Maral

Maral

Son dakika maral haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maral ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maral haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maral

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maral gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 maral haberi bulunmuştur. Tüm maral haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beyaz Gemi Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Beyaz Gemi Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Beyaz Gemi Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Beyaz Gemi Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Beyaz Gemi eseri, 1970 senesinde Kırgız yazar Cengiz Aytmatov tarafından yazılmıştır. Bu eser 2016 yılında da ülkemizde Türkiye Türkçesine çevrilerek basılmıştır. Böylelikle 168 sayfalık Beyaz Gemi kitabı Türk okuyucusu ile buluşmuştur. Refik Özdek'in çevirisini yaptığı bu kitabın konusu, karakterleri ve içeriği merak konusu olmaktadır.
15.12.2023 Eğitim
2 tıp öğrencisi, eğitim gördükleri üniversitede temizlik personeli olarak görev yapıyor
2 tıp öğrencisi, eğitim gördükleri üniversitede temizlik personeli olarak görev yapıyor Diyarbakır'da yaşayan Ahmet Selçuk Maral (21) ve Mehmet Caner Bahçivancı (21), 2 yıl önce Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı. KPSS sınavına giren Maral 85, Bahçivancı ise 83 puan alarak hastanenin destek personel alımına başvurdu. Atanan Maral ve Bahçivancı, hem tıp fakültesinde öğrenim görüyor hem de hastanede temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Öğrencilerden Mehmet Caner Bahçivancı, "Hem okuyup hem de ailemize destek olmaktan dolayı mutluyuz ve gururluyuz" dedi.
31.10.2023 Gündem
Şarkıcı Maral'ın pullarla kaplı özel plaka aracı kendisinden daha meşhur
Şarkıcı Maral'ın pullarla kaplı özel plaka aracı kendisinden daha meşhur Gerçek adı Ceylan Başusta olan, uzun yıllar Bingöl’de Dj’lik yapan ilk albümünü 2013 yılında çıkartan şarkıcı Maral, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Yaptığı şarkılarla herkese halay çektiren şarkıcı her yanı parlayan aracı ile dikkat çekti.
8.10.2023 Magazin
Bakan Varank açıkladı! 33 bin tesiste üretim başladı
Bakan Varank açıkladı! 33 bin tesiste üretim başladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, depremden zarar gören bölgelerdeki sanayi tesisleriyle ilgili hasar raporunu açıkladı. Deprem bölgesinde bulunun 34 Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) 7’sinde kısmi altyapı hasarları olduğunu ifade eden Bakan Varank, ağır ve orta hasarlı 5 bin 600 tesisin bulunduğunu kaydetti. Varank, tüm bölge bağlamında 33 bin tesiste üretimin başladığını vurgulayarak depremin sanayi üzerindeki maliyetinin yaklaşık 170 milyar lira olduğunu söyledi.
26.03.2023 Ekonomi
Arkadaşını uyurken 20 kez bıçaklayıp öldürdü! Sebebi dehşete düşürdü
Arkadaşını uyurken 20 kez bıçaklayıp öldürdü! Sebebi dehşete düşürdü Muğla'nın Bodrum ilçesinde, güvenlik görevlisi Muzaffer E., horladığı için kendisini uyaran mesai arkadaşı Kenan Maral'ı (29) uyuduğu sırada 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Polis ekiplerine teslim olan Muzaffer E., gözaltına alındı.  
2.12.2022 Yaşam
Üniversitede taciz iddiasına dayak!
Üniversitede taciz iddiasına dayak! Bir grup kadın, tacizci olduğunu iddia ettikleri üniversite öğrencisi Ö.Ç.’ye internette fotoğrafı ve ismiyle ifşa ettikten sonra Kadıköy’de meydan dayağı attı. Hukukçular, yapılanın 4 ayrı suç oluşturduğu konusunda hemfikir.
15.10.2022 Yaşam
Hasan Maral kimdir, nereli, kaç yaşında? GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na atanan Hasan Maral hakkında merak edilenler…
Hasan Maral kimdir, nereli, kaç yaşında? GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na atanan Hasan Maral hakkında merak edilenler… GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na 2 yıldan sonra başkan atandı. GAP İdaresi Başkanlığı görevine Diyarbakırlı Dr. Hasan Maral atandı. Peki, Hasan Maral kimdir, nereli, kaç yaşında?
10.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, çok sayıda kamu kurum ve kuruluşlarında atamalar gerçekleştirildi.
10.09.2022 Gündem
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile? 2019'da kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına aldı. İhanet iddialarıyla gündeme gelen Hazal Kaya-Ali Atay cephesinden mutlu haber geldi. Peki, Hazal Kaya 2. kez hamile mi? Fikret Ali kaç yaşında, Hazal Kaya kaç aylık hamile?
