Makam Aracı

Makam Aracı

Son dakika makam aracı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan makam aracı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını makam aracı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Makam Aracı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan makam aracı gelişmeleri de dahil olmak üzere 813 makam aracı haberi bulunmuştur. Tüm makam aracı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı;4 yaralı
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı;4 yaralı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici seçim çalışmalarını yürüttüğü Tokat’ın Reşadiye ilçesinde trafik kazası geçirdi, Destici Reşadiye Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Tokat’a sevk edildi.
4.03.2024 Gündem
İzmir’deki orman yangını kontrol altında
İzmir’deki orman yangını kontrol altında İzmir’in Karabağlar ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleler ile kontrol altında alındı.
15.10.2023 Yaşam
Valinin makam aracı, gelin arabası oldu! Çiçeklerle süslendi
Valinin makam aracı, gelin arabası oldu! Çiçeklerle süslendi Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar'ın makam aracı, Zuhal ve Gökhan Akman çiftinin düğünü için gelin arabası oldu.
15.10.2023 Yaşam
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı. Komisyon Başkanı Mustafa Varank ve beraberindeki milletvekilleri Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan brifing aldı, fabrikada incelemelerde bulundu, ardından da Togg’un direksiyonuna geçti. Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle vekillerden tam not aldı.
5.09.2023 Gündem
Bakan Varank: Spor dostu, sporcu dostu bir Cumhurbaşkanı'mız var
Bakan Varank: Spor dostu, sporcu dostu bir Cumhurbaşkanı'mız var ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Bir kere şunu bilmemiz lazım; kendisi de sporcu olan spor dostu, sporcu dostu bir Cumhurbaşkanı'mız var. Çok insan tanıdım. Ama futbolu bu kadar yakından takip eden, hala takımları, oyuncularını bilen, futbol ile bu kadar ilgili insana çok rastlamadım" dedi.
9.05.2023 Gündem
Togg polis arabası olarak ilk kez görüntülendi!
Togg polis arabası olarak ilk kez görüntülendi! Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili Togg, polis arabası olarak ilk kez görüntülendi. Togg’u gören vatandaşlar fotoğraf çekinebilmek için birbirleriyle yarıştı. Öte yandan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın makam aracı Togg, bu kez asker uğurlamasında konvoy başı oldu. Bakan Varank’ın talimatıyla, Bursa’nın İnegöl ilçesine gönderilen Kapadokya rengi Togg, askere gidecek olan Kadir Bacak (20) tarafından kullanıldı.
6.05.2023 Gündem
Togg, asker uğurlamasında konvoy başı oldu
Togg, asker uğurlamasında konvoy başı oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın makam aracı Togg, bu kez asker uğurlamasında konvoy başı oldu. Bakan Varank’ın talimatıyla, Bursa’nın İnegöl ilçesine gönderilen Kapadokya rengi Togg, askere gidecek olan Kadir Bacak (20) tarafından kullanıldı.
6.05.2023 Yaşam
Batı medyasında skandal kapaklar! Aynı anda harekete geçtiler
Batı medyasında skandal kapaklar! Aynı anda harekete geçtiler BBC'den The Economist'te, Foreign Policy'den Le Monde'a, Washington Post'tan Financial Times'a neredeyse tüm medya Erdoğan karşıtı bir kampanyaya girişti.
5.05.2023 Dünya
Seçim yasakları başladı! Adaylar yapamayacak, makam aracı kuralı
Seçim yasakları başladı! Adaylar yapamayacak, makam aracı kuralı Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) seçimler için belirlediği takvim işliyor. Buna göre seçime katılan siyasi partiler ve bağımsız adaylar, seçim propaganda süresinin sona ermesine kadar, yazılı basında ilan ve reklam yoluyla veya internet sitesi açarak sözlü, yazılı veya görüntülü propaganda yapabilecek. Ancak dünden itibaren yasaklar da devreye girdi. İşte devreye giren o yasaklar...
5.05.2023 Gündem
İstanbul Finans Merkezi açılıyor! Bakan Kurum: Yatırım değeri 65 milyar lira
İstanbul Finans Merkezi açılıyor! Bakan Kurum: Yatırım değeri 65 milyar lira Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum 17 Nisan'da gerçekleştirilecek açılış töreni öncesinde İstanbul Finans Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Kurum, "Yaklaşık 10 yıl uğraştığımız 65 milyar lira yatırım değerine sahip ve 3 milyon 387 bin metrekare inşaat alanına sahip bir proje. İstanbulumuzu finansın İstanbul'u haline getirecek. Güvenli, huzurlu ve en önemlisi de depreme karşı dayanıklı, ki finans sektörünüzün depremde ayakta durması gerekir" dedi. 
15.04.2023 Ekonomi
Bakan Varank: Togg’u Avrupa’nın caddelerinde de görmeye başlayacağız
Bakan Varank: Togg’u Avrupa’nın caddelerinde de görmeye başlayacağız Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg’u aynı zamanda Türk Devletleri Teşkilatı Dönem Başkanı olan Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’e Togg heyeti ile birlikte teslim eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Özbek öğrencilerle buluştu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Taşkent’teki Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) kampüsünü ziyaret eden Bakan Varank, “Türkiye’nin kabiliyetlerini tüm dünyaya yansıtan bir proje. Togg’u Avrupa’nın caddelerinde de görmeye başlayacağız” dedi.
