Mariah Carey

Mariah Carey

Son dakika mariah carey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mariah carey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mariah carey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mariah Carey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mariah carey gelişmeleri de dahil olmak üzere 158 mariah carey haberi bulunmuştur. Tüm mariah carey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Açılışına dünyaca ünlülerin katıldığı milyonluk tesis icradan satılık
Açılışına dünyaca ünlülerin katıldığı milyonluk tesis icradan satılık Antalya'da dünyaca ünlü isimlerin, 2009 yılındaki açılışına katıldığı Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin olduğu taşınmazlar icradan satılacak. Belirlenen bedel 178 milyon lira. İcradan satış ihalesinin ilki mart ayı ortasında yapılacak.
1.02.2022 Ekonomi
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Balıkesir'de trafik kazası geçiren şarkıcı Gülçin Ergül yaralandı, arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı yaşamını yitirdi. HEPSİ grubuyla tanınan Gülçin Ergül’ün sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Peki, Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül kaç yaşında ve nereli? Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…
14.12.2021 Gündem
Kelly Price koronavirüse yenik düştü
Kelly Price koronavirüse yenik düştü Mariah Carey, Whitney Houston ve Faith Evans'ın konuk vokalistliğini yapmış olan Kelly Price, hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcının, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.
28.09.2021 Magazin
Nicki Minaj Suudi Arabistan'da konser verecek! 'Ölüm cezası!'
Nicki Minaj Suudi Arabistan'da konser verecek! 'Ölüm cezası!' Rapçi ve model Nicki Minaj'ın Suudi Arabistan'da düzenlenecek bir festivalde sahneye çıkacağının açıklanması ardından, sosyal medyada Minaj'ın açık kostümleri ve müstehcen şarkı sözlerinin aşırı muhafazakar Suudi Arabistan'da nasıl karşılanacağına dair tartışmalar başladı.
4.07.2019 Dünya
Alibaba'dan 'Bekarlar Günü'nde satış rekoru: 85 saniye içinde...
Alibaba'dan 'Bekarlar Günü'nde satış rekoru: 85 saniye içinde... Çinli E-ticaret devi Alibaba, Dünya Bekarlar Günü'nde satışların başlamasından sonraki 85 saniye içinde 1 milyar dolarlık satış yaparken, 24 saatlik alışveriş festivalinin ilk saatinde 10 milyar dolardan biraz daha az bir ciro elde etti.
11.11.2018 Ekonomi
Sevgiliyle tekne pozu
Sevgiliyle tekne pozu ABD’li şarkıcı Mariah Carey (48), kendisinden 13 yaş küçük dansçı sevgilisi Bryan Tanaka (35) ile hafta sonu tekne keyfi yaptı.
13.08.2018 Magazin
'Unutmak için' yüzüğünü bir servete sattı!
'Unutmak için' yüzüğünü bir servete sattı! Ünlü şarkıcı Mariah Carey, eski nişanlısı James Packer'dan kalan nişan yüzüğünü 13,2 milyona sattı.
30.05.2018 Magazin
Nişan yüzüğünü 13 milyona sattı
Nişan yüzüğünü 13 milyona sattı Mariah Carey, eski nişanlısı James Packer’dan kalan anıları silmek için 13.2 milyon dolar değerindeki nişan yüzüğünü sattı.
29.05.2018 Magazin
Benden çok iyi komedyen olur
Benden çok iyi komedyen olur İrem Derici üç ay önce geçirdiği rahatsızlığın abartıldığını söyleyerek kendini şarj ettiğini ve iyileştiğini anlatıyor. Derici müzik dışında oyunculuğa da sıcak bakıyor ve yıllarca tiyatro yaptığını söylüyor.
18.11.2017 Arşiv
Midesini aldırdı!
Midesini aldırdı! Son yıllarda aldığı fazla kilolarla sık sık eleştirilen ABD’li şarkıcı Mariah Carey’in (47) mide küçültme ameliyatı olduğu iddia edildi.
7.11.2017 Magazin
Mariah Carey'ye hırsız şoku!
