ne zaman düşüyor, ilk cemre hangi ayda, ayın kaçında, nereye düşüyor?
Cemre düştü mü 2024? İlk cemre ne zaman düşüyor, ilk cemre hangi ayda, ayın kaçında, nereye düşüyor? Baharın müjdecisi cemrenin düşme tarihi mart ayının yaklaşmasıyla gündem geldi. Cemre ilk olarak havaya düşüyor. Peki, cemre toprağa düştü mü, ilk cemre ne zaman düşecek, nereye? İşte sırasıyla cemre düşme tarihleri…
13.02.2024 Gündem
Beş kez nikah masasına oturan Cem Özer: En büyük başarım boşanmak
Beş kez nikah masasına oturan Cem Özer: En büyük başarım boşanmak Beş kez nikâh masasına oturan oyuncu Cem Özer, eşi Pınar Dura Özer'le konuk olduğu bir programda evliklerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
13.02.2024 Magazin
Futbol aşkına, zorlu şartlara rağmen pes etmiyorlar
Futbol aşkına, zorlu şartlara rağmen pes etmiyorlar TFF Kadınlar 3. Ligi'nde mücadele eden Adana 5 Ocak Demirspor Kadın Futbol Spor Kulübü’nün futbolcuları, uzun mesafelere ve maddi sıkıntılara rağmen futbol hayallerinden vazgeçmiyor.
1.02.2024 Adana
Cemre ne zaman düşecek 2024? İlk cemre nereye düşer, ilk cemre hangi ayda düşüyor? Sırası ile cemre düşme tarihleri
Cemre ne zaman düşecek 2024? İlk cemre nereye düşer, ilk cemre hangi ayda düşüyor? Sırası ile cemre düşme tarihleri Cemrenin ne zaman ve nereye düşeceğine yönelik araştırmalar hızlandı. Cemre düşme süreçlerinin sona ermesiyle doğa yeniden canlanacak, bahar geçek. Hava sıcaklarının zaman zaman artması ve güneşin yüzünü göstermesi nedeniyle vatandaşlar cemre tarihlerini sorguluyor. Peki, Cemre ne zaman düşecek 2024? İlk cemre nereye düşer?
23.01.2024 Gündem
Mehmet Ali Birand mezarı başında anıldı
Mehmet Ali Birand mezarı başında anıldı Gazeteci Mehmet Ali Birand ölümünün 11'inci yılında mezarı başında anıldı.
17.01.2024 Gündem
Eski şampiyon All Star'a veda etti! 10 Aralık MasterChef All Star'da kim elendi?
Eski şampiyon All Star'a veda etti! 10 Aralık MasterChef All Star'da kim elendi? MasterChef All Star'da eleme heyecanı bu gece devam ediyor. Sezonun sonlarına yaklaşan ve artık finale adım adım yaklaşılan yarışmada 10 Aralık eleme gecesinde adaylar tezgah başına geçiyor. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Haftanın eleme adayları Esra, Cemre, Kıvanç ve Dilara olarak belirlendi. Peki 10 Aralık MasterChef kim elendi? İşte detaylar...
11.12.2023 Televizyon
Deniz Göktaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Deniz Göktaş'ın biyografisi
Deniz Göktaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Deniz Göktaş'ın biyografisi Son dönemde tek kişilik sahneleri ile gündeme gelen Deniz Göktaş'ın hayatı merak konusu oldu. Peki Deniz Göktaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
9.12.2023 Gündem
Kışın cemre düşer mi? Kış cemresi ne zaman düşer?
Kışın cemre düşer mi? Kış cemresi ne zaman düşer? Cemre düşme tarihleri havaların soğumasıyla araştırılmaya başlandı. Soğuk kış aylarının ardından baharın gelişini müjdeleyen cemre birer hafta arayla havaya, suya ve toprağa düşer. Sıcaklık' ve 'sıcaklığın yükselişi' anlamlarında kullanılan cemrenin kışın düşüp düşmeyeceği sorgulanıyor. Peki, Kışın cemre düşer mi? Kış cemresi ne zaman düşer?
20.11.2023 Gündem
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı?
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı? MasterChef Türkiye All Star 150. Bölümü 15 Kasım Çarşamba akşamı ekrana geliyor. Sezonun ikinci altın kaşığı sahibini buluyor. Bu akşamki yeni bölümde altın kaşığı kimin aldığı merak ediliyor. Danilo, Mehmet ve Somer şef sezonun ikinci altın kaşığını atıyor. En güzel tabağını yaparak altın kaşıkla ödüllendirilen yarışmacının kim olduğu yoğun bir şekilde sorgulanıyor.
15.11.2023 Televizyon
Sakla Beni dizisi hangi kanalda? Sakla Beni hangi gün saat kaçta başlıyor?