13.04.2023 Ekonomi
Togg Türk dünyasının kalbinde! Yurt dışındaki ikinci durağı Özbekistan oldu
Togg Türk dünyasının kalbinde! Yurt dışındaki ikinci durağı Özbekistan oldu Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, Azerbeycan’ın ardından Türk dünyasının kalbi Özbekistan’da… İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a teslim edilen Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk otomobili Togg, Azerbaycan’dan sonra Özbekistan’a ulaştı.
12.04.2023 Ekonomi
Bakan Koca, Togg'u makam aracı yaptı
Bakan Koca, Togg'u makam aracı yaptı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin otomobili Togg'u makam aracı olarak kullanmaya başladı.
12.04.2023 Gündem
AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na Bakanlar TOGG'la geldi!
AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na Bakanlar TOGG'la geldi! Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı yapılıyor. Kabine üyeleri toplantının yapıldığı salona, makam aracı olarak kullanmaya başladıkları Togg ile geldi.
11.04.2023 Ekonomi
Bakan Kasapoğlu, Togg ile trafiğe çıktı
Bakan Kasapoğlu, Togg ile trafiğe çıktı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye’nin yerli otomobili Togg’u teslim almasının ardından trafikteki ilk sürüşünü gerçekleştirdi.
10.04.2023 Ekonomi
Bakan Ersoy, makam aracı olarak Togg'u kullanmaya başladı
Bakan Ersoy, makam aracı olarak Togg'u kullanmaya başladı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin otomobili Togg'u makam aracı olarak kullanmaya başladı.
10.04.2023 Ekonomi
Togg’da gülümseten diyalog! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Direksiyonda kim var önemli olan o
Togg’da gülümseten diyalog! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Direksiyonda kim var önemli olan o Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli ve milli otomobil Togg’u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresinde sürdü. 34 EE 2071 plakalı Togg'u süren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti.
5.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilk Togg teslimatı yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilk Togg teslimatı yapıldı Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'un ilk siparişini veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'a araç teslim edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan " Togg tüm testleri alnının akıyla vermiş özel bir otomobildir. İnşallah bugünden itibaren Togg'u yollarda görmeye başlıyoruz" dedi. Erdoğan ayrıca kamu bankalarının TOGG'a özel kredi verebileceğini de duyurdu.
3.04.2023 Gündem
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'in makam aracı vatandaşa çarptı: 1 ölü
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'in makam aracı vatandaşa çarptı: 1 ölü İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem’in şoförünün kullandığı makam aracı, Eskişehir’de yolun karşısına geçmeye çalışan kadına çarptı. Ağır yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
1.09.2022 Yaşam
TOGG'da kritik tarih! İlk olarak orada kullanılacak
TOGG'da kritik tarih! İlk olarak orada kullanılacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG'un 2023'ün ilk çeyreğinde yollarda olacağını belirterek, "Ben şahsen, dünyanın dört bir yanında ülkemizi temsil eden büyükelçilerimizin makam aracı olarak TOGG kullanması taraftarıyım. Türk mühendislerinin, teknisyenlerinin, girişimcilerinin kabiliyetlerini göstermenin en güzel yollarından biri, Türkiye dışındaki her yerde, üzerinde Türk bayrağıyla süzülen Türkiye'nin otomobili olacaktır" dedi.
11.08.2022 Ekonomi
AK Parti İl Başkanlığından 'İstanbul'un kayıp 1000 günü' toplantısı
AK Parti İl Başkanlığından 'İstanbul'un kayıp 1000 günü' toplantısı AK Parti İstanbul  İl Başkanı tarafından  'İstanbul'un Kayıp 1000 Günü' başlığıyla düzenlenen toplantıda, 1000 günde İBB tarafından yapılan ve yapılmayanlar açıklandı.
3.08.2022 Siyaset
FETÖ'cü savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı kaçıran isim belli oldu! Makam aracı ile yurt dışına çıkarmış
FETÖ'cü savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı kaçıran isim belli oldu! Makam aracı ile yurt dışına çıkarmış Firari FETÖ üyesi savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara’yı yurtdışına kaçıran ismin kimliği belli oldu. Kaçışı ayarlayan ismin FETÖ bağlantısı nedeniyle ihraç edilen ve hakkında soruşturma başlatılan eski bir kaymakam olduğu ortaya çıktı.
19.07.2022 Gündem
Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? FETÖ'cü Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı yurtdışına Ufuk Özen Alibeyoğlu kaçırdı?
Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? FETÖ'cü Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı yurtdışına Ufuk Özen Alibeyoğlu kaçırdı? Firari FETÖ üyesi savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara’nın yurtdışına kaçışını FETÖ’den tutuklanan Ardeşen Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu’nun sağladığı ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
19.07.2022 Gündem
Donald Trump hakkında flaş iddia! ABD'deki Kongre baskınına katılmak istedi, direnen şoförünü...
Donald Trump hakkında flaş iddia! ABD'deki Kongre baskınına katılmak istedi, direnen şoförünü... Beyaz Saray eski çalışanı Hutchinson, eski ABD Başkanı Trump’ın Kongre’yi basan taraftarlarına katılmak istediğini, emre uymayan şoförünün boğazına yapıştığını öne sürdü.
30.06.2022 Dünya
Adıyaman Valisi'nin makam aracı, şehidin oğluna sünnet arabası oldu
Adıyaman Valisi'nin makam aracı, şehidin oğluna sünnet arabası oldu Mardin'in Nusaybin ilçesindeki terör saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç’ın sünnet olan oğlu Muhammed Eymen'in sünnet aracı, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar'ın makam aracı oldu.
26.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Makam Aracı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki makam aracı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.