Luna

Luna

Son dakika Luna haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Luna ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Luna haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Luna

haberleri sayfasında son dakika yaşanan luna gelişmeleri de dahil olmak üzere 184 luna haberi bulunmuştur. Tüm luna haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti Sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti.
26.02.2024 Magazin
Ünlü oyuncu kalça estetiği ameliyatından sonra hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu kalça estetiği ameliyatından sonra hayatını kaybetti! Arjantinli aktris Silvina Luna, 2011’de yaptırdığı popo kaldırma ameliyatından sonra yakalandığı böbrek hastalığı nedeniyle 43 yaşında öldü.
3.09.2023 Magazin
Rusya'nın uzay aracı Ay’ın yörüngesine girdi
Rusya'nın uzay aracı Ay’ın yörüngesine girdi Rusya’nın 47 yıl sonra ilk kez Ay’a gönderdiği uzay aracı Luna-25 Moskova saatiyle 11.57’de Ay’ın yörüngesine girdi.
16.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var'
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var' ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) son günlerde UFO tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Geçtiğimiz günlerde eski istihbarat ekiplerinin çıktıkları mahkemede UFO'ları gördüklerini iddia etmesi üzerine konu ABD kongresine taşındı. Harvard Üniversitesi'nden astrofizik profesörü Avi Loeb'da şaşartan bir açıklamada b ulunarak 28 gün sonra uzaylıların varlığı ile ilgili açıklama yapacaklarını söyledi.
6.08.2023 Dünya
Bizim Toptan ve Kerevitaş net satış gelirlerini açıkladı
Bizim Toptan ve Kerevitaş net satış gelirlerini açıkladı Bizim Toptan, 2023 yılının ilk çeyreğinde kurumsal müşterilere hizmet verdiği Ev Dışı Tüketim (EDT) kanalındaki başarılı performansının da katkısıyla, net satış gelirlerini bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 91,5 artırarak büyümesini sürdürdü. Öte yandan Kerevitaş inovasyon ve sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımıyla büyümeye devam ediyor. 2023 yılının ilk çeyreğinde şirketin konsolide cirosu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 31 oranında artarak 3,2 milyar TL oldu.
12.05.2023 Ekonomi
Buğra Gülsoy'a 'boşanma' sorusu!
Buğra Gülsoy'a 'boşanma' sorusu! Başarılı projelerde rol alan oyuncu ve yazar Buğra Gülsoy, önceki gün 6. Merzifon Kitap Fuarı'na katıldı. Yaklaşık bir saat sevenleriyle söyleyişi yapıp soruları cevaplayan Gülsoy, sonrasında ‘Luna’ adlı kitabının imza törenine geçti.
8.05.2023 Magazin
Özge Özder anlatırken duygulandı: Kızıma deprem düdüğü çalmayı öğrettim
Özge Özder anlatırken duygulandı: Kızıma deprem düdüğü çalmayı öğrettim Oyuncu Özge Özder ile müzisyen Sinan Güleryüz 5 yıl önce nikah masasına oturmuş, 2021'de de kızları Eva Luna dünyaya gelmişti. Deprem felaketinin ardından sahipsiz kalan hayvanlar için afet bölgesine giden Özder "2 yaşındaki kızıma deprem düdüğü çalmayı öğrettim" dedi.
5.03.2023 Magazin
Los Angeles'ta silahlı saldırı: 3 ölü, 4 yaralı
Los Angeles'ta silahlı saldırı: 3 ölü, 4 yaralı ABD'nin California eyaletindeki Los Angeles şehrinde meydana gelen silahlı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
28.01.2023 Dünya
Özge Özder'den korkutan açıklama:  Ailece domuz gribi olduk
Özge Özder'den korkutan açıklama: Ailece domuz gribi olduk Kızları Luna'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini yaşayan Özge Özder, Sinan Güleryüz ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Yalnız başına alışveriş turuna çıkan Özder, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Ailece domuz gribine yakalandıklarını söyleyen oyuncu, "40 derecenin üstünde korkutucu bir ateşle bayağı mücadele verdik" açıklamasında bulundu.
