Louis Vuitton

Louis Vuitton

Son dakika Louis Vuitton haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Louis Vuitton ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Louis Vuitton haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Louis Vuitton

haberleri sayfasında son dakika yaşanan louis vuitton gelişmeleri de dahil olmak üzere 287 louis vuitton haberi bulunmuştur. Tüm louis vuitton haberleri aşağıda listelenmiştir.
2023 SMARTIES™ X Global Ödülleri'nin kazananları açıklandı
2023 SMARTIES™ X Global Ödülleri'nin kazananları açıklandı  Bu yıl, altı farklı kategoride; “Purpose Driven Marketing”, “Marketing Impact”, “Impact Media”, “Emerging Tech Marketing”, “E-commerce Marketing” ve “Creative alanlarında başvuruların alındığı  SMARTIES™ X Global 2023 Ödülleri'nin kazananlarını açıkladı.
25.03.2024 Yaşam
Sephora nedir, Sephora kimin, hangi ülkenin? Sephora Bağdat Caddesi ne hediye veriyor?
Sephora nedir, Sephora kimin, hangi ülkenin? Sephora Bağdat Caddesi ne hediye veriyor? İstanbul Kadıköy'de açılacak olan yeni Sephora mağazası, ilk 500 müşterisine hediye sunacağını duyurdu. Akşam saatlerinden itibaren yüzlerce kişi kuyrukta beklemeye başladı. O anlar sosyal medyada da gündemine oturunca Sephora hakkında yapılan araştırmalar da hızlandı.
11.11.2023 Gündem
Dünyanın en zengin insanının sırrı! Rakipleri krizdeyken o zirveye yükseldi
Dünyanın en zengin insanının sırrı! Rakipleri krizdeyken o zirveye yükseldi Dünyanın en zengin insanının sırrı merak konusu. Deri ürünleri, TAG Heuer saatleri ve Dom Perignon şampanyası gibi ürünler satan LVMH, sahibi Bernard Arnault'u bu yıl dünyanın en zengin insanı yaptı. Bernard Arnault, Louis Vuitton ve Sephora dahil olmak üzere 75 moda ve kozmetik markasının LVMH imparatorluğunu yönetiyor. Peki lüks devi LVMH, durgunluğa dayanıklı bir imparatorluğu nasıl kurdu? İşte yanıtı...
19.05.2023 Dünya
Ofiste uyuyan Twitter yöneticisi kovuldu! Viral fotoğraf kurtaramadı
Ofiste uyuyan Twitter yöneticisi kovuldu! Viral fotoğraf kurtaramadı Hafta sonu ofisteki yer yatağında uyurken çekilmiş fotoğrafı sosyal medyayı sallayan Twitter yöneticisi, haftalar sonra işten çıkarıldığını bilgisayar sistemlerine erişiminin engellendiğini görünce anladı. Twitter kullancıları ise Elon Musk'ın 'dalkavuğu' olmakla suçladıkları Esther Crawford'a öfke kustu.
28.02.2023 Dünya
Elon Musk'tan 182 milyar dolarlık kayıp ile Guinness Dünya rekoru
Elon Musk'tan 182 milyar dolarlık kayıp ile Guinness Dünya rekoru Dünyanın en zengin iş adamlarından Elon Musk, bir yıl içinde kaybettiği 182 milyar dolar ile tarihteki en büyük kişisel servet kaybına uğradı. Musk, bu kayıpla Guinness Dünya rekorunu kırdı.
11.01.2023 Ekonomi
Rawan bin Hussain kimdir? Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler Rawan bin Hussain aşk yaşıyor!
Rawan bin Hussain kimdir? Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler Rawan bin Hussain aşk yaşıyor! Eylül ayında Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler yeni aşka yelken açtı. Dinçerler’in bir süredir Kuveytli ünlü şarkıcı Rawan Bin Hussain ile görüşüyor. Peki, Rawan bin Hussain kimdir? İşte detaylar…
1.11.2022 Magazin
Çağla Öz’ün hedefi İtalya!
Çağla Öz’ün hedefi İtalya!  Çocukluğundan beri modaya olan ilgisini profesyonelliğe taşıyan Çağla Öz, yaptığı tasarımlar ile dikkat çekiyor. Ünlü markaların tasarımlarını yapan Öz’ün hayali ise tasarımlarını İtalya’da yapmak.
2.06.2022 Advertorial
Dünyanın en zengin kişisi değişti! İşte en zengin 10 isim...
Dünyanın en zengin kişisi değişti! İşte en zengin 10 isim... Dünyanın en zenginleri listesinin en üst sırası el değiştirdi. Amazon’un sahibi Jeff Bezos’un uzun süredir elinde bulundurduğu Forbes dünyanın en zengin kişisi unvanı Fransız giyim markası Louis Vuitton’un sahibi Bernard Arnault’a geçti. Fransız moda devi, son 24 saatte servetine 17 milyar dolar katarak dünyanın en zengin kişisi oldu. L'Oreal’in sahibi Francoise Bettencourt Meyers ise, en zengin 10 kişi içerisinde yer alan tek kadın oldu. İşte dünyanın en zengin 10 kişisi ve servetleri...
7.08.2021 Dünya
Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zenginleri listesi açıkladı! Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un seveti
Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zenginleri listesi açıkladı! Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un seveti Dünyanın en zenginleri listesi açıklandı. Listenin başında yer alan Jeff Bezos’un 182 milyar dolarlık serveti dudak uçuklattı. Peki, Jeff Bezos kimdir? Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un hayatı…
