Maske Cezası

Maske Cezası

Son dakika maske cezası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maske cezası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maske cezası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maske Cezası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maske cezası gelişmeleri de dahil olmak üzere 489 maske cezası haberi bulunmuştur. Tüm maske cezası haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere'den İstanbul'a cebinde 1 kuruşla geldi! Amacı ortaya çıktı
İngiltere'den İstanbul'a cebinde 1 kuruşla geldi! Amacı ortaya çıktı İngiltere’nin Somerset bölgesinde yaşayan 29 yaşındaki Kerr Rawden, cebinde sadece bir kuruşla dokuz Avrupa ülkesini gezmek gibi iddialı bir göreve çıktı. Bir havlu, yedek kıyafet, bir hamak, bir meşale ve güvenilir çakısından başka bir şeyi olmayan Kerr, tek başına yolculuğa çıktı. Kerr’in amacı ise herkesi duygulandırdı.
5.08.2023 Dünya
Pandemi cezası iade formu! Maske cezası iadesi nereden alınır, maske cezası iade başvurusu nasıl yapılır?
Pandemi cezası iade formu! Maske cezası iadesi nereden alınır, maske cezası iade başvurusu nasıl yapılır? Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, koronavirüs salgınının ilk kez görüldüğü 11 Mart 2020 tarihinden 9 Kasım 2022 tarihine kadar geçen dönemde, tahsil edilen cezalardan iade ediyor. Cezayı ödeyen vatandaşlar ceza paralarını geri alabilecek. Pandemi cezası iade formu da Resmi Gazete'de yer aldı. Peki, Maske cezası iadesi nereden alınır, maske cezası iade başvurusu nasıl yapılır?
5.08.2023 Gündem
Maske cezası iadesi nasıl alınır, pandemi cezaları iade edilecek mi? Maske cezaları silindi mi, geri ödenecek mi, maske cezası para iadesi nereden alınır?
Maske cezası iadesi nasıl alınır, pandemi cezaları iade edilecek mi? Maske cezaları silindi mi, geri ödenecek mi, maske cezası para iadesi nereden alınır? Pandemi cezaları silindi mi 2023, maske cezaları iade edilecek mi? Covid-19 pandemisi döneminde kesilen cezaların iadesi için Anayasa Mahkemesi'ne yapılan itiraz karara bağlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, idari para cezalarını ödeyenler geri talep edebilecek. Peki, Pandemi cezaları nasıl iade edilecek, maske cezası iadesi nasıl ve nereden alınır? Sorularına yanıt aranıyor.
24.05.2023 Ekonomi
52 maddelik torba yasa teklifi kabul edildi! KYK kredi faizleri, maske cezaları, icra borçları
52 maddelik torba yasa teklifi kabul edildi! KYK kredi faizleri, maske cezaları, icra borçları TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, ekonomik düzenlemeleri içeren 52 maddelik torba yasa teklifi kabul edildi. Teklifle; Kovit-19 salgını sürecinde maske takmayanlara verilen cezalar affedilecek. KYK kredi faizleri ödenmeyecek. 2000 TL ve altındaki icra borçlarının sonlandırılması amaçlanıyor. İşverenler çalışanlarına yemek paralarını nakit ödemeleri halinde vergiden istisna olacak.
17.10.2022 Ekonomi
Maske cezası ödeyenler ne olacak, maske cezaları silinecek mi? Maske takmama cezası ne kadar?
Maske cezası ödeyenler ne olacak, maske cezaları silinecek mi? Maske takmama cezası ne kadar? Maske cezası silinecek mi, maske cezası ödeyenler ne olacak, maske takmama cezası ne kadar? Pandemi döneminde uygulanan maske takmama cezası, normalleşme adımlarının atılmasıyla kaldırılmıştı. Yeni kanun teklifiyle ''Maske takmama cezaları” için yapılan aramalar arttı.
7.10.2022 Gündem
KYK faizi, maske cezası, icra borçları silinecek! Torba kanun teklifi Meclis'e geliyor
KYK faizi, maske cezası, icra borçları silinecek! Torba kanun teklifi Meclis'e geliyor Pandemi döneminde 'maske takmayanlara' uygulanan cezaların silineceği torba kanun teklifini AK Parti TBMM'ye sunacak. Öte yandan KYK faizleri silinecek, elektrik, doğalgaz desteği ve 2 bin TL'ye kadar icra borçların silinmesi de torba yasada olacak.
6.10.2022 Ekonomi
Fransa’da yılbaşı gecesinde 874 araç ateşe verildi
Fransa’da yılbaşı gecesinde 874 araç ateşe verildi Fransa genelinde yılbaşı gecesinde 874 araba ateşe verilirken, 381 kişi gözaltına alındı.