25.07.2022 Magazin
Van'ın mavi bayraklı plajında yoğunluk
Van'ın mavi bayraklı plajında yoğunluk Van'da 'Türkiye'nin göl kıyısındaki tek mavi bayraklı plajı' olan Mollakasım Halk Plajı, hava sıcaklığının 30 dereceyi bulmasıyla dolup taştı. Yerli ve yabancı turistlerin de akın ettiği plajda, Akdeniz sahillerini aratmayan görüntüler oluştu.
25.07.2022 Yaşam
Yerli ve yabancı turist akın etti! 'Akdeniz sahillerini aratmıyor'
Yerli ve yabancı turist akın etti! 'Akdeniz sahillerini aratmıyor' Van'da 'Türkiye'nin göl kıyısındaki tek mavi bayraklı plajı' olan Mollakasım Halk Plajı, hava sıcaklığının 30 dereceyi bulmasıyla dolup taştı. Yerli ve yabancı turistlerin de akın ettiği plajda, Akdeniz sahillerini aratmayan görüntüler oluştu.
25.07.2022 Yaşam
1 milyar dolarlık büyük vurgun! Lüks hayat oyunu
1 milyar dolarlık büyük vurgun! Lüks hayat oyunu Lideri İran'da tutuklu bulunan ve bazı üyeleri Interpol tarafından Türkiye dahil 4 ülkede arandığı belirtilen dolandırıcılık şebekesi hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Şebekenin, lüks yaşam vaadiyle yaklaşık 2 bin 500 kişiyi, 1 milyar dolar dolandırdığı öne sürüldü. Şebekenin lüks araçlar, destelerce dolarla çekilmiş fotoğraf ve görüntüleri delil olarak sunuldu. Suç duyurusunun ardından konuşan avukat Maşallah Maral, "Soruşturmanın genişletilmesiyle birlikte ileriki aşamalarda yakalanacaklarının inancındayız" dedi.
23.04.2022 Yaşam
Bolu'da epilepsi hastası genç evinde ölü bulundu
Bolu'da epilepsi hastası genç evinde ölü bulundu Bolu'da kendisinden haber alınamayan epilepsi hastası genç, evinde ölü bulundu.
9.11.2021 Gündem
Mucize Doktor Adil Hoca diziden ayrılıyor mu? Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakterini oynayan Reha Özcan diziden çıkıyor mu?
Mucize Doktor Adil Hoca diziden ayrılıyor mu? Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakterini oynayan Reha Özcan diziden çıkıyor mu? Mucize Doktor dizisinde Reha Özcan ayrıldı mı? Mucize Doktor'da şok bir ayrılık yaşanacak. Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncularından, 'Adil Erinç' karakterine hayat veren Reha Özcan diziye veda ediyor. Baş rollerinde Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna gibi isimlerin yer aldığı dizide Reha Özcan şubatın ilk haftası son kez dizi setine çıkacak. Reha Özcan, Mucize Doktor'dan neden ayrılıyor?
26.01.2021 Gündem
Bige Önal kimdir? Nerelidir? Bige Önal kaç yaşında?
Bige Önal kimdir? Nerelidir? Bige Önal kaç yaşında? Bugün, trendlerde en çok aranan isim haline gelen Bige Önal, pek çok kişi tarafından araştırılmaya devam ediyor. Aras Bulut İynemli ile ilişkileri devam eden Bige Önal kimdir? Nerelidir? Bige Önal kaç yaşında? İşte detaylar…
21.01.2020 Gündem
Özel üniversitede tecavüz skandalı! Yeni gelişme...
Özel üniversitede tecavüz skandalı! Yeni gelişme... Özel üniversitede okuyan iki öğrenciye tecavüz suçlaması ile dava açıldı. Dava, aynı okulda okuyan kadın öğrencinin şikâyeti sonrası açıldı. 32 ve 35 yıla kadar hapisleri istenen iki öğrenci 13 ay tutuklu kaldı. Yapılan yargılama sonrası mahkeme iki öğrenci için de beraat kararı verdi. Ağır ceza mahkemesinin beraat kararını istinaf mahkemesi onadı. Kararın kesinleşmesi ile birlikte iki öğrenci “Okul hayatımız bitti. Çevreye karşı lekelendik” diyerek tazminat davası açmaya hazırlanıyor.
