Özge Özder

Özge Özder

Son dakika Özge Özder haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Özge Özder ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Özge Özder haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Özge Özder

haberleri sayfasında son dakika yaşanan özge özder gelişmeleri de dahil olmak üzere 153 özge özder haberi bulunmuştur. Tüm özge özder haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özge Özder anlatırken duygulandı: Kızıma deprem düdüğü çalmayı öğrettim
Özge Özder anlatırken duygulandı: Kızıma deprem düdüğü çalmayı öğrettim Oyuncu Özge Özder ile müzisyen Sinan Güleryüz 5 yıl önce nikah masasına oturmuş, 2021'de de kızları Eva Luna dünyaya gelmişti. Deprem felaketinin ardından sahipsiz kalan hayvanlar için afet bölgesine giden Özder "2 yaşındaki kızıma deprem düdüğü çalmayı öğrettim" dedi.
5.03.2023 Magazin
Aslı Tandoğan ve Özge Özder'den örnek davranış
Aslı Tandoğan ve Özge Özder'den örnek davranış Ünlü oyuncular Özge Özder ve Aslı Tandoğan, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası afet bölgesindeki can dostlarını, Bana Göz Kulak Ol aracılığıyla İstanbul'a ulaştırdılar. Pansiyona yerleştirilen, sağlık kontrolleri ve bakımları yapılacak olan can dostlar hakkında dernekten açıklama geldi.
17.02.2023 Magazin
Sinan Güleryüz: Ben ölsem Özge ve kızıma ne olacak?
Sinan Güleryüz: Ben ölsem Özge ve kızıma ne olacak? Müzisyen Sinan Güleryüz'ün apandisti patlayınca apar topar ameliyata alınmıştı. Güleryüz, geçtiğimiz gün oyuncu eşi Özge Özder ile Etiler'de görüntülendi. Ölümden döndüğünü ve çok zor bir süreç yaşadığını belirten ünlü isim, "Hiç fark etmedim. Akciğer ve kalbimi zehirlemiş. 4-6 saat geç kalsam şu an hayatta değildim" dedi.
4.02.2023 Magazin
Özge Özder'in eşi ünlü müzisyen korkuttu! 2 saat sürdü
Özge Özder'in eşi ünlü müzisyen korkuttu! 2 saat sürdü Özge Özder'in eşi Sinan Güleryüz ameliyat oldu. Uzun süre hastanede yatan Sinan Güleryüz'ün son durumunu eşi Özge Özder açıkladı.
2.02.2023 Magazin
Çocuklar için tuvalet hijyenine dikkat çeken sosyal deney filmi
Çocuklar için tuvalet hijyenine dikkat çeken sosyal deney filmi 11 yıldır ilkokul ve ortaokullarda sürdürülebilir tuvalet hijyeninin sağlanması için proje yürüten Domestos, konunun çocuklar açısından önemine dikkat çektiği bir sosyal deney filmi yayınladı. “Okul tuvaletleri yeterince temiz olmadığında bazı çocuklar ne yapar?” sorusuna cevap aranan sosyal deney çalışmasında, yetişkinler çocukların yerine geçerek tuvalete gidemedikleri bir eğitim günü yaşadılar.
16.12.2022 Sağlık
Özge Özder'den korkutan açıklama:  Ailece domuz gribi olduk
Özge Özder'den korkutan açıklama: Ailece domuz gribi olduk Kızları Luna'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini yaşayan Özge Özder, Sinan Güleryüz ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Yalnız başına alışveriş turuna çıkan Özder, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Ailece domuz gribine yakalandıklarını söyleyen oyuncu, "40 derecenin üstünde korkutucu bir ateşle bayağı mücadele verdik" açıklamasında bulundu.
23.11.2022 Magazin
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde!
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrollerini paylaştığı, Peride Celal’in romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinden ilk tanıtım geldi. Yıllar önce Fatih Harbiye dizisinde birlikte oynayan ünlü çift yeni dizide birlikte rol alacak. Dizinin fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu sosyal medyada gündem oldu. Peki, Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Gecenin Ucunda romandan mı uyarlandı? Gecenin Ucunda romanı kimin? Gecenin Ucunda romanı yazarı Peride Celal kimdir? İşte detaylar…
2.09.2022 Televizyon
Özge Özder eridi! 17 kilo veren oyuncunun son haline övgüler yağdı
Özge Özder eridi! 17 kilo veren oyuncunun son haline övgüler yağdı Müzisyen Sinan Güleryüz ile 2018 yılında evlenen ünlü oyuncu Özge Özder, ilk bebeği Eva Luna'yı 2021 Şubat'ta kucağına almıştı. Özge Özder, sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden. Özder, yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor. Tatil sezonu açan ünlü çift kızları Eva Luna ile sık sık paylaşımlar yapıyor. Özge Özder, son olarak kızıyla deniz keyfini paylaştı. Güzel oyuncunun fit hali dikkat çekti. Özge Özder doğumdan sonra 11 kilo, daha sonrasında da 6 kilo vererek toplamda 17 kilo verdi.
29.08.2022 Magazin
Özge Özder'den şaşırtan 'Sadakatsiz' itirafı!
Özge Özder'den şaşırtan 'Sadakatsiz' itirafı! Hülya Koçyiğit'in sunduğu, TRT 2 ekranlarında yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu, Kanal D'de final yapan 'Sadakatsiz' dizisinde rol alan Özge Özder oldu. 2018 yılında müzisyen Sinan Güleryüz ile dünyaevine giren, Şubat 2021'de kızı Eva Luna'yı kucağına alan ünlü oyuncu, anne olduktan sonra hayatında birçok şeyin değiştiğini, anneliğin hayatına bir anlam kattığını vurguladı.
17.07.2022 Magazin