1.01.2022 Dünya
Sakın gelen mesajdaki bu linke tıklamayın! Yeni başladı, herkese tek tek gönderiyorlar
Sakın gelen mesajdaki bu linke tıklamayın! Yeni başladı, herkese tek tek gönderiyorlar Sakın bu linke tıklamayın! Türkiye'de yaşayan herkesi ilgilendiriyor. Dolandırılırsınız. Şimdi de 'maske cezası' dolandırıcılığı gündeme geldi. 'Hakkınızda maske cezası var' mesajı atılıyor ve gönderilen linke tıklanması isteniyor. Bu mesajı alan kişilerin linke tıklamaması gerekiyor.
17.09.2021 Gündem
EGM'den flaş uyarı! Bu mesaja tıklamayın, işte yeni yöntemleri...
EGM'den flaş uyarı! Bu mesaja tıklamayın, işte yeni yöntemleri... Emniyet Genel Müdürlüğü, haklarında "maske cezası" kesildiğine dair ifadeler içeren kısa mesajdaki bağlantı linkine tıklamamaları konusunda vatandaşları uyardı.
14.04.2021 Gündem
Bankada parası olan herkesi kapsıyor! Maske tuzağı
Bankada parası olan herkesi kapsıyor! Maske tuzağı Bankada parası olan milyonlar için flaş uyarı. Dolandırıcılar bu yöntem ile bankadaki hesabınızı boşaltıyor. Maske cezaları ile ilgili flaş gelişme. Dolandırıcıların yeni tuzağı bu. Koronavirüs salgının artışını engellemek amacıyla, vatandaşlara kesilen maske cezaları, dolandırıcılar için yeni bir kapı oldu.
13.04.2021 Gündem
Para cezası uygulanıyor! Flaş karar
Para cezası uygulanıyor! Flaş karar Herkesi çok yakından ilgilendiren karar. Yargıtay'ın emsal niteliğinde bir karara imza attı. Yapmayan ceza öder. Koronavirüs sürecinde hayatımıza giren maske kullanım zorunluluğu ile ilgili kararda para cezası verilmesine hükmedildi. Yargıtay 19. Ceza Dairesi, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirlerine aykırı davrananlara Kabahatler Kanunu uyarınca ceza verilmesine ilişkin 14 Aralık 2020 tarihli kararını kaldırdı. Daire, salgınla mücadele kapsamındaki idari yaptırımların Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282. maddesi kapsamında değerlendirilmesi gerektiğine hükmetti.
16.02.2021 Gündem
Skandal görüntüye tepki yağdı! Hepsi imha edilecek
Skandal görüntüye tepki yağdı! Hepsi imha edilecek Hazır döner paketleyen iki çalışanın maske kullanmadan dönerlerle oynayarak çektiği skandal video sonrası bakanlık harekete geçti. 100 kilogram ete imha edilmek üzere el koyulurken, görüntülerdeki 2 kişiye koronavirüs tedbirleri kapsamında maske takmadıkları gerekçesiyle 900'er lira ceza verildi.
22.01.2021 Gündem
Yargıtay'dan flaş maske kararı
Yargıtay'dan flaş maske kararı Yargıtay'dan emsal niteliğinde bir karar geldi. Maske takmayanlara kesilen cezalarla ilgili olan kararda vatandaş haklı bulundu. Yargıtay kararı: “Polis ‘maske takmadın’ diye ceza kesemez, tutanak tutabilir. Maske cezasını tutanağa göre valilik uygular. Maske yasağı konulan yerlerde ana arterlere radar gibi vatandaşı ‘Maske tak, ceza kesilir’ diye uyaran levha ve afişleri asılmalı.”
17.12.2020 Gündem
Maske cezası sorgulama: Maske cezası nereye ödenir? Maske takmamanın cezası ne kadar?
Maske cezası sorgulama: Maske cezası nereye ödenir? Maske takmamanın cezası ne kadar? Maske cezası ne kadar, sorgulama nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeye göre maske takma alanları genişletilerek, maske takmayana para cezası affı olmayacağı ve kesileceği kesin bir dille belirtildi. Peki maske takmama cezası ne kadar? Maske takmama cezası nereye ödenir? Maske cezası sorgulama…
11.12.2020 Gündem
Sabiha Gökçen'de garip olay! Bir anda Türkçe konuşmaya başladı
Sabiha Gökçen'de garip olay! Bir anda Türkçe konuşmaya başladı Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda maske ve mesafe denetimi yapıldı. Uyarılara rağmen maskesini düzgün takmayan ve Türkçe bilmediğini söyleyen yabancı uyruklu bir yolcu maske cezası yedikten sonra Türkçe konuşmaya başladı.