15.01.2020 Yaşam
Siirt'te teröristlere nefes aldırılmıyor! 8 gündür sürüyor
Siirt'te teröristlere nefes aldırılmıyor! 8 gündür sürüyor Siirt'in Pervari, Baykan ve Eruh ilçeleri kırsalında yürütülen hava destekli operasyonlarda kış üslenmesine hazırlanan terör örgütü PKK büyük kayıp verdi 8 günde 20 teröristin etkisiz hale getirildiği Siirt kırsalında, 9 ayda etkisiz hale getirilen terörist sayısı, aralarında "Terörden arananlar listesi"nde yer alanların da bulunduğu 44'e ulaştı
30.09.2019 Gündem
Köy korucusu, aracında öldürülmüş bulundu
Köy korucusu, aracında öldürülmüş bulundu Ağrı'nın Patnos ilçesinde, geçici köy korucusu Mustafa Maral, aracında silahla vurularak, öldürülmüş bulundu.
19.08.2019 Yaşam
Manisa'daki çiftlik cinayetiyle ilgili 4 gözaltı
Manisa'daki çiftlik cinayetiyle ilgili 4 gözaltı Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki hindi çiftliğinin ortaklarından Adem Maral'ın (43) 2 gün önce darbedilip, el ve ayakları bağlandıktan sonra başından av tüfeğiyle vurularak, öldürülmesi olayına karıştıkları belirlenen, aralarında 16 yaşında kız çocuğun da bulunduğu 4 kişi, Alaşehir ilçesinde saklandıkları dağlık alandaki evde gözaltına alındı. Şüphelilerden A.Ç.'nin, jandarmadaki ilk ifadesinde, Maral'ı kız arkadaşı Aleyna A.'ya (16) nitelikli cinsel istismarda bulunduğu için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.
10.06.2019 Yaşam
600 bin TL ödülle Turuncu Kategoride aranan Naif Maral öldürüldü
600 bin TL ödülle Turuncu Kategoride aranan Naif Maral öldürüldü Siirt'te düzenlenen operasyonda Terörden Arananlar Listesi’nde 600 bin TL ödülle Turuncu Kategoride yer alan sözde Şeyhömer dağı grubu alan sorumlusu Ferman Gabar kod adlı Naif Maral öldürüldü.
28.05.2019 Gündem
CHP'de 13 saatlik 'gergin' PM toplantısı! Liste krizi yaşandı...
CHP'de 13 saatlik 'gergin' PM toplantısı! Liste krizi yaşandı... Parti Meclisi'nin, yeni belediye başkan adaylarının belirlenmesi için yaptığı toplantı yaklaşık 13 saat sürdü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gergin bir ortamda geçen, tartışmaların yaşandığı toplantıya üç kez ara verdi. Bazı ilçelerde "kapalı oylama" yönteminin uygulandığı toplantıda, bazı isimler PM'nin onayını alamadı. Görevinden istifa ettiğini duyuran İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bu kararından vazgeçtiğini bildirdi.
28.01.2019 Siyaset
Tünel bombacısı PKK'lı terörist öldürüldü
Tünel bombacısı PKK'lı terörist öldürüldü Diyarbakır'da, 11 Nisan 2017 tarihinde Emniyet Müdürlüğü ek binasına tünel kazılarak yapılan, 1'i polis, 3 emniyet mensubunun şehit edildiği saldırının firari şüphelisi PKK'lı terörist Hiva Yüksekbağ'ın, 7 Haziran'da Hani ilçesi kırsalında çıkan çatışmada etkisiz hale getirildiği belirtildi.
19.06.2018 Gündem
Türk sinemasının yeni yüzü Maral!
Türk sinemasının yeni yüzü Maral! Maral Büyüksaraç. Cemiyet hayatının tanınmış simalarından mimar Mete Büyüksaraç'ın kızı... Sinemayı kendisi için "heyecan verici ve geleceğim" diye tanımlaması içindeki ateşi vurguluyor.
25.05.2018 Magazin
PKK'lılar hain saldırı için depo satın alıp 40 gün tünel kazmış
PKK'lılar hain saldırı için depo satın alıp 40 gün tünel kazmış Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının İl Emniyet Müdürlüğü ek binasına bitişik vaziyette bulunan apartmanın bodrum katından 30 metre kazdıkları tünele tuzakladıkları patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu biri polis, 3 emniyet personelinin şehit olduğu saldırıya ilişkin tutuklanan 2 şüpheli hakkında 4'er kez ağırlaştırılmış müebbet ve 6 bin 37 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
21.02.2018 Gündem
İçimdeki sesi dinleyerek oyuncu oldum
İçimdeki sesi dinleyerek oyuncu oldum Son zamanların çok izlenen dizilerinden Çukur’daki enerjisi ve kabiliyetiyle dikkatleri üzerine toplayan Ece Yaşar, Mart’ta vizyona girecek olan Direniş Karatay da bir Moğol kızını canlandıracak.
5.01.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Maral ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maral haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.