23.11.2022 Magazin
Bakan Kirişci'den çiftçilere müjde! 1000 TL artıyor
Bakan Kirişci'den çiftçilere müjde! 1000 TL artıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, çeltik alım fiyatının ton başına 1000 lira artırıldığını açıkladı. Söz konusu fiyatın, TMO'ya ürününü daha önce verenler için de geçerli olduğunu söyleyen Kirişci, "Gelişen piyasa koşullarını dikkate alarak TMO'nun çeltik fiyatlarını her bir çeşit için ton başına 1000 TL artırıyoruz. Bu fiyat farkından bugüne kadar TMO'ya ürün teslim eden üreticilerimiz de faydalandırılacaktır" dedi.
5.10.2022 Ekonomi
Kripto paralarda büyük deprem! Kırmızı alarm
Kripto paralarda büyük deprem! Kırmızı alarm Kripto para birimleri yeni haftada sert düşüşlere sahne oluyor. Özellikle sabah saatlerinde Bitcoin’de gerçekleşen düşüşün etkisiyle birlikte piyasa resmen kırmıza büründü. Bitcoin bugün kritik destek bölgesine yaklaştı. Bitcoin ve Ethereum öncülüğünde gerçekleşen düşüş piyasanın geneline yansıdı. Dijital varlıkların toplam sermaye değeri bugün 900 milyar dolar seviyesinin altına indi. Kripto paraların toplam sermaye değeri 862 milyar doları gördü.
19.09.2022 Ekonomi
Özge Özder eridi! 17 kilo veren oyuncunun son haline övgüler yağdı
Özge Özder eridi! 17 kilo veren oyuncunun son haline övgüler yağdı Müzisyen Sinan Güleryüz ile 2018 yılında evlenen ünlü oyuncu Özge Özder, ilk bebeği Eva Luna'yı 2021 Şubat'ta kucağına almıştı. Özge Özder, sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden. Özder, yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor. Tatil sezonu açan ünlü çift kızları Eva Luna ile sık sık paylaşımlar yapıyor. Özge Özder, son olarak kızıyla deniz keyfini paylaştı. Güzel oyuncunun fit hali dikkat çekti. Özge Özder doğumdan sonra 11 kilo, daha sonrasında da 6 kilo vererek toplamda 17 kilo verdi.
29.08.2022 Magazin
John Legend'ın eşi Chrissy Teigen'den güzel haber geldi!
John Legend'ın eşi Chrissy Teigen'den güzel haber geldi! 2013 yılında evlenen müzisyen John Legend ile model Chrissy Teigen, 2020'de kaybettikleri bebeklerinin ardından yeniden annelik ve babalık heyecanı yaşıyor. Luna ve Miles adında iki çocukları bulunan çiftten Teigen, hamile olduğunu duyurdu
4.08.2022 Magazin
Solana’nın hacklenmesi kripto para piyasalarını nasıl etkiler? Solana’ya yapılan siber saldırıda milyonlarca dolar kayıp!
Solana’nın hacklenmesi kripto para piyasalarını nasıl etkiler? Solana’ya yapılan siber saldırıda milyonlarca dolar kayıp! Solana milyon dolarlık siber saldırı ile gündemde. Solona ekosisteminde yer alan cüzdanın güvenliği ihlal edildi ve kullanıcıların Phantom, Slope ve Trustwallet üzerinden saldırıya uğradılar ve 5000’den fazla cüzdan hacklenip boşaltıldı. Peki, Solana’nın hacklenmesi kripto para piyasalarını nasıl etkiler? Solana’ya yapılan siber saldırı nasıl oldu? Solana (SOL) coinde son durum ne? İşte detaylar…
3.08.2022 Ekonomi
Bitcoin’de hareketlilik! Kripto paralarda sert yükseliş! Kripto paralarda son durum ne? Piyasa değeri 1 trilyona yaklaştı!