Sakla Beni dizisi hangi kanalda? Sakla Beni hangi gün saat kaçta başlıyor? Sakla Beni dizisi hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. Uraz Kaygılaroğlu, Asude Kelebek, Cemre Baysel'in başrollerinde yer aldığı dizi Perşembe günleri yayınlanıyor. Geçtiğimiz hafta ekran macerasına başlayan OGM Pictures yapımı Sakla Beni saat kaçta başlıyor? Detaylar haberimizde.
9.11.2023 Televizyon
Sakla Beni ilk sahneden mideleri bulandırdı! Evin dedesiyle hizmetçi gizli ilişkide, çocuklar...
Sakla Beni ilk sahneden mideleri bulandırdı! Evin dedesiyle hizmetçi gizli ilişkide, çocuklar... Sakla Beni dizisi 1 bölümüyle ekrana geldi. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asuman Kelebek'in yer aldığı dizi daha ilk sahneden sosyal medyadan tepki gördü. Naz ve İncila'nın çocukluklarında yaşadığı travmaları konu alan Sakla Beni'ye gelen ilk tepkiler dizinin uzun ömürlü olmayacağının işareti oldu.
2.11.2023 Televizyon
Sakla Beni Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi mi? Sakla Beni dizisi sonunda ne oluyor?
Sakla Beni Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi mi? Sakla Beni dizisi sonunda ne oluyor? Sakla Beni dizisi 1 bölümüyle ekrana bu akşam geliyor. Star Tv'de yayınlanacak ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asumab Kelebek arasında kıskançlıkla bağlanan bir hikayeyi ekrana taşıyacak. OGM Pictures yaptımı dizinin yönetmenliğini Nadim Güç yapıyor. Seyirci, uzun süredir tanıtımları dönen Sakla Beni dizisinin gerçek hikayeden uyarlandığı konusunda habeleri takip ediyor. Olay örgüsü ve oyuncularıyla dikkat çeken Sakla Beni Gülseren Budayıcıoğlu kitabı mı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Peki Sakla Beni dizisi sonunda ne oluyor? İşte detaylar...
2.11.2023 Televizyon
Sakla Beni dizisi konusu nedir? Sakla Beni oyuncuları kimler? Star Tv dizisi Sakla Beni nerede çekiliyor?
Sakla Beni dizisi konusu nedir? Sakla Beni oyuncuları kimler? Star Tv dizisi Sakla Beni nerede çekiliyor? Sakla Beni dizisi 1 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanacak dizinin başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kelebek yer alıyor. OGM Pictures yapımcılığında gerçekleşen ve yönetmenliğini Nadim Güç'ün yaptığı Sakla Beni dizisi konusu nedir? Armağan Gülşahin'in senaryosunu yazdığı Sakla Beni dizisi oyuncuları kimler? İşte detaylar...
2.11.2023 Televizyon
Cemre ve Dilara birbirine girdi! MasterChef All Star'da terbiyesizlik iki ismi çıldırttı
Cemre ve Dilara birbirine girdi! MasterChef All Star'da terbiyesizlik iki ismi çıldırttı MasterChef All Star dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 31 Ekim MasterChef bireysel dokunulmazlığı alan Dilara Başaran oldu. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana rekabet devam ederken yeni bölümde Cemre ve Dilara arasındaki kavga damga vurdu.
31.10.2023 Televizyon
Cemre Baysel'in yeni proje heyecanı
Cemre Baysel'in yeni proje heyecanı Oyuncu Cemre Baysel, geçtiğimiz gün AVM'de objektiflere yansıdı. Yakın arkadaşıyla geldiği AVM’de bir süre yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yapan 24 yaşındaki güzel, daha sonra meydan katında bulunan bir restoranda kahve içti.
28.10.2023 Magazin
Dün tehdit etti bugün 100 bin TL'lik ödülü kazandı! MasterChef All Star'da 27 Ekim ödülünü Onun takımı kazandı!
Dün tehdit etti bugün 100 bin TL'lik ödülü kazandı! MasterChef All Star'da 27 Ekim ödülünü Onun takımı kazandı! MasterChef All Star'da 100 bin TL'lik ödül oyunu bu akşam oynandı. 27 Ekim MasterChef ödül oyununu kim kazandı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Kahramanmaraş dış oyunuyla yöreye özgü yemeklerin yapıldığı programda kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam etti. Cemre ve Tahsin arasında dün akşam yaşanan gergin anların hala hafızalarda olduğu MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı?
27.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da dönüş haftası geldi! 4 aday geri çağrıldı, Onu duyan ayağa kalktı!
MasterChef All Star'da dönüş haftası geldi! 4 aday geri çağrıldı, Onu duyan ayağa kalktı! MasterChef All Star'da dönüş haftası yaşanacak. Hafta içi her gün yeni bir heyecana neden olan lezzet yarışmasında kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Son elenen MasterChef Azize olmuştu. Bu hafta Cemre ve Dilara'nın kaptanlığında takımlar ter döküyor. Ancak gelecek hafta bir dönüş haftası olacak. Elenen 4 yarışmacı geri çağrıldı. O ismi duyan ise ayağa kalktı.
26.10.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Cemre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cemre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.