Mariah Carey'ye hırsız şoku! ABD'li şarkıcı Mariah Carey, olay sırasında New York'taydı.
23.10.2017 Magazin
Sahneye çıkması için 26 milyon dolar teklif ettiler!
Sahneye çıkması için 26 milyon dolar teklif ettiler! Las Vegas'ta yıldız savaşları! Ünlü şarkıcı Adele, Las Vegas'taki bir otelde sahneye çıkması için 26 milyon dolarlık bir teklif aldı.
23.10.2017 Kültür Sanat
Çekici olmak işimin parçası
Çekici olmak işimin parçası “Fancy” ve “Problem” parçalarıyla tüm dünyayı kasıp kavuran dünyaca ünlü rap şarkıcısı Avustralyalı Iggy Azalea, ilk kez konser vermek için İstanbul’da.
20.10.2017 Arşiv
Laura Carter bomba haberi böyle verdi!
Laura Carter bomba haberi böyle verdi! Laura Carter hamile olduğunu takipçilerine çırılçıplak çektiği bu fotoğrafıyla duyurdu.
12.10.2017 Magazin
Mariah Carey'den 4 yıl sonra müjdeli haber!
Mariah Carey'den 4 yıl sonra müjdeli haber! ABD’li şarkıcı Mariah Carey, Şubat 2018’de Avustralya ve Yeni Zelanda’da müzik turnesine çıkacağının müjdesini verdi.
6.10.2017 Kültür Sanat
4 yıl sonra Avustralya’da
4 yıl sonra Avustralya’da ABD’li şarkıcı Mariah Carey, Şubat 2018’de Avustralya ve Yeni Zelanda’da müzik turnesine çıkacağının müjdesini verdi.
5.10.2017 Magazin
İngiliz disiplini Ziynet Sali'yi ameliyatlık etti
İngiliz disiplini Ziynet Sali'yi ameliyatlık etti Ziynet Sali’nin İngilizce albümünün bedeli ameliyat oldu. Londra’da albüm hazırlıkları için kampa giren Sali, omuriliğini zedeledi. Ünlü şarkıcı pazartesi günü ameliyat olacak
16.09.2017 Magazin
Kimseye senin kadar aşık olmayacağım!
Kimseye senin kadar aşık olmayacağım! ABD’li efsanevi pop yıldızı Michael Jackson’ın kızı Paris Jackson, babasının doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. Paris, “Hayatımın aşkının doğum günü kutlu olsun. Bir daha kimseye sana olduğum kadar aşık olamayacağım” dedi
30.08.2017 Magazin
Rekabet kapağa taşındı!
Rekabet kapağa taşındı! ABD’de yayınlanan Paper Magazine, 2001’den beri kavgalı olan Jennifer Lopez ile Mariah Carey’i kapak yıldızı yaparak mücadeleyi ikiye katladı
22.08.2017 Magazin
Ziynet Sali son noktayı koydu: Aşk yok iş var
Ziynet Sali son noktayı koydu: Aşk yok iş var Yıllardır aradığı aşkı bir türlü bulamayan şarkıcı Ziynet Sali, geçen günlerde Anthony Marshall'la görüntülenmişti. Ziynet Sali prodüktör Anthony Marshall'la çıkan aşk dedikoduları hakkında konuştu
8.08.2017 Magazin
Bu da gol değil! Sevgilisi evli çıktı...
Bu da gol değil! Sevgilisi evli çıktı... Yıllardır gönül kapısı kapalı olan ve verdiği bir röportajda "Artık evlenip aile kurmak istiyorum" diyen 42 yaşındaki güzel şarkıcı Ziynet Sali'nin hevesi kursağında kalacak gibi gözüküyor.
4.08.2017 Magazin
Mariah Carey'nin kiloları dansçılarını zora soktu!
Mariah Carey'nin kiloları dansçılarını zora soktu! Dünya ünlü şarkıcı Mariah Carey'nin kiloları aldı başını gitti. Carey, sahne şovu yaparken kilolarıyla dansçılarını fena zorladı.
2.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mariah Carey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mariah carey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.