Marko Jaric

Marko Jaric

Son dakika Marko Jaric haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Marko Jaric ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Marko Jaric haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marko Jaric

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marko jaric gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 marko jaric haberi bulunmuştur. Tüm marko jaric haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adriana Lima oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı!
Adriana Lima oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı! Geçen Ağustos ayında üçüncü kez anne olan top model Adriana Lima, ailesinin en küçük üyesini sonunda sosyal medyadaki takipçileriyle tanıştırdı. Ünlü model hamilelik kilolarıyla da eleştirilerin hedefindeydi.
11.12.2022 Magazin
Adriana Lima hamilelik kilolarıyla tartışma konusu oldu! Yeniden hamile mi?
Adriana Lima hamilelik kilolarıyla tartışma konusu oldu! Yeniden hamile mi? Ünlü model Adriana Lima mesleği nedeniyle fiziksel görünümüne her zaman özen gösterdi. Daha önceki iki hamileliğinin ardından kısa sürede formuna kavuşan Lima da bu kez aynı durum tekrarlanmadı. Ünlü model kilolarıyla tartışma konusu oldu.
2.12.2022 Magazin
Adriana Lima üçüncü çocuğunu kucağına aldı! İşte oğlunun adı
Adriana Lima üçüncü çocuğunu kucağına aldı! İşte oğlunun adı Yaklaşık bir yıldır yapımcı Andre Lemmers ile aşk yaşayan Adriana Lima, üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Hamile stliliyle gündemden düşmeyen 41 yaşındaki Lima'nın bir oğlu oldu. 2016 yılında boşandığı eski eşi Marko Jaric ile evliliğinden iki kızı olan ünlü model, bebeğine verdiği ismi de açıkladı.
6.09.2022 Magazin
Survivor 2021 basketbol yarışması konuğu Marko Jaric mi? Marko Jaric kimdir? Kaç yaşında, Marko Jaric kariyeri…
Survivor 2021 basketbol yarışması konuğu Marko Jaric mi? Marko Jaric kimdir? Kaç yaşında, Marko Jaric kariyeri… Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında yarışmacılar ve Acun Medya ekibi arasında önümüzdeki günlerde basketbol yarışması oynanacak. Oynanan voleybol müsabakası sonrası gerçekleşecek basketbol oyununda sürpriz bir isim de yer alacak. NBA kariyeri olan basketbolcu Marko Jaric kimdir, kaç yaşında?
5.04.2021 Gündem
"Banyoda parmak izlerini buluyorum"
"Banyoda parmak izlerini buluyorum" Türk yazar Metin Hara ile birlikteliğine nokta koyan iki çocuk annesi Adriana Lima, çekim için evden uzaklaştığında yaşananları anlattı.
6.03.2019 Magazin
Adriana Lima hamile mi?
Adriana Lima hamile mi? ABD medyasının ayrıldıkları yönünde iddialar ortaya attığı Metin Hara ve Adriana Lima çiftinin çocuk beklediği ortaya çıktı.
8.03.2018 Magazin
Jaric'in Adriana Lima laneti
Jaric'in Adriana Lima laneti Metin Hara ile yaşadığı aşk ile magazin dünyasını şoke eden Adriana Lima, eski kocasının laneti olmuş...
3.11.2017 Magazin
'Hara'ret bastı!
'Hara'ret bastı! Ünlü top model Adriana Lima ile sevgilisi Türk yazar Metin Hara’nın aşkı Bodrum’u kasıp kavurdu
11.07.2017 Magazin
Demet Akalın, Adriana Lima ile dalga geçti!
Demet Akalın, Adriana Lima ile dalga geçti! Demet Akalın, yazar Metin Hara ile aşk yaşadığı ortaya çıkan dünyaca ünlü model Adriana Lima hakkında olay bir paylaşımda bulundu.
11.07.2017 Magazin
Adriana Lima'nın 'gizemli' paylaşımı!
Adriana Lima'nın 'gizemli' paylaşımı! Dünyaca ünlü model Adriana Lima, Instagram’da evlilik yüzüğüne benzer bir pırlanta yüzükle verdiği pozu paylaştı.
31.05.2017 Magazin
Adriana Lima, Julian Edelman’dan ayrıldı!
Adriana Lima, Julian Edelman’dan ayrıldı! Ünlü süper model Adriana Lima, Amerikan futbolcusu olan sevgilisi Julian Edelman’dan ayrıldı.
9.03.2017 Magazin
Adriana eski yengemiz olur
Adriana eski yengemiz olur İvana Sert, oğlu Ateş’le ülkesi Sırbistan’a giderken görüntülendi...
21.02.2015 Magazin
Yine nefesleri kesti!
Yine nefesleri kesti! Ünlü manken Adriana Lima, Los Angeles'ta bir reklam çekiminde görüntülendi.
11.08.2014 Magazin
O iddiaları doğruladı!
O iddiaları doğruladı! Dünyaca ünlü model Adriana Lima...
3.05.2014 Magazin
Adriana Lima'dan olay yaratan pozlar
Adriana Lima'dan olay yaratan pozlar Aldatılmanın ardından nispet pozları...
30.04.2014 Magazin
Ünlü model için şok iddia!
Ünlü model için şok iddia! Boşanmak üzere olan seksi model bu kararıyla şaşırttı
25.04.2014 Magazin
Jaric'ten F.Bahçe'ye çağrı!
Jaric'ten F.Bahçe'ye çağrı! Ünlü manken Adriana Lima'nın eşi Marko Jaric, F.Bahçe'ye mesaj gönderdi. Sırp basketbolcu, "Obradovic'le çalışmak isterim. Adriana bana Türkiye'yi övdü. Beni alın" dedi.
20.12.2013 Basketbol
Arroyo G.Saray’a göz kırptı!
Arroyo G.Saray’a göz kırptı! 'Benim için çok iyi bir tercih...'
24.09.2012 Futbol
Deniz keyfi
Deniz keyfi Adriana Lima, Miami'de kızı Valentina Jaric ile birlikte tatil yapıyor
25.07.2011 Magazin
Erkeklere kötü haber!
Erkeklere kötü haber! Seksi manken Adriana Lima, NBA'in yıldızlarından Marko Jaric ile nişanlandı. FOTO GALERİ
14.06.2008 Magazin
Prensi bıraktı sporcu buldu
Prensi bıraktı sporcu buldu Lichtenstein Prensi Wence’den ayrılarak 4 milyar dolarlık serveti elinin tersiyle iten Adriana Lima, gönlünü bir sporcuya kaptırdı
31.12.2007 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Marko Jaric ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marko jaric haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.