Bitcoin’de hareketlilik! Kripto paralarda sert yükseliş! Kripto paralarda son durum ne? Piyasa değeri 1 trilyona yaklaştı! Son günlerde kripto para piyasalarında hareketlilik yaşanıyor. Kirpto piyasalarının amiral gemisi Bitcoin, uzun süredir 20 bin dolar seviyesinde kalmıştı. Kripto para piyasalarında başlayan yükseliş, Bitcoin’de de yükselişe neden oldu. Yatırımcının yüzü gülerken sıklıkla “Bitcoin’de yükseliş devam eder mi?” soruları sıklıkla araştırılıyor. Peki, Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin ve Ethereum’da son durum ne? 1 Bitcoin kaç dolar? İşte detaylar…
18.07.2022 Ekonomi
Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin...
Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin... Son günlerde 20 bin dolar seviyesi civarına çakılı kalan Bitcoin yeniden hareketlendi. Kripto paraların genelinde sert hareketler görülüyor. Bugün sert yükseliş kaydederek piyasayı hareketlendiren Bitcoin’de yükselişlerin devam edebilmesi için bir sonraki kritik direnç seviyesi 23 bin 536 dolar olarak öne çıkıyor. Ancak bu seviyenin geçilmesinden önce ilk etapta Bitcoin’in 22 bin dolar üzerinde bir günlük kapanış gerçekleştirmesi gerekiyor. Eğer Bitcoin, 22 bin dolar seviyesinin üzerinde tutunabilirse bir sonraki kritik direnç noktası 23 bin 536 dolar olarak görülüyor. Uzun süredir düşüş kaydeden dijital varlıklarda yatırımcılar ‘Piyasa toparlanmaya mı başladı?’ sorusunu soruyor. Peki yükseliş devam eder mi? İşte detaylar...
18.07.2022 Ekonomi
Özge Özder'den şaşırtan 'Sadakatsiz' itirafı!
Özge Özder'den şaşırtan 'Sadakatsiz' itirafı! Hülya Koçyiğit'in sunduğu, TRT 2 ekranlarında yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu, Kanal D'de final yapan 'Sadakatsiz' dizisinde rol alan Özge Özder oldu. 2018 yılında müzisyen Sinan Güleryüz ile dünyaevine giren, Şubat 2021'de kızı Eva Luna'yı kucağına alan ünlü oyuncu, anne olduktan sonra hayatında birçok şeyin değiştiğini, anneliğin hayatına bir anlam kattığını vurguladı.
17.07.2022 Magazin
Kripto para ile ilgili son dakika! Kripto parada batan batana
Kripto para ile ilgili son dakika! Kripto parada batan batana Kripto para borsasıyla ilgili son dakika gelişmesi. Son günlerde büyük çöküş yaşayan kripto para piyasasında şirketler de zor duruma düştü. Dünyanın en büyük kripto fonlama şirketi iflas başvurusunda bulundu. İşte detaylar...
15.07.2022 Ekonomi
'Tarihin en fazla para kaybedeni' Changpeng Zhao'dan flaş Bitcoin öngörüsü!
'Tarihin en fazla para kaybedeni' Changpeng Zhao'dan flaş Bitcoin öngörüsü! Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Bitcoin düşüşü sürüyor. Uzun süredir düşüş trendinde olan dünyanın en hacimli kripto parası Bitcoin, yatırımcılarını endişelendirmeye devam ediyor. En büyük kaybı yaşayanların başında gelen Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, bu dip seviyelerin birkaç yıl daha süreceğinin altını çizdi. Ancak Zhao, Bitcoin'le ilgili umutsuzluğa kapılmaması gerektiğini de söyledi. İşte Bitcoin'de gelinen son durum ve tüm detaylar...
5.07.2022 Ekonomi
Kripto para borsasında bir ilk yaşandı! Yatırımcılar afalladı: Bitcoin, Ethereum...