‘’Sadakatsiz’’ dizisi Latin Amerika’yı fethediyor!
‘’Sadakatsiz’’ dizisi Latin Amerika’yı fethediyor!   Kanal D’nin iddialı projelerinden Medyapım ve Mednova imzalı ‘’Sadakatsiz’’ dizisi Şili’de yayınlanan ilk bölümüyle reyting sıralamasında zirveye yerleşti.  
7.04.2022 Televizyon
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon
Oyuncu Özge Özder o mesajı ifşaladı! 'Çocuğu da yaptık geç kaldın'
Oyuncu Özge Özder o mesajı ifşaladı! 'Çocuğu da yaptık geç kaldın' Son olarak Sadakatsiz dizisinde rol alan oyuncu Özge Özder, 2018 yılında müzisyen Sinan Güleryüz ile evlenmiş,geçtiğimiz yıl da minik kızı Eva Luna'yı kucağına almıştı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan güzel oyuncu, paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Son olarak Özder, kendisine sosyal medyadan mesaj atan kullanıcıyı, eşi Sinan Güleryüz'ü etiketleyerek ifşa etti. Güleryüz'den ise yorum gecikmedi.
31.01.2022 Magazin
Sadakatsiz dizisinde korona olanlar kim, Cansu Dere korona mı oldu? Sadakatsiz çekimleri durdu mu?
Sadakatsiz dizisinde korona olanlar kim, Cansu Dere korona mı oldu? Sadakatsiz çekimleri durdu mu? Sadakatsiz yılbaşı tatili ardından çekimlerine başladı anacak Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere, koronavirüse yakalandı. İşte Sadakatsiz dizisinde korona olanlar…
19.01.2022 Televizyon
Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel'in eski eşi de ünlü çıktı!
Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel'in eski eşi de ünlü çıktı! Masumlar Apartmanı dizisinde Naci rolüyle yıldızı parlayan oyuncu Tansel Öngel'in eski eşinin kim olduğunu öğrenenler şaştı kaldı. Öngel, son dönemlerde en konuşulan diziler arasında yer alan Sadakatsiz'de rol alan ünlü oyuncusuyla meğer daha önce tam 3 yıl evli kalmış.
17.01.2022 Magazin
Özge Özder'den mutlu aile pozu
Özge Özder'den mutlu aile pozu Daha önce 'Dudaktan Kalbe', 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Mucize Doktor' gibi dizilerde rol alan oyuncu Özge Özder, Instagram hesabından eşi Sinan Güleryüz ve dokuz aylık kızı Eva Luna ile verdiği pozu paylaştı.
4.12.2021 Magazin
'Sadakatsiz' dizisinin büyük başarısı! 65 ülkede...
'Sadakatsiz' dizisinin büyük başarısı! 65 ülkede... Her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen Kanal D dizisi 'Sadakatsiz', Türkiye’de olduğu kadar dünyada da büyük ilgi görüyor. Medyapım ve Mednova imzalı dizinin ikinci sezonu 65 ülkede yayınlanıyor.
30.11.2021 Televizyon
Özge Özder'den bakıcı itirafı: Biraz eski kafalıyım
Özge Özder'den bakıcı itirafı: Biraz eski kafalıyım Sinan Güleryüz, ‘Yak Yakacaksan’ şarkısının tanıtımını önceki akşam Swissôtel The Bosphorus, Istanbul Gabbro’da gerçekleştirdi. Sözleri Yasin Dinç’e ait olan şarkının klip yönetmenliğini ise eşi Özge Özder üstlendi. Güleryüz’ü bu özel gecede sanatçı dostları Selim Bayraktar, Okan Karacan ve Alara Eriç yalnız bırakmadı. Özder, hem özel hayatı hem de rol aldığı 'Sadakatsiz' dizisi ile ilgili açıklamalar yaptı.
16.11.2021 Magazin
'Sadakatsiz' çarşamba gününe damga vurdu
'Sadakatsiz' çarşamba gününe damga vurdu Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, yeni bölümü ile ekrana geldi.
4.11.2021 Televizyon
'Sadakatsiz' dizisi İspanya'dan sonra Şili'de!
'Sadakatsiz' dizisi İspanya'dan sonra Şili'de! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz', Şili’de ekrana gelmeye başlayacak. Daha önce İspanya’da seyirciyle buluşan yapım, 2022 yılının ilk aylarında da Şilili hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
3.11.2021 Televizyon
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi!
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi! Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, önceki akşam (27 Ekim) yeni bölümü ile ekrana geldi.
28.10.2021 Televizyon
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz, 20 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
21.10.2021 Televizyon
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi!
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi! Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz dün akşam yeni bölümü ile ekrana geldi.
7.10.2021 Televizyon
Sadakatsiz'den yeni sezona görkemli açılış!
Sadakatsiz'den yeni sezona görkemli açılış! Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, 29 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümü ile sezona “merhaba” dedi.
30.09.2021 Televizyon
'Sadakatsiz' yeni sezona "merhaba" diyor!
'Sadakatsiz' yeni sezona "merhaba" diyor! Kanal D’nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, yeni sezon ilk bölümü ile ekrana geliyor.
27.09.2021 Televizyon
Özge Özder: Minik tırtıl plajda
Özge Özder: Minik tırtıl plajda Özge Özder, objektif karşısına geçti. Eva Luna ile birlikte poz verdi.
29.06.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Özge Özder ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki özge özder haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.