25.11.2020 Gündem
Servetini dört ayda üçe katladı
Servetini dört ayda üçe katladı Son dört ayda kisisel serveti üç kat artan, Tesla ve SpaceX'in kurucusu Güney Afrikalı girişimci Elon Musk, ilk kez en zenginler listesinde ilk 10'a girdi.
20.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Moda devleri harekete geçti! Milyonlarca...
Moda devleri harekete geçti! Milyonlarca... Moda devleri yaşanan maske stoğu sorunu nedeniyle seferberliğe katıldı. Milyonlarca maske üretilecek.
26.03.2020 Corona Virüsü
Dünyaca ünlü çiftin düğünü Türkiye'de!
Dünyaca ünlü çiftin düğünü Türkiye'de! 10 yıldır birlikte yaşayan ve 2 çocukları olan dünyaca ünlü çift evlenmeye karar verdi.
24.01.2020 Magazin
Bernard Arnault kimdir? Nerelidir? Bernard Arnault kaç yaşında?
Bernard Arnault kimdir? Nerelidir? Bernard Arnault kaç yaşında? Son günlerin en çok araştırılan isimlerinden biri olan Bernard Arnault, dünyanın en zengin insanları arasında Amazon’un kurucusu Jeff Bezos’u geçerek ilk sıraya yerleşti. Peki Bernard Arnault kimdir? Nerelidir? Bernard Arnault kaç yaşında? İşte detaylar…
21.01.2020 Gündem
Louis Vuitton dev elması satın aldı
Louis Vuitton dev elması satın aldı Fransız lüks moda markası Louis Vuitton, geçen yıl nisan ayında bulunan dünyanın en büyük ikinci ham elmasını satın aldı
19.01.2020 Dünya
Moda ikonu: Serenay
Moda ikonu: Serenay Serenay Sarıkaya iki hafta önce giydiği 7 bin TL’lik Louis Vuitton terlikleriyle çok konuşulmuş, Twitter’ı sallamıştı.
2.12.2019 Magazin
Dev firma 16.2 milyar dolara satıldı!
Dev firma 16.2 milyar dolara satıldı! CNBC`nin haberine göre lüks Fransız markası Moët Hennessy Louis Vuitton SE (LVMH), ABD`li mücevher zinciri Tiffany & Co.'yu, 16.2 milyar dolar ya da hisse başına 135 dolara satın almak için anlaşmaya vardı.
25.11.2019 Ekonomi
Kim Kardashian yeğenlerini sevindirdi
Kim Kardashian yeğenlerini sevindirdi ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian, ailenin küçük fertlerini mutlu etti.
10.01.2019 Magazin
Uğur Akkuş'a Gonca Derin'den zehir zemberek sözler!
Uğur Akkuş'a Gonca Derin'den zehir zemberek sözler! Ebru Şallı aşkı için 11 yıllık evliliğini Mayıs’ta bitiren işadamı Uğur Akkuş’la eski eşi Gonca Derin arasında sular durulmuyor. Akkuş’un evinin kilitlerini değiştirip çocuklarını alıkoyduğunu öne süren Derin, olay sonrası da açtı ağzını yumdu gözünü…
26.11.2018 Magazin
Tüm ışıltısı reklam  filminde
Tüm ışıltısı reklam filminde Louis Vuitton, ilk parfüm filmi kampanyasını sundu. Oscar ödüllü Emma Stone ve yönetmen Sam Mendes, bir araya geldi.
6.09.2018 Magazin
Olay rapçi öldürüldü
Olay rapçi öldürüldü ABD’de henüz 20 yaşında olmasına rağmen şarkılarından çok işlediği suçlarla gündeme gelen rapçi XXXTentacion, Güney Florida’da motosiklet alışverişi yaparken uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü
19.06.2018 Magazin
Aldın mı ağzının payını!
Aldın mı ağzının payını! Demet Akalın, Çevik Kuvvet’e moral vermek için sahneye çıktı. Bir takipçisinin konser kıyafetini eleştirmesine çok sinirlenen Akalın, “Üstümdeki eşofman Gucci, tişörtüm Louis Vuitton. Aldın mı ağzının payını? En pahalı sahne kıyafeti” dedi
8.05.2018 Magazin
First Lady şıklık yarışını Melania Trump kazandı
First Lady şıklık yarışını Melania Trump kazandı Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve eşi Brigitte’in Washington ziyaretinde First Lady Melania Trump tüm zarafetiyle rol çaldı. Her giydiği kıyafetle de dünyaya mesaj üstüne mesaj yağdırdı.
27.04.2018 Arşiv
Baştan ayağa çizgi
Baştan ayağa çizgi İster kalın ister ince olsun çizgiler bu yıl ofisten çıkıp hayata karışıyor ve yatay, dikey, horizontal ne ararsanız tüm kombinlerinizde yerini alıyor..
13.04.2018 Arşiv
Moda spora yöneldi
Moda spora yöneldi Devir sağlıklı yaşam, zindelik, huzur zamanı. Modadaki athleisure akımı lüks tüketim ürünlerini sportif bakış açısıyla sunarak hem sağlıklı yaşama dikkat çekip hem de rahatlığı ön plana çıkardı.
23.03.2018 Arşiv
Dünyanın en zengini belli oldu
Dünyanın en zengini belli oldu Amazon'un kurucusu ve Üst Yöneticisi Jeff Bezos, 112 milyar dolarlık servetiyle Forbes'un dünyanın en zenginleri listesinde, Bill Gates'i tahtından indirerek, ilk sırada yer aldı.
6.03.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Louis Vuitton ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki louis vuitton haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.