Kripto para borsasında bir ilk yaşandı! Yatırımcılar afalladı: Bitcoin, Ethereum... Kripto para ile ilgili son dakika gelişmesi. Bitcoin sert düşüş yaşadı. Yatırımcılar tedirgin bir şekilde bekliyor. Bitcoin dibi gördü. Bitcoin düşüş sürüyor. Bitcoin yükselmedi. En yüksek hacimli kripto para birimi olan Bitcoin, 18 bin doları test etti. Bir türlü beklenen yükselişi gerçekleştiremeyen Bitcoin, yatırımcılarını tedirgin etmeye devam ediyor. Haziran ayında yüzde 41 ile tarihinin en büyük aylık düşüşüne imza atan Bitcoin, Dün gece 19 bin doların altını gördü. Dakikalar içerisinde yüzde 8.5 değer kazanarak 20 bin 600 doları aşan Bitcoin bugün yine 19 bin dolar seviyelerine geriledi. Bitcoin piyasasında neler oluyor? Kripto paralarda son durum ne? Kripto para düştü mü? Bitcoin düştü mü? Bitcoin yükselir mi? Ethereum ne kadar? İşte son dakika gelişmesinin detayları...
1.07.2022 Ekonomi
Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi! Bitcoin yine dibe vurdu: Yatırımcılar tedirgin
Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi! Bitcoin yine dibe vurdu: Yatırımcılar tedirgin Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi. Bitcoin dibi gördü. Bitcoin düşüş sürüyor. Bitcoin yükselmedi. En yüksek hacimli kripto para birimi olan Bitcoin, 19 bin doların altına kadar düştü. Bir türlü beklenen yükselişi gerçekleştiremeyen Bitcoin, yatırımcılarını tedirgin etmeye devam ediyor. Adeta bir kasırga yaşayan kripto varlık piyasasının önde gelen varlıkları yeni haftada kritik seviyelere tutunmaya çabalıyor. Kripto paralarda son durum ne? Kripto para düştü mü? Bitcoin düştü mü? Bitcoin yükselir mi? Ethereum ne kadar? İşte son dakika gelişmesinin detayları...
30.06.2022 Ekonomi
Dev şirketin CEO'sundan deprem etkisi yaratan açıklama! Kripto para borsaları bir bir iflas ediyor
Dev şirketin CEO'sundan deprem etkisi yaratan açıklama! Kripto para borsaları bir bir iflas ediyor Son dakika gelişmesi. Kripto para borsasında son dakika... Son dönemde kripto paralarda gerçekleşen sert düşüş borsaları zora soktu. Dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olan FTX’in kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried'den iflas açıklaması geldi. İşte detaylar...
29.06.2022 Ekonomi
Bitcoin ile ilgili şok gelişme! 'Hazır olun'
Bitcoin ile ilgili şok gelişme! 'Hazır olun' Bitcoin fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Bitcoin fiyatlarıyla ilgili yeni düşüş tahmini geldi. Kripto para birimleri son haftalarda büyük kayıp yaşayarak yatırımcısını tedirgin etmişti. Bitcoin, 20 bin dolar seviyesi üzerinde tutunmaya çalışırken dev bankadan flaş bir tahmin geldi. İşte detaylar...
27.06.2022 Ekonomi
Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmesi! Bomba analiz
Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmesi! Bomba analiz Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmesi. Hafta sonu düşüş kaydederek 17 bin dolar seviyelerine gerileyen ardından tekrardan 20 bin dolara çıkan Bitcoin’de görülen sert fiyat hareketleri yatırımcıların kafasını karıştırmıştı. Ünlü analistten Bitcoin fiyatıyla ilgili dikkat çeken bir uyarı geldi. İşte detaylar...
21.06.2022 Ekonomi
Kripto paralarda felaket! Kayıp çok büyük, Bill Gates’ten bomba tahmin geldi
Kripto paralarda felaket! Kayıp çok büyük, Bill Gates’ten bomba tahmin geldi Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi! Bitcoin, Ethereum, TerraUSD, Luna ve diğer coin’lerdeki çöküş sonrası Binance, Stablecoin, Coinbase gibi kripto para borsalarında büyük panik. Yarım yılda 2 trilyon dolar eridi, Bitcoin için kıyamet senaryosu geldi. İşte Kripto paralarda son durum ve büyük çöküşün nedenleri...
17.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Luna ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki luna haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.