27.11.2020 Yaşam
Merve Boluğur'a maske cezası
Merve Boluğur'a maske cezası Sokakta sürekli maskesiz görüntülenen Merve Boluğur,bu duyarsız tavrı nedeniyle ceza yedi.
25.10.2020 Magazin
Maske takmama cezası ne kadar? Maske cezası nereye ödenir?
Maske takmama cezası ne kadar? Maske cezası nereye ödenir? İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine yeni genelge gönderdi. Genelgeye göre, maske zorunluluğunun kapsamı genişletildi. Corona virüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere riayet etmeyenlere ise ceza kesilecek. Peki, Maske takmama cezası ne kadar? Maske cezası nereye ödenir? Maske takmayanlara ne kadar ceza kesilecek? İşte maske zorunluluğuna uymayanlara kesilen ceza ile ilgili bilmeniz gerekenler
8.09.2020 Gündem
'Polis maske cezası kesebilir mi?' sorusuna ilişkin EGM'den açıklama!
'Polis maske cezası kesebilir mi?' sorusuna ilişkin EGM'den açıklama! 'Corona virüs tedbirleri kapsamında polis ceza kesemez' haberlerine ilişkin Emniyet Genel Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı. EGM'den yapılan açıklamada, 'Bu ve benzeri konularda polisin tutanak düzenleme yetkisi vardır. Bundan böyle de bu yetkisini kullanacaktır' denildi.
6.07.2020 Gündem
Maske cezası ödenmezse ne olur? Corona virüs cezaları nedeniyle haciz gelir mi?
Maske cezası ödenmezse ne olur? Corona virüs cezaları nedeniyle haciz gelir mi? Mart ayından bu yana corona virüs salgını nedeniyle uygulanan yasaklarla ilgili ihlal cezaları kesildi. Bunların başında sokağa çıkma yasağına uymayanlara, sosyal mesafe kuralını ihlal edenlere ve maske takmayanlara da uygulanan para cezaları bulunuyor. Peki, Maske cezası ödenmezse ne olur? Corona virüs cezaları nedeniyle haciz gelir mi? Corona virüs cezalarını indirimli ödemek mümkün mü? Maske cezaları nereye ödenir? Corona virüs cezaları ödemeleri ile ilgili bilmeniz gerekenler...
5.07.2020 Gündem
'Covid-19 ihlalleri cezaları ödenmezse faiz işliyor'
'Covid-19 ihlalleri cezaları ödenmezse faiz işliyor' İzmirli Avukat Alperen Cihan Çetinkaya, Covid-19 tedbirlerinin ihlali sonucu kesilen cezaların ödenmemesi durumunda, faiz işlemeye başlayacağını hatırlatıp, vatandaşları uyardı. Çetinkaya, "Daha sonrasında gayrimenkul ve menkullere haciz gelecektir. TCK 195'inci maddeye göre 2 ay ile 2 yıl arasında değişen cezalar öngörülmüş" dedi.
5.07.2020 Gündem
Tüm illerin valilerine kritik uyarı!
Tüm illerin valilerine kritik uyarı! Artan corona virüs vaka sayılarının düşürülmesi için denetimlerin arttırılması, kurallara uymayan yerlere ceza verilmesi ve vatandaşın Alo 155, 156 ve 112’ye ihbarda bulunabilmesi konusunda valiler uyarıldı.
25.06.2020 Gündem
Maskesiz sokağa çıkmanın cezası en az 800 TL
Maskesiz sokağa çıkmanın cezası en az 800 TL Sakarya'da, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereğince sokağa maskesiz çıkmak yasaklanırken, yasağa uymayanlara 798 ile 3 bin 191 TL arasında ceza kesilecek.
15.05.2020 Gündem
'Maske' cezası geliyor
'Maske' cezası geliyor Hükümet, Genelkurmay'ın uzun süredir istediği Terörle Mücadele Yasası değişikliğini raftan indirdi. Önümüzdeki hafta Meclis'e sunulması planlanan yasa taslağına "maske" ve "molotofkokteyl" de girdi
29.09.2021 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı!
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı! İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı davasında Ahlam Albashır “Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak “ ve 6 kişiye karşı “Kasten öldürme” suçlarından 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Albashır'a ayrıca diğer suçlardan bin 794 yıla kadar hapis cezası verildi
26.04.2024 Gündem
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Maske Cezası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maske cezası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.